mic2mic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Ή μπορείτε να κάνετε αυτό που κάνω εγώ, μόλις βγαίνουν τα αποτελέσματα τα τυπώνω μαζί με τα σχόλια και τα κάνω ταπετσαρία.
drh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Ή μπορείτε να κάνετε αυτό που κάνω εγώ, μόλις βγαίνουν τα αποτελέσματα τα τυπώνω μαζί με τα σχόλια και τα κάνω ταπετσαρία. Μια ιδέα που δε χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής όπως οι ταπετσαρίες είναι να σκαλίζουμε τα στατιστικά σε κίονες στην κεντρική πλατεία και να πηγαίνει όποιος θέλει να τα δει. Μια άλλη είναι να είναι υπάρχει μια web εφαρμογή, κάτι αντίστοιχο με αυτό που έστησες στο github, που να φορτώνει τη βάση με τα κομμάτια, τους βαθμούς κτλ και στη συνέχεια να γίνεται η επεξεργασία για τα στατιστικά, να δημιουργούνται διάφορα views κτλ. Τελευταία χρησιμοποιώ αρκετά το streamlit. Χρησιμοποιεί python και μπορείς να φορτώσεις οποιαδήποτε βιβλιοθήκη. Είναι πολύ εύχρηστο, δωρεάν και με ελάχιστες γραμμές κώδικα μπορείς να έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ο τελικός χρήστης θα χρησιμοποιεί ένα link, ο κώδικας θα είναι στο github, οι servers δωρεάν από το streamlit. Δεν ξέρω πως έχεις στήσει τη βάση σου, αν είναι κάτι τύπου mysql ή απλά κάποιοι πίνακες σε csv, xml, json κτλ. Οτιδήποτε από αυτά θα είναι πολύ εύκολο να το διαβάσει η python που χρησιμοποιεί το streamlit. Αν έχεις κι άλλες ιδέες για τα στατιστικά κτλ ή θέλεις βοήθεια σε ότι στήνεις μου λες (πάρε τηλ) 2
mic2mic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, drh είπε Μια ιδέα που δε χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής όπως οι ταπετσαρίες είναι να σκαλίζουμε τα στατιστικά σε κίονες στην κεντρική πλατεία και να πηγαίνει όποιος θέλει να τα δει. Μια άλλη είναι να είναι υπάρχει μια web εφαρμογή, κάτι αντίστοιχο με αυτό που έστησες στο github, που να φορτώνει τη βάση με τα κομμάτια, τους βαθμούς κτλ και στη συνέχεια να γίνεται η επεξεργασία για τα στατιστικά, να δημιουργούνται διάφορα views κτλ. Τελευταία χρησιμοποιώ αρκετά το streamlit. Χρησιμοποιεί python και μπορείς να φορτώσεις οποιαδήποτε βιβλιοθήκη. Είναι πολύ εύχρηστο, δωρεάν και με ελάχιστες γραμμές κώδικα μπορείς να έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ο τελικός χρήστης θα χρησιμοποιεί ένα link, ο κώδικας θα είναι στο github, οι servers δωρεάν από το streamlit. Δεν ξέρω πως έχεις στήσει τη βάση σου, αν είναι κάτι τύπου mysql ή απλά κάποιοι πίνακες σε csv, xml, json κτλ. Οτιδήποτε από αυτά θα είναι πολύ εύκολο να το διαβάσει η python που χρησιμοποιεί το streamlit. Αν έχεις κι άλλες ιδέες για τα στατιστικά κτλ ή θέλεις βοήθεια σε ότι στήνεις μου λες (πάρε τηλ) Προς το παρόν η βάση είναι σε Google Sheets, μπορεί αργότερα να κάνω κάτι σε mySQL/PHP ή NoSQL/Node.js. Ή μπορεί και ένα δικό μου format, τα δεδομένα είναι απλά και λίγα οπότε ίσως ένα custom format να είναι καλύτερο. Τί παραπάνω θα προσφέρει το streamlit από το να προσθέσω τα στατιστικά στη σελίδα του παιχνιδιού κάτω από τον πίνακα με τις βαθμολογίες; Ήδη εμφανίζονται με παρόμοιο τρόπο στη σελίδα του moderator, οπότε είναι ελάχιστη δουλειά να τα βάλω και στη σελίδα των παικτών. Γενικά προτιμώ όσο το δυνατόν λιγότερα dependencies. Απλή javascript προς το παρόν χωρίς ούτε jQuery ούτε τίποτα παρόμοιο. 2
nomainline Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, lovesucks είπε Και συ του το ανταπέδωσες με 0,2,7...σύνολο 9....😊 Στο δεύτερο παιχνίδι, ένας συμπαίκτης έδινε συνεχώς μεγάλους βαθμούς σε δύο συμπαίκτριες. 'Ετσι, άρχισε το δούλεμα από τους υπόλοιπους. Γελάγαμε για μέρες και ήταν το μόνο θέμα συζήτησης, γιατί ήταν "ζουμερό". Η κορύφωση του δράματος έγινε όταν του είπαν πως είναι ο ευνούχος τους. Ακόμα γελάμε! 8 ώρες πριν, triplex1 είπε Εσυ περιμενε τον λογαριασμο στο τελος. Στο τελος λενε ξυριζουν τον γαμπρό Ε, καλά! Φτιάξε τιμοκατάλογο και βάλε την να πληρώσει τους βαθμούς που της δίνεις.
triplex1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, nomainline είπε Στο δεύτερο παιχνίδι, ένας συμπαίκτης έδινε συνεχώς μεγάλους βαθμούς σε δύο συμπαίκτριες. 'Ετσι, άρχισε το δούλεμα από τους υπόλοιπους. Γελάγαμε για μέρες και ήταν το μόνο θέμα συζήτησης, γιατί ήταν "ζουμερό". Η κορύφωση του δράματος έγινε όταν του είπαν πως είναι ο ευνούχος τους. Ακόμα γελάμε! Ε, καλά! Φτιάξε τιμοκατάλογο και βάλε την να πληρώσει τους βαθμούς που της δίνεις. εχω τεφτερι και σημειωνω , μη στεναχωριεσαι , το κλαμα στο τελος θα πεσει
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, nomainline είπε Ε, καλά! Φτιάξε τιμοκατάλογο και βάλε την να πληρώσει τους βαθμούς που της δίνεις. Ε, όχι και γυναίκα ο Κόναν, κοτζάμου βάρβαρος, κατακτητής. Είπα να μην πω πάλι δίμετρος και γίνω προβλέψιμη.
triplex1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Mrs. Hyde είπε Ε, όχι και γυναίκα ο Κόναν, κοτζάμου βάρβαρος, κατακτητής. Είπα να μην πω πάλι δίμετρος και γίνω προβλέψιμη. μπορει να ειναι βαρβάρα δεν το ξερεις......
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Τέτοιο νικ μυρίζει τέστο από μακριά, triplex. 😛
drh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Προς το παρόν η βάση είναι σε Google Sheets, μπορεί αργότερα να κάνω κάτι σε mySQL/PHP ή NoSQL/Node.js. Ή μπορεί και ένα δικό μου format, τα δεδομένα είναι απλά και λίγα οπότε ίσως ένα custom format να είναι καλύτερο. Τί παραπάνω θα προσφέρει το streamlit από το να προσθέσω τα στατιστικά στη σελίδα του παιχνιδιού κάτω από τον πίνακα με τις βαθμολογίες; Ήδη εμφανίζονται με παρόμοιο τρόπο στη σελίδα του moderator, οπότε είναι ελάχιστη δουλειά να τα βάλω και στη σελίδα των παικτών. Γενικά προτιμώ όσο το δυνατόν λιγότερα dependencies. Απλή javascript προς το παρόν χωρίς ούτε jQuery ούτε τίποτα παρόμοιο. Στην τελική τίποτα παραπάνω και συμφωνώ ότι όσο λιγότερες σελίδες, τόσο καλύτερο. Εκεί που μπορεί να βοηθήσει η python είναι ότι έχει έτοιμες βιβλιοθήκες με τις οποίες η επεξεργασία των δεδομένων είναι απίστευτα εύκολη και γρήγορη. Φορτώνεις δηλαδή τον πίνακα σε ένα pandas dataframe και μετά οποιοδήποτε query ή φίλτρο, ακόμα και αρκετά σύνθετες διεργασίες είναι υπόθεση πολύ λίγων γραμμών κώδικα...συχνά μίας. Το ίδιο και για διαγράμματα. Το streamilt τα υποστηρίζει αυτά και σου δίνει το γρηγορότερο gui που έχω δει και με αρκετά καλή αισθητική. Πάντως, σίγουρα το παιχνίδι δε χρειάζεται κάτι περισσότερο. Αυτό που έχεις ετοιμάσει είναι μια χαρά και λειτουργεί, οπότε όπως σοφά λένε στα μαλαγιαλαμέζικα: ഇത് പ്രവർത്തിക്കുന്നുവെങ്കിൽ, അത് പരിഹരിക്കരുത്. Οτιδήποτε παραπάνω είναι είτε για παιχνίδι, είτε για εφετζιλίκι. Περισσότερο το έγραψα, αν έχεις κάτι που σε δυσκόλευε με τη javascript και ήθελες βοήθεια. Έχει τα καλά της η javascript, τρέχει στον browser και δε χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω...αλλά έχει πολύ άσχημο κώδικα και όταν κάτι μεγαλώνει αρχίζει και γίνεται δύσχρηστη. 3
Conan2046 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Τέτοιο νικ μυρίζει τέστο από μακριά, triplex. 😛 Έτσι, αλλά έχω 3 παιδιά και ο @mic2mic είχε κάτι έρευνες ανησυχητικές. Γίνεται συνήθεια βλέπω να αλλάζουμε φύλα, εγώ είχα κάνει την αρχή.
triplex1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Conan2046 είπε Έτσι, αλλά έχω 3 παιδιά και ο @mic2mic είχε κάτι έρευνες ανησυχητικές. Γίνεται συνήθεια βλέπω να αλλάζουμε φύλα, εγώ είχα κάνει την αρχή. Αν αλλαξεις καντο Σούζυ ειναι πιο εμπορικό 😀
drh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Τελικά είπα να παίξω λίγο με τον πίνακα με όλα τα κομμάτια των προηγούμενων παιχνιδιών Ρίξτε μια ματιά εδώ 4
MaXmaD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 1:10 ΠΜ, mic2mic είπε Ναι, αλλά θα τα βάλω μετά τον 6ο τελικά. Τρεις γύροι είναι λίγοι για συμπεράσματα. Ωραια τοτε αφου δε βγαζεις εσυ θα βγαλω εγω τα δικα μου. Εχουμε και λεμε λοιπον: Στους πρωτους 3 γυρους το βραβειο "Χρυσο Αυτι" παιρνει ο.... ΝΟΜ με συνολικα να εχει δωσει μολις 8 μηδενικα στα 10 πρωτα τραγουδια των 3 πρωτων γυρων! Το βραβειο των αμουσων το μοιραζονται οι ERA και JUD οι οποιοι εχουν δωσει εκαστος 16 μηδενικα στις πρωτες δεκαδες. Σχετικα κοντα οι DRH και MIC με 14 κουλουρια να εχουν δωσει στο συνολο. Αναλυτικα: (συνολικα μηδενικα στα 10 πρωτα τραγουδια των 3 γυρων) NOM 8 GIL 9 OZO 9 JIM 10 MAX 10 MRH 10 NOV 10 SIS 10 AGE 11 FER 11 STR 11 GAB 12 JEN 12 LIL 12 LOV 12 TRI 12 CON 13 EMM 13 GBO 13 DRH 14 MIC 14 ERA 16 JUD 16 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Θα με βρίσετε τώρα εάν πω "ε, όχι και άντρας η nomainline, δυο μέτρα γυναικάρα";;; 🤣 Θα σταθώ στη @nomainline. Από την μικρή μας γνωριμία, έχω να πω πως αποπνέεις κάτι elegant, ευγενικό και μια ήρεμη δύναμη. Μ' αρέσεις. Εντάξει. Το είπα. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. 😋😅
MaXmaD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Ωχ παιδια sorry, δεν το εκανα - κανω επιτηδες! Σε πολλα nick δεν ειναι εμφανες! Ασε που μπερδευω τους NOM-NOV-LOV ! Σαν το veni vidi vici ακουγονται! Παντως βλεπω οι κλικες-γνωριμιες καλα κρατανε!! Παντου μεσον θελει! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα