poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 2 minutes ago, triplex1 said: Pouline δεν διαφωνουμε αλλα δεν αναφερομαι σε δραμα οπως το θετεις , μιλαω για καθημερινοτητα και γενικα για ολους και οχι για τον εαυτο μου , ουτε ειμαι απογοητευμενος απ'ολα , την παρτη μου κοιταω σε καθημερινη βαση και καποιους που εχω κοντα μου αλλα δεν μπορω να εχω περισσοτερους λογω αποστασεως κραταω αυτο που ειπες που ειναι το πιο βασικο την παρτη μου κοιταω σε καθημερινη βαση και καποιους που εχω κοντα μου αν ο καθενας εκανε αυτο το απλο αλλα τοσο μεγαλο ταυτοχρονα ,ολοι θα ειμασταν μια χαρα. κοιτα εσενα κοιτα τα κοντινα σου ατομα και για ολους τους αλλους αγνωστους απλα μην τους κανεις κακο και μην τους μειωσεις.κοινως μην κανεις οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν.γενικα το λεω για ολους μας. αν κανουμε ολοι αυτο τοτε ολα θα ειναι τελεια. δεν θες πχ να εισαι κοινωνικος καλα κανεις.δεν τους ενοχλεις δεν σε ενοχλουν. εχω παει σε παρα πολλα ταξιδια και σε βουνα τελειως solo επειδη δεν ηθελα να εχω αλλους πανω απο το κεφαλι μου.δεν τους ενοχλω με τις αποφασεις μου και δεν με ενοχλουν και μεταξυ μας πολλες φορες τα κατοικιδια που εχεις (τα σκυλακια) ειναι απο τις πιο καλες παρεες. 4
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 4 hours ago, Sibyl said: @poulinos Εσένα έχω αρχίσει να σε συμπαθώ. Ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση χαϊδέματος. Εξάλλου πάντα λέω την γνώμη μου χωρίς φόβο και πάθος και τα καλοπιάσματα καθόλου δεν με χαρακτηρίζουν. Γενικότερα εκτιμώ και θαυμάζω ανθρώπους αλλά ποτέ δεν τους θεοποιώ. Να προσθέσω ότι ακόμα και οι άνθρωποι που επιδιώκουν μια μόνιμη σχέση από ένα δυνατό αίσθημα ξεκινάνε. Τώρα αν ευοδωθεί στην πορεία του χρόνου ή όχι, είναι κάτι που κανείς δεν το ξέρει από την αρχή. Αν εννοείς ότι εγκλωβίζονται σε μια σχέση που δεν τους ικανοποιεί απλά και μόνο επειδή είναι μόνιμη φοβούμενοι για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, συμφωνώ μαζί σου. Η ζωή μας είναι μεγάλη αλλά και μικρή ταυτόχρονα και είναι κρίμα να μην διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, πολύ δε μάλλον για το σημαντικότατο θέμα του ανθρώπου που θα την μοιραζόμαστε μαζί του. Είναι υπέροχο να ξεχωρίζεις από την ομοιόμορφη μάζα και να βρίσκεσαι από την πλευρά της εξαίρεσης! Αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται και ακολουθεί την δική του πορεία, πράγμα που σε καθιστά μοναδικό. @Sibyl thanxs for u kind words. Ειναι ωραιο feeling ατομα που δεν εχει τυχει να δουμε απο κοντα να τα εκτιμουμε,συμπαθουμε,ξεχωριζουμε κτλ μεσα από ενα forum που ειναι καπως απροσωπο. Με εκτιμα οτι με συμπαθεις και ταυτοχρονα δειχνει οτι εισαι ευφυης ατομο που μπορεις να καταλαβεις και να ξεχωρισεις ατομα πισω απο ενα keyboard, απλα απο αυτα που γραφουν και δειχνουν. Oτι δεν καλοπιανεις δειχνει ενα αληθινο ατομο. Επισης δεν πρεπει να χαιδευουμε αυτια και πρεπει να λεμε την αποψη μας ειτε καλή ειτε κακη χωρις φοβο και παθος οπως σωστα ειπες. Και το καλοπιασμα ειναι λαθος αμα ειναι ψευτικο. Αυτος που θα καλοπιασουμε για χ ψ λογο μπορει να μην το αξιζει και θα παρουν τα μυαλα του αερα. Οποτε ειναι καλο να ειμαστε ειλικρινεις οπως και αν καποιος κανει κατι λαθος πρεπει να του το λεμε και ας στεναχωρηθει. Αν ειναι σωστος φιλος,bg,gf κτλ θα το εκτιμησει. Για αυτους που θεοποιουν θα πω οτι απλα ειναι λυπητερο.Δυστυχως το βλεπουμε καθε μερα.Να θεοποιουν ηθοποιους,ποδοσφαιριστες και δεν ξερω τι αλλο. Να σκοτωνουν ατομα στο ονομα της θεοποιημενης ομαδας κτλ.Αλλα οταν καποιος δεν εχει ζωη θεοποιει καποιον και ζει την ζωη του μεσα απο το αλλο ατομο. Κοινως αφου δεν εχω εγω ζωη ας προσπαθησω να νιωσω ωραια αντιγραφοντας το αλλο ατομο και να παρακολουθω ολη μερα την δικια του ζωη για να νιωσω ωραια.δυστυχως αμυαλα ατομα που δεν θα πανε ποτε μπροστα και δεν θα ειναι ποτε ο ευατος τους. Σωστα καταλαβες. Σχεσεις οι οποιες δεν εχουν καποιο παθος κτλ ασχετα το πως ξεκινησαν και συνεχιζουν χωρις να ξερουν το γιατι. Αλλα για ολους αυτη η σχεση θεωρειται φυσιολογικη διοτι πανε και λενε: ειμαστε 5 χρονια μαζι ,ειμαστε 10 χρονια μαζι.και σε ολους χτυπαει ως κατι ωραιο. Κοιτα αυτοι ειναι 10 χρονια μαζι. Κανεις δεν ρωταει πως περνανε. Ποσο Fake. Kai σκεψου το αναποδο. Κανεις μια σχεση η οποια για χ ψ λογους θα τελειωσει σε χ καιρο. πχ σπουδαζες εξωτερικο και σε ενα χρονο θα εφευγες απο εκει αλλα εκανες σχεση. Για τους περισσοτερους εισαι φαουλ και θα βαλουν την ταμπελα κοιτα αυτοι οι 2 δεν τα εχουν σοβαρα και διαφορα αλλα ωραια κοσμητικα επιθετα. Ασχετα που μπορει ολο αυτο το διαστημα που εισαστε/ησασταν μαζι να περασατε τελεια και να κανατε ο ενας πραγματικοτητα τα ονειρα του αλλου. Κοινως δεν κοιτανε την ουσια. Ποσοι γαμοι πατωσαν ειδικα τα πιο παλια χρονια μονο και μονο για να μην το μαθει ο κοσμος οτι χωρισαν κτλ. Γενικα υπαρχει μια ταση να δινουν σημασια στο τι λεει ο κοσμος που ο κοσμος θα σε κρινει no matter what και οτι και να κανεις. ευτυχως που εστω και σιγα σιγα τα πραγματα αλλαζουν εν ετος 2022. Για την τελευταια παραγραφο θα συμφωνησω απολυτα. Ειναι ωραιο να κανεις πραγματα για σενα, ειναι ωραιο να ξεχωριζεις και να μην κανεις οτι κανει η μαζα αλλα να βαζεις το μυαλο σου να δουλευει. Πολλες φορες το τιμημα μπορει να ειναι το να βρισκονται ελαχιστα ατομα κοντα σου αλλα οπως ειχαμε πει :λιγοι και καλοι Για αυτο που ειπες "Να προσθέσω ότι ακόμα και οι άνθρωποι που επιδιώκουν μια μόνιμη σχέση από ένα δυνατό αίσθημα ξεκινάνε" Καποιες φορες ναι καποιες φορες απο συμφεροντα ή για να μην ειναι μονοι κτλ. το πως θα εξελιχθει βεβαια δεν το ξερουμε. παραεγραψα πολλα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, nomainline είπε [...] Πάντως, ο έρωτας κάνει τον άνθρωπο εντελώς βλάκα. Άλλες γυναίκες τρώνε ξύλο και κάθονται. Λίγο κέρατο θα τις βλάψει;👿 Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το ότι ο έρωτας "αποβλακώνει" σε αυτό. Άλλοι λόγοι είναι από πίσω, σε αυτές τις περιπτώσεις. Να είναι οικονομικά εγκλωβισμένη και να καταπίνει τα πάντα (ή το αντίθετο: να είναι ο άλλος ευκατάστατος και να του συγχωρεί πχ το σουλάτσο με άλλες), να θεωρεί λανθασμένα ότι είναι καλύτερο να μείνει για τα παιδιά, να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και να πιστεύει ότι δεν θα βρει κάτι καλύτερο (ιδίως για εμάς, τις γυναίκες, που είναι δύσκολα τα πράγματα σε μεγαλύτερες ηλικίες, πόσο μάλλον και με παιδιά) και ότι μπορεί να βρεθεί στ' ακόμα χειρότερα μετά. Ή ακόμα και να συντρέχουν ψυχολογικοί λόγοι - τραύματα, και να την κάνουν να πιστεύει ότι αξίζει την κακοποίηση, ή ακόμα και να το λαμβάνει ως μορφή/έκφραση αγάπης από τον άλλον. Χώρια το "μούδιασμα" που μπορεί να υπάρχει και να μην την αφήνει ν' αντιδράσει. Τόσα πολλά, αλήθεια. Συν τοις άλλοις, θεωρώ πιο ταιριαστή αυτή την έκφραση όταν είσαι στην πρώτη γνωριμία, στα μέλια. Εκεί που ο ενθουσιασμός μπορεί λιγάκι να μας στραβώνει και να μας κάνει να μην βλέπουμε ή να μην δίνουμε την τόση σημασία στα red flags που μπορεί να υπάρχουν. 11 ώρες πριν, JennyP είπε [...] Αλλά να το γνωρίζει και εν γνώση της να συνεχίζει τη σχέση της μαζί του τότε πιστεύω ότι έχει χαμηλή έως καθόλου αυτοεκτίμηση, μπορεί επίσης να έχει οικονομικά οφέλη ή να έχει την αντίληψη ότι θα "χαλάσει" στο σπίτι της ή το χειρότερο όλων κατά τη γνώμη μου, να ανταγωνίζεται την άλλη γυναίκα και να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερη. Ο δε κύριος, εντωμεταξύ, να περνάει μέλι γάλα! Από 'δω η γυναίκα μου και από ΄δω το αίσθημά μου. Αυτό πιο πιθανό να το κάνει το τρίτο πρόσωπο που προσπαθεί να χωθεί. 😉 11 ώρες πριν, triplex1 είπε Δεν υπαρχει τιποτα και τιποτα δεν ισχυει εν ετη 2022 + , εκτος απο καποιες μεμονωμενες εξαιρεσεις με καλο συνεταιρισμο οι οποιες και αυτες καταληγουν οι περισσοτερες στον καδο ανακυκλωσης. Υπαρχει το προσπαθω να περασω καλα σημερα γιατι δεν υπαρχει αυριο , απλα πραγματα. Πολύ μηδενιστικός κι απόλυτος. Επίτρεψέ μου να πω, πάντα με καλή διάθεση, πως πολλά που παθαίνουμε είναι λιγάκι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Άμα θέσεις το μυαλό σου σε αυτή τη συχνότητα, μάντεψε τι θα βιώνεις... Χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου δίνω και δίκιο, καθώς βλέπω κι εγώ πως το μεγαλύτερο ποσοστό είναι για τα σκουπίδια. Αλλά εάν είναι να μας πάρει από κάτω και να κάνουμε shut down, άστα να πάνε. Τιμωρούμε τον εαυτό μας κατ' ουσίαν, αν το καλοσκεφτείς. Μόνοι μας βάζουμε τα καγκελάκια. Καλή διάθεση κι ανοιχτές κεραίες θέλει εκεί έξω. Και το ερωτικό, και το φιλικό, και όλα. Όλα έρχονται στο τέλος. Και σου το λέω εγώ, που δεν είμαι ο πιο εύκολος, κοινωνικός κι αισιόδοξος άνθρωπος που υπάρχει.
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το ότι ο έρωτας "αποβλακώνει" σε αυτό. Άλλοι λόγοι είναι από πίσω, σε αυτές τις περιπτώσεις. Να είναι οικονομικά εγκλωβισμένη και να καταπίνει τα πάντα (ή το αντίθετο: να είναι ο άλλος ευκατάστατος και να του συγχωρεί πχ το σουλάτσο με άλλες), να θεωρεί λανθασμένα ότι είναι καλύτερο να μείνει για τα παιδιά, να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και να πιστεύει ότι δεν θα βρει κάτι καλύτερο (ιδίως για εμάς, τις γυναίκες, που είναι δύσκολα τα πράγματα σε μεγαλύτερες ηλικίες, πόσο μάλλον και με παιδιά) και ότι μπορεί να βρεθεί στ' ακόμα χειρότερα μετά. Ή ακόμα και να συντρέχουν ψυχολογικοί λόγοι - τραύματα, και να την κάνουν να πιστεύει ότι αξίζει την κακοποίηση, ή ακόμα και να το λαμβάνει ως μορφή/έκφραση αγάπης από τον άλλον. Χώρια το "μούδιασμα" που μπορεί να υπάρχει και να μην την αφήνει ν' αντιδράσει. Τόσα πολλά, αλήθεια. Συν τοις άλλοις, θεωρώ πιο ταιριαστή αυτή την έκφραση όταν είσαι στην πρώτη γνωριμία, στα μέλια. Εκεί που ο ενθουσιασμός μπορεί λιγάκι να μας στραβώνει και να μας κάνει να μην βλέπουμε ή να μην δίνουμε την τόση σημασία στα red flags που μπορεί να υπάρχουν. Αυτό πιο πιθανό να το κάνει το τρίτο πρόσωπο που προσπαθεί να χωθεί. 😉 Πολύ μηδενιστικός κι απόλυτος. Επίτρεψέ μου να πω, πάντα με καλή διάθεση, πως πολλά που παθαίνουμε είναι λιγάκι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Άμα θέσεις το μυαλό σου σε αυτή τη συχνότητα, μάντεψε τι θα βιώνεις... Χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου δίνω και δίκιο, καθώς βλέπω κι εγώ πως το μεγαλύτερο ποσοστό είναι για τα σκουπίδια. Αλλά εάν είναι να μας πάρει από κάτω και να κάνουμε shut down, άστα να πάνε. Τιμωρούμε τον εαυτό μας κατ' ουσίαν, αν το καλοσκεφτείς. Μόνοι μας βάζουμε τα καγκελάκια. Καλή διάθεση κι ανοιχτές κεραίες θέλει εκεί έξω. Και το ερωτικό, και το φιλικό, και όλα. Όλα έρχονται στο τέλος. Και σου το λέω εγώ, που δεν είμαι ο πιο εύκολος, κοινωνικός κι αισιόδοξος άνθρωπος που υπάρχει. Απολυτος ειμαι , μηδενιστικος οχι , ολοι ιδιοι δεν ειμαστε Ποτέ δεν απαγορεψα κανεναν να πει τη γνωμη του Ολα επανω στον πλανητη ο ανθρωπος τα εκανε και αν υπαρχει ενα καλο να'σαι σιγουρη πως υπαρχουν εννιά κακα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δεν λέω ότι απαγόρευσες κάτι. Μην παρεξηγηθώ. Απλά παρατηρώ λίγο την οπτική σου, σε διάφορα μηνύματα, και βλέπω μια απογοήτευση (να το πω έτσι). Για καλό είπα ό,τι είπα και για να βοηθήσω.
MaXmaD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, JennyP είπε Δε τα λες σωστά. Άλλο έλα πασά μου με το χαρέμι σου και άλλο σ' αγαπώ γιατί είσαι μονο για μένα. Υπάρχει διαφορά δε νομίζεις? 😜😄 Αφου αυτη ηξερε την κατασταση και την αποδεχοταν εμας τι λογος μας πεφτει??? Και που ξερεις.... εσυ καλα εγραψες για αυτοεκτιμηση στα ταρταρα η απλα... προικισμενο αγορι, αλλα μηπως τελικα αυτο που ειχε το αγορι ηταν τα... λεφτα?! 😁 Οποτε παιζει να ηταν και win win η κατασταση... Μ αυτα που διαβαζω εδω παντως απο οτι φαινεται "it's too late for love"... Αντε καλο γυρο να εχουμε... 3
JennyP Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Είπα να μην γράψω. Να απέχω από τη συζήτηση, αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Ολόκληρα "σεντόνια" για σχέσεις και πουθενά δεν αναφέρθηκε μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε από πάθος, έλξη, πόθο (πείτε το όπως θέλετε) και να καταλήξει στην αγάπη. Υπάρχουν κι αυτές...ή ετσι θέλω να πιστεύω. Πάντως θα συμφωνήσω και με τον @triplex1 σχετικά με τους ανθρώπους και τα ζώα, αλλά εν μέρει. Υπάρχει ελπίδα ... πιστεύω. 1 1
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν λέω ότι απαγόρευσες κάτι. Μην παρεξηγηθώ. Απλά παρατηρώ λίγο την οπτική σου, σε διάφορα μηνύματα, και βλέπω μια απογοήτευση (να το πω έτσι). Για καλό είπα ό,τι είπα και για να βοηθήσω. Οτι θες πες καλη μου αλλα βοήθεια δεν ζητησα απο κανεναν , ουτε μπερδεμενος ειμαι ουτε απ'αυτους που ψαχνουν σχοινι & σαπουνι
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, JennyP είπε Είπα να μην γράψω. Να απέχω από τη συζήτηση, αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Ολόκληρα "σεντόνια" για σχέσεις και πουθενά δεν αναφέρθηκε μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε από πάθος, έλξη, πόθο (πείτε το όπως θέλετε) και να καταλήξει στην αγάπη. Υπάρχουν κι αυτές...ή ετσι θέλω να πιστεύω. Πάντως θα συμφωνήσω και με τον @triplex1 σχετικά με τους ανθρώπους και τα ζώα, αλλά εν μέρει. Υπάρχει ελπίδα ... πιστεύω. Συμφωνώ 100%, Τζένη. 😊 Ετοιμαστείτε για ποιότητα. Spoiler 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Οτι θες πες καλη μου αλλα βοήθεια δεν ζητησα απο κανεναν , ουτε μπερδεμενος ειμαι ουτε απ'αυτους που ψαχνουν σχοινι & σαπουνι Δεκτόν. Και με συγχωρείς.
mic2mic Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Γύρος #5Playlist01. Felt - The Stagnant Pool 02. Bombino - Imuhar 03. Κώστας Μουντάκης - Χορός Ζορμπά 04. Ding An Sich - A Hollow Image Of Fulfilled Desire 05. Martin Lass - A Lady's Errand Of Love 06. Nto - Invisible ft. Sofiane Pamart 07. Gabor Szabo - Macho (Alt. Version) 08. Ghost - Twenties 09. Oceans Of Slumber - The Lighthouse 10. Albert Hammond - The Air That I Breathe 11. Tunng - Hustle 12. Pixies - Debaser 13. I Am Kloot - Avenue Of Ηope 14. Petro's Hall Of Music 30 - Running One- Run Lola Run 15. Dream Theater - Wait For Sleep 16. Helene Smith - Let A New Day Begin 17. Meghan Davij Alex Veller - The Skye Boat Son 18. Koji Tamaki - Ikanaide 19. Alex Sid - Κάθε Δειλινό 20. Zbigniew Preisner - Song For The Unification Of Europe 21. Poem - Giant 22. Técanela - Ratón De Alcantarilla SIS - DNS 3
Sibyl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, JennyP είπε Είπα να μην γράψω. Να απέχω από τη συζήτηση, αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Ολόκληρα "σεντόνια" για σχέσεις και πουθενά δεν αναφέρθηκε μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε από πάθος, έλξη, πόθο (πείτε το όπως θέλετε) και να καταλήξει στην αγάπη. Υπάρχουν κι αυτές...ή ετσι θέλω να πιστεύω. Ασφαλώς υπάρχουν! Και όλοι οι απογοητευμένοι, πικραμένοι, αποκαρδιωμένοι, δυσαρεστημένοι, λυπημένοι, θλιμμένοι, στενοχωρημένοι, απελπισμένοι, απεγνωσμένοι κτλ, κτλ από προηγούμενες αποτυχίες που λενε μεγάλα λόγια για να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό ότι δεν τους λείπει τίποτα, μόλις βρουν μια τέτοια σχέση και γεμίσει το κενό της καρδιάς τους, θα κάνουν τούμπες από ευτυχία και θα μακαρίζουν την καλή τους τύχη για το δώρο που τους έστειλε! Ποιος δεν θέλει να ζήσει την ζωή του έχοντας αυτήν την συναισθηματική πληρότητα; 3 2
mic2mic Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, MaXmaD είπε TO SIS γιατι δεν παιζει? Αφου εβαλε κομματι. Δεν βαθμολόγησε τον προηγούμενο γύρο. Αν δεν βαθμολογήσεις κάποιον γύρο τότε το κομμάτι σου δεν παίζει στον επόμενο. Μόλις βαθμολογήσεις κάποιον επόμενο γύρο, ξαναρχίζεις να συμμετέχεις κανονικά. 2
MaXmaD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειχα την εντυπωση οτι δεν εχεις δικαιωμα βαθμολογιας αν δε βαλεις κομματι. Ο μονος περιορισμος δλδ ηταν αυτος. Οι συμμετοχες σου δεν επηρεαζονταν απο το εαν δεν βαθμολογουσες. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από MaXmaD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα