JennyP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Η λιγότερο ισορροπημένη σχέση είναι αυτή ανάμεσα σε DRH και JEN. O DRH της έχει δώσει συνολικά 40 βαθμούς αλλά η JEN του έχει δώσει μόνο 5. @drh που είσαι? Αυτός ο κακιασμένος @mic2mic θέλει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσά μας!😜 Δε θα τα καταφέρει όμως.😁 Ακόμη είναι νωρίς. 'Ολα μπορούν ν' αλλάξουν. Για την ιστορία όμως, θα προσπαθήσω να βαζω μόνο διακριτικά σχόλια. Αισθάνθηκα άσχημα για τα σχόλια στο τραγούδι της @nomainline😔. Mα και αυτή πια έτρωγε κέρατο και τον ήθελε πίσω? Και δεν πειράζει το κραγιόν της άλλης? Με έπιασε η γυναικεία υπερηφάνεια. 😁 Η μουσική όμως ήταν πολύ ωραία! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από JennyP
triplex1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, mic2mic είπε Η λιγότερο ισορροπημένη σχέση είναι αυτή ανάμεσα σε DRH και JEN. O DRH της έχει δώσει συνολικά 40 βαθμούς αλλά η JEN του έχει δώσει μόνο 5. Εσυ ποσους εδωσες στην Jen και ποσους η Jen σε σενα?
mic2mic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εσυ ποσους εδωσες στην Jen και ποσους η Jen σε σενα? Έδωσα 27 - πήρα 15. H JEN έχει θετικό ισοζύγιο με τους περισσότερους (λογικό, αφού είναι πρώτη με διαφορά). Αρνητικό ισοζύγιο έχει μόνο με GAB, LIL, TRI. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από mic2mic 2
MaXmaD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, JennyP είπε @drh που είσαι? Αυτός ο κακιασμένος @mic2mic θέλει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσά μας!😜 Δε θα τα καταφέρει όμως.😁 Ακόμη είναι νωρίς. 'Ολα μπορούν ν' αλλάξουν. Για την ιστορία όμως, θα προσπαθήσω να βαζω μόνο διακριτικά σχόλια. Αισθάνθηκα άσχημα για τα σχόλια στο τραγούδι της @nomainline😔. Mα και αυτή πια έτρωγε κέρατο και τον ήθελε πίσω? Και δεν πειράζει το κραγιόν της άλλης? Με έπιασε η γυναικεία υπερηφάνεια. 😁 Η μουσική όμως ήταν πολύ ωραία! Εσυ θιχτηκες που η αλλη ετρεχε απο πισω του! Εδω η loveSUCKS εβαλε κομματι που λεγεται "I love you" !! Γυναικες τωρα τι να λεμε! Τα λεω χρονια αυτα! 1
JennyP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Εσυ θιχτηκες που η αλλη ετρεχε απο πισω του! Εδω η loveSUCKS εβαλε κομματι που λεγεται "I love you" !! Γυναικες τωρα τι να λεμε! Τα λεω χρονια αυτα! Δε τα λες σωστά. Άλλο έλα πασά μου με το χαρέμι σου και άλλο σ' αγαπώ γιατί είσαι μονο για μένα. Υπάρχει διαφορά δε νομίζεις? 😜😄 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από JennyP 2
NovaLacertae Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 9:45 ΠΜ, mic2mic είπε .... Πάντως ως sneak peek θα πω ότι οι περισσότεροι πόντοι που έχει δώσει συνολικά ένας παίκτης σε έναν άλλον, είναι οι 32 από την LIL προς την SIS (2 δεκάρια και 1 δωδεκάρι). 7 ώρες πριν, mic2mic είπε Η λιγότερο ισορροπημένη σχέση είναι αυτή ανάμεσα σε DRH και JEN. O DRH της έχει δώσει συνολικά 40 βαθμούς αλλά η JEN του έχει δώσει μόνο 5. Αφού σε αυτό το γύρο η LIL έδωσε 5 β. στην SIS = 37 σύνολο, το (διπλό) sneak peek είναι οι 40 των DRH και NOV στην JEN. Πάντως και τώρα να ανέβαζες κανένα στατιστικό δεν θα μας χάλαγε... 2
nomainline Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, JennyP είπε Για την ιστορία όμως, θα προσπαθήσω να βαζω μόνο διακριτικά σχόλια. Αισθάνθηκα άσχημα για τα σχόλια στο τραγούδι της @nomainline😔. Mα και αυτή πια έτρωγε κέρατο και τον ήθελε πίσω? Και δεν πειράζει το κραγιόν της άλλης? Με έπιασε η γυναικεία υπερηφάνεια. 😁 Η μουσική όμως ήταν πολύ ωραία! Αγαπητή JennyP, γράφε όσο καυστικά σχόλια θέλεις. Κανείς δεν ενοχλείται. Αντίθετα, περνάμε καλύτερα. Εκτός από πιπέρι, δοκίμασε να βάλεις ταμπάσκο και λίγη καυτερή πιπεριά, για να δώσεις άρωμα στο ψητό.😬 Πάντως, ο έρωτας κάνει τον άνθρωπο εντελώς βλάκα. Άλλες γυναίκες τρώνε ξύλο και κάθονται. Λίγο κέρατο θα τις βλάψει;👿 2
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 30 λεπτά πριν, nomainline είπε Αγαπητή JennyP, γράφε όσο καυστικά σχόλια θέλεις. Κανείς δεν ενοχλείται. Αντίθετα, περνάμε καλύτερα. Εκτός από πιπέρι, δοκίμασε να βάλεις ταμπάσκο και λίγη καυτερή πιπεριά, για να δώσεις άρωμα στο ψητό.😬 Πάντως, ο έρωτας κάνει τον άνθρωπο εντελώς βλάκα. Άλλες γυναίκες τρώνε ξύλο και κάθονται. Λίγο κέρατο θα τις βλάψει;👿 Εσυ κατι μπερδεψες και το λες αναποδα .........ο βλακας ερωτευεται , τεραστια διαφορα.
JennyP Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, nomainline είπε Αγαπητή JennyP, γράφε όσο καυστικά σχόλια θέλεις. Κανείς δεν ενοχλείται. Αντίθετα, περνάμε καλύτερα. Εκτός από πιπέρι, δοκίμασε να βάλεις ταμπάσκο και λίγη καυτερή πιπεριά, για να δώσεις άρωμα στο ψητό.😬 Πάντως, ο έρωτας κάνει τον άνθρωπο εντελώς βλάκα. Άλλες γυναίκες τρώνε ξύλο και κάθονται. Λίγο κέρατο θα τις βλάψει;👿 Θα συμφωνήσω ότι ο έρωτας κάνει τον άνθρωπο βλάκα... κάποιες φορές. Αυτές που τρώνε ξύλο και κάθονται δεν αγαπούν! Πρώτα τον εαυτό τους. Πόσο μάλλον αυτόν που τις κακοποιεί. Είναι μπερδεμένες. Σχετικά με την απιστία (π.χ. άνδρα προς γυναίκα) αν δεν το καταλάβει (η γυναίκα στην προκειμένη περίπτωση) και είναι μια παρόρμηση χωρίς συνέχεια, τότε το χαρακτηρίζουμε αδυναμία της στιγμής και προχωράμε. Συνήθως και δυστυχώς όμως αυτές οι "αδυναμίες" επαναλαμβάνονται. Αλλά να το γνωρίζει και εν γνώση της να συνεχίζει τη σχέση της μαζί του τότε πιστεύω ότι έχει χαμηλή έως καθόλου αυτοεκτίμηση, μπορεί επίσης να έχει οικονομικά οφέλη ή να έχει την αντίληψη ότι θα "χαλάσει" στο σπίτι της ή το χειρότερο όλων κατά τη γνώμη μου, να ανταγωνίζεται την άλλη γυναίκα και να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερη. Ο δε κύριος, εντωμεταξύ, να περνάει μέλι γάλα! Από 'δω η γυναίκα μου και από ΄δω το αίσθημά μου. 49 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εσυ κατι μπερδεψες και το λες αναποδα .........ο βλακας ερωτευεται , τεραστια διαφορα. Σιγά κι εσύ πια!😄 Δηλαδή αν ο βλάκας ερωτεύεται ο έξυπνος τι κάνει? 2
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, JennyP είπε Θα συμφωνήσω ότι ο έρωτας κάνει τον άνθρωπο βλάκα... κάποιες φορές. Αυτές που τρώνε ξύλο και κάθονται δεν αγαπούν! Πρώτα τον εαυτό τους. Πόσο μάλλον αυτόν που τις κακοποιεί. Είναι μπερδεμένες. Σχετικά με την απιστία (π.χ. άνδρα προς γυναίκα) αν δεν το καταλάβει (η γυναίκα στην προκειμένη περίπτωση) και είναι μια παρόρμηση χωρίς συνέχεια, τότε το χαρακτηρίζουμε αδυναμία της στιγμής και προχωράμε. Συνήθως και δυστυχώς όμως αυτές οι "αδυναμίες" επαναλαμβάνονται. Αλλά να το γνωρίζει και εν γνώση της να συνεχίζει τη σχέση της μαζί του τότε πιστεύω ότι έχει χαμηλή έως καθόλου αυτοεκτίμηση, μπορεί επίσης να έχει οικονομικά οφέλη ή να έχει την αντίληψη ότι θα "χαλάσει" στο σπίτι της ή το χειρότερο όλων κατά τη γνώμη μου, να ανταγωνίζεται την άλλη γυναίκα και να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερη. Ο δε κύριος, εντωμεταξύ, να περνάει μέλι γάλα! Από 'δω η γυναίκα μου και από ΄δω το αίσθημά μου. Σιγά κι εσύ πια!😄 Δηλαδή αν ο βλάκας ερωτεύεται ο έξυπνος τι κάνει? Δεν υπαρχει τιποτα και τιποτα δεν ισχυει εν ετη 2022 + , εκτος απο καποιες μεμονωμενες εξαιρεσεις με καλο συνεταιρισμο οι οποιες και αυτες καταληγουν οι περισσοτερες στον καδο ανακυκλωσης. Υπαρχει το προσπαθω να περασω καλα σημερα γιατι δεν υπαρχει αυριο , απλα πραγματα. 2
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 34 minutes ago, triplex1 said: Δεν υπαρχει τιποτα και τιποτα δεν ισχυει εν ετη 2022 + , εκτος απο καποιες μεμονωμενες εξαιρεσεις με καλο συνεταιρισμο οι οποιες και αυτες καταληγουν οι περισσοτερες στον καδο ανακυκλωσης. Υπαρχει το προσπαθω να περασω καλα σημερα γιατι δεν υπαρχει αυριο , απλα πραγματα. α.τα εχεις ισοπεδωσει ολα 😛 επειδη μπορει να σoυ τυχε κατι κακο στο παρελθον. επειδη καποια πραγματα ειναι λαθoς εκει εξω δεν παιρνουμε αυτα σαν παραδειγμα διοτι συνεχιζουμε το λαθος.το κακο ειναι οτι σαν ανθρωπινο ειδος εχουμε την ταση να κανουμε αυτο που κανουν ολοι για να ειμαστε αποδεκτοι στην μαζα. οποτε και αντιγραφουμε κακες συμπεριφορες. β.ολα εχουν θετικα και αρνητικα.ολααααα.απο την σχεση μεχρι one night stand.γ.ολοι καποτε θα πεθανουμε αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε. οτι υπαρχουν κακες σχεσεις που πολυ σωστα ανεφερες δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ψαχνουμε για αυτο που θελουμε. ενα απο τα λαθη που κανουμε ακομα και σημερα ειναι οτι την ιδανικη σχεση πολλοι και πολλες την εχουν στο μυαλο τους ως την μονιμη σχεση δηλσδη με κριτηριο το χρονο και οχι το πως περασαν θα περασουν στο χ χρονικο διαστημα. δηλαδη ασυναισθητα θα προτιμησουν μια μονιμη σχεση χωρις potential παρα μια δυνατη σχεση εστω και με συντομο τελος.it is in our nature οποτε ας κοιταξουμε να ειμαστε στην πλευρα της εξαιρεσης 6
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, poulinos είπε α.τα εχεις ισοπεδωσει ολα 😛 επειδη μπορει να σoυ τυχε κατι κακο στο παρελθον. επειδη καποια πραγματα ειναι λαθoς εκει εξω δεν παιρνουμε αυτα σαν παραδειγμα διοτι συνεχιζουμε το λαθος.το κακο ειναι οτι σαν ανθρωπινο ειδος εχουμε την ταση να κανουμε αυτο που κανουν ολοι για να ειμαστε αποδεκτοι στην μαζα. οποτε και αντιγραφουμε κακες συμπεριφορες. β.ολα εχουν θετικα και αρνητικα.ολααααα.απο την σχεση μεχρι one night stand.γ.ολοι καποτε θα πεθανουμε αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε. οτι υπαρχουν κακες σχεσεις που πολυ σωστα ανεφερες δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ψαχνουμε για αυτο που θελουμε. ενα απο τα λαθη που κανουμε ακομα και σημερα ειναι οτι την ιδανικη σχεση πολλοι και πολλες την εχουν στο μυαλο τους ως την μονιμη σχεση δηλσδη με κριτηριο το χρονο και οχι το πως περασαν θα περασουν στο χ χρονικο διαστημα. δηλαδη ασυναισθητα θα προτιμησουν μια μονιμη σχεση χωρις potential παρα μια δυνατη σχεση εστω και με συντομο τελος.it is in our nature οποτε ας κοιταξουμε να ειμαστε στην πλευρα της εξαιρεσης Pouline εχω δει πραγματα απο κοντα που δεν εχετε δει ολοι εσεις μαζι και δεν μπορει κανεις να μ΄'αλλαξει αποψη. Απ'αυτα που λες κραταω το '' σαν ανθρωπινο ειδος εχουμε την ταση να κανουμε αυτο που κανουν ολοι για να ειμαστε αποδεκτοι στην μαζα'' = προβατα Απο κει και περα αν βλεπεις εσυ καποιο φως και ποιος ειναι αυτος που το ριχνει στο βαθος του τουνελ πες μου και μενα να βρω καμια ακρη.Οταν μπαινει ο αλλος με μασκα του πασοκ σε σουπερμαρκετ φιλε , αυτος ο τοπος και ο κοσμος δεν γιατρευεται με τιποτα , αστο καλυτερα , παρε και ενα αφιερωμενο , απλα λειπει ο τσοπάνης 1
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 39 minutes ago, triplex1 said: Pouline εχω δει πραγματα απο κοντα που δεν εχετε δει ολοι εσεις μαζι και δεν μπορει κανεις να μ΄'αλλαξει αποψη. Απ'αυτα που λες κραταω το '' σαν ανθρωπινο ειδος εχουμε την ταση να κανουμε αυτο που κανουν ολοι για να ειμαστε αποδεκτοι στην μαζα'' = προβατα Απο κει και περα αν βλεπεις εσυ καποιο φως και ποιος ειναι αυτος που το ριχνει στο βαθος του τουνελ πες μου και μενα να βρω καμια ακρη.Οταν μπαινει ο αλλος με μασκα του πασοκ σε σουπερμαρκετ φιλε , αυτος ο τοπος και ο κοσμος δεν γιατρευεται με τιποτα , αστο καλυτερα , παρε και ενα αφιερωμενο , απλα λειπει ο τσοπάνης υπαρχει δεν υπαρχει φως δεν διαφοροποιει οτι κοιτα να περνας καλα ασχετα αν οι αλλοι διπλα σου σκοτωνονται. ουτε εγω πιστευω οτι ο κοσμος εχει μελλον και σωτηρια.αλλα επειδη εχω μια ζωη να ζησω ή θα προσπαθησω να περασω καλα με ατομα που ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος ειτε θα πω δεν εχει νοημα τιποτα οποτε ας αυτοκτονησω.αρα αφου ειμαστε ακομα εδω και οι δυο μας αρα ας κοιταξουμε να ζησουμε τα υπολοιπα χρονια μας ωραια.το ωραια συμφωνα με τα δικα μας προτυπα και με ατομα που γουσταρουμε. αν δεν γουσταρουμε κανεναν ας μην τους ενοχλουμε και ας κανουμε οτι θελουμε μονοι μας. και ας πουμε και δυο πραγματα ακομα.α. ενας απο τους λογους που αρνηθηκα να συμμετασχω στο συγκεκριμενο παιχνιδι οτσν μου προταθηκε ειναι ακριβως γιατι δεν μπορω την κοινωνικοτητα του παιχνιδιου. β. αναφερεις αυτο: Pouline εχω δει πραγματα απο κοντα που δεν εχετε δει ολοι εσεις μαζι και δεν μπορει κανεις να μ΄'αλλαξει αποψη. δεν προσπαθω να αλλαξω γνωμη.αλλωστε αλλαξεις ή οχι εχει καποιο νοημα? β.για την πρωτη προταση πιστεψε με κανεις μας δεν ξερει τι μπορει να περναει ή να εχει περασει ο αλλος διπλα μας ακομα και τα ατομα που μιλαμε εδω.ολοι μας ειμαστε πισω απο ενα keyboard. κππινως δεν εισαι ο μονος που μπορει να εχει περασει το οτιδηποτε.οποιον και να ρωτησεις θα εχει να σου πει το προσωπικο του δραμα που ουτε καν μπορει να περναει απο το μυαλο μας. και για μρνα θα μπορουσα να πω οτι εχω περασει καταστασεις που ουτε στον χειροτερο εχθρο.ολοι μας εδω μεσα φαινομαστε οτι ειμαστε μια χαρα διοτι αυτο θελουμε να φαινεται. κοινως με λενε αλεξανδρο ειμαι μια χαρα ειμαι ο αποβλακωμενος super moderator που δεν εχει ζωη και ολη την ημερα ειναι στο ινσομνια και για αυτο εχει 77.000 απαντησεις και δεν εχει κανενα θεμα στην ζωη του περα απο το να μπει να γραψει στο ινσομνια. προβατα και τετοια ατομα που ανεφερες υπηρχαν απο παντα και θα υπαρχουν για παντα.δεν ειναι κατι new απλα τωρα λογω social media, mme το μαθαινεις πιο αμεσα. οτι δεν υπαρχει σωτηρια μπορειε αν θελεις να σου στειλω σε pdf το βιβλιο βασανιστηρια και εξουσια. μονο αυτο φτανει να δεις ποιοι ειμαστε και οτι there is no hope to humanity. it is in our nature to destroy ourselves 5
Sibyl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε α.τα εχεις ισοπεδωσει ολα 😛 επειδη μπορει να σoυ τυχε κατι κακο στο παρελθον. επειδη καποια πραγματα ειναι λαθoς εκει εξω δεν παιρνουμε αυτα σαν παραδειγμα διοτι συνεχιζουμε το λαθος.το κακο ειναι οτι σαν ανθρωπινο ειδος εχουμε την ταση να κανουμε αυτο που κανουν ολοι για να ειμαστε αποδεκτοι στην μαζα. οποτε και αντιγραφουμε κακες συμπεριφορες. β.ολα εχουν θετικα και αρνητικα.ολααααα.απο την σχεση μεχρι one night stand.γ.ολοι καποτε θα πεθανουμε αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε. οτι υπαρχουν κακες σχεσεις που πολυ σωστα ανεφερες δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ψαχνουμε για αυτο που θελουμε. ενα απο τα λαθη που κανουμε ακομα και σημερα ειναι οτι την ιδανικη σχεση πολλοι και πολλες την εχουν στο μυαλο τους ως την μονιμη σχεση δηλσδη με κριτηριο το χρονο και οχι το πως περασαν θα περασουν στο χ χρονικο διαστημα. δηλαδη ασυναισθητα θα προτιμησουν μια μονιμη σχεση χωρις potential παρα μια δυνατη σχεση εστω και με συντομο τελος.it is in our nature οποτε ας κοιταξουμε να ειμαστε στην πλευρα της εξαιρεσης @poulinos Εσένα έχω αρχίσει να σε συμπαθώ. Ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση χαϊδέματος. Εξάλλου πάντα λέω την γνώμη μου χωρίς φόβο και πάθος και τα καλοπιάσματα καθόλου δεν με χαρακτηρίζουν. Γενικότερα εκτιμώ και θαυμάζω ανθρώπους αλλά ποτέ δεν τους θεοποιώ. Να προσθέσω ότι ακόμα και οι άνθρωποι που επιδιώκουν μια μόνιμη σχέση από ένα δυνατό αίσθημα ξεκινάνε. Τώρα αν ευοδωθεί στην πορεία του χρόνου ή όχι, είναι κάτι που κανείς δεν το ξέρει από την αρχή. Αν εννοείς ότι εγκλωβίζονται σε μια σχέση που δεν τους ικανοποιεί απλά και μόνο επειδή είναι μόνιμη φοβούμενοι για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, συμφωνώ μαζί σου. Η ζωή μας είναι μεγάλη αλλά και μικρή ταυτόχρονα και είναι κρίμα να μην διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, πολύ δε μάλλον για το σημαντικότατο θέμα του ανθρώπου που θα την μοιραζόμαστε μαζί του. Είναι υπέροχο να ξεχωρίζεις από την ομοιόμορφη μάζα και να βρίσκεσαι από την πλευρά της εξαίρεσης! Αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται και ακολουθεί την δική του πορεία, πράγμα που σε καθιστά μοναδικό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από Sibyl 4
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, poulinos είπε υπαρχει δεν υπαρχει φως δεν διαφοροποιει οτι κοιτα να περνας καλα ασχετα αν οι αλλοι διπλα σου σκοτωνονται. ουτε εγω πιστευω οτι ο κοσμος εχει μελλον και σωτηρια.αλλα επειδη εχω μια ζωη να ζησω ή θα προσπαθησω να περασω καλα με ατομα που ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος ειτε θα πω δεν εχει νοημα τιποτα οποτε ας αυτοκτονησω.αρα αφου ειμαστε ακομα εδω και οι δυο μας αρα ας κοιταξουμε να ζησουμε τα υπολοιπα χρονια μας ωραια.το ωραια συμφωνα με τα δικα μας προτυπα και με ατομα που γουσταρουμε. αν δεν γουσταρουμε κανεναν ας μην τους ενοχλουμε και ας κανουμε οτι θελουμε μονοι μας. και ας πουμε και δυο πραγματα ακομα.α. ενας απο τους λογους που αρνηθηκα να συμμετασχω στο συγκεκριμενο παιχνιδι οτσν μου προταθηκε ειναι ακριβως γιατι δεν μπορω την κοινωνικοτητα του παιχνιδιου. β. αναφερεις αυτο: Pouline εχω δει πραγματα απο κοντα που δεν εχετε δει ολοι εσεις μαζι και δεν μπορει κανεις να μ΄'αλλαξει αποψη. δεν προσπαθω να αλλαξω γνωμη.αλλωστε αλλαξεις ή οχι εχει καποιο νοημα? β.για την πρωτη προταση πιστεψε με κανεις μας δεν ξερει τι μπορει να περναει ή να εχει περασει ο αλλος διπλα μας ακομα και τα ατομα που μιλαμε εδω.ολοι μας ειμαστε πισω απο ενα keyboard. κππινως δεν εισαι ο μονος που μπορει να εχει περασει το οτιδηποτε.οποιον και να ρωτησεις θα εχει να σου πει το προσωπικο του δραμα που ουτε καν μπορει να περναει απο το μυαλο μας. και για μρνα θα μπορουσα να πω οτι εχω περασει καταστασεις που ουτε στον χειροτερο εχθρο.ολοι μας εδω μεσα φαινομαστε οτι ειμαστε μια χαρα διοτι αυτο θελουμε να φαινεται. κοινως με λενε αλεξανδρο ειμαι μια χαρα ειμαι ο αποβλακωμενος super moderator που δεν εχει ζωη και ολη την ημερα ειναι στο ινσομνια και για αυτο εχει 77.000 απαντησεις και δεν εχει κανενα θεμα στην ζωη του περα απο το να μπει να γραψει στο ινσομνια. προβατα και τετοια ατομα που ανεφερες υπηρχαν απο παντα και θα υπαρχουν για παντα.δεν ειναι κατι new απλα τωρα λογω social media, mme το μαθαινεις πιο αμεσα. οτι δεν υπαρχει σωτηρια μπορειε αν θελεις να σου στειλω σε pdf το βιβλιο βασανιστηρια και εξουσια. μονο αυτο φτανει να δεις ποιοι ειμαστε και οτι there is no hope to humanity. it is in our nature to destroy ourselves Pouline δεν διαφωνουμε αλλα δεν αναφερομαι σε δραμα οπως το θετεις , μιλαω για καθημερινοτητα και γενικα για ολους και οχι για τον εαυτο μου , ουτε ειμαι απογοητευμενος απ'ολα , την παρτη μου κοιταω σε καθημερινη βαση και καποιους που εχω κοντα μου αλλα δεν μπορω να εχω περισσοτερους λογω αποστασεως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα