triplex1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, ozoozo είπε Ενόργανη θα κάνουν; :)) Ναι να'σαι σιγουρος...
mic2mic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Γύρος #4 - ΑποτελέσματαΤίτλος∑AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI1 Interstella… 15910612712661010#81261012686120x002 Denner - A … 8440#01083012360050050210x4123 Axel Rudi P… 8371200005000052730121053x12#4 Guadalcanal… 792010067000124810610200#0x205 Lake Of Tea… 771060012105020000#741278x306 Poor Mans P… 7651003020701126#8000780x707 The Guggenh… 73058107#461601043200012x048 Magnet - Wi… 67#00500205100001281200012x109 B-Tribe - H… 630004007#0000044828104x6610 Rammstein -… 588700#0112703370006200x0211 Franz Schub… 550041050060741200#7530x0112 The Bees - … 506002008008000#100046x51013 The Dirty T… 47005#01004501000100067x8013 Violent Fem… 4733065000070750500100#0515 Gojira - Th… 44120708000001#80000000x0816 Chantal Cha… 43022003030010012730#00x10017 Leo Sayer -… 4200383100034503000#300x0018 MasterKC & … 30040000#02000006410400x0019 Cyndi Laupe… 23000000120#00000003001x0719 Simply Red … 2301004008000001001005x#321 Bob Dylan -… 200#0121004002000010000x0021 Harry Belaf… 200800240100000005000#x0023 Band-Maid -… 130010000280#200000000x00Σχόλια ανά τραγούδιRound #4:ERA: ωραίος γύρος!FER: Αρκετά καλός γύρος. Μετά το σοκ του προηγούμενου γύρου, αυτός ήταν σούπερ!GIL: Ο καλύτερος γύρος μέχρι στιγμής.JEN: Ο καλύτερος γύρος του παιχνιδιού μέχρι στιγμής. 'Ακουσα τραγούδια που δε γνώριζα και τα απόλαυσα.Να το πάμε έτσι μέχρι τέλος. :-)JIM: Επιστρέψαμε σε καλό γύρο. Ωραία τραγούδια γενικώς κι έγινε πάλι δύσκολη η επιλογή βαθμολογίας.MAX: Ενω στο πρωτο preview ακουσμα φανηκε να ειχε αρκετα καλα κομματια, εντουτοις στην κανονικη ακροαση δυσκολευτηκα να βρω κατι να ξεχωριζει...MIC: Αυτός ο γύρος είχε κάτι το εξαιρετικά θετικό σε σχέση με τους προηγούμενους: Ήταν κατά 15 λεπτά συντομότερος.NOM: Το παιχνίδι , όσο πάει και γίνεται δυσκολότερο. Ελάχιστα τραγούδια άξιζαν για μηδέν. Θα το διαπιστώσετε, αν διαβάσετε τα σχόλιά μου. Προβληματίστηκα πολύ για το 12άρι. Το διεκδίκησαν 5 τραγούδια, ισάξια κατά τη γνώμη μου. Υπερίσχυσαν τελικά - κατά παράβασιν των αρχών μου - τα πολύ γνωστά μου, γιατί αγγίζουν πολύ ευαίσθητες χορδές της ψυχής μου. Άλλωστε, δεν είναι και πασίγνωστα. Σας ευχαριστώ όλους για τις εξαίσιες μουσικές εμπειρίες που μου προσφέρετε! Interstellar Overdrive - In The Cycle :DRH (12): Η μόνη μου απορία, χρόνια μετά, είναι γιατί δεν τον είχα αγοράσει αυτόν το δίσκοJUD (12): εκπληκτικό!GIL (10): Από τα καλύτερα πράγματα που κυκλοφόρησαν από την εγχώρια rock σκηνή εκείνης της εποχής. Ωραία ενορχήστρωση και υπέροχα φωνητικά από την Αρτέμιδα Μπόγρη.Από το άλμπουμ "Interstellar Overdrive" 2001 Pegasus Records.JIM (8): Εξαιρετικό μπορώ να πω.FER (6): Ενδιαφέρον κομμάτι και είναι από ελληνικό γκρουπάκι ε; Μου άρεσε, το γούσταρα.LIL (6): Μ'αρέσειMIC (6): Καλούτσικο. Θα ήταν αρκετά καλύτερο με μια παραγωγή της προκοπής που δεν θα έκανε την τραγουδίστρια να ακούγεται σα να τραγουδάει ενώ μασάει χαλβά (Μακεδονικό, όχι Φαρσάλων).NOM (6): "Interstellar Overdrive". Αυτός είναι ο τίτλος ενός τραγουδιού των Pink Floyd από το πρώτο τους album. Απ' ό,τι κατάλαβα από τις ελάχιστες πληροφορίες που βρήκα, είναι και το όνομα ελληνικού συγκροτήματος. Θα ήθελα να διαβάσω περισσότερα, αν έχεις κάτι να μας πεις, αγαπητέ συμπαίκτη. 'Οσο για το τραγούδι είναι αριστούργημα και καλώς μπήκε πρώτο στη λίστα, για να μας προϊδεάσει για ένα γύρο μεγάλων αξιώσεων.JEN (#): Από τα ωραιότερα Ελληνικά τραγούδια με ξενόγλωσσο στίχο που έχω ακούσει μέχρι τώρα στη ζωή μου!Η δε φωνή της Άρτεμης...ονειρεμένη! Denner - A Stab Of Loneliness :GIL (12): Coldwave πολύ του γούστου μου από τη Rennes της Γαλλίας.Από το EP "Semi Monde" 2021 Meidosem Records.FER (8): Μ΄ αρέσει η ατμόσφαιρά του πολύ. Κάποτε η new wave μουσική ήταν πολύ αγαπημένη μου.Για να πω την αλήθεια ακόμη τη γουστάρω πολύ. Να πω εδώ Χουλκ ή Ζιλ;JIM (6): Ωραίο ηχητικά και ίσως μπει σε καμιά λίστα μου.MIC (0): Έχει γεμίσει ο κόσμος ανθυποπαραγκρουπίδια που αντιγράφουν τον ήχο της 4AD των 80s, συνήθως αποτυχημένα. Δηλαδή τί παραπάνω έχουν αυτοί από τους Clan of Xymox;NOM (0): Πολύ εύηχο και ευχάριστο τραγούδι! Axel Rudi Pell - Oceans Of Time :NOM (10): Με συγκινεί βαθιά η φωνή κι η μουσική του, τον λατρεύω. Δεν φαντάζεστε πόσα συναισθήματα μου δημιουργεί. 'Ο,τι άλλο κι αν πω, είναι περιττό. Τα τραγούδια του τα έχω λιώσει όλα.JUD (5): ωραία μπαλάντα! Λίγο συνηθισμένη θα έλεγα; ΜπορείMAX (3): Δεν θα υποκυψω να βαλω μεγαλυτερο βαθμο!!DRH (0): Δεν είναι κακό, έμεινε όμως εκτός βαθμώνFER (0): Μπααααα...GIL (0): Μελωδικό Heavy Metal, ευχάριστο στο άκουσμα, αλλά λίγο μπαγιάτικο. Το συγκρότημα του πρώην κιθαρίστα των Steeler κυκλοφόρησε φέτος καινούριο άλμπουμ.https://www.youtube.com/watch?v=huLK0mnaHYoΑπό το άλμπουμ "Oceans of time" 1998 Steamhammer.JIM (0): Δεν είναι άσχημο, αλλά λίγος πονοκέφαλος μ' έπιασε. Δεν φταίει απαραίτητα το κομμάτι, απλά δεν είναι για τ' αφτιά μου.MIC (0): Όσο και να θέλει να γίνει Klaus Meine στη θέση του Klaus Meine, θα παραμείνει Ιζνογκούντ. Κουράστηκα μόνο που τον άκουγα. Guadalcanal Diary - Fear Of God :JEN (12): Yπέροχη μουσική! Υπέροχοι στίχοι!DRH (10): Δεν είναι αυστραλέζικο!;! Είναι ωραίο!!LIL (10): Τι ωραίοοJUD (8): Πολύ ωραίο! Αντέγραψαν βέβαια τους REM; Ή οι REM τους αντέγραψαν; Πολύ ίδια φωνή με τον Stipe.Μπράβο πάντως!FER (7): Καλό, καλό! Μου θυμίζει κάτι από τα παλιά. Άλλο ένα κομματάκι από την ανεξάρτητη σκηνή που γούσταρα πολύ.JIM (4): Μου άρεσε μπορώ να πω.MIC (2): Τώρα αυτοί ακούγονται σαν ολίγη από R.E.M., όπως λέμε ολίγη από γιουβέτσι. Πιάσε μια γίγαντες μάστορα.GIL (0): Ευχάριστο jangle pop τραγούδι απ' αυτά που ακούγονται από τους κολλεγιακούς σταθμούς στην Αμερική. Η έδρα του συγκροτήματος είναι στη Μαριέτα της Τζώρτζια.Από το άλμπουμ "Jamboree" 1986 Elektra Records.NOM (0): Γνωρίζω τη φωνή αλλά όχι το συγκρότημα. Αυτή η φωνή μου αρέσει πάρα πολύ και ακόμα και αν το τραγούδι ήταν χάλια - που δεν είναι - θα του έδινε χαρακτήρα. Υπέροχο είναι. Lake Of Tears - To Blossom Blue :FER (12): Όμορφο, πολύ. Με γαλήνεψε.NOM (12): Εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο, που δεν έχω χαρεί όσο θα ήθελα.MIC (7): Αρκετά θλιβερό ώστε να πάρει το 7.DRH (6): Πολύ ωραίος δίσκος! Δεν ξέρω αν θα διάλεγα αυτό το κομμάτι, κι αυτό είναι πολύ καλό!JEN (2): Ζητώ συγνώμη για το βαθμό. Το τραγούδι είναι υπέροχο και πάρα πολύ αγαπημένο μου αλλά προτίμησα να δώσω καλύτερο βαθμό σε τραγούδια που άκουσα για πρώτη φορά και μου άρεσαν πολύ.GIL (0): Doom Metal από τη Σουηδία, μελωδικό, αλλά μετά από 8 λεπτά μάλλον βαρέθηκα. Βάλτε κάτι πιο φρέσκο!Από το άλμπουμ "Forever Autumn" 1999 Black Mark Production.JIM (0): Καλό, αλλά σκληρός ο ανταγωνισμός.JUD (0): Πολύ μονότονο. Poor Mans Poison - Providence :JIM (12): Πολύ ωραίο και αξίζει την κορυφή για μένα.NOM (7): Καταπληκτική μπάντα, γλυκιά φωνή, εξαίσια ενορχήστρωση, υπέροχο τραγούδι!JUD (6): Νόμιζα ότι η μόδα με τα Αμερικάνικα έθνικ ήταν μόνο στο πρώτο γύρο :PΩραίο πάντωςFER (2): Αρκετά καλό. Τώρα αυτό κάτι μου θυμίζει, αλλά τι;JEN (1): Άξιζε μεγαλύτερο βαθμό.DRH (0): Ωραίο είναι, δεν το περίμενα να το αφήσω χωρίς βαθμούςGIL (0): Ευχάριστο τραγουδάκι αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Πιο πολύ μου άρεσε το πιο πρόσφατο "Give and take" του 2021 που βγάζει σαν επόμενο βίντεο το YouTube.Από το άλμπουμ "Providence" 2014 Poor Mans Poison.MIC (0): Άλλη μια συνηθισμένη μέρα ξημέρωνε στο ράντσο Λαρέντο. Ο Γουάιλντ Μπιλ Μάθιους έστριψε ένα τσιγάρο και το έφερε αργά στο στόμα του καθώς, με το πρώτο φως του ήλιου, παρατηρούσε τα γελάδια του να βγαίνουν από το μαντρί και να απλώνονται στην απέραντη πεδιάδα. "Λυσσασμένο Σύννεφο", απευθύνθηκε στον πιστό Ινδιάνο φίλο του, "σήμερα νιώθω μια απροσδιόριστη μελαγχολία. Θυμήθηκα πάλι αυτή τη σκρόφα την Μαίρη Ανν Σμιθ που με παράτησε για κείνον τον τραπεζίτη. Πιάσε τη μποτίλια με το ουίσκι, φέρε και την κιθάρα μου. Θα παίξω...". Μια γλυκιά μελωδία άρχισε να κυλάει πάνω στο πλούσιο γρασίδι, μια μελωδία που έκανε ακόμα και τα κογιότ να σταματήσουν ν'αλυχτάνε και να τεντώσουν τ'αυτιά τους... The Guggenheim Grotto - Wisdom :JUD (10): Παιχνιδιάρικο! Μου άρεσε!DRH (8): Στους περισσότερους γύρους θα του έβαζα 12άριJEN (6): Wisdom hasn't found me yet! Aκριβώς! :-)LIL (4): ΚαλόMAX (2): Ειχα ετοιμο μηδεν αλλα μετα το εβγαλα! λαλαλαλα!GIL (1): Ενδιαφέρουσα folk-rock από το Δουβλίνο.Από το άλμπουμ "The Universe is laughing" 2010 United For Opportunity.JIM (0): Καλό μεν, αλλά δύσκολα για πιο πάνω.MIC (0): Κάτι θα ήθελα να του δώσω αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ ΓΙΑΤΙ, οπότε στο τέλος δεν του έδωσα τίποτα.NOM (0): Απλό αλλά πανέμορφο!FER (#): Ένα folk-pop γκρουπάκι από την Ιρλανδία που πέτυχα πριν λίγο καιρό και μου άρεσε πολύ. Αξίζει να το ψάξετε. Magnet - Willow's Song :MIC (12): Μ'αρέσουν αυτά τα παγανιστικά που διάφοροι ημίτρελοι τρέχουν γυμνοί στη φύση και κάνουν σεξ και ανθρωποθυσίες.JEN (10): Πολυ ωραίο!GIL (5): Πολύ όμορφο folk τραγούδι από τους Magnet που δημιουργήθηκαν ειδικά για την ηχογράφηση της μουσικής και των τραγουδιών που γράφτηκαν για την ταινία τρόμου του 1973 "The wicker man" από τον Paul Giovanni (αλλά πρωτοκυκλοφόρησαν σε δίσκο μόλις 25 χρόνια αργότερα).Από το άλμπουμ "The wicker man (Original Motion Picture Soundtrack)" 2002 Silva Screen Records.DRH (0): Κι αυτό καλούλι είναι, ξέμεινε εκτός βαθμώνFER (0): Πω, πω, ααααααααα... αυτό ήταν χασμουρητό!!!JIM (0): Καλή φωνή, αλλά δεν το βλέπω για πιο πάνω.JUD (0): Έκοψα φλέβαNOM (0): Αδιάφορο. B-Tribe - Hasta Luego Goodbye :MIC (8): Αυτό θα ήταν θαυμάσιο για διαφήμιση ουίσκι. Δυστυχώς δεν πίνω ουίσκι. Αλλά έχει και τις κιθαρούλες του και το μπιτάκι του, καλό είναι για παραλία.NOM (8): Αυτή η φωνή μου ήταν γνωστή, δεν θυμάμαι από ποιό τραγούδι. Πάρα πολύ ιδιαίτερη. Τώρα μαθαίνω από πού προέρχεται. Ευχαριστώ που μου την γνώρισες, αγαπητέ συμπαίκτη! Εξαιρετικό το κομμάτι, εξαίσια η ενορχήστρωση, απρόβλεπτες και πολύ ενδιαφέρουσες οι εναλλαγές στη μελωδία και τα παιχνιδίσματα της ορχήστρας.MAX (4): Χμμμ... αυτο αξιζει καποιον βαθμο...FER (0): Αρκετά καλό. Είχα κάτι χρόνια να το ακούσω αυτό.GIL (0): Οι B-Tribe, επίσης γνωστοί ως The Barcelona Tribe of Soulsters, είναι ένα μουσικό project των γερμανικής καταγωγής παραγωγών Claus Zundel, Markus Staab και Ralf Hamm, είναι επίσης γνωστοί για το άλλο τους project τους Sacred Spirit. Εδώ έχουμε ένα ευχάριστο downtempo τραγούδι με τη φωνή της Esther Phillips. Πάντως πάλιωσε πια κι αυτό.Από το άλμπουμ "Volume 6" 2008 Holophon.JIM (0): Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Καλή φωνή πάντως. Rammstein - Zeit :GIL (7): Ολοκαίνουργιοι Rammstein με υπέροχο βίντεο.Από το άλμπουμ "Zeit" 2022 Universal Music Group.LIL (7): Πολύ καλόJIM (3): Δυνατό κομμάτι και πολύ ενδιαφέρον video clip.JUD (3): Δεν είναι πολύ του γούστου μου οι rammstein να πω την αλήθεια.NOM (2): Παρότι δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί τους, ό,τι άκουσα απ' αυτούς μου άρεσε πολύ. Καταπληκτικό τραγούδι. Πρέπει να τους ψάξω παραπάνω.DRH (0): Ο Μαζωνάκης!!!FER (0): Όχι ρε παιδιά. Όχι!MIC (0): Κι έλεγα, οι Rammstein θα μπούν... δεν θα μπουν... θα μπουν... δεν θα μπουν. Τελικά σιγά μη δεν έμπαιναν. Αλλά τους βλέπω πολύ πεσμένους σε σχέση με παλιότερα. Ή γέρασαν ή πέρασαν κορωνοϊό. Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann :LIL (12): Καλέ τσουτσούριασα, και το λέω μη ειρωνικάJIM (7): Φοβερή φωνή κι ωραίο πιάνο.GIL (6): Εδώ έχουμε τη συνεργασία του μεγάλου πιανίστα Daniel Barenboim και του βαρύτονου Thomas Quasthoff που η θαλιδομίδη (αντιεμετικό που έπαιρνε η μητέρα του για την πρωινή ναυτία όταν κυοφορούσε) του προκάλεσε φωκομέλεια, αλλά δεν τον εμπόδισε να γίνει ένας εξαιρετικός, τρις βραβευμένος με Grammy, λυρικός τραγουδιστής, σε ένα υπέροχο lied του Franz Schubert. Προέρχεται από ένα από τα όψιμα έργα του Franz Schubert λίγο πριν πεθάνει, τον κύκλο τραγουδιών "Winterreise" που αποτελείται από 24 μελοποιημένα ποιήματα του Wilhelm Müller.Από το οπτικό άλμπουμ "Schubert - Winterreise" 2005 Deutsche GrammophonFER (5): Σέβομαι την ιδιαιτερότητα του βαρύτονου τραγουδιστή, έχει και ωραία φωνή, είναι και Σούμπερτ, αλλά μέχρι εδώ μπόρεσα να το πάω.NOM (5): Τί να βάλω στο Σούμπερτ ρε γαμώτο, που είναι από τους πιό αγαπημένους μου συνθέτες και τί να βάλω σ' αυτόν τον μικρόσωμο και υπερταλαντούχο άνθρωπο με την αγγελική φωνή και τα "ελάχιστα" χέρια! Δεν είναι η καλύτερη δημιουργία του συνθέτη αλλά και πάλι είναι υπέροχο!JEN (0): Αυτό εδώ είναι εκτός συναγωνισμού! Μπορεί να συγκριθεί αυτό με τα υπόλοιπα? Οxι!MAX (0): Αυτο το κοβω να βγαινει πρωτο συμφωνα με τα γουστα σας... The Bees - I Love You :JEN (8): Θα το έχω υπόψιν για special nights ... ;-pDRH (0): Ξέμεινε εκτός βαθμώνFER (0): Κι αφού τ΄ άκουσα κανά δυο τρεις φορές, έριξα έναν ύπνο, άλλο πράμα!GIL (0): Indie rock με jazz επιρροές από το Isle of Wight της Αγγλίας. Ενδιαφέρον!Από το άλμπουμ "Free the Bees" 2004 Virgin Records.JIM (0): Ενδιαφέρον και κάπως slow. Αλλά δεν είναι απ' αυτά που θα έβαζα να ξανακούσω σύντομα.MIC (0): Άλλο ένα που εμπίπτει στην κατηγορία "ο Neil Diamond θα ήταν καλύτερος". Αγάπα με αλλά από μακριά, οκ;NOM (0): Πολύ υποτονικό για τα γούστα μου και σίγουρα, αν έλεγα μ' αυτό σε κάποιον "Ι love you" και του άρεσε, θα ήταν κι αυτός πολύ υποτονικός για τα γούστα μου! The Dirty Three - Rain Song :MIC (10): Πολύ καλό αυτό. Εκφράζει ακριβώς την ψυχολογική μου κατάσταση κάθε φορά που ακούω έναν καινούριο γύρο.JEN (5): Παραβαίνω τον κανόνα μου να μη δίνω βαθμό σε ορχηστρικά κομμάτια. :-)GIL (4): Ωραίο ορχηστρικό rock από το άλλο συγκρότημα του Warren Ellis που είναι μόνιμος συγεργάτης του Nick Cave με τους Bad Seeds, τους Grinderman αλλά και σόλο.Από το άλμπουμ "Toward the low sun" 2012 Anchor & Hope.FER (1): Αρκετά καλό κι αυτό.JUD (1): Δεν μου άρεσε πολύ. Περίμενα συνέχαι να αλλάξει λίγο, αλλά τίποτα :PJIM (0): Ενδιαφέρον ήχος, αλλά ok.MAX (0): Με ξεκουρδιστη κιθαρα...NOM (0): Πολύ όμορφη μουσική μας ήρθε από την Αυστραλία. 'Ο,τι πρέπει για τη σημερινή μέρα που το ακούω, που νιώσαμε στα κόκκαλά μας τη βροχή αλλά βροχή δεν είδαμε. Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry :JEN (7): Πρέπει να το λατρεψαν για να κάνουν τέτοια διασκευή. Δεν τη θεωρώ επιτυχημένη αλλά με συγκίνησαν τα αμερικανάκια. Κράτησαν σχεδόν αυτολεξεί τους στίχους. Respect!JUD (7): Νομίζω μου άρεσε περισσότερο από το ορίτζιναλMAX (5): Μα δε θα δακρυσω πιαααα για σενααααααNOM (1): Είναι διασκευή; Μου θυμίζει κάποιο άλλο. 'Οπως και να'χει πάντως, είναι εξαιρετικό!FER (0): "Δε θα δακρύσω πια για σένα" https://www.youtube.com/watch?v=TKy39XNb7as Πραγματικά όμως δε δακρύζω για το μηδενικό!GIL (0): Διασκευή του "Δε θα ξαναγαπήσω πια για σένα" των Πυξ Λαξ στα αγγλικά από τους Violent Femmes. Σοβαρά τώρα;Από το άλμπουμ "Hotel last resort" 2019 Add It Up Productions / PIAS RecordingsJIM (0): Δεν μου άρεσε γενικά. Έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον ο ρυθμός του, αλλά μέχρι εκεί.MIC (0): Από την εποχή του Blister in the Sun φαινόταν ότι τους πειράζει ο ήλιος. Ορίστε τα αποτελέσματα τώρα. Και δεν έχουν σφίξει και οι ζέστες ακόμα. Gojira - The Gift Of Guilt :LIL (8): TραγουδάραDRH (7): Κάποτε πρέπει να τους ακούσω περισσότερο αυτούςJIM (1): Μου άρεσε μόνο η μουσική. Δεν είμαι των screams.FER (0): Τρέχτε να σωθείτε, αγρίεψε αυτός. Γιατί ρε παιδιά; Τι έπαθε;GIL (0): Progressive Metal από τη Γαλλία που εγώ προσωπικά βρήκα φτωχό μουσικά.Από το άλμπουμ "L' enfant sauvage" 2012 Roadrunner Records.MIC (0): Αυτοί οι απέθαντοι όλοι την ίδια φωνή έχουν.NOM (0): Γκρουβοχεβιμεταλάδικο χωρίς μελωδία. Δεν έχει τίποτα να μου πει. Chantal Chamberland - Don't Explain :JIM (10): Κομματάρα. Για λίγο δεν πήρε το 12άριFER (3): Αισθαντικό κομμάτι. Ευτυχώς τόσο τζαζ όσο μπορώ ν΄ αντέξω.MIC (3): Καλό αλλά ψόφιο. Και στα έλεγαν ο μπαμπάς και η μαμά σου: Όταν την άλλη μέρα έχουμε ηχογράφηση πρέπει να κοιμόμαστε νωρίς. Όχι να ξενυχτάμε όλο το βράδυ στο facebook και την άλλη μέρα να σερνόμαστε στο στούντιο.GIL (0): Πολύ ωραία jazz φωνή από τον Καναδά, αλλά πώς να συγκριθεί με την Billie Holiday που το πρωτοείπε;https://www.youtube.com/watch?v=T_YFkoJW_CQΑπό το άλμπουμ "This is out time" 2002 Chantal Chamberland.JEN (0): To τραγούδι της κατάντιας! Κερατωμένη (τραγουδάει γυναίκα) και "μη μιλάς, μην εξηγείς , ξέρω ότι μ' απατάς, σε αγαπώ" tragic! xa xa xaΔύο τινά εδώ. 'Η είναι απελπισμένη μέχρι αηδίας με αυτοεκτίμηση "υπόγειο" ή είναι πολύ "προικισμένο" το αγόρι μας ή και τα δυο μαζί χα χα χα χα χα χα.JUD (0): ουφ! Πολύ αισθησιακό για τα γούστα μου :/NOM (#): Η συμμετοχή μου.Η Γαλλοκαναδή τραγουδίστρια και κιθαρίστρια της τζαζ, γεννήθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά το 1965 (τα έχει τα χρονάκια της) και θεωρείται μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της τζαζ σήμερα. Leo Sayer - The Show Must Go On :FER (10): Ντάξει! Μεγάλα γούστα. Τον γούσταρα πολύ τον τύπο! Το κομμάτι γνωστό βέβαια γιατί κάτι μου λέει, αλλά κι έτσι να είναι μάλλον έχω να το ακούσω αιώνες . Φωνάρα, σκηνική παρουσίαση ωραία που αγγίζει την πρόζα.JIM (5): Σίγουρα δεν περίμενα τέτοια φωνή. Πολύ καλός και δεν είχε τύχει να τον ακούσω ξανά (έτσι νομίζω τουλάχιστον).GIL (3): Υπέροχη ζωντανή εκτέλεση της πρώτης μεγάλης επιτυχίας του Leo Sayer, από την εποχή που η μουσική είχε τον πρώτο λόγο, το ίδιο και οι μουσικοί. Μετά ανέλαβαν οι έμποροι.Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Silverbird" 1973 Chrysalis.NOM (3): Το αγαπάω πολύ, χωρίς να το έχω κάψει.MAX (0): Να δω απο ποιους θα παρει βαθμους!!MIC (0): Κάπως αλλιώς τον θυμάμαι τον Leo Sayer. Όχι ότι μου άρεσε και ποτέ βέβαια. Βάλε Neil Diamond μάστορα. MasterKC & Nomecdo - Jerusalema :MIC (4): Σίγουρα θα έβαζα κάνα 8άρι πάλι αν δεν είχε μπει στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά τώρα η διέυθυνση δεν αφήνει να δώσω πάνω από 4, κι αυτό χαριστικά λόγω της θλιβερής ποιότητας του γύρου.NOM (4): Το ξέρω, μου αρέσει, με φτιάχνει, με ξεσηκώνει!GIL (2): Χορηγός θετικής ενέργειας. Πολύ μου άρεσε! Δείτε κι αυτό το βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=Y6dieobs5kcΑπό το άλμπουμ "Jerusalema" 2020 Elektra France.FER (0): Γνωστό, το ΄χω ξαναψηφίσει αυτό!JIM (0): Αρκετά γνωστό και χορευτικό κομμάτι. Δεν είναι για μηδέν, αλλά αναγκαστικά το παίρνει μιας και ξεχώρισαν άλλα τραγούδια. Cyndi Lauper - Together :FER (0): Καλή η Σίντι, αλλά το συγκεκριμένο δε μου γαργάλησε τίποτα!JEN (0): Νοοοοοοt for me!JIM (0): Θεάρα Cyndi και πάντα ξεχωριστή φωνή, αλλά σ' αυτό το κομμάτι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.LOV (0): Μας αρέσει πολυ η ταινία!!την έχουμε δει 2 φορές!!κρίμα που δεν μου βγαίνουν τα κουκιά ...MAX (0): Η ανιψια ξαναχτυπησε!MIC (0): Βλέπω ότι η Cyndi Lauper βρήκε επιτέλους την καριέρα που της ταιριάζει: Παιδικές σειρές και ταινίες. Με το καλό και voiceover στην Φρουτοπία.NOM (0): Ωραίο και πολύ κεφάτο είναι. Θα το διάλεγα για την tracklist σε πάρτυ ή για να ξεφαντώσω μόνη μου αλλά όχι για ώρες ηρεμίας που θέλω ν' ακούσω καλή μουσική.GIL (#): Η δική μου συμμετοχή στον 4ο γύρο του παιχνιδιού είναι το τραγούδι της αγαπημένης μου Cyndi Lauper από την αγγλόφωνη έκδοση του καναδικού 3D-animation "La Course Des Tuques" 2018 CarpeDiem Film & TV.Από το άλμπουμ "Racetime (Original Motion Picture Soundtrack)" 2019 Disques Musicor. Simply Red - Something Got Me Started :DRH (0): Μ'αρέσει, έχω και το βινύλιο. Δεν το βαρέθηκα ποτέ, ούτε αυτό, ούτε το Stars που ήταν τα χιτάκια του δίσκου, όσο σούπα κι αν έγιναν. Αλλά όχι για το παιχνίδιFER (0): Ναι καλά, οκ!GIL (0): Ολοκαίνουριο και πανάγνωστο! Πέρυσι κυκλοφόρησαν καινούριο σινγκλ.https://www.youtube.com/watch?v=-cbLMbOoWiAΑπό το άλμπουμ "Stars" 1991 EastWest / Warner Music GroupJIM (0): Αρκετά γνωστό κομμάτι. Δεν με τρελαίνει βέβαια, οπότε θα πέσει πιο κάτω από άλλα.MIC (0): Φαντάσου ότι παρόλο που είχα να το ακούσω τόσα χρόνια, ήταν σα να το άκουγα όλη την προηγούμενη βδομάδα. 30 χρόνια πριν θα έπαιρνε 12άρι.NOM (0): Πολύ γνωστοί μου, μου αρέσουν πολύ και σίγουρα το κομμάτι είναι ωραίο. Αλλά είναι πολύς ο συνωστισμός για τις πρώτες θέσεις και υποχρεωτικά θα αδικηθεί. Bob Dylan - Seven Curses :JIM (2): Δεν έχω ακούσει και πολύ (έως καθόλου) Bob Dylan, αλλά ωραίο κομμάτι και φωνή.MIC (1): Δεν είναι απ'τα πιο γνωστά του άρα κάτι θα πάρει. Αλλά και πάλι Dylan είναι, δεν θα πάρει τίποτα. Αλλά είναι συμπαθητικούλι άρα θα δώσω τον οβολό μου. Όμως όλα του Dylan στο ίδιο στυλ είναι, μηδέν θα βάλω. Ναι, αλλά είδες τί σαβούρα έχει από δω και κάτω; Τέλος πάντων, τσίμπα 1 βαθμό και φύγε πριν το μετανιώσω.DRH (0): Ποιος είναι αυτός; Ξένα παίζει;FER (0): Ουδέν σχόλιο!GIL (0): Υπεράνω κριτικής.Από το box set "50th Anniversary Collection 1963" 2013 Columbia Records.NOM (0): Τα τραγούδια του Bob Dylan, εκτός από ελάχιστα, δεν ταίριαξαν με τον ψυχισμό μου. Εντάξει, ωραία είναι και πολύ αισθαντικά ερμηνευμένα αλλά προφανώς όχι για μένα. Harry Belafonte - Banana Boat Song (Day O) :MIC (5): Στον προηγούμενο γύρο Louis Armstrong με το πιο γνωστό του κομμάτι, τώρα Belafonte με το πιο γνωστό του κομμάτι. Θα δώσω κάτι επειδή o γύρος είναι εντελώς μπανάνα και επειδή μ'αρέσει αυτό το στυλ, αλλά δεν βρήκατε τίποτα άλλο να βάλετε από Belafonte;FER (4): Αγαπημένο κομμάτι και το άκουσα για πρώτη φορά στο καταπληκτικό Beetlejuice:https://www.youtube.com/watch?v=AQXVHITd1N4GIL (0): Φρεσκότατο! Αν ανέβαινε το βίντεο από την ταινία Beetlejuice ίσως να το ψήφιζα.https://www.youtube.com/watch?v=AQXVHITd1N4Από το άλμπουμ "Calypso" 1956 RCA Victor, που τον καθιέρωσε και ήταν το πρώτο LP που πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα.JIM (0): Μπανάνες. Μπανάνες παντού. Ωραίο πάντως και κλασσικό. Πάω να φάω μια μπανάνα 😄MAX (0): Μου θυμησε.... Μπανανα Τζο!NOM (0): 'Οταν ο Mic2mic είχε βάλει για μένα ένα καταπληκτικό τραγούδι του Μπελαφόντε σε bonus γύρο (ρωτήστε τον να σας εξηγήσει τί είναι ο bonus γύρος), είχα ξετρελαθεί και τον έψαξα αρκετά. 'Ομως, δεν βρήκα κανένα άλλο τραγούδι του που να μου αρέσει. Σ' αυτά τα άλλα, ανήκει κι αυτό. Band-Maid - Domination :GIL (8): J-Pop girl group. Σούπερ! Τέτοια θέλω! Σε κάποια σημεία πάντως θυμίζει Ρουσλάνα...Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "World Domination" 2018 JPU Records.JUD (2): Ίσως παραμεγάλωσα για αυτά τα k/j metalDRH (1): Happy metal! Πλάκα έχει! Ωραίο!FER (0): Ρουσλάνα στο γιαπωνέζικο; Ρίγος...JEN (0): Το αντίθετο του Don't explain! Μαστίγιο στον άπιστο! Ηello!!! χα χα χα χα χα χα!MAX (0): Οι Baby Metal μεγαλωσαν!MIC (0): Κάθε φορά που νομίζω ότι το χειρότερο πράγμα που έχει βγει από την Ιαπωνία είναι η μουσική για anime, έρχεται κάτι και με διαψεύδει. Μπορώ να φανταστώ μια ομάδα από Γιαπωνέζους CEO να το ακούν σε empowerment group session.NOM (0): 'Εχω ανάγκη από ηρεμία.Σχόλια ανά παίκτηDRH: Interstellar Overdrive - In The Cycle (12): Η μόνη μου απορία, χρόνια μετά, είναι γιατί δεν τον είχα αγοράσει αυτόν το δίσκο Guadalcanal Diary - Fear Of God (10): Δεν είναι αυστραλέζικο!;! Είναι ωραίο!! The Guggenheim Grotto - Wisdom (8): Στους περισσότερους γύρους θα του έβαζα 12άρι Gojira - The Gift Of Guilt (7): Κάποτε πρέπει να τους ακούσω περισσότερο αυτούς Lake Of Tears - To Blossom Blue (6): Πολύ ωραίος δίσκος! Δεν ξέρω αν θα διάλεγα αυτό το κομμάτι, κι αυτό είναι πολύ καλό! Band-Maid - Domination (1): Happy metal! Πλάκα έχει! Ωραίο! Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (0): Δεν είναι κακό, έμεινε όμως εκτός βαθμών Poor Mans Poison - Providence (0): Ωραίο είναι, δεν το περίμενα να το αφήσω χωρίς βαθμούς Magnet - Willow's Song (0): Κι αυτό καλούλι είναι, ξέμεινε εκτός βαθμών Rammstein - Zeit (0): Ο Μαζωνάκης!!! The Bees - I Love You (0): Ξέμεινε εκτός βαθμών Simply Red - Something Got Me Started (0): Μ'αρέσει, έχω και το βινύλιο. Δεν το βαρέθηκα ποτέ, ούτε αυτό, ούτε το Stars που ήταν τα χιτάκια του δίσκου, όσο σούπα κι αν έγιναν. Αλλά όχι για το παιχνίδι Bob Dylan - Seven Curses (0): Ποιος είναι αυτός; Ξένα παίζει;ERA:Round #4: ωραίος γύρος!FER:Round #4: Αρκετά καλός γύρος. Μετά το σοκ του προηγούμενου γύρου, αυτός ήταν σούπερ! Lake Of Tears - To Blossom Blue (12): Όμορφο, πολύ. Με γαλήνεψε. Leo Sayer - The Show Must Go On (10): Ντάξει! Μεγάλα γούστα. Τον γούσταρα πολύ τον τύπο! Το κομμάτι γνωστό βέβαια γιατί κάτι μου λέει, αλλά κι έτσι να είναι μάλλον έχω να το ακούσω αιώνες . Φωνάρα, σκηνική παρουσίαση ωραία που αγγίζει την πρόζα. Denner - A Stab Of Loneliness (8): Μ΄ αρέσει η ατμόσφαιρά του πολύ. Κάποτε η new wave μουσική ήταν πολύ αγαπημένη μου.Για να πω την αλήθεια ακόμη τη γουστάρω πολύ. Να πω εδώ Χουλκ ή Ζιλ; Guadalcanal Diary - Fear Of God (7): Καλό, καλό! Μου θυμίζει κάτι από τα παλιά. Άλλο ένα κομματάκι από την ανεξάρτητη σκηνή που γούσταρα πολύ. Interstellar Overdrive - In The Cycle (6): Ενδιαφέρον κομμάτι και είναι από ελληνικό γκρουπάκι ε; Μου άρεσε, το γούσταρα. Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann (5): Σέβομαι την ιδιαιτερότητα του βαρύτονου τραγουδιστή, έχει και ωραία φωνή, είναι και Σούμπερτ, αλλά μέχρι εδώ μπόρεσα να το πάω. Harry Belafonte - Banana Boat Song (Day O) (4): Αγαπημένο κομμάτι και το άκουσα για πρώτη φορά στο καταπληκτικό Beetlejuice:https://www.youtube.com/watch?v=AQXVHITd1N4 Chantal Chamberland - Don't Explain (3): Αισθαντικό κομμάτι. Ευτυχώς τόσο τζαζ όσο μπορώ ν΄ αντέξω. Poor Mans Poison - Providence (2): Αρκετά καλό. Τώρα αυτό κάτι μου θυμίζει, αλλά τι; The Dirty Three - Rain Song (1): Αρκετά καλό κι αυτό. Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (0): Μπααααα... Magnet - Willow's Song (0): Πω, πω, ααααααααα... αυτό ήταν χασμουρητό!!! B-Tribe - Hasta Luego Goodbye (0): Αρκετά καλό. Είχα κάτι χρόνια να το ακούσω αυτό. Rammstein - Zeit (0): Όχι ρε παιδιά. Όχι! The Bees - I Love You (0): Κι αφού τ΄ άκουσα κανά δυο τρεις φορές, έριξα έναν ύπνο, άλλο πράμα! Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (0): "Δε θα δακρύσω πια για σένα" https://www.youtube.com/watch?v=TKy39XNb7as Πραγματικά όμως δε δακρύζω για το μηδενικό! Gojira - The Gift Of Guilt (0): Τρέχτε να σωθείτε, αγρίεψε αυτός. Γιατί ρε παιδιά; Τι έπαθε; MasterKC & Nomecdo - Jerusalema (0): Γνωστό, το ΄χω ξαναψηφίσει αυτό! Cyndi Lauper - Together (0): Καλή η Σίντι, αλλά το συγκεκριμένο δε μου γαργάλησε τίποτα! Simply Red - Something Got Me Started (0): Ναι καλά, οκ! Bob Dylan - Seven Curses (0): Ουδέν σχόλιο! Band-Maid - Domination (0): Ρουσλάνα στο γιαπωνέζικο; Ρίγος... The Guggenheim Grotto - Wisdom (#): Ένα folk-pop γκρουπάκι από την Ιρλανδία που πέτυχα πριν λίγο καιρό και μου άρεσε πολύ. Αξίζει να το ψάξετε.GIL:Round #4: Ο καλύτερος γύρος μέχρι στιγμής. Denner - A Stab Of Loneliness (12): Coldwave πολύ του γούστου μου από τη Rennes της Γαλλίας.Από το EP "Semi Monde" 2021 Meidosem Records. Interstellar Overdrive - In The Cycle (10): Από τα καλύτερα πράγματα που κυκλοφόρησαν από την εγχώρια rock σκηνή εκείνης της εποχής. Ωραία ενορχήστρωση και υπέροχα φωνητικά από την Αρτέμιδα Μπόγρη.Από το άλμπουμ "Interstellar Overdrive" 2001 Pegasus Records. Band-Maid - Domination (8): J-Pop girl group. Σούπερ! Τέτοια θέλω! Σε κάποια σημεία πάντως θυμίζει Ρουσλάνα...Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "World Domination" 2018 JPU Records. Rammstein - Zeit (7): Ολοκαίνουργιοι Rammstein με υπέροχο βίντεο.Από το άλμπουμ "Zeit" 2022 Universal Music Group. Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann (6): Εδώ έχουμε τη συνεργασία του μεγάλου πιανίστα Daniel Barenboim και του βαρύτονου Thomas Quasthoff που η θαλιδομίδη (αντιεμετικό που έπαιρνε η μητέρα του για την πρωινή ναυτία όταν κυοφορούσε) του προκάλεσε φωκομέλεια, αλλά δεν τον εμπόδισε να γίνει ένας εξαιρετικός, τρις βραβευμένος με Grammy, λυρικός τραγουδιστής, σε ένα υπέροχο lied του Franz Schubert. Προέρχεται από ένα από τα όψιμα έργα του Franz Schubert λίγο πριν πεθάνει, τον κύκλο τραγουδιών "Winterreise" που αποτελείται από 24 μελοποιημένα ποιήματα του Wilhelm Müller.Από το οπτικό άλμπουμ "Schubert - Winterreise" 2005 Deutsche Grammophon Magnet - Willow's Song (5): Πολύ όμορφο folk τραγούδι από τους Magnet που δημιουργήθηκαν ειδικά για την ηχογράφηση της μουσικής και των τραγουδιών που γράφτηκαν για την ταινία τρόμου του 1973 "The wicker man" από τον Paul Giovanni (αλλά πρωτοκυκλοφόρησαν σε δίσκο μόλις 25 χρόνια αργότερα).Από το άλμπουμ "The wicker man (Original Motion Picture Soundtrack)" 2002 Silva Screen Records. The Dirty Three - Rain Song (4): Ωραίο ορχηστρικό rock από το άλλο συγκρότημα του Warren Ellis που είναι μόνιμος συγεργάτης του Nick Cave με τους Bad Seeds, τους Grinderman αλλά και σόλο.Από το άλμπουμ "Toward the low sun" 2012 Anchor & Hope. Leo Sayer - The Show Must Go On (3): Υπέροχη ζωντανή εκτέλεση της πρώτης μεγάλης επιτυχίας του Leo Sayer, από την εποχή που η μουσική είχε τον πρώτο λόγο, το ίδιο και οι μουσικοί. Μετά ανέλαβαν οι έμποροι.Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Silverbird" 1973 Chrysalis. MasterKC & Nomecdo - Jerusalema (2): Χορηγός θετικής ενέργειας. Πολύ μου άρεσε! Δείτε κι αυτό το βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=Y6dieobs5kcΑπό το άλμπουμ "Jerusalema" 2020 Elektra France. The Guggenheim Grotto - Wisdom (1): Ενδιαφέρουσα folk-rock από το Δουβλίνο.Από το άλμπουμ "The Universe is laughing" 2010 United For Opportunity. Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (0): Μελωδικό Heavy Metal, ευχάριστο στο άκουσμα, αλλά λίγο μπαγιάτικο. Το συγκρότημα του πρώην κιθαρίστα των Steeler κυκλοφόρησε φέτος καινούριο άλμπουμ.https://www.youtube.com/watch?v=huLK0mnaHYoΑπό το άλμπουμ "Oceans of time" 1998 Steamhammer. Guadalcanal Diary - Fear Of God (0): Ευχάριστο jangle pop τραγούδι απ' αυτά που ακούγονται από τους κολλεγιακούς σταθμούς στην Αμερική. Η έδρα του συγκροτήματος είναι στη Μαριέτα της Τζώρτζια.Από το άλμπουμ "Jamboree" 1986 Elektra Records. Lake Of Tears - To Blossom Blue (0): Doom Metal από τη Σουηδία, μελωδικό, αλλά μετά από 8 λεπτά μάλλον βαρέθηκα. Βάλτε κάτι πιο φρέσκο!Από το άλμπουμ "Forever Autumn" 1999 Black Mark Production. Poor Mans Poison - Providence (0): Ευχάριστο τραγουδάκι αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Πιο πολύ μου άρεσε το πιο πρόσφατο "Give and take" του 2021 που βγάζει σαν επόμενο βίντεο το YouTube.Από το άλμπουμ "Providence" 2014 Poor Mans Poison. B-Tribe - Hasta Luego Goodbye (0): Οι B-Tribe, επίσης γνωστοί ως The Barcelona Tribe of Soulsters, είναι ένα μουσικό project των γερμανικής καταγωγής παραγωγών Claus Zundel, Markus Staab και Ralf Hamm, είναι επίσης γνωστοί για το άλλο τους project τους Sacred Spirit. Εδώ έχουμε ένα ευχάριστο downtempo τραγούδι με τη φωνή της Esther Phillips. Πάντως πάλιωσε πια κι αυτό.Από το άλμπουμ "Volume 6" 2008 Holophon. The Bees - I Love You (0): Indie rock με jazz επιρροές από το Isle of Wight της Αγγλίας. Ενδιαφέρον!Από το άλμπουμ "Free the Bees" 2004 Virgin Records. Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (0): Διασκευή του "Δε θα ξαναγαπήσω πια για σένα" των Πυξ Λαξ στα αγγλικά από τους Violent Femmes. Σοβαρά τώρα;Από το άλμπουμ "Hotel last resort" 2019 Add It Up Productions / PIAS Recordings Gojira - The Gift Of Guilt (0): Progressive Metal από τη Γαλλία που εγώ προσωπικά βρήκα φτωχό μουσικά.Από το άλμπουμ "L' enfant sauvage" 2012 Roadrunner Records. Chantal Chamberland - Don't Explain (0): Πολύ ωραία jazz φωνή από τον Καναδά, αλλά πώς να συγκριθεί με την Billie Holiday που το πρωτοείπε;https://www.youtube.com/watch?v=T_YFkoJW_CQΑπό το άλμπουμ "This is out time" 2002 Chantal Chamberland. Simply Red - Something Got Me Started (0): Ολοκαίνουριο και πανάγνωστο! Πέρυσι κυκλοφόρησαν καινούριο σινγκλ.https://www.youtube.com/watch?v=-cbLMbOoWiAΑπό το άλμπουμ "Stars" 1991 EastWest / Warner Music Group Bob Dylan - Seven Curses (0): Υπεράνω κριτικής.Από το box set "50th Anniversary Collection 1963" 2013 Columbia Records. Harry Belafonte - Banana Boat Song (Day O) (0): Φρεσκότατο! Αν ανέβαινε το βίντεο από την ταινία Beetlejuice ίσως να το ψήφιζα.https://www.youtube.com/watch?v=AQXVHITd1N4Από το άλμπουμ "Calypso" 1956 RCA Victor, που τον καθιέρωσε και ήταν το πρώτο LP που πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα. Cyndi Lauper - Together (#): Η δική μου συμμετοχή στον 4ο γύρο του παιχνιδιού είναι το τραγούδι της αγαπημένης μου Cyndi Lauper από την αγγλόφωνη έκδοση του καναδικού 3D-animation "La Course Des Tuques" 2018 CarpeDiem Film & TV.Από το άλμπουμ "Racetime (Original Motion Picture Soundtrack)" 2019 Disques Musicor.JEN:Round #4: Ο καλύτερος γύρος του παιχνιδιού μέχρι στιγμής. 'Ακουσα τραγούδια που δε γνώριζα και τα απόλαυσα.Να το πάμε έτσι μέχρι τέλος. :-) Guadalcanal Diary - Fear Of God (12): Yπέροχη μουσική! Υπέροχοι στίχοι! Magnet - Willow's Song (10): Πολυ ωραίο! The Bees - I Love You (8): Θα το έχω υπόψιν για special nights ... ;-p Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (7): Πρέπει να το λατρεψαν για να κάνουν τέτοια διασκευή. Δεν τη θεωρώ επιτυχημένη αλλά με συγκίνησαν τα αμερικανάκια. Κράτησαν σχεδόν αυτολεξεί τους στίχους. Respect! The Guggenheim Grotto - Wisdom (6): Wisdom hasn't found me yet! Aκριβώς! :-) The Dirty Three - Rain Song (5): Παραβαίνω τον κανόνα μου να μη δίνω βαθμό σε ορχηστρικά κομμάτια. :-) Lake Of Tears - To Blossom Blue (2): Ζητώ συγνώμη για το βαθμό. Το τραγούδι είναι υπέροχο και πάρα πολύ αγαπημένο μου αλλά προτίμησα να δώσω καλύτερο βαθμό σε τραγούδια που άκουσα για πρώτη φορά και μου άρεσαν πολύ. Poor Mans Poison - Providence (1): Άξιζε μεγαλύτερο βαθμό. Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann (0): Αυτό εδώ είναι εκτός συναγωνισμού! Μπορεί να συγκριθεί αυτό με τα υπόλοιπα? Οxι! Chantal Chamberland - Don't Explain (0): To τραγούδι της κατάντιας! Κερατωμένη (τραγουδάει γυναίκα) και "μη μιλάς, μην εξηγείς , ξέρω ότι μ' απατάς, σε αγαπώ" tragic! xa xa xaΔύο τινά εδώ. 'Η είναι απελπισμένη μέχρι αηδίας με αυτοεκτίμηση "υπόγειο" ή είναι πολύ "προικισμένο" το αγόρι μας ή και τα δυο μαζί χα χα χα χα χα χα. Cyndi Lauper - Together (0): Νοοοοοοt for me! Band-Maid - Domination (0): Το αντίθετο του Don't explain! Μαστίγιο στον άπιστο! Ηello!!! χα χα χα χα χα χα! Interstellar Overdrive - In The Cycle (#): Από τα ωραιότερα Ελληνικά τραγούδια με ξενόγλωσσο στίχο που έχω ακούσει μέχρι τώρα στη ζωή μου!Η δε φωνή της Άρτεμης...ονειρεμένη!JIM:Round #4: Επιστρέψαμε σε καλό γύρο. Ωραία τραγούδια γενικώς κι έγινε πάλι δύσκολη η επιλογή βαθμολογίας. Poor Mans Poison - Providence (12): Πολύ ωραίο και αξίζει την κορυφή για μένα. Chantal Chamberland - Don't Explain (10): Κομματάρα. Για λίγο δεν πήρε το 12άρι Interstellar Overdrive - In The Cycle (8): Εξαιρετικό μπορώ να πω. Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann (7): Φοβερή φωνή κι ωραίο πιάνο. Denner - A Stab Of Loneliness (6): Ωραίο ηχητικά και ίσως μπει σε καμιά λίστα μου. Leo Sayer - The Show Must Go On (5): Σίγουρα δεν περίμενα τέτοια φωνή. Πολύ καλός και δεν είχε τύχει να τον ακούσω ξανά (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Guadalcanal Diary - Fear Of God (4): Μου άρεσε μπορώ να πω. Rammstein - Zeit (3): Δυνατό κομμάτι και πολύ ενδιαφέρον video clip. Bob Dylan - Seven Curses (2): Δεν έχω ακούσει και πολύ (έως καθόλου) Bob Dylan, αλλά ωραίο κομμάτι και φωνή. Gojira - The Gift Of Guilt (1): Μου άρεσε μόνο η μουσική. Δεν είμαι των screams. Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (0): Δεν είναι άσχημο, αλλά λίγος πονοκέφαλος μ' έπιασε. Δεν φταίει απαραίτητα το κομμάτι, απλά δεν είναι για τ' αφτιά μου. Lake Of Tears - To Blossom Blue (0): Καλό, αλλά σκληρός ο ανταγωνισμός. The Guggenheim Grotto - Wisdom (0): Καλό μεν, αλλά δύσκολα για πιο πάνω. Magnet - Willow's Song (0): Καλή φωνή, αλλά δεν το βλέπω για πιο πάνω. B-Tribe - Hasta Luego Goodbye (0): Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Καλή φωνή πάντως. The Bees - I Love You (0): Ενδιαφέρον και κάπως slow. Αλλά δεν είναι απ' αυτά που θα έβαζα να ξανακούσω σύντομα. The Dirty Three - Rain Song (0): Ενδιαφέρον ήχος, αλλά ok. Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (0): Δεν μου άρεσε γενικά. Έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον ο ρυθμός του, αλλά μέχρι εκεί. MasterKC & Nomecdo - Jerusalema (0): Αρκετά γνωστό και χορευτικό κομμάτι. Δεν είναι για μηδέν, αλλά αναγκαστικά το παίρνει μιας και ξεχώρισαν άλλα τραγούδια. Cyndi Lauper - Together (0): Θεάρα Cyndi και πάντα ξεχωριστή φωνή, αλλά σ' αυτό το κομμάτι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Simply Red - Something Got Me Started (0): Αρκετά γνωστό κομμάτι. Δεν με τρελαίνει βέβαια, οπότε θα πέσει πιο κάτω από άλλα. Harry Belafonte - Banana Boat Song (Day O) (0): Μπανάνες. Μπανάνες παντού. Ωραίο πάντως και κλασσικό. Πάω να φάω μια μπανάνα 😄JUD: Interstellar Overdrive - In The Cycle (12): εκπληκτικό! The Guggenheim Grotto - Wisdom (10): Παιχνιδιάρικο! Μου άρεσε! Guadalcanal Diary - Fear Of God (8): Πολύ ωραίο! Αντέγραψαν βέβαια τους REM; Ή οι REM τους αντέγραψαν; Πολύ ίδια φωνή με τον Stipe.Μπράβο πάντως! Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (7): Νομίζω μου άρεσε περισσότερο από το ορίτζιναλ Poor Mans Poison - Providence (6): Νόμιζα ότι η μόδα με τα Αμερικάνικα έθνικ ήταν μόνο στο πρώτο γύρο :PΩραίο πάντως Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (5): ωραία μπαλάντα! Λίγο συνηθισμένη θα έλεγα; Μπορεί Rammstein - Zeit (3): Δεν είναι πολύ του γούστου μου οι rammstein να πω την αλήθεια. Band-Maid - Domination (2): Ίσως παραμεγάλωσα για αυτά τα k/j metal The Dirty Three - Rain Song (1): Δεν μου άρεσε πολύ. Περίμενα συνέχαι να αλλάξει λίγο, αλλά τίποτα :P Lake Of Tears - To Blossom Blue (0): Πολύ μονότονο. Magnet - Willow's Song (0): Έκοψα φλέβα Chantal Chamberland - Don't Explain (0): ουφ! Πολύ αισθησιακό για τα γούστα μου :/LIL: Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann (12): Καλέ τσουτσούριασα, και το λέω μη ειρωνικά Guadalcanal Diary - Fear Of God (10): Τι ωραίοο Gojira - The Gift Of Guilt (8): Tραγουδάρα Rammstein - Zeit (7): Πολύ καλό Interstellar Overdrive - In The Cycle (6): Μ'αρέσει The Guggenheim Grotto - Wisdom (4): ΚαλόLOV: Cyndi Lauper - Together (0): Μας αρέσει πολυ η ταινία!!την έχουμε δει 2 φορές!!κρίμα που δεν μου βγαίνουν τα κουκιά ...MAX:Round #4: Ενω στο πρωτο preview ακουσμα φανηκε να ειχε αρκετα καλα κομματια, εντουτοις στην κανονικη ακροαση δυσκολευτηκα να βρω κατι να ξεχωριζει... Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (5): Μα δε θα δακρυσω πιαααα για σεναααααα B-Tribe - Hasta Luego Goodbye (4): Χμμμ... αυτο αξιζει καποιον βαθμο... Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (3): Δεν θα υποκυψω να βαλω μεγαλυτερο βαθμο!! The Guggenheim Grotto - Wisdom (2): Ειχα ετοιμο μηδεν αλλα μετα το εβγαλα! λαλαλαλα! Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann (0): Αυτο το κοβω να βγαινει πρωτο συμφωνα με τα γουστα σας... The Dirty Three - Rain Song (0): Με ξεκουρδιστη κιθαρα... Leo Sayer - The Show Must Go On (0): Να δω απο ποιους θα παρει βαθμους!! Cyndi Lauper - Together (0): Η ανιψια ξαναχτυπησε! Harry Belafonte - Banana Boat Song (Day O) (0): Μου θυμησε.... Μπανανα Τζο! Band-Maid - Domination (0): Οι Baby Metal μεγαλωσαν!MIC:Round #4: Αυτός ο γύρος είχε κάτι το εξαιρετικά θετικό σε σχέση με τους προηγούμενους: Ήταν κατά 15 λεπτά συντομότερος. Magnet - Willow's Song (12): Μ'αρέσουν αυτά τα παγανιστικά που διάφοροι ημίτρελοι τρέχουν γυμνοί στη φύση και κάνουν σεξ και ανθρωποθυσίες. The Dirty Three - Rain Song (10): Πολύ καλό αυτό. Εκφράζει ακριβώς την ψυχολογική μου κατάσταση κάθε φορά που ακούω έναν καινούριο γύρο. B-Tribe - Hasta Luego Goodbye (8): Αυτό θα ήταν θαυμάσιο για διαφήμιση ουίσκι. Δυστυχώς δεν πίνω ουίσκι. Αλλά έχει και τις κιθαρούλες του και το μπιτάκι του, καλό είναι για παραλία. Lake Of Tears - To Blossom Blue (7): Αρκετά θλιβερό ώστε να πάρει το 7. Interstellar Overdrive - In The Cycle (6): Καλούτσικο. Θα ήταν αρκετά καλύτερο με μια παραγωγή της προκοπής που δεν θα έκανε την τραγουδίστρια να ακούγεται σα να τραγουδάει ενώ μασάει χαλβά (Μακεδονικό, όχι Φαρσάλων). Harry Belafonte - Banana Boat Song (Day O) (5): Στον προηγούμενο γύρο Louis Armstrong με το πιο γνωστό του κομμάτι, τώρα Belafonte με το πιο γνωστό του κομμάτι. Θα δώσω κάτι επειδή o γύρος είναι εντελώς μπανάνα και επειδή μ'αρέσει αυτό το στυλ, αλλά δεν βρήκατε τίποτα άλλο να βάλετε από Belafonte; MasterKC & Nomecdo - Jerusalema (4): Σίγουρα θα έβαζα κάνα 8άρι πάλι αν δεν είχε μπει στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά τώρα η διέυθυνση δεν αφήνει να δώσω πάνω από 4, κι αυτό χαριστικά λόγω της θλιβερής ποιότητας του γύρου. Chantal Chamberland - Don't Explain (3): Καλό αλλά ψόφιο. Και στα έλεγαν ο μπαμπάς και η μαμά σου: Όταν την άλλη μέρα έχουμε ηχογράφηση πρέπει να κοιμόμαστε νωρίς. Όχι να ξενυχτάμε όλο το βράδυ στο facebook και την άλλη μέρα να σερνόμαστε στο στούντιο. Guadalcanal Diary - Fear Of God (2): Τώρα αυτοί ακούγονται σαν ολίγη από R.E.M., όπως λέμε ολίγη από γιουβέτσι. Πιάσε μια γίγαντες μάστορα. Bob Dylan - Seven Curses (1): Δεν είναι απ'τα πιο γνωστά του άρα κάτι θα πάρει. Αλλά και πάλι Dylan είναι, δεν θα πάρει τίποτα. Αλλά είναι συμπαθητικούλι άρα θα δώσω τον οβολό μου. Όμως όλα του Dylan στο ίδιο στυλ είναι, μηδέν θα βάλω. Ναι, αλλά είδες τί σαβούρα έχει από δω και κάτω; Τέλος πάντων, τσίμπα 1 βαθμό και φύγε πριν το μετανιώσω. Denner - A Stab Of Loneliness (0): Έχει γεμίσει ο κόσμος ανθυποπαραγκρουπίδια που αντιγράφουν τον ήχο της 4AD των 80s, συνήθως αποτυχημένα. Δηλαδή τί παραπάνω έχουν αυτοί από τους Clan of Xymox; Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (0): Όσο και να θέλει να γίνει Klaus Meine στη θέση του Klaus Meine, θα παραμείνει Ιζνογκούντ. Κουράστηκα μόνο που τον άκουγα. Poor Mans Poison - Providence (0): Άλλη μια συνηθισμένη μέρα ξημέρωνε στο ράντσο Λαρέντο. Ο Γουάιλντ Μπιλ Μάθιους έστριψε ένα τσιγάρο και το έφερε αργά στο στόμα του καθώς, με το πρώτο φως του ήλιου, παρατηρούσε τα γελάδια του να βγαίνουν από το μαντρί και να απλώνονται στην απέραντη πεδιάδα. "Λυσσασμένο Σύννεφο", απευθύνθηκε στον πιστό Ινδιάνο φίλο του, "σήμερα νιώθω μια απροσδιόριστη μελαγχολία. Θυμήθηκα πάλι αυτή τη σκρόφα την Μαίρη Ανν Σμιθ που με παράτησε για κείνον τον τραπεζίτη. Πιάσε τη μποτίλια με το ουίσκι, φέρε και την κιθάρα μου. Θα παίξω...". Μια γλυκιά μελωδία άρχισε να κυλάει πάνω στο πλούσιο γρασίδι, μια μελωδία που έκανε ακόμα και τα κογιότ να σταματήσουν ν'αλυχτάνε και να τεντώσουν τ'αυτιά τους... The Guggenheim Grotto - Wisdom (0): Κάτι θα ήθελα να του δώσω αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ ΓΙΑΤΙ, οπότε στο τέλος δεν του έδωσα τίποτα. Rammstein - Zeit (0): Κι έλεγα, οι Rammstein θα μπούν... δεν θα μπουν... θα μπουν... δεν θα μπουν. Τελικά σιγά μη δεν έμπαιναν. Αλλά τους βλέπω πολύ πεσμένους σε σχέση με παλιότερα. Ή γέρασαν ή πέρασαν κορωνοϊό. The Bees - I Love You (0): Άλλο ένα που εμπίπτει στην κατηγορία "ο Neil Diamond θα ήταν καλύτερος". Αγάπα με αλλά από μακριά, οκ; Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (0): Από την εποχή του Blister in the Sun φαινόταν ότι τους πειράζει ο ήλιος. Ορίστε τα αποτελέσματα τώρα. Και δεν έχουν σφίξει και οι ζέστες ακόμα. Gojira - The Gift Of Guilt (0): Αυτοί οι απέθαντοι όλοι την ίδια φωνή έχουν. Leo Sayer - The Show Must Go On (0): Κάπως αλλιώς τον θυμάμαι τον Leo Sayer. Όχι ότι μου άρεσε και ποτέ βέβαια. Βάλε Neil Diamond μάστορα. Cyndi Lauper - Together (0): Βλέπω ότι η Cyndi Lauper βρήκε επιτέλους την καριέρα που της ταιριάζει: Παιδικές σειρές και ταινίες. Με το καλό και voiceover στην Φρουτοπία. Simply Red - Something Got Me Started (0): Φαντάσου ότι παρόλο που είχα να το ακούσω τόσα χρόνια, ήταν σα να το άκουγα όλη την προηγούμενη βδομάδα. 30 χρόνια πριν θα έπαιρνε 12άρι. Band-Maid - Domination (0): Κάθε φορά που νομίζω ότι το χειρότερο πράγμα που έχει βγει από την Ιαπωνία είναι η μουσική για anime, έρχεται κάτι και με διαψεύδει. Μπορώ να φανταστώ μια ομάδα από Γιαπωνέζους CEO να το ακούν σε empowerment group session.NOM:Round #4: Το παιχνίδι , όσο πάει και γίνεται δυσκολότερο. Ελάχιστα τραγούδια άξιζαν για μηδέν. Θα το διαπιστώσετε, αν διαβάσετε τα σχόλιά μου. Προβληματίστηκα πολύ για το 12άρι. Το διεκδίκησαν 5 τραγούδια, ισάξια κατά τη γνώμη μου. Υπερίσχυσαν τελικά - κατά παράβασιν των αρχών μου - τα πολύ γνωστά μου, γιατί αγγίζουν πολύ ευαίσθητες χορδές της ψυχής μου. Άλλωστε, δεν είναι και πασίγνωστα. Σας ευχαριστώ όλους για τις εξαίσιες μουσικές εμπειρίες που μου προσφέρετε! Lake Of Tears - To Blossom Blue (12): Εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο, που δεν έχω χαρεί όσο θα ήθελα. Axel Rudi Pell - Oceans Of Time (10): Με συγκινεί βαθιά η φωνή κι η μουσική του, τον λατρεύω. Δεν φαντάζεστε πόσα συναισθήματα μου δημιουργεί. 'Ο,τι άλλο κι αν πω, είναι περιττό. Τα τραγούδια του τα έχω λιώσει όλα. B-Tribe - Hasta Luego Goodbye (8): Αυτή η φωνή μου ήταν γνωστή, δεν θυμάμαι από ποιό τραγούδι. Πάρα πολύ ιδιαίτερη. Τώρα μαθαίνω από πού προέρχεται. Ευχαριστώ που μου την γνώρισες, αγαπητέ συμπαίκτη! Εξαιρετικό το κομμάτι, εξαίσια η ενορχήστρωση, απρόβλεπτες και πολύ ενδιαφέρουσες οι εναλλαγές στη μελωδία και τα παιχνιδίσματα της ορχήστρας. Poor Mans Poison - Providence (7): Καταπληκτική μπάντα, γλυκιά φωνή, εξαίσια ενορχήστρωση, υπέροχο τραγούδι! Interstellar Overdrive - In The Cycle (6): "Interstellar Overdrive". Αυτός είναι ο τίτλος ενός τραγουδιού των Pink Floyd από το πρώτο τους album. Απ' ό,τι κατάλαβα από τις ελάχιστες πληροφορίες που βρήκα, είναι και το όνομα ελληνικού συγκροτήματος. Θα ήθελα να διαβάσω περισσότερα, αν έχεις κάτι να μας πεις, αγαπητέ συμπαίκτη. 'Οσο για το τραγούδι είναι αριστούργημα και καλώς μπήκε πρώτο στη λίστα, για να μας προϊδεάσει για ένα γύρο μεγάλων αξιώσεων. Franz Schubert (Thomas Quasthoff & Daniel Barenboim) - Der Leiermann (5): Τί να βάλω στο Σούμπερτ ρε γαμώτο, που είναι από τους πιό αγαπημένους μου συνθέτες και τί να βάλω σ' αυτόν τον μικρόσωμο και υπερταλαντούχο άνθρωπο με την αγγελική φωνή και τα "ελάχιστα" χέρια! Δεν είναι η καλύτερη δημιουργία του συνθέτη αλλά και πάλι είναι υπέροχο! MasterKC & Nomecdo - Jerusalema (4): Το ξέρω, μου αρέσει, με φτιάχνει, με ξεσηκώνει! Leo Sayer - The Show Must Go On (3): Το αγαπάω πολύ, χωρίς να το έχω κάψει. Rammstein - Zeit (2): Παρότι δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί τους, ό,τι άκουσα απ' αυτούς μου άρεσε πολύ. Καταπληκτικό τραγούδι. Πρέπει να τους ψάξω παραπάνω. Violent Femmes - I’m Not Gonna Cry (1): Είναι διασκευή; Μου θυμίζει κάποιο άλλο. 'Οπως και να'χει πάντως, είναι εξαιρετικό! Denner - A Stab Of Loneliness (0): Πολύ εύηχο και ευχάριστο τραγούδι! Guadalcanal Diary - Fear Of God (0): Γνωρίζω τη φωνή αλλά όχι το συγκρότημα. Αυτή η φωνή μου αρέσει πάρα πολύ και ακόμα και αν το τραγούδι ήταν χάλια - που δεν είναι - θα του έδινε χαρακτήρα. Υπέροχο είναι. The Guggenheim Grotto - Wisdom (0): Απλό αλλά πανέμορφο! Magnet - Willow's Song (0): Αδιάφορο. The Bees - I Love You (0): Πολύ υποτονικό για τα γούστα μου και σίγουρα, αν έλεγα μ' αυτό σε κάποιον "Ι love you" και του άρεσε, θα ήταν κι αυτός πολύ υποτονικός για τα γούστα μου! The Dirty Three - Rain Song (0): Πολύ όμορφη μουσική μας ήρθε από την Αυστραλία. 'Ο,τι πρέπει για τη σημερινή μέρα που το ακούω, που νιώσαμε στα κόκκαλά μας τη βροχή αλλά βροχή δεν είδαμε. Gojira - The Gift Of Guilt (0): Γκρουβοχεβιμεταλάδικο χωρίς μελωδία. Δεν έχει τίποτα να μου πει. Cyndi Lauper - Together (0): Ωραίο και πολύ κεφάτο είναι. Θα το διάλεγα για την tracklist σε πάρτυ ή για να ξεφαντώσω μόνη μου αλλά όχι για ώρες ηρεμίας που θέλω ν' ακούσω καλή μουσική. Simply Red - Something Got Me Started (0): Πολύ γνωστοί μου, μου αρέσουν πολύ και σίγουρα το κομμάτι είναι ωραίο. Αλλά είναι πολύς ο συνωστισμός για τις πρώτες θέσεις και υποχρεωτικά θα αδικηθεί. Bob Dylan - Seven Curses (0): Τα τραγούδια του Bob Dylan, εκτός από ελάχιστα, δεν ταίριαξαν με τον ψυχισμό μου. Εντάξει, ωραία είναι και πολύ αισθαντικά ερμηνευμένα αλλά προφανώς όχι για μένα. Harry Belafonte - Banana Boat Song (Day O) (0): 'Οταν ο Mic2mic είχε βάλει για μένα ένα καταπληκτικό τραγούδι του Μπελαφόντε σε bonus γύρο (ρωτήστε τον να σας εξηγήσει τί είναι ο bonus γύρος), είχα ξετρελαθεί και τον έψαξα αρκετά. 'Ομως, δεν βρήκα κανένα άλλο τραγούδι του που να μου αρέσει. Σ' αυτά τα άλλα, ανήκει κι αυτό. Band-Maid - Domination (0): 'Εχω ανάγκη από ηρεμία. Chantal Chamberland - Don't Explain (#): Η συμμετοχή μου.Η Γαλλοκαναδή τραγουδίστρια και κιθαρίστρια της τζαζ, γεννήθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά το 1965 (τα έχει τα χρονάκια της) και θεωρείται μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της τζαζ σήμερα.Συγκεντρωτικά αποτελέσματα +/- Παίκτης∑Γ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ121 JEN468107771251592 LIL34210410458763 +2 TRI3174910184834 MIC2975011874555 -2 NOM291887684436 +3 DRH268387472847 JUD2621155647448 -2 STR250776981239 +6 MAX2427346467710 GBO2414494406311 -3 GIL2258322972312 +1 LOV2196476295013 -1 SIS2178956254714 -3 MRH2134491364215 +1 ERA2085327705816 -3 JIM18266386513= +2 AGE1824040356718 +1 FER1753031417319 -2 CON1635532562020 +2 NOV1511414447921 EMM1421732464722 -2 OZO1211924582023 -1 GAB10215362130 4
NovaLacertae Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έσπασαν όλα τα κοντέρ!!! 159 βαθμοί!!! Με μεγάλη διαφορά η υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα (έντεκα) παιχνίδια! Η 2η καλύτερη βαθμολογία κομματιού είναι με 132 β. (στο 2ο παιχνίδι) και μετά άλλα δύο με 131 β. Μπράβο βρε Τζένη και αυτό σε έναν γύρο με πάρα πολλά πολύ καλά κομμάτια! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από NovaLacertae 5 1
triplex1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, NovaLacertae είπε Έσπασαν όλα τα κοντέρ!!! 159 βαθμοί!!! Με μεγάλη διαφορά η υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα (έντεκα) παιχνίδια! Η 2η καλύτερη βαθμολογία κομματιού είναι με 132 β. (στο 2ο παιχνίδι) και μετά άλλα δύο με 131 β. Μπράβο βρε Τζένη και αυτό σε έναν γύρο με πάρα πολλά πολύ καλά κομμάτια! Ναι εγω ξερω και τον νικητη απο το ξεκινημα μη στεναχωριεσαι θα βγει. 1
JennyP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Έσπασαν όλα τα κοντέρ!!! 159 βαθμοί!!! Με μεγάλη διαφορά η υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα (έντεκα) παιχνίδια! Η 2η καλύτερη βαθμολογία κομματιού είναι με 132 β. (στο 2ο παιχνίδι) και μετά άλλα δύο με 131 β. Μπράβο βρε Τζένη και αυτό σε έναν γύρο με πάρα πολλά πολύ καλά κομμάτια! Σας ευχαριστώ πολύ φίλτατε @NovaLacertae!🌹 Θεωρώ όμως ότι η βαθμολογία δεν μπορεί να συγκριθεί με τα προηγουμενα παιχνίδια που ήσαστε πολύ λιγότεροι. Οποιος/α πήρε 132 στο 2ο παιχνίδι ειναι σα να πηρε περιπου 190 (τυχαιο νουμερο) εδώ. Πάραυτα, αυτός ο γύρος ήταν για μενα ο καλύτερος. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από JennyP 5
lila19 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Άλλη μια συνηθισμένη μέρα ξημέρωνε στο ράντσο Λαρέντο. Ο Γουάιλντ Μπιλ Μάθιους έστριψε ένα τσιγάρο και το έφερε αργά στο στόμα του καθώς, με το πρώτο φως του ήλιου, παρατηρούσε τα γελάδια του να βγαίνουν από το μαντρί και να απλώνονται στην απέραντη πεδιάδα. "Λυσσασμένο Σύννεφο", απευθύνθηκε στον πιστό Ινδιάνο φίλο του, "σήμερα νιώθω μια απροσδιόριστη μελαγχολία. Θυμήθηκα πάλι αυτή τη σκρόφα την Μαίρη Ανν Σμιθ που με παράτησε για κείνον τον τραπεζίτη. Πιάσε τη μποτίλια με το ουίσκι, φέρε και την κιθάρα μου. Θα παίξω...". Μια γλυκιά μελωδία άρχισε να κυλάει πάνω στο πλούσιο γρασίδι, μια μελωδία που έκανε ακόμα και τα κογιότ να σταματήσουν ν'αλυχτάνε και να τεντώσουν τ'αυτιά τους... @mic2mic χαχαχ με ταξίδεψες 1
triplex1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, JennyP είπε Πάραυτα, αυτός ο γύρος ήταν για μενα ο καλύτερος. Για σενα , οχι για τους αλλους , να διευκρινιζεις Ενα πιτα γυρο στην μαντάμ παρακαλω.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 @JennyP Ελπίζω το βρακί να μας το αφήσεις, αν μη τι άλλο για λόγους ευπρέπειας. Όλα μας τα πήρες, όλα. 🤣
lovesucks Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε @JennyP Ελπίζω το βρακί να μας το αφήσεις, αν μη τι άλλο για λόγους ευπρέπειας. Όλα μας τα πήρες, όλα. 🤣 Καλοκαίρι ήρθε!!!τι τα θες ρούχα και εσώρουχα????χάρη μας κάνει για να δροσιζόμαστε!!😝😝😝😝😝😝😝😝 Συγχαρητήρια @JennyP@drh @triplex1 και φυσικά @NovaLacertae για την ανέλιξη! *Έκλεισα VIP room στο Forumvision FC Arena για να παρακολουθώ πλέον άνετη τη μάχη για τη κορυφή 😁😁😁 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από lovesucks
triplex1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε @JennyP Ελπίζω το βρακί να μας το αφήσεις, αν μη τι άλλο για λόγους ευπρέπειας. Όλα μας τα πήρες, όλα. 🤣 Τι το θες το βρακι? 1
Sibyl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;;; Πόσο θα εκπλαγώ πια απ΄αυτό το παιχνίδι;;; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
lovesucks Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Sibyl είπε ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;;; Πόσο θα εκπλαγώ πια απ΄αυτό το παιχνίδι;;; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Και είμαστε ακόμη στον 4ο γύρο😄😄😄 Φαντάσου τι έχει να γίνει μέχρι το τέλος😉😉😉 Έλα στο VIP room να παρακολουθούμε.😋😋😋 1
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 γλυστρανε ηδη τα πατωματα.προσοχη 14 minutes ago, Sibyl said: ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;;; Πόσο θα εκπλαγώ πια απ΄αυτό το παιχνίδι;;; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 αυτο ειναι καθημερινο στο ινσομνια ασχετα που εκ πρωτης οψεως δεν φαινεται για τετοιο forum...
triplex1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, Sibyl είπε ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;;; Πόσο θα εκπλαγώ πια απ΄αυτό το παιχνίδι;;; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
mic2mic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Η λιγότερο ισορροπημένη σχέση είναι αυτή ανάμεσα σε DRH και JEN. O DRH της έχει δώσει συνολικά 40 βαθμούς αλλά η JEN του έχει δώσει μόνο 5. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα