Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MaXmaD είπε

Ωχ παιδια sorry, δεν το εκανα - κανω επιτηδες! Σε πολλα nick δεν ειναι εμφανες!

Ασε που μπερδευω τους NOM-NOV-LOV !  Σαν το veni vidi vici ακουγονται!

Παντως βλεπω οι κλικες-γνωριμιες καλα κρατανε!! Παντου μεσον θελει!

Στο Ελλαδισταν μονο με ''θειο'' προκοβεις

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις άκουσα ένα τραγούδι που πιστεύω σε αυτήν εδώ την όμαδα θα αρέσει. 😉☺️

Συμφωνώ και με τον τίτλο επίσης. Στο παιχνίδι δε θα το έβαζα. Το μοιράζομαι μαζί σας εδώ όμως.

10 λεπτά πριν, JennyP είπε

Συμφωνώ και με τον τίτλο επίσης. Στο παιχνίδι δε θα το έβαζα. Το μοιράζομαι μαζί σας εδώ όμως.

Δεκτά σχόλια σαν να ήταν στο παιχνίδι.😄

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Έλα, βρε συ. Σιγά. Μη νομίζεις, κι εγώ έκατσα και τους ξεψάχνισα, για να το παίζω τώρα έξυπνη. 😋

19 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Αν πάει στο δικό μου σχόλιο, δεν ξέρω κανέναν σας. Απλά έχω το "κακό" συνήθειο ό,τι βλέπω να το λέω. Καλά, όχι πάντα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Θα με βρίσετε τώρα εάν πω "ε, όχι και άντρας η nomainline, δυο μέτρα γυναικάρα";;; 🤣

Θα σταθώ στη @nomainline. Από την μικρή μας γνωριμία, έχω να πω πως αποπνέεις κάτι elegant, ευγενικό και μια ήρεμη δύναμη. Μ' αρέσεις. 

Εντάξει. Το είπα. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. 😋😅

Τώρα ζηλεύω να πω την αλήθεια. Δίμετρη η μία, δίμετρος ο άλλος. Να οι φιλοφρονήσεις! Θέλω κι εγώ να με πει κάποιος άνδρα να με πουν και μένα μετά δίμετρη κοριτσάρα!😜😄

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JennyP είπε

Τώρα ζηλεύω να πω την αλήθεια. Δίμετρη η μία, δίμετρος ο άλλος. Να οι φιλοφρονήσεις! Θέλω κι εγώ να με πει κάποιος άνδρα να με πουν και μένα μετά δίμετρη κοριτσάρα!😜😄

Εμ! Πήγες και διάλεξες το Jenny, που βγάζει μάτι. Τι να σου κάνω. 🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Εμ! Πήγες και διάλεξες το Jenny, που βγάζει μάτι. Τι να σου κάνω. 🤣

Πλέον με το gender fluidity (σε άπταιστα ελληνικά) ποτέ δεν ξέρεις. 😜😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JennyP είπε

Είσαι μια δίμετρη κουκλάρα με απίστευτο χαμόγελο,ματάρες και απίστευτο μουσικό γούστο....

(Τώρα θα πουν πως όχι μονο γνωριζόμαστε αλλα είμαστε κ κολλητές κ ας μη σ εχω δει ποτέ.....χαχαχαχαχα)

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JennyP είπε

Μου άρεσε. Ηρεμεί και ταξιδεύει.

Ωραίο και το στήσιμο που 'χαν για το βίντεο. Είχαν και κεράκια. Χε!

Από μένα είναι ΝΑΙ

Δημοσ.
2 hours ago, JennyP said:

γεια σου  jennyp διμετρη(με τα χερια στην αναταση) .:p  

εγω δεχομαι να με πουν 2 μετρα(πανω σε σκαμπο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JennyP είπε

Για εδώ καλό ήταν, για το παιχνίδι, όχι! Δεν θα το ψήφιζα καλά. Με αγάπη το λέω, μην παρεξηγηθώ. Επειδή ζήτησες τη γνώμη μας. Το ότι κάποιο μουσικό κομμάτι είναι κάπως ιδιαίτερο, δεν το κάνει απαραίτητα και ωραίο. Το λέω εγώ που μου αρέσουν οι μουσικές του κόσμου και γενικά ακούσματα πιο δύσκολα. Αν με ψάξετε θα δείτε τι έχω βάλει.

Βασικά ευτυχώς που δεν το έβαλες, γιατί ποιος θα συμμάζευε μετά τον Χουλκάκο (DRH). Σαν να τον ακούω (διαβάζω): και που τη βρήκες την ξαδέρφη της Λορίνα και τέτοια. 😁

2 ώρες πριν, lovesucks είπε

Είσαι μια δίμετρη κουκλάρα με απίστευτο χαμόγελο,ματάρες και απίστευτο μουσικό γούστο....

(Τώρα θα πουν πως όχι μονο γνωριζόμαστε αλλα είμαστε κ κολλητές κ ας μη σ εχω δει ποτέ.....χαχαχαχαχα)

Άστα αυτά τώρα! Πες μας εκτός από τους βαθμούς, η συναλλαγή σε τι γίνεται; Σε γιούρο ή σε ντόλαρς; 😁

Επεξ/σία από Ferelpis
Δημοσ.

Να αφησετε τα 2 μετρα και να μας πειτε καλυτερα τι νουμερο παπουτσι φορατε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, MaXmaD είπε

Όντως κάποια nickname είνα απροσδιόριστα, συνήθως πηγαίνοντας στα προφίλ τους βλέπεις το φύλο εδώ π.χ.  

στην ΝΟΜ @nomainline  γράφει στο πεδίο φύλο: Γυναίκα  

στον NOV @NovaLacertae  γράφει στο πεδίο φύλο: Άντρας 

στην LOV @lovesucks  γράφει στο πεδίο φύλο: Δεν το μαρτυρώ, οπότε εδώ έχουμε ένα θέμα, όμως οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουμε ότι είναι δύο μέτρα γυναικάρα :D  (μεταξύ μας και εγώ την πρώτη φορά που είχα σχολιάσει ποστ της LOV είχα γράψει: Ωραίος ο lovesucks!)

Άλλες φορές προκύπτει από τις συζητήσεις μεταξύ των συμφορουμιτών που γνωρίζονται μεταξύ τους

11 ώρες πριν, Ferelpis είπε

Για εδώ καλό ήταν, για το παιχνίδι, όχι! Δεν θα το ψήφιζα καλά. Με αγάπη το λέω, μην παρεξηγηθώ. Επειδή ζήτησες τη γνώμη μας. Το ότι κάποιο μουσικό κομμάτι είναι κάπως ιδιαίτερο, δεν το κάνει απαραίτητα και ωραίο. Το λέω εγώ που μου αρέσουν οι μουσικές του κόσμου και γενικά ακούσματα πιο δύσκολα. Αν με ψάξετε θα δείτε τι έχω βάλει.

Βασικά ευτυχώς που δεν το έβαλες, γιατί ποιος θα συμμάζευε μετά τον Χουλκάκο (DRH). Σαν να τον ακούω (διαβάζω): και που τη βρήκες την ξαδέρφη της Λορίνα και τέτοια. 😁

Κατά πρώτον: Ασφαλώς, το ότι κάποιο μουσικό κομμάτι είναι κάπως ιδιαίτερο, δεν το κάνει απαραίτητα και ωραίο, όπως και κάποιο που δεν είναι καθόλου ιδιαίτερο δεν το κάνει και άσχημο.

Κατά δεύτερον: Το ότι κάποιο κομμάτι σου αρέσει δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι είναι και ωραίο, όπως και κάποιο κομμάτι που δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι και κακό.

Κατά τρίτον: Κάποιο κομμάτι είτε μας αρέσει είτε είναι ωραίο δεν σημαίνει ότι θα πάει καλά...  και κάποιο κομμάτι που είτε δεν μας αρέσει είτε δεν είναι ωραίο δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει καλά...      

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, Θα αναφέρω δύο από τα μεταξύ μας: Για το ''Mark Eliyahu - Journey'' που είχα βάλει στο 8ο παιχνίδι μου είχες πει αυτό ακριβώς που γράφεις και με έμφαση ότι βάζεις μηδέν, όμως το κομμάτι ήρθε πρώτο.

Και στο 3ο παιχνίδι είχα βάλει ένα κομμάτι του Chris Spheeris που σου άρεσε πολύ και του είχες βάλει 12, αλλά αυτό τελικά πάτωσε... 

11 ώρες πριν, Ferelpis είπε

Άστα αυτά τώρα! Πες μας εκτός από τους βαθμούς, η συναλλαγή σε τι γίνεται; Σε γιούρο ή σε ντόλαρς; 😁

Σε Bitcoin  :P 

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.
Στις 10/6/2022 στις 11:09 ΜΜ, nomainline είπε

Στο δεύτερο παιχνίδι, ένας συμπαίκτης έδινε συνεχώς μεγάλους βαθμούς σε δύο συμπαίκτριες. 'Ετσι, άρχισε το δούλεμα από τους υπόλοιπους. Γελάγαμε για μέρες και ήταν το μόνο θέμα συζήτησης, γιατί ήταν "ζουμερό". Η κορύφωση του δράματος έγινε όταν του είπαν πως είναι ο ευνούχος τους. Ακόμα γελάμε!:lol:

Αξέχαστες στιγμές! Ακόμα θυμάμαι και γελάω μόνη μου τη φράση: "Φοβάμαι ότι οι καλοί βαθμοί μου θα πάνε πάλι στις αφέντρες μου στην απαγορευμένη πόλη!"

😂

Ο ευνούχος προέκυψε επειδή εμείς αντίστοιχα δεν του δίναμε καλούς βαθμούς. Εεεεε... Θέλω να πω αυτές οι δύο δεν του ανταπέδιδαν την καλή βαθμολογία. 😂

Εν τω μεταξύ όλα τα ωραία παιδιά έχουν μαζευτεί σε αυτό το παιχνίδι!.... Εκτός από τον παίδαρο @MrsHyde βλέπω και ο δίμετρος κούκλος @JennyP βάζει καλές μουσικές!

😉

Δημοσ.
11 hours ago, triplex1 said:

Να αφησετε τα 2 μετρα και να μας πειτε καλυτερα τι νουμερο παπουτσι φορατε

45 1/3 😛

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, poulinos είπε

45 1/3 😛

ή μπασκετμπολιστριες ειναι ή εχουν γονιδια απο τον bigfoot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...