NovaLacertae Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, JennyP είπε Μόλις άκουσα ένα τραγούδι που πιστεύω σε αυτήν εδώ την όμαδα θα αρέσει. 😉☺️ Συμφωνώ και με τον τίτλο επίσης. Στο παιχνίδι δε θα το έβαζα. Το μοιράζομαι μαζί σας εδώ όμως. Δεκτά σχόλια σαν να ήταν στο παιχνίδι.😄 Spoiler 23 ώρες πριν, JennyP είπε Τώρα ζηλεύω να πω την αλήθεια. Δίμετρη η μία, δίμετρος ο άλλος. Να οι φιλοφρονήσεις! Θέλω κι εγώ να με πει κάποιος άνδρα να με πουν και μένα μετά δίμετρη κοριτσάρα!😜😄 Λοιπόν, έχει μπει ένα ορχηστρικό κομμάτι, που έχει και αυτό το μυστήριο στρογγυλό όργανο (σαν αυτό στο κομμάτι που έβαλε Ο ΤΖΕΝΝΥΠΙ - και που δεν γνωρίζω το όνομά του) και είχε έρθει πρώτο, φυσικά ο Ferelpis του είχε δώσει 3 β. Αλήθεια παιδιά, αυτός Ο JennyP έχει καμία σχέση με τον JohnnyB ή τον JohnnyB Goode; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από NovaLacertae 2
drh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Αλήθεια παιδιά, αυτός Ο JennyP έχει καμία σχέση με τον JohnnyB ή τον JohnnyB Goode; Εγώ πάλι βλέποντας το όνομα αυτουνού του δίμετρου του JennyP, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη την υπόθεση με τον εισαγγελέα πριν από 10-20 χρόνια
lovesucks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λοιπόν, έχει μπει ένα ορχηστρικό κομμάτι, που έχει και αυτό το μυστήριο στρογγυλό όργανο (σαν αυτό στο κομμάτι που έβαλε Ο ΤΖΕΝΝΥΠΙ - καιπου δεν γνωρίζω το όνομά του) και είχε έρθει πρώτο, φυσικά ο Ferelpis του είχε δώσει 3 β. Αλήθεια παιδιά, αυτός Ο JennyP έχει καμία σχέση με τον JohnnyB ή τον JohnnyB Goode; Έχε χάρη που δεν θέλω να στερήσω τη χαρά απο τη @Mrs. Hyde για τις διορθώσεις σε ότι αφορά τα φύλα μας.... Αλλιώς θα σου λεγα για την δίμετρη κουκλάρα με απίστευτο χαρακτήρα @JennyP
drh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, nomainline είπε Ουπς! Εγώ είχα ξεχάσει το μυαλό μου στη θάλασσα που πήγα για καφέ και το μόνο που είδα από τη σελίδα, ήταν αυτό: Και όχι μόνο δεν είδες την υπέροχη σελίδα μου, λες και ψέματα ότι σου έβγαλε πριν τον καφέ αυτό που δείχνεις στο screenshot. 😈 Όταν όμως κυρία μου κάποιοι πάνε στις θάλασσες για καφέ, κάποιοι άλλοι σκοτώνονται στη δουλειά για να έχετε εσείς την αρτιότερη στατιστική πληροφόρηση. Έχω να καταγγείλω λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια του θαλασσινού καφέ η σελίδα τροποποιήθηκε σε βάθος και εκεί που έγραφε την επικεφαλίδα σε μία σειρά, τώρα τη γράφει σε 2! 🧐 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, lovesucks είπε Έχε χάρη που δεν θέλω να στερήσω τη χαρά απο τη @Mrs. Hyde για τις διορθώσεις σε ότι αφορά τα φύλα μας.... Αλλιώς θα σου λεγα για την δίμετρη κουκλάρα με απίστευτο χαρακτήρα @JennyP Ένα θα σας πω. Για κείνη γράφτηκε το πολυτραγουδισμένο "Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία". Μεταξύ μας αυτό, ε;! Είδατε πόσο σεμνή είναι, μεταξύ τόοοοσων άλλων αρετών, που ούτε καν το αποκάλυψε η ίδια. Για τέτοιον κορίτσαρο μιλάμε, αμέ. Τεφαρίκι.
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, drh είπε Εγώ πάλι βλέποντας το όνομα αυτουνού του δίμετρου του JennyP, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη την υπόθεση με τον εισαγγελέα πριν από 10-20 χρόνια 1
JennyP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ένα θα σας πω. Για κείνη γράφτηκε το πολυτραγουδισμένο "Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία". Μεταξύ μας αυτό, ε;! Είδατε πόσο σεμνή είναι, μεταξύ τόοοοσων άλλων αρετών, που ούτε καν το αποκάλυψε η ίδια. Για τέτοιον κορίτσαρο μιλάμε, αμέ. Τεφαρίκι. Ω! Υπερβάλλετε @Mrs. Hyde (Σεμνή εγώ.... και καλά....)😄 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από JennyP
triplex1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, JennyP είπε Ω! Υπερβάλλετε @Mrs. Hyde (Σεμνή εγώ.... και καλά....)😄 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ή που σας άρεσε τόσο πολύ ο γύρος ή που δεν αντέξατε και λιποθυμήσατε. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ησυχία.
triplex1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ή που σας άρεσε τόσο πολύ ο γύρος ή που δεν αντέξατε και λιποθυμήσατε. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ησυχία. Οταν πας εσυ για υπνο ολοι οι αλλοι ειναι ξυπνιοι
triplex1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ή που σας άρεσε τόσο πολύ ο γύρος ή που δεν αντέξατε και λιποθυμήσατε. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ησυχία. αληθεια σε λεω Δρ Τζεκυλ , μη στραβομουτσουνιαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα