Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mic2mic είπε

MRH (5): Λες και σου δίνουν γλυκό, το τρως, αλλά, γαμώτο, κάτι νιώθεις πως λείπει.

Εγώ, όταν μου δίνουν γλυκό, νιώθω πάντα πως κάτι λείπει...Λείπει το δεύτερο και το τρίτο κομμάτι!:P

7 ώρες πριν, mic2mic είπε

MIC (6): Πιστεύω ότι μπορεί άνετα να ξεφορτωθεί τον ντιντή με την κονσόλα.

Αυτός ο ντιντής με πέθανε!:lol: 

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί συναγωνιστές....ρίξτε μια ματιά....έπαιξα λίγο χθες

https://share.streamlit.io/panagop/forumvision/main/forumvision.py

Περισσότερο ενδιαφέρον μάλλον υπάρχει στην πρώτη σελίδα που έχει όλα τα κομμάτια με τα βίντεο, τις βαθμολογίες και τα σχόλια και στην τελευταία που δείχνει κάποια γραφήματα...είναι κάπως πρόχειρη η σελίδα...σιγααά...σιγαααααά

image.png.b4247edcf96e421336564045e6437450.png

image.png.a7910273eb23f7d1714396db57a4cf9c.png

Επεξ/σία από drh
  • Like 3
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

Μπράβο Mrs. Hyde για την πρωτιά, να που έφτασε η στιγμή να κοιτάξεις και εσύ από εκεί ψηλά! :D

Ευχαριστώ πολύ, Nova. 😊

Το δεκάρι μου ήρθε και βρήκε εσένα, επιτέλους. Πολύ χάρηκα που σε πέτυχα. 😁

2 ώρες πριν, JennyP είπε

Ορίστε κα @Mrs. Hyde?!!  Γκρίνια, γκρίνια... πρώτη τώρα!:D

Μπράβο! Χάρηκα ειλικρινά.

Κοίτα.... δε θα το πάμε έτσι τώρα....:P:-D

Χαχαχαχαχα! Είπα να σου ζεστάνω λίγο την καρέκλα μέχρι να παίξεις πάλι με Τζενίστικο και την πάρεις πίσω. Μα κι εσύ, αφού σου είπα, το Τζενίστικο είναι η σούπερ συνταγή. Γιατί πας και την αλλάζεις;! Είδες τώρα... 😅

-----------

Τι να κεράσω;

@mic2mic κάνα καφεδάκι; κάνα μουσακαδάκι; κάνα γουρουνοπουλάκι ψητούλι στον φουρνάκο; @Ferelpis κάνα υποβρυχιάκι; κάνα χαλβαδάκι; @NovaLacertae;;; @nomainline;;; Οι υπόλοιποι;; Τώρα που γυρίζει, παιδιά. Πάρει, πάρει. 

----------

Ο @triplex1 μας αποχωρεί, για όποιον δεν το είδε. Λυπάμαι πολύ. Κι είχε τόσο ενδιαφέρον... Μια παραλλαγή τού Game of Thrones είχαμε γίνει με τόσο σασπένς. Ποιος θα καταφέρει να πάρει τον θρόνο; Η θυελλογέννητη και Μητέρα των Δράκων @JennyP; Ή ο Lord Commander of the Night's Watch και πραγματικός κληρονόμος τού Σιδηρούν Θρόνου @triplex1; Χώρια που έβαζε κι ωραία τραγούδια.

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Ποιος θα καταφέρει να πάρει τον θρόνο;

Καποιος απο τους παρακατω , γιατι σε κανει τοσο εντυπωση ?  υπαρχει ποιοτητα μεσα στη μουσικη

2075567951_Screenshot2022-06-26at15-22-50InsomniaForumvision1.png.4caad9f689a2fbde9914c039b1417819.png

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
10 hours ago, nomainline said:

Εγώ, όταν μου δίνουν γλυκό, νιώθω πάντα πως κάτι λείπει...Λείπει το δεύτερο και το τρίτο κομμάτι!:P 

1.το γλυκο φτιαχτηκε για 2 λογους.για να το φας μεχρι να τελειωσει και οχι να φας ενα κομματι.

2.δεν μπορω να βλεπω ατομα να παιρνουν μια σοκολατα και να την τρωνε για 10 μερες.ενα κομματακι καθε μερα

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Καποιος απο τους παρακατω , γιατι σε κανει τοσο εντυπωση ?  υπαρχει ποιοτητα μεσα στη μουσικη

2075567951_Screenshot2022-06-26at15-22-50InsomniaForumvision1.png.4caad9f689a2fbde9914c039b1417819.png

Γι' αυτά τα σχόλια φεύγεις, δηλαδή; 😟

Αν συντρέχει άλλος λόγος, οκ. Αν είναι για τα σχόλια, κακώς. Βέβαια, αυτό ισχύει για μένα, που έχω γράψει αρκετές φορές την δική μου οπτική στο πώς βλέπω το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Λυπάμαι. Προσωπικά, θα μου λείψουν οι επιλογές σου. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Αν συντρέχει άλλος λόγος, οκ. Αν είναι για τα σχόλια, κακώς. Βέβαια, αυτό ισχύει για μένα, που έχω γράψει αρκετές φορές την δική μου οπτική στο πώς βλέπω το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Λυπάμαι. Προσωπικά, θα μου λείψουν οι επιλογές σου. 

Οχι , αλλος ειναι ο λογος

• Like 1
  • Sad 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Οχι , αλλος ειναι ο λογος

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Θα σε περιμένουμε σε άλλο παιχνίδι αν θες. 😊

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Θα σε περιμένουμε σε άλλο παιχνίδι αν θες. 😊

παντα ειμαι εδω , στο τι ακους κτλ , απο το παιχνιδι φευγω

• Like 4
Δημοσ.
3 hours ago, Mrs. Hyde said:

αφηστε τον  @triplex1 να κανει αυτο που θελει.μην τους ακους triplex.ποσταρε στα αλλα θεματa:D

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, poulinos said:

αφηστε τον @triplex1 να κανει αυτο που θελει.μην τους ακους triplex.ποσταρε στα αλλα θεματa:D

Η κουβερτουρα οταν ανοιγεται πρεπει να τελειωνει αλλιως χαλαει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αφηστε τον αγαπητο @triplex1 να κανει αυτο που θελει.μην τους ακους triplex.ποσταρε στα αλλα θεματa:D

Mute στις παλιοσειρήνες, δέσιμο του triplex σε πάσσαλο και στα ηχεία δυνατά το let a new day begin. 

Δημοσ.

Σχόλιο της ΝΟΜ για το τραγούδι της στον 4ο γύρο:

"Η Γαλλοκαναδή τραγουδίστρια και κιθαρίστρια της τζαζ, γεννήθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά το 1965 (τα έχει τα χρονάκια της) και θεωρείται μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της τζαζ σήμερα."

Σχόλιο της ΝΟΜ για το τραγούδι μου στον 5ο γύρο:

"Η τζαζ, ποτέ δεν έχει καλή τύχη από μένα."

Γι'αυτό σας λέω, μην ψάχνετε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...