Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Ειχα την εντυπωση οτι δεν εχεις δικαιωμα βαθμολογιας αν δε βαλεις κομματι.
Ο μονος περιορισμος δλδ ηταν αυτος.
Οι συμμετοχες σου δεν επηρεαζονταν απο το εαν δεν βαθμολογουσες.

Επηρεάζονται, το έχω γράψει και στο πρώτο post:

Στις 14/5/2022 στις 10:48 ΠΜ, mic2mic είπε

Αν κάποιος παίκτης δεν βαθμολογήσει κάποιον γύρο εντός προθεσμίας, το τραγούδι του δεν θα συμμετάσχει στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να βαθμολογήσει κάποιον επόμενο γύρο ώστε να ξαναρχίσει να συμμετέχει κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και αν ξεχάσει να βάλει τραγούδι για κάποιον γύρο: Ο γύρος διεξάγεται χωρίς αυτόν, αλλά τον βαθμολογεί κανονικά και συμμετέχει από τον μεθεπόμενο.

Δεν θα ήταν δίκαιο κάποιος πχ να μην βαθμολογεί κανέναν γύρο (να μην δίνει βαθμούς σε κανέναν) αλλά να παίρνει βαθμούς κανονικά.

• Like 5
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 19/6/2022 στις 1:04 ΠΜ, MaXmaD είπε

TO SIS γιατι δεν παιζει? Αφου εβαλε κομματι.

"Tο" Siss!!  Προχωράς προσεκτικά βλέπω, μαθαίνοντας από τα λάθη σου! 

😂

(Δίμετρη γυναικάρα είναι και η Siss!) 😉

Στις 18/6/2022 στις 10:19 ΜΜ, JennyP είπε

Είπα να μην γράψω. Να απέχω από τη συζήτηση, αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Ολόκληρα "σεντόνια" για σχέσεις και πουθενά δεν αναφέρθηκε μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε από πάθος, έλξη, πόθο (πείτε το όπως θέλετε) και να καταλήξει στην αγάπη. Υπάρχουν κι αυτές...ή ετσι θέλω να πιστεύω.

Φυσικά και υπάρχουν!... πχ, η σχέση εκείνων των δύο πρωταγωνιστών της ταινίας πορνό, από το Love Actually. 😇

Capture.JPG

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MrsPeel είπε

😂

Αφου ειστε ολες πανω απο 1,99 .... παρε μια αφιερωση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, triplex1 είπε

Αφου ειστε ολες πανω απο 1,99 .... παρε μια αφιερωση

Τώρα κατάφερα να ακούσω το κομμάτι.... Χρειάστηκα δύο υπογλώσσια.... Εεεεχμμμμ.... Ευχαριστούμε για την αφιέρωση. (;)

• Like 2
Δημοσ.
Στις 17/6/2022 στις 6:59 ΜΜ, JennyP είπε

@drh που είσαι? Αυτός ο κακιασμένος @mic2mic θέλει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσά μας!😜 Δε θα τα καταφέρει όμως.😁 Ακόμη είναι νωρίς. 'Ολα μπορούν ν' αλλάξουν.

Scolding Do It GIF by MOODMAN

5 βαθμούς μόνο;;;; 5;;;; Ενώ εγώ έδωσα 40;;; Πάντως είναι περίεργο...όταν είναι να επιλέξεις κομμάτια, έχεις ωραίο γούστο....όταν είναι να βαθμολογήσεις, το χάνεις εντελώς.....μυστήρια πράγματα

Ponder Inspector Gadget GIF

42 λεπτά πριν, MrsPeel είπε

Τώρα κατάφερα να ακούσω το κομμάτι.... Χρειάστηκα δύο υπογλώσσια.... Εεεεχμμμμ.... Ευχαριστούμε για την αφιέρωση. (;)

Υπάρχει τελικά κάποιος που ακούει τα κομμάτια σε αυτό το thread!!

Στις 19/6/2022 στις 1:04 ΠΜ, MaXmaD είπε

TO SIS γιατι δεν παιζει? Αφου εβαλε κομματι.

Πάντως μια ευγένεια υπάρχει

image.png.2b74aadc5c859283d58b223db19b69b9.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MrsPeel είπε

😂

Ναι δεν την ξαναπαταω! Το προσεξες! χαχαχα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drh είπε

Scolding Do It GIF by MOODMAN

5 βαθμούς μόνο;;;; 5;;;; Ενώ εγώ έδωσα 40;;; Πάντως είναι περίεργο...όταν είναι να επιλέξεις κομμάτια, έχεις ωραίο γούστο....όταν είναι να βαθμολογήσεις, το χάνεις εντελώς.....μυστήρια πράγματα

Ponder Inspector Gadget GIF

Υπάρχει τελικά κάποιος που ακούει τα κομμάτια σε αυτό το thread!!

Πάντως μια ευγένεια υπάρχει

image.png.2b74aadc5c859283d58b223db19b69b9.png

Η αλήθεια είναι ότι αδίκησα το "A stab of loneliness". Tο παραδέχομαι. Θα σου πω και κάτι που δε θα σου αρέσει.😔 Το έχω βάλει σε ξεχωριστή λίστα με τα πολύ ωραία τραγούδια που ακούω συχνά. Τώρα βέβαια αν με πεις "κάργια" δε θα παρεξηγηθώ. 😂  Επίσης το "Low Life" είναι ωραίο από τους ίδιους. 

Εγώ είμαι από τα άτομα που ακούει τα τραγούδια σε αυτό το thread.😁  'Εχω υποσχεθεί (πρόσφατα :D) όμως να προσπερνώ ότι δε μου αρέσει ή δε με αντιπροσωπεύει.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολλές οι γρήγορες βαθμολογίες τούτη τη φορά. Ήταν εύκολο για όλους μας, τελικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Και παράλληλα έχεις έναν Ξαρχάκο να κάνει μαθήματα κιθάρας και μπουζουκιού σε παρέα αγοριών σε ταβέρνα τής Σύρου. Έτσι είναι. Ο καθένας ό,τι έχει δίνει. 🙂

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να σας δροσίσω και να σας ταξιδέψω λίγο, πουλάκια μου. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...