Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Conan2046 είπε

Να δεις που θα είναι λίγοι και οι ...6! Και πως να μην είναι όταν βάζω την μια κρητικά, την άλλη Jazz και την άλλη ότι να ναι

Κάτι αχνοφαίνεται όμως... ο TRI σου έχει δώσει συνολικά 25 πόντους (7, 8, 10).

• Like 2
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Κάτι αχνοφαίνεται όμως... ο TRI σου έχει δώσει συνολικά 25 πόντους (7, 8, 10).

Ανέκαθεν έλεγα τι ....καλό παιδί που είναι  τι άξιο παλικάρι και κυρίως πόσο καλό γούστο έχει. Θα μπορούσε να μου δώσει και κανά 12άρι αλλά λέω να τον συγχωρήσω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Ανέκαθεν έλεγα τι ....καλό παιδί που είναι  τι άξιο παλικάρι και κυρίως πόσο καλό γούστο έχει. Θα μπορούσε να μου δώσει και κανά 12άρι αλλά λέω να τον συγχωρήσω. 

Και συ του το ανταπέδωσες με 0,2,7...σύνολο 9....😊

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Δυστυχώς είναι άδικη η ζωή, φαίνεται ότι έχει καλό γούστο όταν κρίνει τα τραγούδια των άλλων αλλά ...όχι σε αυτά που βάζει. :-D

Με την ευκαιρία τα σχόλια, βαθμολογίες χάνονται μέσα στα υπόλοιπα σχόλια, μήπως να ανοίξει άλλο ένα θέμα που θα έχει αποκλειστικά τραγούδια, βαθμολογίες, τα σχόλια για τα τραγούδια και τα στατιστικά;

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Με την ευκαιρία τα σχόλια, βαθμολογίες χάνονται μέσα στα υπόλοιπα σχόλια, μήπως να ανοίξει άλλο ένα θέμα που θα έχει αποκλειστικά τραγούδια, βαθμολογίες, τα σχόλια για τα τραγούδια και τα στατιστικά;

Τραγούδια, βαθμολογίες και σχόλια φαίνονται ήδη και μέσα στην εφαρμογή. Είναι στο σχέδιο να προσθέσω εκεί και τα στατιστικά.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Τραγούδια, βαθμολογίες και σχόλια φαίνονται ήδη και μέσα στην εφαρμογή. Είναι στο σχέδιο να προσθέσω εκεί και τα στατιστικά.

Θα ήταν καλό και εδώ να τα βλέπαμε συγκεντρωμένα.Συμφωνώ με @Conan2046

Ίσως αν γινόταν  με κάποιο τρόπο κάθε φορά τα ποστ των αποτελεσμάτων να "τοποθετούνταν" στην αρχική  σελίδα .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Θα ήταν καλό και εδώ να τα βλέπαμε συγκεντρωμένα.Συμφωνώ με @Conan2046

Ίσως αν γινόταν  με κάποιο τρόπο κάθε φορά τα ποστ των αποτελεσμάτων να "τοποθετούνταν" στην αρχική  σελίδα .

Για μένα είναι πολύ εύκολο να ανοίξω ένα νέο thread και να τα βάζω εκεί, αλλά βλέπω δύο πιθανά θέματα:

1. Μάλλον θα παραείναι πολύ δύο θέματα/stickies για το ίδιο ουσιαστικά παιχνίδι.

2. Δεν μπορώ να εμποδίσω κάποιον να ποστάρει και σ'εκείνο το thread, οπότε μπορεί να υπάρξουν κι εκεί ξεκάρφωτα posts.

Για να κλειδώσω ένα θέμα ώστε να ποστάρω μόνο εγώ θα έπρεπε να είμαι moderator. Το ίδιο για να κάνω edit το πρώτο post και να προσθέτω εκεί βαθμολογίες και σχόλια του νέου γύρου. Αλλά και ακόμα και αν μπορούσα να το κάνω αυτό, το πρώτο post θα γινόταν πολύ μεγάλο.

Επίσης νομίζω ότι ούτε οι moderators μπορούν να αλλάξουν την σειρά των posts, δηλαδή δεν μπορεί κάποιος moderator να πάρει το post με τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου και να το βάλει στην πρώτη σελίδα δεύτερο στη σειρά. Θα έπρεπε να έχουν γίνει reserved κάποια posts από την αρχή του παιχνιδιού ώστε να γίνονται μετά edit.

Αυτό που γινόταν σε άλλο φόρουμ είναι ότι στο πρώτο post βάζαμε links στα posts των γύρων και των αποτελεσμάτων, αλλά και πάλι θα έπρεπε να είμαι mod για να το κάνω κι εδώ.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Εσυ περιμενε τον λογαριασμο στο τελος.

Στο τελος λενε ξυριζουν τον γαμπρό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Εσυ περιμενε τον λογαριασμο στο τελος.

Στο τελος λενε ξυριζουν τον γαμπρό

Ναι, βέβαια, μπορείς να ξεκινήσεις τα...12αρια απ' αυτόν τον γύρο, περασμένα ξεχασμένα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Conan2046 είπε

Ναι, βέβαια, μπορείς να ξεκινήσεις τα...12αρια απ' αυτόν τον γύρο, περασμένα ξεχασμένα.

Συνεχισε καλα το πας μη μασας τιποτα εδω ειμαστε

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lovesucks είπε

9 βαθμοί σε 3 γύρους δηλαδή 3 βαθμούς το γύρο, είναι πάντως πάνω από τον μέσο όρο των 2,63 (κάθε παίκτης έχει να μοιράσει 58 βαθμούς σε 22 παίκτες σε κάθε γύρο, δηλαδή κάθε παίκτης παίρνει κατά μέσο όρο 58/22).

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mic2mic είπε

Για μένα είναι πολύ εύκολο να ανοίξω ένα νέο thread και να τα βάζω εκεί, αλλά βλέπω δύο πιθανά θέματα:

1. Μάλλον θα παραείναι πολύ δύο θέματα/stickies για το ίδιο ουσιαστικά παιχνίδι.

2. Δεν μπορώ να εμποδίσω κάποιον να ποστάρει και σ'εκείνο το thread, οπότε μπορεί να υπάρξουν κι εκεί ξεκάρφωτα posts.

Για να κλειδώσω ένα θέμα ώστε να ποστάρω μόνο εγώ θα έπρεπε να είμαι moderator. Το ίδιο για να κάνω edit το πρώτο post και να προσθέτω εκεί βαθμολογίες και σχόλια του νέου γύρου. Αλλά και ακόμα και αν μπορούσα να το κάνω αυτό, το πρώτο post θα γινόταν πολύ μεγάλο.

Επίσης νομίζω ότι ούτε οι moderators μπορούν να αλλάξουν την σειρά των posts, δηλαδή δεν μπορεί κάποιος moderator να πάρει το post με τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου και να το βάλει στην πρώτη σελίδα δεύτερο στη σειρά. Θα έπρεπε να έχουν γίνει reserved κάποια posts από την αρχή του παιχνιδιού ώστε να γίνονται μετά edit.

Αυτό που γινόταν σε άλλο φόρουμ είναι ότι στο πρώτο post βάζαμε links στα posts των γύρων και των αποτελεσμάτων, αλλά και πάλι θα έπρεπε να είμαι mod για να το κάνω κι εδώ.

Ισχύει πως ούτε οι mods μπορούν ν' αλλάξουν τη σειρά των posts. 

Προσωπικά, συμφωνώ πως θα ήταν υπερβολή να γίνει άλλο ένα θέμα για το παιχνίδι. 

Για όποιον θέλει να ξαναγυρίζει πίσω και να κοιτάει τι γράφτηκε, τότε προτείνω:

1. Ο καθένας απ' τη προσωπική του σελίδα, μπορεί να πατήσει το εικονίδιο τής νότας. Η νότα εμφανίζει τη λίστα των τραγουδιών που έχουν παίξει σε όλους τους γύρους. Πατώντας στο link που δίνει η στήλη "Game", μεταφερόμαστε στο post τού mic2mic με τ' αποτελέσματα του γύρου. Οπότε εάν κάποιος θέλει να δει πχ τον 2ο γύρο, δεν έχει παρά να επιλέξει το link που γράφει "G01R02". Η ίδια διαδικασία γίνεται για τον κάθε γύρο, απλά αλλάζει το "R0X". 

2. Όποιος δεν θέλει τον παραπάνω τρόπο, μπορεί να κάνει σελιδοδείκτη το post που θέλει να κρατήσει, ώστε να γυρίζει όποτε θελήσει. Το κάθε post έχει την ένδειξη του πότε δημοσιεύτηκε, το οποίο είναι link. Πατώντας το, το φέρνουμε πρώτο. Οπότε κάνοντάς το σελιδοδείκτη, θα μεταφερόμαστε όποτε θέλουμε σε αυτό, και δεν χρειάζεται να ψάχνουμε σε σελίδες επί σελίδων για να το βρούμε. 

3. Ο πιο εύκολος τρόπος παραμένει ο πίνακας των αποτελεσμάτων. 😋 

Δημοσ.

Μάλιστα... την "κάτσαμε τη βάρκα". Τι να πω?...  Πολλά ωραία τραγούδια σε αυτό το γύρο. 

Tι έγινε? Μετάλλαξη? Δεν το γυρνάμε πάλι στην τρελίτσα να είναι εύκολη η βαθμολογία?😜😄

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mic2mic είπε

9 βαθμοί σε 3 γύρους δηλαδή 3 βαθμούς το γύρο, είναι πάντως πάνω από τον μέσο όρο των 2,63 (κάθε παίκτης έχει να μοιράσει 58 βαθμούς σε 22 παίκτες σε κάθε γύρο, δηλαδή κάθε παίκτης παίρνει κατά μέσο όρο 58/22).

Μη πονεσει το κεφαλι σου προσεχε , παρε ενα ντεπον καλυτερα

math-funny.gif.8415da472469aec1adce584666daca5b.gif

Δημοσ.
6 ώρες πριν, lovesucks είπε

Θα ήταν καλό και εδώ να τα βλέπαμε συγκεντρωμένα. Συμφωνώ με @Conan2046

6 ώρες πριν, mic2mic είπε

1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Για όποιον θέλει να ξαναγυρίζει πίσω και να κοιτάει τι γράφτηκε, τότε προτείνω:

1. Ο καθένας απ' τη προσωπική του σελίδα, μπορεί να πατήσει το εικονίδιο τής νότας. Η νότα εμφανίζει τη λίστα των τραγουδιών που έχουν παίξει σε όλους τους γύρους. Πατώντας στο link που δίνει η στήλη "Game", μεταφερόμαστε στο post τού mic2mic με τ' αποτελέσματα του γύρου. Οπότε εάν κάποιος θέλει να δει πχ τον 2ο γύρο, δεν έχει παρά να επιλέξει το link που γράφει "G01R02". Η ίδια διαδικασία γίνεται για τον κάθε γύρο, απλά αλλάζει το "R0X". 

2. Όποιος δεν θέλει τον παραπάνω τρόπο, μπορεί να κάνει σελιδοδείκτη το post που θέλει να κρατήσει, ώστε να γυρίζει όποτε θελήσει. 

3. Ο πιο εύκολος τρόπος παραμένει ο πίνακας των αποτελεσμάτων. 😋 

Το 1 της Mrs. Hyde είναι το πιο βολικό από όλα γιατί μπορείς να ανοίξεις ταυτόχρονα πολλές καρτέλλες από οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς την χρήση σελιδοδεικτών ή να έχεις ταυτόχρονα 3-4 κλπ παράθυρα διαφορετικών γύρων και να συγκρίνεις.

Είναι αντίστοιχης ευκολίας με αυτό που εφορμοζόταν σε άλλο φόρουμ (συνημμένη εικόνα) και εδώ μπορεί να γίνει από έναν μοντερέιτορ, να προσθέτει δηλαδή ένα λινκ στο τέλος του πρώτου ποστ μια φορά κάθε 9 μέρες (αρκεί μόνο των αποτελεσμάτων, στην εικόνα είναι και η Playlist του γύρου).

Οπότε εφορμόζοντας το 1 δεν χρειάζεται να μπλέκει κανείς.  

Game-8 1st.Page.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...