Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

με κομμενα τα νυχια?:p just kidding

Θα σε απαντησω αμεσως , με πιο μικρο νουμερο περπατας και σκονταφτεις , με πιο μεγαλο δυσκολευεσαι να βρεις

Το ρεκορ παντως εχει να κανει με νουμερο ''75''

https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/largest-feet-ever

• Sad 2
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, triplex1 said:

Θα σε απαντησω αμεσως , με πιο μικρο νουμερο περπατας και σκονταφτεις , με πιο μεγαλο δυσκολευεσαι να βρεις

Το ρεκορ παντως εχει να κανει με νουμερο ''75''

https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/largest-feet-ever

ηταν και ψηλος τουλαχιστον.εγω ειμαι 45 1/3 με 1.80 .o bro ειναι 1.90 me 43 44. λεω να κοψω τα δαχτυλα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

ηταν και ψηλος τουλαχιστον.εγω ειμαι 45 1/3 με 1.80 .o bro ειναι 1.90 me 43 44. λεω να κοψω τα δαχτυλα

θα σε προτεινα να μπεις σε καποιο πειραμα και ν'αλλαξεις ποδια , μπορουν να σε βαλουν του robocop

522956863_7.jpeg.52349dd402ef49915885e4b2bae36b89.jpeg

Δημοσ.
1 minute ago, triplex1 said:

θα σε προτεινα να μπεις σε καποιο πειραμα και ν'αλλαξεις ποδια , μπορουν να σε βαλουν του robocop

προτιμω σαν το doom. 24 χρωμοσωματα

Δημοσ.

Βρηκα και τη γυναικα που φοραει 49,5

να τρεχει αυτη στα χωραφια και να νομιζει ο γεωργος οτι επεστρεψε ο Κινγκ Κονγκ

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Agent_Orange said:

47 εδω, αν κοψω τα νύχια :P 

καταναλωνεις πολυ υλικο για παπουτσια, μετα να γιατι δεν υπαρχει αποθεμα

• Like 1
Δημοσ.

Ας ακούσουμε και το soundtrack της ημέρας, με στυλιστικές προτάσεις για όλα τα ποδαράκια

Δημοσ.
18 ώρες πριν, JennyP είπε

Μόλις άκουσα ένα τραγούδι που πιστεύω σε αυτήν εδώ την όμαδα θα αρέσει. 😉☺️

Συμφωνώ και με τον τίτλο επίσης. Στο παιχνίδι δε θα το έβαζα. Το μοιράζομαι μαζί σας εδώ όμως.

Δεκτά σχόλια σαν να ήταν στο παιχνίδι.😄

Μου άρεσε πολύ. Το κατέβασα κι όλας. Θα το βαθμολογούσα, τουλάχιστον με 8.

Στις 11/6/2022 στις 1:59 ΜΜ, drh είπε

Τελικά είπα να παίξω λίγο με τον πίνακα με όλα τα κομμάτια των προηγούμενων παιχνιδιών

Ρίξτε μια ματιά εδώ

Είναι ο πρώτος γύρος του πρώτου παιχνιδιού. Αναγνωριστικός γύρος. Δεν ξέρω τί ακριβώς προτείνεις να δούμε. Μήπως ότι εγώ είχα βάλει τραγουδάρα και τη θάψατε άδικα;:P

19 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Θα με βρίσετε τώρα εάν πω "ε, όχι και άντρας η nomainline, δυο μέτρα γυναικάρα";;; 🤣

Θα σταθώ στη @nomainline. Από την μικρή μας γνωριμία, έχω να πω πως αποπνέεις κάτι elegant, ευγενικό και μια ήρεμη δύναμη. Μ' αρέσεις. 

Εντάξει. Το είπα. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. 😋😅

Σ' ευχαριστώ θερμά για τη φιλοφρόνηση! Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μ' αρέσεις πολύ και δεν το λέω από ευγένεια. 'Εχεις αυθεντική ποιότητα, οξύ πνεύμα, χιούμορ και αξιοσημείωτη ευγένεια. Είσαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να κάνω παρέα!💖

18 ώρες πριν, MaXmaD είπε

Ωχ παιδια sorry, δεν το εκανα - κανω επιτηδες! Σε πολλα nick δεν ειναι εμφανες!

Ασε που μπερδευω τους NOM-NOV-LOV !  Σαν το veni vidi vici ακουγονται!

Παντως βλεπω οι κλικες-γνωριμιες καλα κρατανε!! Παντου μεσον θελει!

Μπα, εγώ είμαι στο άκρον!:P

• Like 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nomainline είπε

Δεν ξέρω τί ακριβώς προτείνεις να δούμε.

Κοτζάμ ιστοσελίδα βρε σας ετοίμασα, με cloud services, artificial intelligence, machine learning, neural networks, predictive analytics and segmentation using clustering, experimentation, evaluation and project deployment tools, data warehousing and multidimensional modelling...και εσύ δεν κατάλαβες τι προτείνω να δείτε; ΑΙΣΧΟΣ!!! 😈

Πάνε αριστερά, διάλεξε το songs by player, βάλε το όνομά σου και δες σε τι βασανιστήρια μας υποβάλλεις εδώ και 10 παιχνίδια...και πόσο ευγενικοί είμαστε με τους βαθμούς που σου βάζουμε 😝😝

image.png.1435f39de6e8d4e9f8e69d8f0f1fa436.png

σε κατάλαβα όμως, είδες τους Leningrad Cowboys, θυμήθηκες τη Red Army Choir που έβαλες στο 2ο γύρο και έχεις μάτια μόνο για αυτούς 😆

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Τρέχτε για τη ζωή σας. Δεν ξέρουμε εάν είναι απειλητικός κι επικίνδυνος. 

Μπαααα... Να μας μυρίσει θέλει,δεν δαγκώνει!

Παίκτη ή παίχτρια που έβαλες αγαπημένο μου, καινούριο κομμάτι που σίγουρα θα το έβαζα κι εγώ αν έπαιζα σε αυτό το παιχνίδι..... Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το ακούσω και πάλι!

Augenblick verweile doch

Ich bin noch nicht bereit

Zeit..... Bitte bleib steh'n, bleib steh'n....

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nomainline είπε

Σ' ευχαριστώ θερμά για τη φιλοφρόνηση! Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μ' αρέσεις πολύ και δεν το λέω από ευγένεια. 'Εχεις αυθεντική ποιότητα, οξύ πνεύμα, χιούμορ και αξιοσημείωτη ευγένεια. Είσαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να κάνω παρέα!💖

Sweet Kisses Kiss GIF

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, drh είπε

Κοτζάμ ιστοσελίδα βρε σας ετοίμασα, με cloud services, artificial intelligence, machine learning, neural networks, predictive analytics and segmentation using clustering, experimentation, evaluation and project deployment tools, data warehousing and multidimensional modelling...και εσύ δεν κατάλαβες τι προτείνω να δείτε; ΑΙΣΧΟΣ!!! 😈

Πάνε αριστερά, διάλεξε το songs by player, βάλε το όνομά σου και δες σε τι βασανιστήρια μας υποβάλλεις εδώ και 10 παιχνίδια...και πόσο ευγενικοί είμαστε με τους βαθμούς που σου βάζουμε 😝😝

image.png.1435f39de6e8d4e9f8e69d8f0f1fa436.png

σε κατάλαβα όμως, είδες τους Leningrad Cowboys, θυμήθηκες τη Red Army Choir που έβαλες στο 2ο γύρο και έχεις μάτια μόνο για αυτούς 😆

Ουπς! Εγώ είχα ξεχάσει το μυαλό μου στη θάλασσα που πήγα για καφέ και το μόνο που είδα από τη σελίδα, ήταν αυτό:

Screenshot at 2022-06-12 19-15-35.png

Επεξ/σία από nomainline
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...