triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, poulinos είπε με κομμενα τα νυχια?:p just kidding Θα σε απαντησω αμεσως , με πιο μικρο νουμερο περπατας και σκονταφτεις , με πιο μεγαλο δυσκολευεσαι να βρεις Το ρεκορ παντως εχει να κανει με νουμερο ''75'' https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/largest-feet-ever 2
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 minutes ago, triplex1 said: Θα σε απαντησω αμεσως , με πιο μικρο νουμερο περπατας και σκονταφτεις , με πιο μεγαλο δυσκολευεσαι να βρεις Το ρεκορ παντως εχει να κανει με νουμερο ''75'' https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/largest-feet-ever ηταν και ψηλος τουλαχιστον.εγω ειμαι 45 1/3 με 1.80 .o bro ειναι 1.90 me 43 44. λεω να κοψω τα δαχτυλα
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε ηταν και ψηλος τουλαχιστον.εγω ειμαι 45 1/3 με 1.80 .o bro ειναι 1.90 me 43 44. λεω να κοψω τα δαχτυλα θα σε προτεινα να μπεις σε καποιο πειραμα και ν'αλλαξεις ποδια , μπορουν να σε βαλουν του robocop
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 minute ago, triplex1 said: θα σε προτεινα να μπεις σε καποιο πειραμα και ν'αλλαξεις ποδια , μπορουν να σε βαλουν του robocop προτιμω σαν το doom. 24 χρωμοσωματα
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Βρηκα και τη γυναικα που φοραει 49,5 να τρεχει αυτη στα χωραφια και να νομιζει ο γεωργος οτι επεστρεψε ο Κινγκ Κονγκ 1 1
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 12 minutes ago, Agent_Orange said: 47 εδω, αν κοψω τα νύχια καταναλωνεις πολυ υλικο για παπουτσια, μετα να γιατι δεν υπαρχει αποθεμα 1
drh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Ας ακούσουμε και το soundtrack της ημέρας, με στυλιστικές προτάσεις για όλα τα ποδαράκια
nomainline Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, JennyP είπε Μόλις άκουσα ένα τραγούδι που πιστεύω σε αυτήν εδώ την όμαδα θα αρέσει. 😉☺️ Συμφωνώ και με τον τίτλο επίσης. Στο παιχνίδι δε θα το έβαζα. Το μοιράζομαι μαζί σας εδώ όμως. Δεκτά σχόλια σαν να ήταν στο παιχνίδι.😄 Μου άρεσε πολύ. Το κατέβασα κι όλας. Θα το βαθμολογούσα, τουλάχιστον με 8. Στις 11/6/2022 στις 1:59 ΜΜ, drh είπε Τελικά είπα να παίξω λίγο με τον πίνακα με όλα τα κομμάτια των προηγούμενων παιχνιδιών Ρίξτε μια ματιά εδώ Είναι ο πρώτος γύρος του πρώτου παιχνιδιού. Αναγνωριστικός γύρος. Δεν ξέρω τί ακριβώς προτείνεις να δούμε. Μήπως ότι εγώ είχα βάλει τραγουδάρα και τη θάψατε άδικα; 19 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Θα με βρίσετε τώρα εάν πω "ε, όχι και άντρας η nomainline, δυο μέτρα γυναικάρα";;; 🤣 Θα σταθώ στη @nomainline. Από την μικρή μας γνωριμία, έχω να πω πως αποπνέεις κάτι elegant, ευγενικό και μια ήρεμη δύναμη. Μ' αρέσεις. Εντάξει. Το είπα. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. 😋😅 Σ' ευχαριστώ θερμά για τη φιλοφρόνηση! Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μ' αρέσεις πολύ και δεν το λέω από ευγένεια. 'Εχεις αυθεντική ποιότητα, οξύ πνεύμα, χιούμορ και αξιοσημείωτη ευγένεια. Είσαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να κάνω παρέα!💖 18 ώρες πριν, MaXmaD είπε Ωχ παιδια sorry, δεν το εκανα - κανω επιτηδες! Σε πολλα nick δεν ειναι εμφανες! Ασε που μπερδευω τους NOM-NOV-LOV ! Σαν το veni vidi vici ακουγονται! Παντως βλεπω οι κλικες-γνωριμιες καλα κρατανε!! Παντου μεσον θελει! Μπα, εγώ είμαι στο άκρον! 4
drh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, nomainline είπε Δεν ξέρω τί ακριβώς προτείνεις να δούμε. Κοτζάμ ιστοσελίδα βρε σας ετοίμασα, με cloud services, artificial intelligence, machine learning, neural networks, predictive analytics and segmentation using clustering, experimentation, evaluation and project deployment tools, data warehousing and multidimensional modelling...και εσύ δεν κατάλαβες τι προτείνω να δείτε; ΑΙΣΧΟΣ!!! 😈 Πάνε αριστερά, διάλεξε το songs by player, βάλε το όνομά σου και δες σε τι βασανιστήρια μας υποβάλλεις εδώ και 10 παιχνίδια...και πόσο ευγενικοί είμαστε με τους βαθμούς που σου βάζουμε 😝😝 σε κατάλαβα όμως, είδες τους Leningrad Cowboys, θυμήθηκες τη Red Army Choir που έβαλες στο 2ο γύρο και έχεις μάτια μόνο για αυτούς 😆 2
MrsPeel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Τρέχτε για τη ζωή σας. Δεν ξέρουμε εάν είναι απειλητικός κι επικίνδυνος. Μπαααα... Να μας μυρίσει θέλει,δεν δαγκώνει! Παίκτη ή παίχτρια που έβαλες αγαπημένο μου, καινούριο κομμάτι που σίγουρα θα το έβαζα κι εγώ αν έπαιζα σε αυτό το παιχνίδι..... Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το ακούσω και πάλι! Augenblick verweile doch Ich bin noch nicht bereit Zeit..... Bitte bleib steh'n, bleib steh'n.... 2 1
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 21 minutes ago, MrsPeel said: Μπαααα... Να μας μυρίσει θέλει,δεν δαγκώνει! come closer mrs peel
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, nomainline είπε Σ' ευχαριστώ θερμά για τη φιλοφρόνηση! Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μ' αρέσεις πολύ και δεν το λέω από ευγένεια. 'Εχεις αυθεντική ποιότητα, οξύ πνεύμα, χιούμορ και αξιοσημείωτη ευγένεια. Είσαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να κάνω παρέα!💖
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, poulinos είπε come closer mrs peel 1
nomainline Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, drh είπε Κοτζάμ ιστοσελίδα βρε σας ετοίμασα, με cloud services, artificial intelligence, machine learning, neural networks, predictive analytics and segmentation using clustering, experimentation, evaluation and project deployment tools, data warehousing and multidimensional modelling...και εσύ δεν κατάλαβες τι προτείνω να δείτε; ΑΙΣΧΟΣ!!! 😈 Πάνε αριστερά, διάλεξε το songs by player, βάλε το όνομά σου και δες σε τι βασανιστήρια μας υποβάλλεις εδώ και 10 παιχνίδια...και πόσο ευγενικοί είμαστε με τους βαθμούς που σου βάζουμε 😝😝 σε κατάλαβα όμως, είδες τους Leningrad Cowboys, θυμήθηκες τη Red Army Choir που έβαλες στο 2ο γύρο και έχεις μάτια μόνο για αυτούς 😆 Ουπς! Εγώ είχα ξεχάσει το μυαλό μου στη θάλασσα που πήγα για καφέ και το μόνο που είδα από τη σελίδα, ήταν αυτό: Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από nomainline 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα