Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JennyP είπε

Με βρίσκεις σύμφωνη σε όσα γράφεις. Πολλές φορές οι διαφωνίες μπορεί να φέρουν πιο κοντά τα άτομα παρά να τα απομακρύνουν, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει καλή πρόθεση και από τα δύο μέρη.

Σχετικά με τα τραγούδια έχω κι εγώ κάποια καρδιάς που δε θα τα έβαζα ποτέ σε παιχνίδι. Εξάλλου ένα από τα σχόλιά μου στον 3ο γύρο ήταν ότι δεν θα έπρεπε να μπει το συγκεκριμένο κομμάτι σε παιχνίδι.

Σχετικά με τα σχόλια στα τραγούδια δεν πρέπει να υπάρχει λόγος παρεξήγησης. Μπορούμε κάλλιστα να τα σχολιάζουμε σε αυτό εδώ το θέμα και να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Για παράδειγμα εγώ που διάβασα ένα  σχόλιο αλλά έμεινα με την απορία... πως μπορεί ένας παππούς να βάλει υπόθετο για δυσκιολιότητα ενώ δεν είναι στη ζωή? Έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.😁

Αληθεια λες?

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο AGE δεν εχει βαλει ακομα! Θυμωσε και αποχωρει??

Και η LOV (Νομιζω το πετυχα το αρθρο αυτη τη φορα). Αντε η μικρη ανιψια μου περιμενει!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Και η LOV (Νομιζω το πετυχα το αρθρο αυτη τη φορα). Αντε η μικρη ανιψια μου περιμενει!!

Χαλάρωσε και πατα εδω ........

Spoiler

Είναι απόκριες και λέει ο πατέρας του Τοτού στον Τοτό.
-Τοτέ πήγαινε να μου φέρεις ένα μεγάλο αμπελόφυλλο από το μανάβη επειδή θα ντυθώ Αδάμ τιs απόκριες.
Πάει ο Τοτός στο μανάβη και του ζητάει ένα μεγάλο αμπελόφυλλο.
-Το πάει στον πατέρα του το δοκιμάζει, αλλά δεν του κάνει.
Πάει ο Τοτός στον μανάβη και του ζητάει ένα μεγαλύτερο.
Του δίνει ο μανάβης το μεγαλύτερο που είχε.
-Το δοκιμάζει ο πατέρας του, δεν του κάνει.
Ξανά πάει ο Τοτός στο μανάβη και του ζητάει ακόμη μεγαλύτερο.
Αγανακτισμένος ο μανάβης του λέει.
-Πες του πατέρα σου έτσι και την έχει τόσο μεγάλη να βάλει τ΄αρχ***α στην πλάτη και την που**α στο στόμα και να κάνει το βατραχάνθρωπο.

hot-button2.jpg.800d109b7eb03504fd80e0813874058b.jpg

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MaXmaD είπε

Αποδείχτηκε δύσκολο κοινό η ανιψιά σου....Κρίμα γιατί είναι αξιόλογο κομμάτι...και δεν τρόλλαρα βάζοντάς το..

Νομίζω πως με το σημερινό η ανιψιά σου θα ενθουσιαστεί...και θα δώσει κάτι παραπάνω από κουλουράκι..

• Like 4
Δημοσ.

To 14. Bob Dylan - Seven Curses δεν είναι διαθέσιμο στο youtube από το συγκεκριμένο σύνδεσμο. Είναι η studio εκτέλεση του τραγουδιού ή κάποια live;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Εσυ αν δεν κανω λαθος ειχες υποσχεθει και στατιστικα μετα τον 3ο γυρο??

Ναι, αλλά θα τα βάλω μετά τον 6ο τελικά. Τρεις γύροι είναι λίγοι για συμπεράσματα.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mic2mic είπε

Ναι, αλλά θα τα βάλω μετά τον 6ο τελικά. Τρεις γύροι είναι λίγοι για συμπεράσματα.

Αυτό φαντάζομαι μεταφράζεται στο ότι τα αποτελέσματα είναι τόσο αλοπρόσαλα που δεν βγαίνει κανένα νόημα :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Αυτό φαντάζομαι μεταφράζεται στο ότι τα αποτελέσματα είναι τόσο αλοπρόσαλα που δεν βγαίνει κανένα νόημα :-D

Όπως και κάποιοι απο τους συμμετέχοντες....όνοματα δεν λέμε ..υπολήψεις δεν θίγουμε..😁

Πάνε πακέτο αυτά στο κατα τ " άλλα  υπέροχο παιχνίδι μας....😉😉

Επεξ/σία από lovesucks
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Γενικά είναι λίγοι 3 γύροι για να καταλάβει κανείς ποιοί του δίνουν και σε ποιούς δίνει αρκετούς βαθμούς και με ποιούς ταιριάζει στο πώς βαθμολογεί. Επίσης, επειδή είναι πολλά τα μηδενικά, για σχεδόν όλους υπάρχει τουλάχιστον ένας παίκτης που δεν τους έχει δώσει ούτε πόντο σε όλο το παιχνίδι. Πάντως ως sneak peek θα πω ότι οι περισσότεροι πόντοι που έχει δώσει συνολικά ένας παίκτης σε έναν άλλον, είναι οι 32 από την LIL προς την SIS (2 δεκάρια και 1 δωδεκάρι).

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 2
Δημοσ.

Να δεις που θα είναι λίγοι και οι ...6! Και πως να μην είναι όταν βάζω την μια κρητικά, την άλλη Jazz και την άλλη ότι να ναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...