gilles68 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, drh είπε Τι ήταν αυτό το "ακόμα";;; Προφανώς και πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά pop συγκροτήματα έχουν καταπληκτικό στίχο. Σε σχέση με ποιο είδος δηλαδή μπορεί να γενικευτεί ότι η pop έχει χειρότερο στίχο; Συμφωνώ απολύτως. Η μουσική και η τέχνη γενικότερα είναι μία. Δεν υπάρχουν στεγανά. Σε όλα τα μουσικά είδη υπάρχουν ενδιαφέροντα και αδιάφορα έργα. Προτιμώ πάντως τα κακά από τα αδιάφορα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από gilles68 2
drh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, ozoozo είπε Ανδρέας Εμπειρίκος, Ενδοχώρα, «Ο Πλόκαμος της Αλταμίρας» Μια και μιλάμε για ποιοτική μουσική, ποιητικούς στίχους...και πλοκάμια...πάρτε ένα αριστούργημα Όπου και να παω, φοράω την μαύρη ζώνη woooooo Είμαι ninja και μαρεσούν οι μελαχρινές... Έχω αστεράκια, έχω και γλομπάκια έχω και... "μπρελοκ" Από μικρός μου αρέσανε τα χελωνονινζάκια Μπουγιακασαααα Ο δρόμος του ninja είναι γεμάτος δυσκολίες Και γιαούρτι Είμαι ninja είμαι ninja Μήπως θες ενα αστεράκι του ninja Είμαι ninja είμαι ninja είμαι ninja, Για σένα Ξέρω πολεμικές τέχνες Και κηπουρική Ο προπάππους μου ήταν ninja Είχε και σπαθί... Ποσο μαρεσούν οι πεταλούδες -μια ωραία πεταλούδα- Από μικρός μου άρεσε η candy candy (CANDY CANDY) Ο ninja προστατεύει τους αδυνατους Και πλένει τα δόντια του Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από drh
Ferelpis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά ε; Έχετε πάρει φωτιά νυχτιάτικα. Τι έχετε πάθει; Ναι Μίσις Χάϊντ, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Πάντως βρήκα τρόπο να φτιάξουμε έντεχνο κομμάτι. 👅 https://atexnos.gr/πώς-να-φτιάξουμε-ένα-έντεχνο-τραγούδι Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Ferelpis
gilles68 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 O Michael Cretu έχει βγάλει και αρκετά λιγότερο enigmatika που για τους δικούς μου λόγους τα γουστάρω πολύ. 2
drh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Ferelpis είπε Πάντως βρήκα τρόπο να φτιάξουμε έντεχνο κομμάτι. 👅 είχε βάλει link με οδηγίες και ο @gilles68 στα σχόλια του τελευταίου γύρου 1 λεπτό πριν, gilles68 είπε O Michael Cretu έχει βγάλει και αρκετά λιγότερο enigmatika που για τους δικούς μου λόγους τα γουστάρω πολύ. Σαμουράι! Σετάκι με τον νίντζα που έβαλα κι εγώ
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Ferelpis είπε Καλά ε; Έχετε πάρει φωτιά νυχτιάτικα. Τι έχετε πάθει; Ναι Μίσις Χάϊντ, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Πάντως βρήκα τρόπο να φτιάξουμε έντεχνο κομμάτι. 👅 https://atexnos.gr/πώς-να-φτιάξουμε-ένα-έντεχνο-τραγούδι/ Ε, γιατί; Έχει εδώ μέσα φόνισσες; 😜 Οι φόνισσες είναι δικές μου, καλέ. Δεν τις δώνω. Με τόσο πάθος τις υπερασπίστηκα και θα μου τις πάρετε;
Ferelpis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mic2mic είπε Ε, τί; Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι να το αναλύσω κι αυτό Ε, γιατί; Έχει εδώ μέσα φόνισσες; 😜 Υ.Γ.) Συγνώμη, κόλλησαν τα δύο ποσταρίσματα πριν. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Ferelpis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, gilles68 είπε O Michael Cretu έχει βγάλει και αρκετά λιγότερο enigmatika που για τους δικούς μου λόγους τα γουστάρω πολύ. Άλλο ένα που μ' αρέσει πολύ.
drh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Ferelpis είπε Ε, γιατί; Έχει εδώ μέσα φόνισσες; 😜 Άλλο κόμμισες, άλλο φόνισσες. Εσύ τι νόμισες; .....Λινα Νικαλακοπούλου μας παρακολουθείες, ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, mic2mic είπε "Αριστούργημα. Κρίμα που δεν πρόφτασε να το εκδώσει." 😅
nomainline Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 @drh 'Εχω την αμυδρή υποψία ότι δεν σου αρέσουν οι Enigma. Αυτούς εννοείς; 'Η μήπως αυτούς; 2
drh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, mic2mic είπε τα μακαρόνια που 'φαγα, άμα τα ενώσω, θα γίνουν σιδηρόδρομος να ρθω να σ'ανταμώσω 1 λεπτό πριν, nomainline είπε @drh 'Εχω την αμυδρή υποψία ότι δεν σου αρέσουν οι Enigma. Αυτούς εννοείς; ' Δεν ήξερα ότι είχες παίξει σε βίντεο κλιπ τους!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Ήταν όμορφα που συντονιστήκαμε σήμερα, αλλά ήρθε η ώρα ν' αποσυρθώ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου. Καλό βράδυ από μένα, παιδιά. Καλή συνέχεια. Και Αρβανιτάκη, και Νικολακοπούλου... Δεν θα το γλιτώσω το ΠΛΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα