Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, JennyP είπε

Μόλις άκουσα ένα τραγούδι που πιστεύω σε αυτήν εδώ την όμαδα θα αρέσει. 😉☺️

Συμφωνώ και με τον τίτλο επίσης. Στο παιχνίδι δε θα το έβαζα. Το μοιράζομαι μαζί σας εδώ όμως.

Δεκτά σχόλια σαν να ήταν στο παιχνίδι.😄 

Spoiler
23 ώρες πριν, JennyP είπε

Τώρα ζηλεύω να πω την αλήθεια. Δίμετρη η μία, δίμετρος ο άλλος. Να οι φιλοφρονήσεις! Θέλω κι εγώ να με πει κάποιος άνδρα να με πουν και μένα μετά δίμετρη κοριτσάρα!😜😄

Λοιπόν, έχει μπει ένα ορχηστρικό κομμάτι, που έχει και αυτό το μυστήριο στρογγυλό όργανο (σαν αυτό στο κομμάτι που έβαλε Ο ΤΖΕΝΝΥΠΙ - και που δεν γνωρίζω το όνομά του) και είχε έρθει πρώτο, φυσικά ο Ferelpis του είχε δώσει 3 β. 

Αλήθεια παιδιά, αυτός Ο JennyP έχει καμία σχέση με τον JohnnyB ή τον JohnnyB Goode

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 2
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Αλήθεια παιδιά, αυτός Ο JennyP έχει καμία σχέση με τον JohnnyB ή τον JohnnyB Goode

Εγώ πάλι βλέποντας το όνομα αυτουνού του δίμετρου του JennyP, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη την υπόθεση με τον εισαγγελέα πριν από 10-20 χρόνια

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Λοιπόν, έχει μπει ένα ορχηστρικό κομμάτι, που έχει και αυτό το μυστήριο στρογγυλό όργανο (σαν αυτό στο κομμάτι που έβαλε Ο ΤΖΕΝΝΥΠΙ - καιπου δεν γνωρίζω το όνομά του) και είχε έρθει πρώτο, φυσικά ο Ferelpis του είχε δώσει 3 β. 

Έχε χάρη που δεν θέλω να στερήσω τη χαρά απο τη @Mrs. Hyde για τις διορθώσεις σε ότι αφορά τα φύλα μας....

Αλλιώς θα σου λεγα για την δίμετρη κουκλάρα με απίστευτο χαρακτήρα  @JennyP

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nomainline είπε

Ουπς! Εγώ είχα ξεχάσει το μυαλό μου στη θάλασσα που πήγα για καφέ και το μόνο που είδα από τη σελίδα, ήταν αυτό:

Screenshot at 2022-06-12 19-15-35.png

Και όχι μόνο δεν είδες την υπέροχη σελίδα μου, λες και ψέματα ότι σου έβγαλε πριν τον καφέ αυτό που δείχνεις στο screenshot. 😈

Όταν όμως κυρία μου κάποιοι πάνε στις θάλασσες για καφέ, κάποιοι άλλοι σκοτώνονται στη δουλειά για να έχετε εσείς την αρτιότερη στατιστική πληροφόρηση. Έχω να καταγγείλω λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια του θαλασσινού καφέ η σελίδα τροποποιήθηκε σε βάθος και εκεί που έγραφε την επικεφαλίδα σε μία σειρά, τώρα τη γράφει σε 2! 🧐

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Έχε χάρη που δεν θέλω να στερήσω τη χαρά απο τη @Mrs. Hyde για τις διορθώσεις σε ότι αφορά τα φύλα μας....

Αλλιώς θα σου λεγα για την δίμετρη κουκλάρα με απίστευτο χαρακτήρα  @JennyP

Ένα θα σας πω. Για κείνη γράφτηκε το πολυτραγουδισμένο "Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία". Μεταξύ μας αυτό, ε;! Είδατε πόσο σεμνή είναι, μεταξύ τόοοοσων άλλων αρετών, που ούτε καν το αποκάλυψε η ίδια. Για τέτοιον κορίτσαρο μιλάμε, αμέ. Τεφαρίκι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drh είπε

Εγώ πάλι βλέποντας το όνομα αυτουνού του δίμετρου του JennyP, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη την υπόθεση με τον εισαγγελέα πριν από 10-20 χρόνια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Ένα θα σας πω. Για κείνη γράφτηκε το πολυτραγουδισμένο "Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία". Μεταξύ μας αυτό, ε;! Είδατε πόσο σεμνή είναι, μεταξύ τόοοοσων άλλων αρετών, που ούτε καν το αποκάλυψε η ίδια. Για τέτοιον κορίτσαρο μιλάμε, αμέ. Τεφαρίκι. 

Ω! Υπερβάλλετε @Mrs. Hyde (Σεμνή εγώ.... και καλά....)😄

Επεξ/σία από JennyP
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ή που σας άρεσε τόσο πολύ ο γύρος ή που δεν αντέξατε και λιποθυμήσατε. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ησυχία. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Ή που σας άρεσε τόσο πολύ ο γύρος ή που δεν αντέξατε και λιποθυμήσατε. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ησυχία. 

Οταν πας εσυ για υπνο ολοι οι αλλοι ειναι ξυπνιοι

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

αληθεια σε λεω Δρ Τζεκυλ , μη στραβομουτσουνιαζεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...