triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Ferelpis είπε Έστειλα κι εγώ. Αμήν! Με δυσκολέψατε πολύ. Πάρα πολύ! Αναγκάστηκα να βάλω σε αρκετά κομμάτια βαθμούς ενώ ήθελα να βάλω μηδέν. Μπα, κάτι πρέπει να κάνω για τ΄ αυτιά μου μετά από αυτήν τη βδομάδα. ή εδω https://playbook.gr/shop/epoxiaka-2/apokriatika/apokriatika-aksesouar/diafora-aksesouar/aytia-gigas-42603/?ref=bestprice.gr ή περνα τα με ενα μαντηλι ενα καλο καθαρισμα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ο Struggle μάλλον ξεχάστηκε. Ελπίζω να στείλει εγκαίρως την βαθμολογία του. Δεν μπαίνει και τακτικά, για να τον ειδοποιούσαμε. Τελευταία σύνδεση στις 22/5. 😟
mic2mic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Γύρος #3 - ΑποτελέσματαΤίτλος∑AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI1 Calvin Russ… 12584101208011#5804103761268842 Tears For F… 977085821010#01000780500700103 La Lupe - P… 840650070080600100108#6006123 Μανωλιουδης… 843707032012120175061411012#5 D-Emotion P… 811000200550000086112121004#66 The Guo Bro… 740003512705000004#410857407 Sally Timms… 7200#600004011040120652312078 Πάνος Βλάχο… 7041000#430248001200037210109 Daj To Głoś… 65212006104010#780000001230010 Dimitris So… 5800080108070401037080#20010 Dissection … 58121120700006312#050000000012 Louis Armst… 560#742001200725000000063813 Leprous - R… 471030100128000#12100000000014 Ingrid Mich… 46600#3063000603000041005014 Αλέξανδρος … 46001005001000006#41025002116 Trio Mandil… 44050000470203607500#050017 Franco / Le… 41002100#0660000208000007018 Lady Gaga, … 400000000#3112030003008010019 Bill Laswel… 3600614002002000212#13000320 David Hasse… 35#3001201007000010070400021 Γ.Σακελλαρί… 295800060003000#02000000522 Lilli Und C… 25024000000504100000000#0023 Best Cover … 21000010#0080520002000102Σχόλια ανά τραγούδιRound #3:FER: Το προσπαθήσατε πολύ σ΄ αυτόν το γύρο; Ειλικρινά δε μου άρεσε κανένα κομμάτι για 12άρι, ή έστω για 7άρι. Από 6άρι και κάτω. Ήταν λίγα τα μηδενικά γι αυτόν το γύρο. Όχι τίποτα άλλο αλλά έψαξα στη μαύρη αγορά και δεν πρόλαβα. Είχαν τελειώσει. Τίποτα, τίποτα! Με καλομάθατε στους 2 πρώτους γύρους και περίμενα περισσότερα. Δεν πειράζει. Άντε να δούμε ο επόμενος τι μάς επιφυλάσσει!GIL: Άνισος ο γύρος. Μερικά πολύ ωραία κομμάτια και αρκετά εύκολα μηδενικά. Νομίζω ότι μερικοί τρολάρετε ασύστολα.JIM: Τι να πω γι' αυτόν τον γύρο. Ας πω γενικά ότι δεν ήταν καλός. Ήταν η πιο εύκολη βαθμολόγησή μου μέχρι στιγμής. Οριακά έφτασαν τα κουλούρια.LOV: Ιδιαίτερος γύρος..Τον απήλαυσα όμως..Αλήθεια θα θελα λιγότερα μηδενικά..MAX: Ωραιος γυρος. Ειχε ευκολα 0 και τα πρωτα 3-4 που βαθμολογησα σιγουρα δε θα τα αλλαζα σειρα. Απο την μεση και κατω δυσκολευτηκα, εδωσα χωρο σε νεα ακουσματα.NOM: 'Οπως είπα και στο φόρουμ, μου άρεσαν όλα τα τραγούδια κι εκτός από 5, σε όλα τα άλλα, ήθελα να βάλω 12. 'Ηταν η πιό δύσκολη βαθμολογία που έβαλα ποτέ. Λυπάμαι για όσους στενοχώρησα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις επιλογές σας!NOV: Αυτός ο γύρος είχε τρία εξαιρετικά κομμάτια, τρία 12αρια για μένα.Είδικα στο δύο πρώτα, Soldier και Prïtourïitze planinata είναι καταπληκτικοί και οι στίχοι (για το τρίτο δεν γνωρίζω) Το πρώτο αναφέρει ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τιποτα οι άνθρωποι (δεν διεκδικώ καμια χώρα) και (θα έπρεπε να) είμαστε όλοι αδέλφια. Το δεύτερο μιλάει για την αιώνια αγάπη τη μάνας προς το παιδί Calvin Russell - Soldier :NOV (12): Πολύ μου άρεσε, το ένα από τα τρία δωδεκάρια μου σε αυτό το γύρο.Καταπληκτικοί οι στίχοι του μας θυμίζει ότι οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είμαστε εχθροί, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα:''Είμαι απλά ένα άτομο που δεν διεκδικώ καμία χώρα, απλά δεν χρειάζομαι μια σημαία για να πω ποιος είμαι. Λοιπόν, προέρχομαι από τη μαμά μου όπως εσύ και ο αδερφός σουΑυτός ο κόσμος είναι δικός μας όλα είναι στα χέρια σου είμαι απλά ένας στρατιώτης πολεμώντας τη λύπηΚρατώντας το κεφάλι μου ψηλά, δεν θα παρακαλέσω να κλέψω ή να δανειστώ...MAX (10): Θα μπορουσε να ηταν και πιο κατω(λιγο), αλλα εδω επαιξε ρολο το γουστο !FER (8): Ωραίο κομμάτι, ωραία φωνή. Αυτό μαζί με τα δυο προηγούμενα μόνο μού είπαν κάτι.MRH (7): Εξαιρετικό!NOM (6): Τον Κάλβιν Ράσσελ δεν τον γνώριζα. Σας ευχαριστώ που μου τον γνωρίσατε! Είναι εξαιρετικός, το ίδιο και το τραγούδι του.JIM (5): Καλό κομμάτι.MIC (3): Δεν είναι κακός ο παππούλης αλλά αυτή η δυσκοιλιότητα τον έχει ρημάξει. Βάλε κάνα υποθετάκι παππού, δεν είναι ντροπή. Εκτός δηλαδή αν το κάνει επίτηδες για να γίνει Tom Waits, οπότε πρέπει να φάει πολλά χαρούπια ακόμα.GIL (1): Αφηγηματική Folk Rock που σε ταξιδεύει αν έχεις τη διάθεση. Ωραίος ο Τεξανός.Από το άλμπουμ "Soldier" 1992 New Rose Records.LIL (0): Βαρετό Tears For Fears - Master Plan :JIM (10): Ωραίο ηχητικά και ενδιαφέρον.DRH (8): Πολύ γνωστό όνομα....δεν είναι και Supertramp....δεν το ήξερα το κομμάτι, ωραίο είναι....με αυτά που άκουγα σήμερα...πολλά θα φαίνονταν όαση (...όχι οι Oasis)LOV (7): Οι παλιοί είναι αλλιώς..(και να δεις θα το βαλε νέος παίκτης)MRH (5): Μετά λύπης μου μόνο πέντε βαθμουλάκια.FER (2): Μπορεί να ΄ναι καινούριο, αλλά μου θυμίζει απλά ένα από τα πολλά ποπάκια των 80s.MIC (0): Βλέπω ότι κατεβλήθη μια αξιόλογη προσπάθεια να επιλεγεί ένα από τα πιο βαρετά τους τραγούδια. Θα ήθελα να ανταμείψω αυτήν την προσπάθεια με κάνα βαθμό αλλά δυστυχώς δεν περισσεύει τίποτα.NOM (0): Τόσο πολύ αγαπημένοι και τόσο όμορφο τραγούδι αλλά δεν το έχω πολυακούσει.NOV (0): Οι Tears for Fears της αγαπημένης εποχή των '80 είχαν αρκετά κομμάτια που μου άρεσαν, αυτό, του '22 δεν μου λέει κάτιGIL (#): Το ξέρω ότι είναι πασίγνωστοι, όμως το κομμάτι είναι καινούριο και δε μπορώ να βρω και πολλά τραγούδια νέων καλλιτεχνών που να μπορούν να σταθούν δίπλα του.Από το άλμπουμ "The tipping point" 2022 Concord Records. La Lupe - Puro Teatro :LOV (10): ΥΠΕΡΟΧΗ ερμηνεία...💕MIC (10): Βασικά οι λάτιν μπαλάντες δεν χρειάζονται μετάφραση, οι στίχοι είναι ίδιοι σε όλα και μοιάζουν πάνω-κάτω με μεξικάνικη σειρά από αυτές που έβαζαν στα 80ς ("Ιζαμπέλα, η γοητευτική πανηλίθια", "Χόρχε, ο μικρός τσογλανάκος", "Μαριάντζελα, η γλυκιά καριολίτσα"). Αλλά η La Lupe ήταν χαρακτηριστικότατη μεγάλη φωνή και αν και αυτό είναι το πιο γνωστό της με διαφορά, πρέπει να πριμοδοτηθεί.GIL (8): Για το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 60 ήταν η πιο αναγνωρισμένη latin τραγουδίστρια της latin στη Νέα Υόρκη λόγω της συνεργασίας της με τον Tito Puente. Απλά εκρηκτική.Από το άλμπουμ "La Lupe es la Reina" 1969 Tico RecordsFER (7): Ωραίο. Πάντα για αυτό το γύρο εννοείται. Σε άλλον γύρο θα ήταν πολύ πιο κάτω.JIM (6): Καλό. Θεατρίνος ο λεγάμενος. Ή παίκτης των κόκκινων τις καλές εποχές 😜NOV (6): Πολύ μου άρεσε, άλλο ένα υπέροχο κομμάτι από την Κούβα, του 1969 διαβάζω αλλά η αξία του διαχρονική. Πραγματικά θα ήθελα να του βάλω παραπάνω, αλλά δεν μου έβγαινε, στον προηγούμενο γύρο θα του έβαζα 12 όπως στο άλλο κουβανέζικο ''Cuba Feliz - Lagrimas Negras''NOM (#): Η συμμετοχή μου.Η Lupe Victoria Yolí Raymond (23 Δεκεμβρίου 1936 – 29 Φεβρουαρίου 1992), [1] [2] περισσότερο γνωστή ως La Lupe , ήταν Κουβανή τραγουδίστρια των μπολερό , γκουαράσα και λατίνο σόουλ , γνωστή για τις ενεργητικές, μερικές φορές αμφιλεγόμενες ερμηνείες της. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 1961, η La Lupe μετακόμισε από την Αβάνα στη Νέα Υόρκη και υπέγραψε συμβόλαιο με την Tico Records , η οποία σηματοδότησε την αρχή μιας παραγωγικής και επιτυχημένης καριέρας στις δεκαετίες του 1960 και του 1970. Αποσύρθηκε τη δεκαετία του 1980 για θρησκευτικούς λόγους. Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα :GIL (12): Μερικά τραγούδια μιλάνε κατ' ευθείαν στην ψυχή. Κάτι μου ΄κανε ο Γιώργης...Από το άλμπουμ "Σεκλέτια" 2009 Εν Ηχώ / Φαιστός.JEN (12): Δεν έπρεπε να είχε μπει σε παιχνίδι κατά τη γνώμη μου.CON (7): Δεν μ' άρεσε ποτέ ο Μανωλιούδης, τα λόγια για τον φίλο του είναι ως ένα βαθμό συγκινητικά και αξίζει μερικόύς βαθμούς αλλά το ότι κατάφερε να του βάλω 7 δεν ξέρω πόσο κολακευτικό είναι για τα υπόλοιπα τραγούδια.LIL (7): Μ' αρέσει!MIC (6): Οκ. Η κλασική συρραφή από άσχετες μεταξύ τους μαντινάδες, σαν αυτά που ακούς κατά κόρον σε οποιοδήποτε κρητικό μαγαζί. Αυτό είναι λίγο καλύτερο γιατί είναι λίγο βαρύτερο. Πάντως η κρητική μουσική έχει προχωρήσει παρακάτω απ'αυτό το κουρασμένο στυλ.NOM (4): Θέλω να μετακομίσω στην Κρήτη, τώρα αμέσως! Πόσο πολύ με γοητεύει η κρητική μουσική!FER (3): Όχι κάτι ιδιαίτερο. Αυτό το διάστημα αρκετά κρητικά ακούστηκαν. Είχε και πολύ καλύτερα.MRH (1): Εξαιρετική επιλογή. Ήταν για παραπάνω, αλλά αδειάσανε τα χέρια μου.NOV (1): Πάει φίλε, τον έχασες τον φίλο και ποιος θα σε ψηφίσειDRH (0): ας σβήσω το σχόλιοJIM (0): Νοτ μάι καπ οφ τι. D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] :MRH (12): Είπα ότι θα δίνω το προβάδισμα στ' άγνωστά μου, αλλά εδώ ας κάνω μιαν εξαίρεση.NOM (12): Το ξέρω, το λατρεύω, το απολαμβάνω πάντα και θα το αμείψω αναλόγως, γιατί, εκτός από την ακουστική, είναι και οπτική πανδαισία!NOV (10): Πολύ αγαπημένο κομμάτι, Χρόνια το είχα στις λίστες για να μπει, τελικά μπήκε από αλλ@ φίλ@, και αυτό για δωδεκάρι ήταν... αλλά έχασε στην κλήρωση. Το σκεφτόμουν μέχρι και σε μπόνους για τον Φέρελπη που έχει κάνει Βουλγαρία.Στα φωνητικά είναι η Stefka Sabotinova (1930-2010) δημοφιλής τραγουδίστρια παραδοσιακών τραγουδιών στη Βουλγαρία. Οι στίχοι μιλάνε για την κατολίσθηση ενός βουνού που παγιδεύει δύο φίλους, δύο βοσκούς. Αρχίζουν και εκλιπαρούν το βουνό να τους λυπηθεί. Ο πρώτος τού ζητά να τον ελευθερώσει, γιατί τον περιμένει η αγάπη του, ο δεύτερος ζητά να τον ελευθερώσει, γιατί τον περιμένει η μητέρα του. Το βουνό δε συγκινείται. Η αγαπημένη θρηνεί μέχρι το μεσημέρι. Η μητέρα θρηνεί μέχρι να πεθάνει. «Μέχρι το μνήμα» (чак до гроба), λένε οι στίχοι.https://dimartblog.com/2017/05/14/prituri-se-planinata/Μια παραλλαγή του (Navali se Sar planina) είχε μπει στο 8ο παιχνίδι από τον CIN, αλλά δεν άρεσε...LOV (8): Πολύ γνωστό,πολύ αγαπημένο θα πάρει σίγουρα βαθμό και από μενα..Άσε που ναι όαση δροσιάς το βίντεο μέσα στην απάλευτη ζέστη..MIC (1): Καλό αλλά πάρα πολύ γνωστό. Κάτι θα πάρει όμως γιατί ο γύρος είναι σαν άγουρο αγγούρι. Αν δεν το ήξερα θα έπαιρνε 4 βαθμούς μέσα στο νερό, μπορεί και παραπάνω έξω απ'το νερό.DRH (0): ας σβήσω το σχόλιοFER (0): Γιατί ρε παιδιά δεν βάλατε αυτό; https://www.youtube.com/watch?v=0qYFtjtiJqoΉ έστω αυτό;https://www.youtube.com/watch?v=nbjO7OsIXm4&t=91s Είναι αυτό που εγώ λέω βλαχορόκ ή έστω βλαχομπίτ! Σαν να λέμε το "Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ" να το ακούσουμε σε μπιτάκι ή σε ροκ εκδοχή. Όχι δε θα πάρω! Πριτούρι σε πλανινάτα θα πει έπεσε (κυριολεκτικά χύθηκε) το βουνό και είναι βουλγάρικο φολκλορικό κομμάτι. Αυτό που ανεβάσατε είναι ας πούμε το "Σαμιώτισσα, σαμιώτισσα" με αλλαγμένα τα φώτα, τα ρουλεμάν και ό,τι άλλο θέτε! Για όσους γουστάρουν τη φοκλόρ μουσική αποτελεί ένα πανέμορφο κομμάτι που ανήκει κι αυτό σε αυτά που λένε έξω "bulgarian voices". Οι βουλγάρικες φωνές αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν στο διάστημα μαζί με οπτικό υλικό από τον Παρθενώνα και άλλα επιτεύγματα του ανθρώπου σε περίπτωση που γίνει η λεγόμενη "επαφή" με εξωγήϊνους πολιτισμούς. Ανέβασα κι εγώ ο καψερός στο 2ο παιχνίδι το κομμάτι που ταξιδεύει στο διάστημα, το "излел е дельо хайдутин" (Izlel e Delyu haidutin) με τη φοβερή Валя Балканска (Valia Balkanska) και καταλαβαίνετε τί έγινε! Όταν λέω εγώ άμουσοι!Για όποιον θέλει να το ακούσει: https://www.youtube.com/watch?v=7lJYq6bjHTQΓια το ταξίδι του ανθρώπινου πολιτισμού στο διάστημα μπορείτε να δείτε εδώ:https://www.lifo.gr/culture/music/ehoyme-steilei-stoys-exogiinoys-enan-epihryso-halkino-12intso-me-ta-anthropinaGIL (0): Όπως μου συμβαίνει σχεδόν με όλα τα Ethnic προτιμώ την αυθεντική εκτέλεση της Stefka Sabotinova χωρίς το beat.Από το άλμπουμ "Hybrid" 1994 Phonogram/Philips.JIM (0): Έτσι κι έτσι. Δεν μου είπε πολλά.LIL (0): Βαρετο :/ Μου βγάζει και μία 80ίλα που δε μαρέσει The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion :FER (12): Ξεχωριστή ατμόσφαιρα, Ιδιαίτερο κομμάτι. Αν μού άρεσε; Όχι ιδιαίτερα. Από αυτόν το γύρο μόνο κάποια από τα πολύ γνωστά κομμάτια μου άρεσαν, αλλά δεν ψηφίστηκαν.NOM (10): Το είχα στα υποψήφια για μελλοντική υποβολή στο παιχνίδι. Λατρεύω την κινέζικη μουσική, παρότι πολλοί λένε πως είναι βαρετή.NOV (8): Εξαιρετικό! Μου αρέσει γενικά η μουσική της Άπω Ανατολής ήταν το ένα από τα τρία δωδεκάρια μου σε αυτό το γύρο λίγο τα φωνητικά δεν μου καθονταν καλά στα αφτία και έπεσε στην τρίτη θέσηGIL (5): Υπέροχο κομμάτι με διάφορα φλάουτα και παραδοσιακά πνευστά όργανα από την Κίνα, παιγμένο από τα αδέλφια Yue και Yi Guo και 😁βασισμένο στη μουσική που έγραψε ο Wang Li Ping για μια κινεζική τηλεοπτική σειρά του 1987.Από το άλμπουμ "Yuan" 1990 Real World Records.DRH (0): Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Έλεος!!!JIM (0): Meh.LIL (0): Αυτοί οι ψηλοί ήχοι δεν είναι για μένα, με ενοχλούν :p Sally Timms - Round Up :MAX (12): Ωραιο ακουσμα. Σε εναν γυρο με καλα κομματια δεν δυσκολευτηκα να βαλω το 12.JUD (10): Ωραίο!MRH (6): Μου βγάζει κάτι απροσδιόριστα όμορφο & γλυκό. Γύρισα αρκετές φορές να τ' ακούσω.NOM (5): 'Εχει τόση γλύκα!GIL (4): Ευχάριστη Alternative Country απ' αυτή την τραγουδοποιό με καταγωγή από το Leeds, που πλέον έχει μεταναστεύσει στο Chicago.Από το άλμπουμ "To the land of milk and honey" 1995 Scout Releases.JIM (1): Δεν ξέρω. Δεν θα έβαζα 0, αλλά και για παραπάνω δύσκολο.FER (0): Ακουγόταν. Με πολλή υπομονή βέβαια. Μου θύμισε ελληνικό ποπ.LOV (0): Τα κορίτσια μ΄άρεσαν αρκετά..δεν περίσσεψαν βαθμοί..MIC (0): Προφανώς πλέον για να κάνεις καριέρα στη μουσική δεν είναι απαραίτητο ούτε καν να μπορείς να τραγουδάς. Παλιά τα φτιάχνανε αυτά μέσω υπολογιστών, τώρα βλέπω δεν ασχολούνται καν.DRH (#): Ευτυχώς που βάζω κι εγώ κομμάτια και ακούμε και τίποτα ωραίο. Αν δε σας θυμίζει τίποτα το όνομα, είναι αυτή που ήταν πρώτο όνομα στο single από το House of trouble μαζί με τον Marc Almond. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός :LOV (12): ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ απ'όπου και αν το πιάσεις..Μπράβο!!!CON (10): Ωραίο θεατρικό σίγουρα, δεν είναι και κακό το τραγούδι, ακούγεται τελοσπάντων ευχάριστα, δεδομένου των άλλων δίκαια παίρνει την δεύτερη θέση.JIM (8): Ωραίοι στίχοι και ρυθμός. Αλλά πολλές φωνές μπλέκονται και δεν μου πολύ αρέσει.NOV (7): Ώπα, τι έγινε ρε παιδιά; Ξεκίνησε η επανάσταση; Μέσα! Φύγαμε και πάμεFER (4): Δεν το ήξερα το κομμάτι. Συμπαθητικό; Ή τέλος πάντων όχι τόσο ενοχλητικό.NOM (3): Πολύ όμορφο!GIL (2): Μου άρεσε ούτως ή άλλως ο Πάνος Βλάχος ως ηθοποιός, τώρα τον εκτιμώ και ως τραγουδιστή και στιχουργό.Από το soundtrack της παράστασης "Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού" 2021 Ogdoo Music Group του έργου του Dario Fo σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.DRH (0): Που τα βρίσκετε ρε; Έλεος. Χάλι. Έχει σαφώς πιο χάλια αλλά και πάλι χάλια. Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός, είναι όμως τόσο χάλι που ακούγεται σα να θέλει να το γελοιοποιήσει.MIC (0): Δεν τον ήξερα τον Πάνο Βλάχο. Και στον επόμενο γύρο αν ξαναμπεί, μάλλον το ίδιο θα πω.MRH (0): Ευχάριστα το άκουσα. Θα ήθελα ν' άφηνα το κατιτίς μου, αλλά δεν έβγαινα, μανούλα μου. Το δικό σου δεν είναι σκέτο κουλούρι. Έβαλα και σουσαμάκι. Σμααατς. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała :CON (12): Μ' αρέσει η διάθεση τους, μ' αρέσουν γενικά τα χαρούμενα τραγούδια, δεν ξέρω και τι λέει, αλλά ποιος νοιάζεται.JEN (10): Aυτό είναι τραγούδι! Να το ακούσεις να σου φτιάξει τη μέρα!JUD (7): Ώρες ώρες απορώ με το αν είμαι μεταλάς με κάτι τέτοια που μου αρέσουν.FER (1): Κανονική γιουροβίζιον το κάνατε. Η Ρουσλλλλάνα πότε βγαίνει;DRH (0): ας σβήσω το σχόλιοGIL (0): Υπέροχα χαζοχαρούμενο Disco Polo. Ωπααα!!!Από το άλμπουμ "Folk Disco" 2021 DTGMAX (0): Θα μπορουσε να ειναι καλυερο!MIC (0): Γιατί δεν βάζετε Γαρμπή, Μαντώ, Βανδή, Αρβανίτη, για να μην πω Αλέξια που ήταν άλλη κατηγορία εντελώς; Αυτή εδώ σε σύγκριση μαζί τους δεν θα έκανε καριέρα ούτε σε ντισκοταβέρνα επαρχιακής οδού.MRH (0): Nova? Is this you? Ποιανού playlist άρπαξες τώρα; :P Πέρα απ' την πλάκα, το ήξερα αυτό το τραγουδάκι. Είναι απ' αυτά που σου κολλάνε σαν τσίχλα. Ωραίο και χαρούμενο. Μου έφτιαξε την διάθεση.NOM (0): Εύκολο μηδέν.NOV (0): Πολωνικό μουσικό συγκρότημα που ερμηνεύει μουσική από τα όρια του disco polo και του folk λέει; μπαααα δεν λέει... Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani :FER (10): Όμορφο! Δεν είναι για να πέφτεις στα πατώματα, αλλά σε αυτόν το γύρο ας πούμε ότι ξεχωρίζει.NOM (8): Τον Μάουρο Τζιουλιάνι, τον γνώρισα στα 17 μου. Τον Δημήτρη Σουκαρά, μόλις σήμερα! Και οι δύο είναι εκπληκτικοί!GIL (7): Και ολίγη κλασική από ένα νέο Έλληνα κιθαρίστα που έχει τη βάση του στο Λονδίνο.Ζωντανή εκτέλεση στη Royal Academy of Music στο Λονδίνο που δεν έχει δισκογραφηθεί ακόμα.MIC (7): Πού πας και βάζεις Giulani βρε ταλαίπωρε συμπαίκτη... Εδώ το μόνο σχόλιο που μπορεί να διαβάσεις για Giuliani θα είναι αν κάποιος τον πέρασε για πρώην μεσοεπιθετικό της Αβελίνο και σχολιάσει "καλός τριπλαδόρος, φοβερό αριστερό, έβλεπε γήπεδο... δεν ήξερα ότι παίζει και κιθάρα".JIM (4): Ενδιαφέρον, αν και λίγο περίεργο το στήσιμο. Καλός πάντως.LIL (1): Δεν μπορώ να σταματήσω να φαντάζομαι δίπλα του τα κορίτσια του κυνόδοντα να χορεύουν.Εκτός αυτού είναι καλο αλλα λίγο βαρετόDRH (0): Ωραία την παίζεις! Μπράβο!Σ'αυτόν το γύρο ότι και να παίζει κανείς μπορεί να πάρει βαθμούς...τελικά όχιNOV (0): Τι γράφει εκεί;;; Ααα Σουκαράς, γιατι μόλις το πρωτοδίαβασα μου σαν φάνηκε σαν Φουκαράς Dissection - Thorns Of Crimson Death :DRH (12): Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα να το δω στο παιχνίδι. Πολύ ωραίο κομμάτι! Πολύ καλός δίσκος. Από τα καλύτερα στο είδος τους...βέβαια, μεταξύ μας, το black metal ως είδος είναι συνήθως, επιεικώς, αστείο.Κρίμα που δεν άφησαν πίσω τους μεγαλύτερη (μουσική) κληρονομιά. Γιατί ως "άνθρωπος" ο Jon Nödtveidt...δεν είναι και μεγάλη απώλεια που αποφάσισε να την κάνει νωρίς.JUD (12): Τρομερό cd το storm of the light's bane! Ας του βάλω 12άρι γιατί δεν βλέπω να παίρνει βαθμούς από αλλού το κακόμοιρο :PJEN (6): Death metal. Διάβασα τι κάνει ο ιππότης. Χα χα χα χα χα. Μήπως το αδίκησα?JIM (3): Καλό κομμάτι γενικώς, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο.FER (0): Τρέχτε να σωθείτε!!!GIL (0): Black Metal από τη Σουηδία. Not my cup of tea.Από το άλμπουμ "Storm of the light's bane" 1995 Nuclear Blast.MIC (0): Μέρες τώρα παιδευόμουν να καθαρίσω μια κατσαρόλα που είχε καμένα στον πάτο. Τα δοκίμασα όλα, συρματάκι, σόδα, υγρό πιάτων. Τίποτα. Λοιπόν, με το που έπαιξε αυτό το κομμάτι η κατσαρόλα άστραψε! Χωρίς καν τρίψιμο! Αν δίναμε βαθμούς για καθαριστική δύναμη αυτό ήταν σίγουρο 12άρι.NOM (0): Με έφτιαξε πολύ. Τελικά, έχω κάτι υπόλοιπα χεβιμεταλλάδικου μέσα μου.NOV (0): Πω πω αγριάδαααα, έχει και τον άλλο εκεί (στο εξώφυλλο) με το δρεπάνι, όχι δεν θα πάρω.LIL (#): Ένα αγαπημένο μου τραγούδι από ένα πολύ αγαπημένο μου άλμπουμ.Ελπίζω να το εκτιμήσετε παρότι μπορεί να ανήκει σε είδος που δεν ακούτε :) Louis Armstrong - When The Saints Go Marching :DRH (7): Αυτόν τώρα μάλλον τον λες πιο γνωστό και από τους Supertramp. Αλλά ότι σχετίζεται με μουσική σε αυτόν το γύρο κάτι πρέπει να πάρειJIM (7): Πολύ χαρακτηριστική κι ωραία φωνή. Ως τραγούδι, έτσι κι έτσι.FER (0): Τώρα τι να πω γι αυτόν τον καλλιτέχνη και γι αυτό το κομμάτι; Έστω και λίγο πιο άγνωστο να ήταν στα αυτιά μου, θα το ψήφιζα.GIL (0): Έχω ακούσει πολύ καλύτερες εκτελέσεις με το Louis Armstrong τόσο ζωντανές όσο και studio. Αν έλειπε η μουσική φλυαρία της κυρίας που τον συνοδεύει μπορεί να έπαιρνε κανένα βαθμό.Ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση, κυκλοφόρησε και σε σινγκλ 1938 UMG Recordings.MIC (0): Ο πιο γνωστός τζαζ τραγουδιστής και τρομπετίστας στο πιο γνωστό τραγούδι του και ένα από τα γνωστότερα τραγούδια γενικώς. Εξαιρετικός, υπέροχος, μοναδικός, θαυμάσιος, μηδέν. Εντάξει, μπορεί να κάνω εξαιρέσεις όταν μπαίνουν κάποιοι γιγαντοτεράστιοι αλλά όχι και στο πιο γνωστό τραγούδι ever. Δηλαδή αυτό είναι χειρότερο από το να πέφτει ο γύρος Χριστούγεννα και να βάζεις το Last Christmas.MRH (0): Κολοσσός, τι να λέμε τώρα, μα δεν είναι σ' αυτά που προτιμώ τόσο.NOM (0): 'Ενας από τους κορυφαίους μουσικούς, που άκουσα πολύ αλλά δεν με συγκίνησε ποτέ.NOV (0): Πρώτος επιλαχών ο Λούης... Έμεινε από δυνάμεις, τελικά δεν ήταν ούτε Σπύρος Λούης ούτε Καρλ ΛιούηςCON (#): Επιλεγμένο για χάρη του ...Μίστερ ΝΟ για όσους ξέρουν.😊 Leprous - Running Low :LIL (12): Τι ωραίο!DRH (3): Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί γιατί αρέσουν τόσο. Είναι σε ήχους που γενικά μου αρέσουν. Άκουσα καλές γνώμες από πολύ κόσμο που έχουμε κοινά ακούσματα. Δοκίμασα αρκετά κομμάτια τους. Δεν μου άρεσε απολύτως τίποτα. Ούτε αυτό. Χάλι. Θα του βάλω λίγους βαθμούς γιατί απλά το λες μουσική που δε μου αρέσει....δεν υπάρχουν και πολλά κομμάτια σ'αυτό το γύρο που να τα χαρακτηρίσεις ως "μουσική". Νομίζω πως αυτό που με χαλάει είναι η φωνή....και σίγουρα τα ααααααααα..ουουουουου..οοοοοοοοοFER (0): ...κι εγώ τι φταίω;GIL (0): Ωραίο Progressive Rock από τη Νορβηγία. Κρίμα που πήγε στα μηδενικά. Όσο για το όνομα ας πρόσεχαν. Δεν ανοίγεις το λεξικό και βάζεις ότι σου 'ρθει...Από το άλμπουμ "Aphelion" 2021 Inside Out Music.JIM (0): Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε σε σχέση με τ' άλλα που πήραν παραπάνω πόντους.MAX (0): Προτιμω να βαλω βαθμο σε death metal παρα εδω!MIC (0): https://www.youtube.com/watch?v=S72ORi2nqTo&t=669sNOM (0): Δεν ήξερα ότι η λέπρα κυκλοφορεί και σε αρσενικό γένος. Αυτό είναι μεταδοτικό;NOV (0): Τρέξε τρέξε μικρούλη... αν και εδώ μάλλον λέει σπεύδε βραδέως Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know :JUD (6): Συμπαθητική διασκευή, όχι ότι έχει τρελή διαφορά από το original.NOV (4): Πολύ ωραίο κομμάτι, το πρωτότυπο, με τους Gotye και Kimbra (το είχε βάλει ο Παύλος) και εδώ πάντως είναι αρκετά καλό για να πάρει κάποιους βαθμούςLOV (3): Ναι είναι ωραίο...Ναι φωνάρα η κοπελιά...Ναι από τις πιο ωραίες version του τραγουδιού...Αλλά..Με κέρδισαν κάποια που δεν τα χω βαρεθεί ή που δεν τα χω ξανακούσει...Τελικά δεν άντεξα..Κάτι έβαλα...DRH (0): ας σβήσω το σχόλιοFER (0): Ωραία γυαλιά η κοπέλα. Α και το μαλλί! Ωραίο!GIL (0): Η αυθεντική εκτέλεση του τραγουδιού είναι από τα αριστουργήματα της περασμένης δεκαετίας. Αυτή η εκτέλεση δεν είναι τόσο διαφορετική από την αυθεντική, ούτε είναι κάτι το εξαιρετικό. Αν ήταν κακή θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει βαθμούς.Από το EP "Army Of 3" 2020 Spirit Music Group.JIM (0): Μέτριο cover.LIL (0): Χμμ προτιμώ πολυ περισσοτερο το original.MAX (0): Κλασσικο, καλο, ωραιο. Μηδεν για την ωρα και βλεπουμε!MIC (0): Ακούγεται, αλλά έχει παραακουστεί.NOM (0): Από τα τραγούδια που εκτίμησα και αγάπησα κατόπιν εορτής. Μας το γνώρισε ο φίλος μας ο Παύλος που έφυγε νωρίς, στο δεύτερο παιχνίδι, πριν 8 χρόνια, σε ερμηνεία του Gotye. Δεν ξέρω ποιά είναι η πρώτη εκτέλεση. Συμπαθητική η Ingrid Michaelson. Μου αρέσει όμως περισσότερο με τον Gotye. Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε :GIL (10): Ευχαριστώ όποιον το έβαλε. Παρόλο που είναι γνωστό το τραγούδι δεν έγινε ποτέ σούπα κι εγώ έχω να το ακούσω από την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε. Ο Αλέξανδρος Μολφέσης κυκλοφόρησε 2 δίσκους τη δεκαετία του '80 και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τη δισκογραφία και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, μεταφράσεις, υποτιτλισμούς και voice-over, παραμένοντας έξω από τα εμπορικά κυκλώματα. Επανεμφανίστηκε 20 χρόνια μετά και κυκλοφόρησε 5 δίσκους που δε βλέπω την ώρα να εξερευνήσω.Από το άλμπουμ "Ξεκίνημα" 1983 Polydor.MRH (10): Αυτή η παλέτα συναισθημάτων που 'χουν τα παλιά ελληνικά τραγούδια, βρε παιδί μου...LOV (6): Πόσα χρόνια πίσω...Πόσες αναμνήσεις..Να σαι καλά εσύ που το βαλες..FER (5): Για το ταξίδι στο παρελθόν. Τί μου θύμισε τώρα! Κάποια στιγμή (στα 80 - 90s) ακούστηκαν πολύ αυτά τα κομμάτια.NOV (5): Καλά βρε θηρίο, που το θυμήθηκες αυτό; Δεκαετίες είχα να το ακούσω, είχα ξεχάσει την ύπαρξη τουΤι ζήσαμε; ζωή να 'χουμε να λες...MIC (4): Συμπαθητική φυσιογνωμία. Θα ήθελα να του δώσω ένα μπισκότο ή ένα κουλούρι, αλλά αφού δεν μπορώ θα του δώσω 4 βαθμούς. Επικό το βιντεοκλίπ με τυχαίες εικόνες από την Αθήνα ανακατεμένες με σκηνές από το Dolce Vita.NOM (2): Μέχρι σήμερα, πίστευα πως γνώριζα τα πάντα για τη μουσική εκείνης της εποχής. 'Ελα μου όμως, που τον Αλέξανδρο Μολφέση δεν τον γνώριζα! Πολύ καλός και πολύ σεμνός. 'Ισως γι' αυτό δεν έγινε πολύ γνωστός.DRH (1): Όσο περνούν τα χρόνια, υπάρχει μια νοσταλγία σε τέτοια ραδιοφωνικά ακούσματα των 80s, ακόμα και αν δεν το ξέρω το κομμάτι και δε θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Όχι ότι μ'αρέσει...αλλά είναι και ο ανταγωνισμόςJIM (0): Είχε ένα κάποιο potential. Αν δεν φαινόταν η βαρεμάρα στο παίξιμο, ίσως έπαιρνε ένα ποντάκι. Trio Mandili - Erti Nakhvit :LIL (6): Τι καλούλι!MIC (5): Καλούτσικο. Δεν είχαν κανένα ξαδερφάκι να του δώσουν ένα δίευρο να κρατάει το gimbal;JUD (3): Του βάζω 3 για την προσπάθεια :PDRH (0): Μαζεύηκε μια παρέα και έπαιξε ένα χιτάκι(???)! Τράβηξαν και βιντεάκι! Άντε να φτάσει μέχρι τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να πάνε. Σε μας ΓΙΑΤΙ;;;FER (0): Συγκινήθηκα τόσο που ακόμα τα μάτια μου είναι μούσκεμα. Λατρεύω την έθνικ μουσική, αλλά είπαμε! Ό,τι έθνικ δε σημαίνει ότι είναι και όμορφο. Μού γρατζούνισαν τα αυτιά τα κορίτσια!GIL (0): Παραδοσιακό γεωργιανό τραγούδι για το οποίο δεν περίσσεψαν βαθμοί.Studio εκτέλεση στο άλμπουμ "Enguro" 2017 El Italia.JIM (0): Ενδιαφέρον concept, αλλά δεν. Sorry.LOV (0): Μ"άρεσαν τα κορίτσια. .αλλά δεν περίσσεψαν βαθμοί.NOM (0): Εντάξει, δεν είναι και τόσο ωραίο όσο μου φάνηκε στην αρχή.NOV (#): Το Trio Mandili είναι ένα γεωργιανό μουσικό συγκρότημα που σήμερα αποτελείται από τους Tatuli Mgeladze, Tako Tsiklauri και Mariam Kurasbediani. Εκτελούν πολυφωνικό τραγούδι με τη συνοδεία (συνήθως) ενός panduri, παραδοσιακό γεωργιανό έγχορδο όργανο. Το όνομα του συγκροτήματος δεν επιλέχθηκε τυχαία, μιας και σύμφωνα με την παράδοση του τόπου τους, οι γυναίκες πετούσαν ένα μαντήλι στο έδαφος στην προσπάθεια τους να συμφιλιώσουν τους άντρες όταν φιλονικούσαν.Έγιναν δημοφιλείς στη Γεωργία όταν ανέβασαν ένα μουσικό βίντεο στο οποίο ερμηνεύουν ένα γεωργιανό λαϊκό τραγούδι, το "Apareka ".Οι Trio Mandili έχουν τραγουδήσει και σε άλλες γλώσσες, όπως Χίντι και πολωνικάτον Σεπτέμβριο έρχονται και στην Ελλάδα, στη Σταυρούπολη. Ξέρω, χ3στικ@τ3... απλά έτσι το αναφέρω :p Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado :MIC (8): Μια τίμια προσπάθεια που προβλέπω ότι θα συναντήσει τον τοίχο (ή μάλλον το τείχος) των κουφών και άσχετων συμπαικτών μας που έχουν τόση σχέση με Αφρικανική τζαζ όση έχουν και με το καλό γούστο.GIL (6): O κιθαρίστας Franco Luambo που είναι εθνικός ήρωας στο Κονγκό, έφερε επανάσταση στη μοντέρνα Αφρικάνικη μουσική, κυκλοφορώντας εκατοντάδες δίσκους, εκπαιδεύοντας εκατοντάδες μουσικούς, καταφέρνοντας να γίνει σούπερ σταρ στην Αφρική. Χαρακτηρίστηκε "Ο μεγάρος μαιτρ" και "Μάγος της κιθάρας" για το φαινομενικά αβίαστο παίξιμό του.Από το άλμπουμ "Franco et L'O.K. Jazz" 1972 Pathé.DRH (2): Τρόμαξα τόσο με τα υπόλοιπα που περίμενα να δω τον Φράνκο το δικτάτορα να τραγουδάει. Ευτυχώς όχι, οπότε 2 βαθμούς για την ανακούφισηJIM (0): Δεν λέει κάτι.NOM (0): Ιδού και η αγαπημένη μου Αφρική! Παρότι το κομμάτι δεν μου αρέσει πολύ, χαίρομαι που το βλέπω εδώ.NOV (0): Δεν μπορώ να πώ ότι ήταν κακό, αλλά και καλό δεν το λεςFER (#): Ένα κομμάτι που πέτυχα πριν λίγο καιρό και μου έφτιαξε τη διάθεση. Καλοκαιρινό, δροσερό (αν και στο 0:32-034 λέει "λιώσω, πέσω να καώ"). Διάθεση χαλαρή, σε μια βεράντα με θέα στη θάλασσα, σε κάποιο τροπικό μέρος, σορτσάκι, σαγιονάρες και χορός! Α και κανά περίεργο κοκτεϊλάκι! Το OK Jazz (αρχικό όνομα) μετονομάστηκε TPOK Jazz και ήταν ένα συγκρότημα Ρούμπα από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό που ιδρύθηκε το 1956, διαλύθηκε το 1993 και μετασχηματίστηκε το 1996. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) :JIM (12): Απ' τα ωραία κομμάτια γενικώς. Το 12άρι πήγε κυρίως γιατί δεν μπορούσε να φτάσει κάτι απ' τα υπόλοιπα στην κορυφή.GIL (3): Ε δε μπόρεσα να πάω στα μηδενικά αυτό το υπέροχο τραγούδι. Παλιοβαθμοθήρες!!!Από το soundtrack της ταινίας "A star is born" 2018 Interscope Records.MRH (3): Αγαπημένο ντουέτο. Δεν φτάσανε τα κουκιά για παραπάνω.DRH (0): Οκ, μας έπρηξαν παντού μ'αυτό όταν βγήκε. Σιγά μην το γλυτώναμε κι εδώ. Αδιάφορο αν είναι καλό ή κακόFER (0): Μήπως έπρεπε να βάλω το 12άρι μου σ΄ αυτό το κομμάτι; Θα περιμένω να γίνει λιγάκι γνωστό και μετά!JUD (0): Ποτέ μου δεν το άντεξα το συγκεκριμένοLOV (0): Αχ Bradley....αχ....αν με κοιτούσες και μενα έτσι θα στο δινα το 12αρι..Αλλά προτίμησες αυτή..Τι να σε κάνω...MAX (0): Προφανως επεσε σε καλο γυρο, οποτε προηγουνται ακουσματα περισσοτερο...¨ψαγμενα"!!MIC (0): Μας τά'πανε, μας τά'πανε. Ελάτε την Πρωτοχρονιά πάλι.NOM (0): Μου αρέσει η Lady Gaga και δεν θέλω κουβέντα. Άσε που δεν έχω δει την ταινία και πρέπει οπωσδήποτε να σπεύσω! 'Εχω δει το trailer και ένα σωρό σκηνές αλλά ολόκληρη δεν την είδα ακόμα. Πάντως, το τραγούδι είναι φανταστικό!NOV (0): Μπα, δεν Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus :MIC (12): Γιατί αυτό; Γιατί αυτό; Γιατί αυτό; Δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να μπει Bill Laswell στο παιχνίδι, βάλε κάτι άλλο. Αλλά και μόνο για την προσπάθεια, 12.DRH (6): Έχει πολύ καλύτερα. Σ'αυτόν το γύρο μέχρι και στη Λορήνα θα έδινα βαθμούςNOV (3): Ενδιαφέροντες ήχοι αλλά τελικά κάπου κουράζουν. Διάβασα ότι είναι από το Σάλεμ του Ιλινόις, καμία σχέση με το σαλεμένος;JIM (2): Ενδιαφέρον ηχητικά.NOM (1): Μου αρέσει πολύ!FER (0): Ποιος ήρθε; Αμανές - τζαζομπιτάκι;. Κατασυγκινήθηκα!!!...και πολύ μικρό ρε παιδιά! Γιατί βάλατε το μισό;GIL (0): Ambient Dub μουσικό χαλί από το γνωστό project του Bill Laswell.Από το άλμπουμ "Nagual Site" 1998 Wicklow / BMG Classics. David Hasselhoff - Sweet Caroline :JEN (7): "...Touching me, touching you...!" You touched me David.NOM (7): Κάποτε στην τηλεόραση, τον είχα δει να τραγουδάει στο musical Jekyll και Hyde και είχα πάθει πλάκα με το εύρος της φωνής του και την ερμηνευτική του δεινότητα. Εκτός αυτού, τον λάτρεψα μέσα από το Knight Rider και το Baywatch. Σήμερα χαίρομαι, που και κάποιος άλλος τον γνωρίζει και προφανώς τον αγαπάει ως τραγουδιστή. Και μη μου πείτε πως δεν είναι καταπληκτικός! 'Οσο για το τραγούδι, είναι τόσο κεφάτο, που είναι αδύνατο να το αγνοήσεις.DRH (0): ας σβήσω το σχόλιοFER (0): Μόνο η θεια μου η Μαρίκα δεν το είπε αυτό το κομμάτι!GIL (0): Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να εκτελέσεις ένα αγαπημένο τραγούδι: στα έξι μέτρα, δι' απαγχονισμού, στη λαιμητόμο, με θανατηφόρο ένεση, στην ηλεκτρική καρέκλα κλπ κλπ.Από το άλμπουμ "Party your Hasselhoff" 2021 Restless / Schubert Music Europe.JIM (0): Εεεεεμμμ. Γιατί; Δεν του πάει καθόλου αυτό το στυλ.JUD (0): Θα του έβαζα 1 αν οδηγούσε mx-5 στο videoclip 😅LIL (0): Βαρετό :pLOV (0): Δεν έχω λόγια..δεν..Ας έβαζες Neil Diamond ...MIC (0): Αν ήταν ντουέτο με την Pamela Anderson θα ήταν 12άρι.NOV (0): Ήμουνα νιος και γέρασα Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη :CON (8): Αρέσει πολύ στην κόρη μου. Το κακό είναι ότι δεν τρολάρω βάζοντας του 8.FER (6): Τώρα που το σκέφτομαι ίσως θα έπρεπε να κάνουμε και ένα forumvision junior παιχνίδι. Δεν ήταν κακό. Καθόλου κακό! Αρχικά το είχα στο 8άρι (3η θέση). Μετά πήγε στα μηδενικά. Ε στη συνέχεια πάλι άρχισε ν΄ ανεβαίνει. Ίσως τελικά να το αδίκησα. Άλλοι θα πουν ότι τρολάρει αυτός που το έβαλε. Ίσως πάλι και να μην τρολάρει καθόλου. Με προβλημάτισε πολύ αυτό το κομμάτι. Εδώ που τα λέμε είναι καλύτερο από πολλά σε αυτόν το γύρο.JEN (3): Πολύ ωραίο παιδικό τραγουδάκι. Αν ήταν διαγωνισμός για παιδικά θα ήταν πρώτο.MIC (2): Καλό αλλά πολύ μεγάλο και κουραστικό. Άσε που είναι και γνωστό δηλαδή. Αν ήταν 3 λεπτά μικρότερο θα έπαιρνε 3 βαθμούς παραπάνω.DRH (0): Ποιος τα μισεί τόσο τα παιδάκια; Γιατί;;;JIM (0): Τι είναι αυτό ρε παιδιά;MAX (0): Μεχρι και η 2χρονη ανιψια μου μηδεν εβαλε!!MRH (0): Αν δεν είναι ο DRH, κάποιος θέλει να γίνει DRH στη θέση τού DRH. Επαγρυπνάτε, δόκτωρ.NOM (0): Πεθαίνω από περιέργεια να δω ποιός το έβαλε και μ' αρέσει πολύ ρε μαμώτο!NOV (0): Τι περίεργη σχέση και αυτή, Λεμόνης με Κρεμμύδω; Να ήταν με Πορτοκάλω, με Νεράτζω, ή έστω Μανταρινάκη... αλλά με Κρεμύδω; Όχι βρε παιδιάΗ Κρεμύδω να πάει με τον ΣκόρδοLOV (#): Από τα αγαπημένα μου παιδικά τραγούδια..Ελπίζω να σας έφτιαξε το κέφι..Αυτός ήταν ο σκοπός εξάλλου..Σίγουρα άρεσε στη δίχρονη ανιψιά του MAX..Εκτός αν έχει ιδιαίτερα μουσικά γούστα από τώρα😘😋 Lilli Und Clara - Kalle Theodor :LIL (10): Μ' αρέσει!JUD (4): Παιχνιδιάρικο :PFER (0): Άιν σβάιν... ΜΗΔΕΝάιν!!!GIL (0): Ενδιαφέρουσα γερμανική διασκευή σε ένα τραγούδι από την "Pippi Langstrumpf" ή αλλιώς "Πίπη η Φακιδομύτη" αγαπημένη σειρά των παιδικών μου χρόνων.Διασκευή διαθέσιμη στο YouTube, 2021 janico83.JIM (0): Μπαααααααααα. Next.MIC (0): Οι παλιοί λέγανε ότι ο βήχας και το ska δεν κρύβονται. Και τα δύο υποδηλώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.MRH (0): Έπρεπε να πάρω μέρος στο Forumvision για να μάθω τον τίτλο του. :ONOM (0): Ευχάριστο αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το ενδιαφέρον μου για πολύ. Best Cover - Hotel California :JEN (8): Δεν υπάρχουν λόγια! Ανταγωνίζεται το πρωτότυπο!MRH (2): Σε όποια version και να το ακούσεις, παραμένει epic.CON (0): Το τραγουδι είναι από τα αγαπημένα μου, η "εκτέλεση" αυτή όμως όχι.DRH (0): Μαζεύηκε μια παρέα και έπαιξε ένα χιτάκι! Τράβηξαν και βιντεάκι! Άντε να φτάσει μέχρι τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να πάνε. Σε μας ΓΙΑΤΙ;;;FER (0): Καταπληκτικό κομμάτι αυτό ε; Να δείτε που θα γίνει μεγάλη επιτυχία και θα το πούνε καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο. Μέχρι που κάποιοι λαοί θα το αντικαταστήσουν με τον εθνικό τους ύμνο!GIL (0): Ωραία κιθάρα, καλούτσικα lead φωνητικά, σκατά backing vocals.Διασκευή διαθέσιμη στο YouTube, 2022 Cover Song Team WorkJIM (0): Hotel Sri Lanka μπορεί. Το άλλο της California ούτε καν. Τι ν' αυτά ρε;LOV (0): Ποια είμαι γω να τους κρίνω ...Άστους να πιστεύουν πως αυτό είναι το Best Cover(να προσθέσω και ever..😋😋😋😋)MAX (0): Οχι αλλο καρβουνο!MIC (0): Θα την πω την αμαρτία μου, δεν ήταν λίγες οι φορές που ευχήθηκα να πεταχτεί ένας κροκόδειλος από τον βάλτο πίσω τους και να λάβει τέλος αυτή η σεμνή τελετή. Δεν είναι κακοί αλλά είναι κουραστικοί, το οποίο μάλλον είναι χειρότερο.NOM (0): Οι κιθάρες μου άρεσαν, η φωνή όχι. Το τραγούδι είναι τόσο μα τόσο πολύ αγαπημένο!NOV (0): Έτσι ξέρω και παίζω και ΄γω... λεεεεμε τώρα... εχμμμμ εγω βασικά δεν ξέρω ούτε πως πιάνουν την κιθάρα, τεσπα.Σχόλια ανά παίκτηCON: Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (12): Μ' αρέσει η διάθεση τους, μ' αρέσουν γενικά τα χαρούμενα τραγούδια, δεν ξέρω και τι λέει, αλλά ποιος νοιάζεται. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (10): Ωραίο θεατρικό σίγουρα, δεν είναι και κακό το τραγούδι, ακούγεται τελοσπάντων ευχάριστα, δεδομένου των άλλων δίκαια παίρνει την δεύτερη θέση. Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (8): Αρέσει πολύ στην κόρη μου. Το κακό είναι ότι δεν τρολάρω βάζοντας του 8. Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (7): Δεν μ' άρεσε ποτέ ο Μανωλιούδης, τα λόγια για τον φίλο του είναι ως ένα βαθμό συγκινητικά και αξίζει μερικόύς βαθμούς αλλά το ότι κατάφερε να του βάλω 7 δεν ξέρω πόσο κολακευτικό είναι για τα υπόλοιπα τραγούδια. Best Cover - Hotel California (0): Το τραγουδι είναι από τα αγαπημένα μου, η "εκτέλεση" αυτή όμως όχι. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (#): Επιλεγμένο για χάρη του ...Μίστερ ΝΟ για όσους ξέρουν.😊DRH: Dissection - Thorns Of Crimson Death (12): Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα να το δω στο παιχνίδι. Πολύ ωραίο κομμάτι! Πολύ καλός δίσκος. Από τα καλύτερα στο είδος τους...βέβαια, μεταξύ μας, το black metal ως είδος είναι συνήθως, επιεικώς, αστείο.Κρίμα που δεν άφησαν πίσω τους μεγαλύτερη (μουσική) κληρονομιά. Γιατί ως "άνθρωπος" ο Jon Nödtveidt...δεν είναι και μεγάλη απώλεια που αποφάσισε να την κάνει νωρίς. Tears For Fears - Master Plan (8): Πολύ γνωστό όνομα....δεν είναι και Supertramp....δεν το ήξερα το κομμάτι, ωραίο είναι....με αυτά που άκουγα σήμερα...πολλά θα φαίνονταν όαση (...όχι οι Oasis) Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (7): Αυτόν τώρα μάλλον τον λες πιο γνωστό και από τους Supertramp. Αλλά ότι σχετίζεται με μουσική σε αυτόν το γύρο κάτι πρέπει να πάρει Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus (6): Έχει πολύ καλύτερα. Σ'αυτόν το γύρο μέχρι και στη Λορήνα θα έδινα βαθμούς Leprous - Running Low (3): Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί γιατί αρέσουν τόσο. Είναι σε ήχους που γενικά μου αρέσουν. Άκουσα καλές γνώμες από πολύ κόσμο που έχουμε κοινά ακούσματα. Δοκίμασα αρκετά κομμάτια τους. Δεν μου άρεσε απολύτως τίποτα. Ούτε αυτό. Χάλι. Θα του βάλω λίγους βαθμούς γιατί απλά το λες μουσική που δε μου αρέσει....δεν υπάρχουν και πολλά κομμάτια σ'αυτό το γύρο που να τα χαρακτηρίσεις ως "μουσική". Νομίζω πως αυτό που με χαλάει είναι η φωνή....και σίγουρα τα ααααααααα..ουουουουου..οοοοοοοοο Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado (2): Τρόμαξα τόσο με τα υπόλοιπα που περίμενα να δω τον Φράνκο το δικτάτορα να τραγουδάει. Ευτυχώς όχι, οπότε 2 βαθμούς για την ανακούφιση Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (1): Όσο περνούν τα χρόνια, υπάρχει μια νοσταλγία σε τέτοια ραδιοφωνικά ακούσματα των 80s, ακόμα και αν δεν το ξέρω το κομμάτι και δε θυμάμαι να το είχα ακούσει ποτέ. Όχι ότι μ'αρέσει...αλλά είναι και ο ανταγωνισμός Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (0): ας σβήσω το σχόλιο D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (0): ας σβήσω το σχόλιο The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion (0): Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Έλεος!!! Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (0): Που τα βρίσκετε ρε; Έλεος. Χάλι. Έχει σαφώς πιο χάλια αλλά και πάλι χάλια. Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός, είναι όμως τόσο χάλι που ακούγεται σα να θέλει να το γελοιοποιήσει. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (0): ας σβήσω το σχόλιο Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (0): Ωραία την παίζεις! Μπράβο!Σ'αυτόν το γύρο ότι και να παίζει κανείς μπορεί να πάρει βαθμούς...τελικά όχι Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): ας σβήσω το σχόλιο Trio Mandili - Erti Nakhvit (0): Μαζεύηκε μια παρέα και έπαιξε ένα χιτάκι(???)! Τράβηξαν και βιντεάκι! Άντε να φτάσει μέχρι τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να πάνε. Σε μας ΓΙΑΤΙ;;; Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Οκ, μας έπρηξαν παντού μ'αυτό όταν βγήκε. Σιγά μην το γλυτώναμε κι εδώ. Αδιάφορο αν είναι καλό ή κακό David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): ας σβήσω το σχόλιο Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (0): Ποιος τα μισεί τόσο τα παιδάκια; Γιατί;;; Best Cover - Hotel California (0): Μαζεύηκε μια παρέα και έπαιξε ένα χιτάκι! Τράβηξαν και βιντεάκι! Άντε να φτάσει μέχρι τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να πάνε. Σε μας ΓΙΑΤΙ;;; Sally Timms - Round Up (#): Ευτυχώς που βάζω κι εγώ κομμάτια και ακούμε και τίποτα ωραίο. Αν δε σας θυμίζει τίποτα το όνομα, είναι αυτή που ήταν πρώτο όνομα στο single από το House of trouble μαζί με τον Marc Almond.FER:Round #3: Το προσπαθήσατε πολύ σ΄ αυτόν το γύρο; Ειλικρινά δε μου άρεσε κανένα κομμάτι για 12άρι, ή έστω για 7άρι. Από 6άρι και κάτω. Ήταν λίγα τα μηδενικά γι αυτόν το γύρο. Όχι τίποτα άλλο αλλά έψαξα στη μαύρη αγορά και δεν πρόλαβα. Είχαν τελειώσει. Τίποτα, τίποτα! Με καλομάθατε στους 2 πρώτους γύρους και περίμενα περισσότερα. Δεν πειράζει. Άντε να δούμε ο επόμενος τι μάς επιφυλάσσει! The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion (12): Ξεχωριστή ατμόσφαιρα, Ιδιαίτερο κομμάτι. Αν μού άρεσε; Όχι ιδιαίτερα. Από αυτόν το γύρο μόνο κάποια από τα πολύ γνωστά κομμάτια μου άρεσαν, αλλά δεν ψηφίστηκαν. Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (10): Όμορφο! Δεν είναι για να πέφτεις στα πατώματα, αλλά σε αυτόν το γύρο ας πούμε ότι ξεχωρίζει. Calvin Russell - Soldier (8): Ωραίο κομμάτι, ωραία φωνή. Αυτό μαζί με τα δυο προηγούμενα μόνο μού είπαν κάτι. La Lupe - Puro Teatro (7): Ωραίο. Πάντα για αυτό το γύρο εννοείται. Σε άλλον γύρο θα ήταν πολύ πιο κάτω. Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (6): Τώρα που το σκέφτομαι ίσως θα έπρεπε να κάνουμε και ένα forumvision junior παιχνίδι. Δεν ήταν κακό. Καθόλου κακό! Αρχικά το είχα στο 8άρι (3η θέση). Μετά πήγε στα μηδενικά. Ε στη συνέχεια πάλι άρχισε ν΄ ανεβαίνει. Ίσως τελικά να το αδίκησα. Άλλοι θα πουν ότι τρολάρει αυτός που το έβαλε. Ίσως πάλι και να μην τρολάρει καθόλου. Με προβλημάτισε πολύ αυτό το κομμάτι. Εδώ που τα λέμε είναι καλύτερο από πολλά σε αυτόν το γύρο. Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (5): Για το ταξίδι στο παρελθόν. Τί μου θύμισε τώρα! Κάποια στιγμή (στα 80 - 90s) ακούστηκαν πολύ αυτά τα κομμάτια. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (4): Δεν το ήξερα το κομμάτι. Συμπαθητικό; Ή τέλος πάντων όχι τόσο ενοχλητικό. Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (3): Όχι κάτι ιδιαίτερο. Αυτό το διάστημα αρκετά κρητικά ακούστηκαν. Είχε και πολύ καλύτερα. Tears For Fears - Master Plan (2): Μπορεί να ΄ναι καινούριο, αλλά μου θυμίζει απλά ένα από τα πολλά ποπάκια των 80s. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (1): Κανονική γιουροβίζιον το κάνατε. Η Ρουσλλλλάνα πότε βγαίνει; D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (0): Γιατί ρε παιδιά δεν βάλατε αυτό; https://www.youtube.com/watch?v=0qYFtjtiJqoΉ έστω αυτό;https://www.youtube.com/watch?v=nbjO7OsIXm4&t=91s Είναι αυτό που εγώ λέω βλαχορόκ ή έστω βλαχομπίτ! Σαν να λέμε το "Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ" να το ακούσουμε σε μπιτάκι ή σε ροκ εκδοχή. Όχι δε θα πάρω! Πριτούρι σε πλανινάτα θα πει έπεσε (κυριολεκτικά χύθηκε) το βουνό και είναι βουλγάρικο φολκλορικό κομμάτι. Αυτό που ανεβάσατε είναι ας πούμε το "Σαμιώτισσα, σαμιώτισσα" με αλλαγμένα τα φώτα, τα ρουλεμάν και ό,τι άλλο θέτε! Για όσους γουστάρουν τη φοκλόρ μουσική αποτελεί ένα πανέμορφο κομμάτι που ανήκει κι αυτό σε αυτά που λένε έξω "bulgarian voices". Οι βουλγάρικες φωνές αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν στο διάστημα μαζί με οπτικό υλικό από τον Παρθενώνα και άλλα επιτεύγματα του ανθρώπου σε περίπτωση που γίνει η λεγόμενη "επαφή" με εξωγήϊνους πολιτισμούς. Ανέβασα κι εγώ ο καψερός στο 2ο παιχνίδι το κομμάτι που ταξιδεύει στο διάστημα, το "излел е дельо хайдутин" (Izlel e Delyu haidutin) με τη φοβερή Валя Балканска (Valia Balkanska) και καταλαβαίνετε τί έγινε! Όταν λέω εγώ άμουσοι!Για όποιον θέλει να το ακούσει: https://www.youtube.com/watch?v=7lJYq6bjHTQΓια το ταξίδι του ανθρώπινου πολιτισμού στο διάστημα μπορείτε να δείτε εδώ:https://www.lifo.gr/culture/music/ehoyme-steilei-stoys-exogiinoys-enan-epihryso-halkino-12intso-me-ta-anthropina Sally Timms - Round Up (0): Ακουγόταν. Με πολλή υπομονή βέβαια. Μου θύμισε ελληνικό ποπ. Dissection - Thorns Of Crimson Death (0): Τρέχτε να σωθείτε!!! Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (0): Τώρα τι να πω γι αυτόν τον καλλιτέχνη και γι αυτό το κομμάτι; Έστω και λίγο πιο άγνωστο να ήταν στα αυτιά μου, θα το ψήφιζα. Leprous - Running Low (0): ...κι εγώ τι φταίω; Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): Ωραία γυαλιά η κοπέλα. Α και το μαλλί! Ωραίο! Trio Mandili - Erti Nakhvit (0): Συγκινήθηκα τόσο που ακόμα τα μάτια μου είναι μούσκεμα. Λατρεύω την έθνικ μουσική, αλλά είπαμε! Ό,τι έθνικ δε σημαίνει ότι είναι και όμορφο. Μού γρατζούνισαν τα αυτιά τα κορίτσια! Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Μήπως έπρεπε να βάλω το 12άρι μου σ΄ αυτό το κομμάτι; Θα περιμένω να γίνει λιγάκι γνωστό και μετά! Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus (0): Ποιος ήρθε; Αμανές - τζαζομπιτάκι;. Κατασυγκινήθηκα!!!...και πολύ μικρό ρε παιδιά! Γιατί βάλατε το μισό; David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Μόνο η θεια μου η Μαρίκα δεν το είπε αυτό το κομμάτι! Lilli Und Clara - Kalle Theodor (0): Άιν σβάιν... ΜΗΔΕΝάιν!!! Best Cover - Hotel California (0): Καταπληκτικό κομμάτι αυτό ε; Να δείτε που θα γίνει μεγάλη επιτυχία και θα το πούνε καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο. Μέχρι που κάποιοι λαοί θα το αντικαταστήσουν με τον εθνικό τους ύμνο! Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado (#): Ένα κομμάτι που πέτυχα πριν λίγο καιρό και μου έφτιαξε τη διάθεση. Καλοκαιρινό, δροσερό (αν και στο 0:32-034 λέει "λιώσω, πέσω να καώ"). Διάθεση χαλαρή, σε μια βεράντα με θέα στη θάλασσα, σε κάποιο τροπικό μέρος, σορτσάκι, σαγιονάρες και χορός! Α και κανά περίεργο κοκτεϊλάκι! Το OK Jazz (αρχικό όνομα) μετονομάστηκε TPOK Jazz και ήταν ένα συγκρότημα Ρούμπα από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό που ιδρύθηκε το 1956, διαλύθηκε το 1993 και μετασχηματίστηκε το 1996.GIL:Round #3: Άνισος ο γύρος. Μερικά πολύ ωραία κομμάτια και αρκετά εύκολα μηδενικά. Νομίζω ότι μερικοί τρολάρετε ασύστολα. Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (12): Μερικά τραγούδια μιλάνε κατ' ευθείαν στην ψυχή. Κάτι μου ΄κανε ο Γιώργης...Από το άλμπουμ "Σεκλέτια" 2009 Εν Ηχώ / Φαιστός. Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (10): Ευχαριστώ όποιον το έβαλε. Παρόλο που είναι γνωστό το τραγούδι δεν έγινε ποτέ σούπα κι εγώ έχω να το ακούσω από την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε. Ο Αλέξανδρος Μολφέσης κυκλοφόρησε 2 δίσκους τη δεκαετία του '80 και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τη δισκογραφία και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, μεταφράσεις, υποτιτλισμούς και voice-over, παραμένοντας έξω από τα εμπορικά κυκλώματα. Επανεμφανίστηκε 20 χρόνια μετά και κυκλοφόρησε 5 δίσκους που δε βλέπω την ώρα να εξερευνήσω.Από το άλμπουμ "Ξεκίνημα" 1983 Polydor. La Lupe - Puro Teatro (8): Για το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 60 ήταν η πιο αναγνωρισμένη latin τραγουδίστρια της latin στη Νέα Υόρκη λόγω της συνεργασίας της με τον Tito Puente. Απλά εκρηκτική.Από το άλμπουμ "La Lupe es la Reina" 1969 Tico Records Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (7): Και ολίγη κλασική από ένα νέο Έλληνα κιθαρίστα που έχει τη βάση του στο Λονδίνο.Ζωντανή εκτέλεση στη Royal Academy of Music στο Λονδίνο που δεν έχει δισκογραφηθεί ακόμα. Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado (6): O κιθαρίστας Franco Luambo που είναι εθνικός ήρωας στο Κονγκό, έφερε επανάσταση στη μοντέρνα Αφρικάνικη μουσική, κυκλοφορώντας εκατοντάδες δίσκους, εκπαιδεύοντας εκατοντάδες μουσικούς, καταφέρνοντας να γίνει σούπερ σταρ στην Αφρική. Χαρακτηρίστηκε "Ο μεγάρος μαιτρ" και "Μάγος της κιθάρας" για το φαινομενικά αβίαστο παίξιμό του.Από το άλμπουμ "Franco et L'O.K. Jazz" 1972 Pathé. The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion (5): Υπέροχο κομμάτι με διάφορα φλάουτα και παραδοσιακά πνευστά όργανα από την Κίνα, παιγμένο από τα αδέλφια Yue και Yi Guo και 😁βασισμένο στη μουσική που έγραψε ο Wang Li Ping για μια κινεζική τηλεοπτική σειρά του 1987.Από το άλμπουμ "Yuan" 1990 Real World Records. Sally Timms - Round Up (4): Ευχάριστη Alternative Country απ' αυτή την τραγουδοποιό με καταγωγή από το Leeds, που πλέον έχει μεταναστεύσει στο Chicago.Από το άλμπουμ "To the land of milk and honey" 1995 Scout Releases. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (3): Ε δε μπόρεσα να πάω στα μηδενικά αυτό το υπέροχο τραγούδι. Παλιοβαθμοθήρες!!!Από το soundtrack της ταινίας "A star is born" 2018 Interscope Records. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (2): Μου άρεσε ούτως ή άλλως ο Πάνος Βλάχος ως ηθοποιός, τώρα τον εκτιμώ και ως τραγουδιστή και στιχουργό.Από το soundtrack της παράστασης "Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού" 2021 Ogdoo Music Group του έργου του Dario Fo σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Calvin Russell - Soldier (1): Αφηγηματική Folk Rock που σε ταξιδεύει αν έχεις τη διάθεση. Ωραίος ο Τεξανός.Από το άλμπουμ "Soldier" 1992 New Rose Records. D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (0): Όπως μου συμβαίνει σχεδόν με όλα τα Ethnic προτιμώ την αυθεντική εκτέλεση της Stefka Sabotinova χωρίς το beat.Από το άλμπουμ "Hybrid" 1994 Phonogram/Philips. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (0): Υπέροχα χαζοχαρούμενο Disco Polo. Ωπααα!!!Από το άλμπουμ "Folk Disco" 2021 DTG Dissection - Thorns Of Crimson Death (0): Black Metal από τη Σουηδία. Not my cup of tea.Από το άλμπουμ "Storm of the light's bane" 1995 Nuclear Blast. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (0): Έχω ακούσει πολύ καλύτερες εκτελέσεις με το Louis Armstrong τόσο ζωντανές όσο και studio. Αν έλειπε η μουσική φλυαρία της κυρίας που τον συνοδεύει μπορεί να έπαιρνε κανένα βαθμό.Ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση, κυκλοφόρησε και σε σινγκλ 1938 UMG Recordings. Leprous - Running Low (0): Ωραίο Progressive Rock από τη Νορβηγία. Κρίμα που πήγε στα μηδενικά. Όσο για το όνομα ας πρόσεχαν. Δεν ανοίγεις το λεξικό και βάζεις ότι σου 'ρθει...Από το άλμπουμ "Aphelion" 2021 Inside Out Music. Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): Η αυθεντική εκτέλεση του τραγουδιού είναι από τα αριστουργήματα της περασμένης δεκαετίας. Αυτή η εκτέλεση δεν είναι τόσο διαφορετική από την αυθεντική, ούτε είναι κάτι το εξαιρετικό. Αν ήταν κακή θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει βαθμούς.Από το EP "Army Of 3" 2020 Spirit Music Group. Trio Mandili - Erti Nakhvit (0): Παραδοσιακό γεωργιανό τραγούδι για το οποίο δεν περίσσεψαν βαθμοί.Studio εκτέλεση στο άλμπουμ "Enguro" 2017 El Italia. Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus (0): Ambient Dub μουσικό χαλί από το γνωστό project του Bill Laswell.Από το άλμπουμ "Nagual Site" 1998 Wicklow / BMG Classics. David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να εκτελέσεις ένα αγαπημένο τραγούδι: στα έξι μέτρα, δι' απαγχονισμού, στη λαιμητόμο, με θανατηφόρο ένεση, στην ηλεκτρική καρέκλα κλπ κλπ.Από το άλμπουμ "Party your Hasselhoff" 2021 Restless / Schubert Music Europe. Lilli Und Clara - Kalle Theodor (0): Ενδιαφέρουσα γερμανική διασκευή σε ένα τραγούδι από την "Pippi Langstrumpf" ή αλλιώς "Πίπη η Φακιδομύτη" αγαπημένη σειρά των παιδικών μου χρόνων.Διασκευή διαθέσιμη στο YouTube, 2021 janico83. Best Cover - Hotel California (0): Ωραία κιθάρα, καλούτσικα lead φωνητικά, σκατά backing vocals.Διασκευή διαθέσιμη στο YouTube, 2022 Cover Song Team Work Tears For Fears - Master Plan (#): Το ξέρω ότι είναι πασίγνωστοι, όμως το κομμάτι είναι καινούριο και δε μπορώ να βρω και πολλά τραγούδια νέων καλλιτεχνών που να μπορούν να σταθούν δίπλα του.Από το άλμπουμ "The tipping point" 2022 Concord Records.JEN: Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (12): Δεν έπρεπε να είχε μπει σε παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (10): Aυτό είναι τραγούδι! Να το ακούσεις να σου φτιάξει τη μέρα! Best Cover - Hotel California (8): Δεν υπάρχουν λόγια! Ανταγωνίζεται το πρωτότυπο! David Hasselhoff - Sweet Caroline (7): "...Touching me, touching you...!" You touched me David. Dissection - Thorns Of Crimson Death (6): Death metal. Διάβασα τι κάνει ο ιππότης. Χα χα χα χα χα. Μήπως το αδίκησα? Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (3): Πολύ ωραίο παιδικό τραγουδάκι. Αν ήταν διαγωνισμός για παιδικά θα ήταν πρώτο.JIM:Round #3: Τι να πω γι' αυτόν τον γύρο. Ας πω γενικά ότι δεν ήταν καλός. Ήταν η πιο εύκολη βαθμολόγησή μου μέχρι στιγμής. Οριακά έφτασαν τα κουλούρια. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (12): Απ' τα ωραία κομμάτια γενικώς. Το 12άρι πήγε κυρίως γιατί δεν μπορούσε να φτάσει κάτι απ' τα υπόλοιπα στην κορυφή. Tears For Fears - Master Plan (10): Ωραίο ηχητικά και ενδιαφέρον. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (8): Ωραίοι στίχοι και ρυθμός. Αλλά πολλές φωνές μπλέκονται και δεν μου πολύ αρέσει. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (7): Πολύ χαρακτηριστική κι ωραία φωνή. Ως τραγούδι, έτσι κι έτσι. La Lupe - Puro Teatro (6): Καλό. Θεατρίνος ο λεγάμενος. Ή παίκτης των κόκκινων τις καλές εποχές 😜 Calvin Russell - Soldier (5): Καλό κομμάτι. Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (4): Ενδιαφέρον, αν και λίγο περίεργο το στήσιμο. Καλός πάντως. Dissection - Thorns Of Crimson Death (3): Καλό κομμάτι γενικώς, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus (2): Ενδιαφέρον ηχητικά. Sally Timms - Round Up (1): Δεν ξέρω. Δεν θα έβαζα 0, αλλά και για παραπάνω δύσκολο. Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (0): Νοτ μάι καπ οφ τι. D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (0): Έτσι κι έτσι. Δεν μου είπε πολλά. The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion (0): Meh. Leprous - Running Low (0): Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε σε σχέση με τ' άλλα που πήραν παραπάνω πόντους. Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): Μέτριο cover. Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (0): Είχε ένα κάποιο potential. Αν δεν φαινόταν η βαρεμάρα στο παίξιμο, ίσως έπαιρνε ένα ποντάκι. Trio Mandili - Erti Nakhvit (0): Ενδιαφέρον concept, αλλά δεν. Sorry. Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado (0): Δεν λέει κάτι. David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Εεεεεμμμ. Γιατί; Δεν του πάει καθόλου αυτό το στυλ. Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (0): Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Lilli Und Clara - Kalle Theodor (0): Μπαααααααααα. Next. Best Cover - Hotel California (0): Hotel Sri Lanka μπορεί. Το άλλο της California ούτε καν. Τι ν' αυτά ρε;JUD: Dissection - Thorns Of Crimson Death (12): Τρομερό cd το storm of the light's bane! Ας του βάλω 12άρι γιατί δεν βλέπω να παίρνει βαθμούς από αλλού το κακόμοιρο :P Sally Timms - Round Up (10): Ωραίο! Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (7): Ώρες ώρες απορώ με το αν είμαι μεταλάς με κάτι τέτοια που μου αρέσουν. Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (6): Συμπαθητική διασκευή, όχι ότι έχει τρελή διαφορά από το original. Lilli Und Clara - Kalle Theodor (4): Παιχνιδιάρικο :P Trio Mandili - Erti Nakhvit (3): Του βάζω 3 για την προσπάθεια :P Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Ποτέ μου δεν το άντεξα το συγκεκριμένο David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Θα του έβαζα 1 αν οδηγούσε mx-5 στο videoclip 😅LIL: Leprous - Running Low (12): Τι ωραίο! Lilli Und Clara - Kalle Theodor (10): Μ' αρέσει! Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (7): Μ' αρέσει! Trio Mandili - Erti Nakhvit (6): Τι καλούλι! Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (1): Δεν μπορώ να σταματήσω να φαντάζομαι δίπλα του τα κορίτσια του κυνόδοντα να χορεύουν.Εκτός αυτού είναι καλο αλλα λίγο βαρετό Calvin Russell - Soldier (0): Βαρετό D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (0): Βαρετο :/ Μου βγάζει και μία 80ίλα που δε μαρέσει The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion (0): Αυτοί οι ψηλοί ήχοι δεν είναι για μένα, με ενοχλούν :p Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): Χμμ προτιμώ πολυ περισσοτερο το original. David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Βαρετό :p Dissection - Thorns Of Crimson Death (#): Ένα αγαπημένο μου τραγούδι από ένα πολύ αγαπημένο μου άλμπουμ.Ελπίζω να το εκτιμήσετε παρότι μπορεί να ανήκει σε είδος που δεν ακούτε :)LOV:Round #3: Ιδιαίτερος γύρος..Τον απήλαυσα όμως..Αλήθεια θα θελα λιγότερα μηδενικά.. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (12): ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ απ'όπου και αν το πιάσεις..Μπράβο!!! La Lupe - Puro Teatro (10): ΥΠΕΡΟΧΗ ερμηνεία...💕 D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (8): Πολύ γνωστό,πολύ αγαπημένο θα πάρει σίγουρα βαθμό και από μενα..Άσε που ναι όαση δροσιάς το βίντεο μέσα στην απάλευτη ζέστη.. Tears For Fears - Master Plan (7): Οι παλιοί είναι αλλιώς..(και να δεις θα το βαλε νέος παίκτης) Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (6): Πόσα χρόνια πίσω...Πόσες αναμνήσεις..Να σαι καλά εσύ που το βαλες.. Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (3): Ναι είναι ωραίο...Ναι φωνάρα η κοπελιά...Ναι από τις πιο ωραίες version του τραγουδιού...Αλλά..Με κέρδισαν κάποια που δεν τα χω βαρεθεί ή που δεν τα χω ξανακούσει...Τελικά δεν άντεξα..Κάτι έβαλα... Sally Timms - Round Up (0): Τα κορίτσια μ΄άρεσαν αρκετά..δεν περίσσεψαν βαθμοί.. Trio Mandili - Erti Nakhvit (0): Μ"άρεσαν τα κορίτσια. .αλλά δεν περίσσεψαν βαθμοί. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Αχ Bradley....αχ....αν με κοιτούσες και μενα έτσι θα στο δινα το 12αρι..Αλλά προτίμησες αυτή..Τι να σε κάνω... David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Δεν έχω λόγια..δεν..Ας έβαζες Neil Diamond ... Best Cover - Hotel California (0): Ποια είμαι γω να τους κρίνω ...Άστους να πιστεύουν πως αυτό είναι το Best Cover(να προσθέσω και ever..😋😋😋😋) Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (#): Από τα αγαπημένα μου παιδικά τραγούδια..Ελπίζω να σας έφτιαξε το κέφι..Αυτός ήταν ο σκοπός εξάλλου..Σίγουρα άρεσε στη δίχρονη ανιψιά του MAX..Εκτός αν έχει ιδιαίτερα μουσικά γούστα από τώρα😘😋MAX:Round #3: Ωραιος γυρος. Ειχε ευκολα 0 και τα πρωτα 3-4 που βαθμολογησα σιγουρα δε θα τα αλλαζα σειρα. Απο την μεση και κατω δυσκολευτηκα, εδωσα χωρο σε νεα ακουσματα. Sally Timms - Round Up (12): Ωραιο ακουσμα. Σε εναν γυρο με καλα κομματια δεν δυσκολευτηκα να βαλω το 12. Calvin Russell - Soldier (10): Θα μπορουσε να ηταν και πιο κατω(λιγο), αλλα εδω επαιξε ρολο το γουστο ! Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (0): Θα μπορουσε να ειναι καλυερο! Leprous - Running Low (0): Προτιμω να βαλω βαθμο σε death metal παρα εδω! Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): Κλασσικο, καλο, ωραιο. Μηδεν για την ωρα και βλεπουμε! Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Προφανως επεσε σε καλο γυρο, οποτε προηγουνται ακουσματα περισσοτερο...¨ψαγμενα"!! Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (0): Μεχρι και η 2χρονη ανιψια μου μηδεν εβαλε!! Best Cover - Hotel California (0): Οχι αλλο καρβουνο!MIC: Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus (12): Γιατί αυτό; Γιατί αυτό; Γιατί αυτό; Δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να μπει Bill Laswell στο παιχνίδι, βάλε κάτι άλλο. Αλλά και μόνο για την προσπάθεια, 12. La Lupe - Puro Teatro (10): Βασικά οι λάτιν μπαλάντες δεν χρειάζονται μετάφραση, οι στίχοι είναι ίδιοι σε όλα και μοιάζουν πάνω-κάτω με μεξικάνικη σειρά από αυτές που έβαζαν στα 80ς ("Ιζαμπέλα, η γοητευτική πανηλίθια", "Χόρχε, ο μικρός τσογλανάκος", "Μαριάντζελα, η γλυκιά καριολίτσα"). Αλλά η La Lupe ήταν χαρακτηριστικότατη μεγάλη φωνή και αν και αυτό είναι το πιο γνωστό της με διαφορά, πρέπει να πριμοδοτηθεί. Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado (8): Μια τίμια προσπάθεια που προβλέπω ότι θα συναντήσει τον τοίχο (ή μάλλον το τείχος) των κουφών και άσχετων συμπαικτών μας που έχουν τόση σχέση με Αφρικανική τζαζ όση έχουν και με το καλό γούστο. Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (7): Πού πας και βάζεις Giulani βρε ταλαίπωρε συμπαίκτη... Εδώ το μόνο σχόλιο που μπορεί να διαβάσεις για Giuliani θα είναι αν κάποιος τον πέρασε για πρώην μεσοεπιθετικό της Αβελίνο και σχολιάσει "καλός τριπλαδόρος, φοβερό αριστερό, έβλεπε γήπεδο... δεν ήξερα ότι παίζει και κιθάρα". Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (6): Οκ. Η κλασική συρραφή από άσχετες μεταξύ τους μαντινάδες, σαν αυτά που ακούς κατά κόρον σε οποιοδήποτε κρητικό μαγαζί. Αυτό είναι λίγο καλύτερο γιατί είναι λίγο βαρύτερο. Πάντως η κρητική μουσική έχει προχωρήσει παρακάτω απ'αυτό το κουρασμένο στυλ. Trio Mandili - Erti Nakhvit (5): Καλούτσικο. Δεν είχαν κανένα ξαδερφάκι να του δώσουν ένα δίευρο να κρατάει το gimbal; Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (4): Συμπαθητική φυσιογνωμία. Θα ήθελα να του δώσω ένα μπισκότο ή ένα κουλούρι, αλλά αφού δεν μπορώ θα του δώσω 4 βαθμούς. Επικό το βιντεοκλίπ με τυχαίες εικόνες από την Αθήνα ανακατεμένες με σκηνές από το Dolce Vita. Calvin Russell - Soldier (3): Δεν είναι κακός ο παππούλης αλλά αυτή η δυσκοιλιότητα τον έχει ρημάξει. Βάλε κάνα υποθετάκι παππού, δεν είναι ντροπή. Εκτός δηλαδή αν το κάνει επίτηδες για να γίνει Tom Waits, οπότε πρέπει να φάει πολλά χαρούπια ακόμα. Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (2): Καλό αλλά πολύ μεγάλο και κουραστικό. Άσε που είναι και γνωστό δηλαδή. Αν ήταν 3 λεπτά μικρότερο θα έπαιρνε 3 βαθμούς παραπάνω. D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (1): Καλό αλλά πάρα πολύ γνωστό. Κάτι θα πάρει όμως γιατί ο γύρος είναι σαν άγουρο αγγούρι. Αν δεν το ήξερα θα έπαιρνε 4 βαθμούς μέσα στο νερό, μπορεί και παραπάνω έξω απ'το νερό. Tears For Fears - Master Plan (0): Βλέπω ότι κατεβλήθη μια αξιόλογη προσπάθεια να επιλεγεί ένα από τα πιο βαρετά τους τραγούδια. Θα ήθελα να ανταμείψω αυτήν την προσπάθεια με κάνα βαθμό αλλά δυστυχώς δεν περισσεύει τίποτα. Sally Timms - Round Up (0): Προφανώς πλέον για να κάνεις καριέρα στη μουσική δεν είναι απαραίτητο ούτε καν να μπορείς να τραγουδάς. Παλιά τα φτιάχνανε αυτά μέσω υπολογιστών, τώρα βλέπω δεν ασχολούνται καν. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (0): Δεν τον ήξερα τον Πάνο Βλάχο. Και στον επόμενο γύρο αν ξαναμπεί, μάλλον το ίδιο θα πω. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (0): Γιατί δεν βάζετε Γαρμπή, Μαντώ, Βανδή, Αρβανίτη, για να μην πω Αλέξια που ήταν άλλη κατηγορία εντελώς; Αυτή εδώ σε σύγκριση μαζί τους δεν θα έκανε καριέρα ούτε σε ντισκοταβέρνα επαρχιακής οδού. Dissection - Thorns Of Crimson Death (0): Μέρες τώρα παιδευόμουν να καθαρίσω μια κατσαρόλα που είχε καμένα στον πάτο. Τα δοκίμασα όλα, συρματάκι, σόδα, υγρό πιάτων. Τίποτα. Λοιπόν, με το που έπαιξε αυτό το κομμάτι η κατσαρόλα άστραψε! Χωρίς καν τρίψιμο! Αν δίναμε βαθμούς για καθαριστική δύναμη αυτό ήταν σίγουρο 12άρι. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (0): Ο πιο γνωστός τζαζ τραγουδιστής και τρομπετίστας στο πιο γνωστό τραγούδι του και ένα από τα γνωστότερα τραγούδια γενικώς. Εξαιρετικός, υπέροχος, μοναδικός, θαυμάσιος, μηδέν. Εντάξει, μπορεί να κάνω εξαιρέσεις όταν μπαίνουν κάποιοι γιγαντοτεράστιοι αλλά όχι και στο πιο γνωστό τραγούδι ever. Δηλαδή αυτό είναι χειρότερο από το να πέφτει ο γύρος Χριστούγεννα και να βάζεις το Last Christmas. Leprous - Running Low (0): https://www.youtube.com/watch?v=S72ORi2nqTo&t=669s Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): Ακούγεται, αλλά έχει παραακουστεί. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Μας τά'πανε, μας τά'πανε. Ελάτε την Πρωτοχρονιά πάλι. David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Αν ήταν ντουέτο με την Pamela Anderson θα ήταν 12άρι. Lilli Und Clara - Kalle Theodor (0): Οι παλιοί λέγανε ότι ο βήχας και το ska δεν κρύβονται. Και τα δύο υποδηλώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Best Cover - Hotel California (0): Θα την πω την αμαρτία μου, δεν ήταν λίγες οι φορές που ευχήθηκα να πεταχτεί ένας κροκόδειλος από τον βάλτο πίσω τους και να λάβει τέλος αυτή η σεμνή τελετή. Δεν είναι κακοί αλλά είναι κουραστικοί, το οποίο μάλλον είναι χειρότερο.MRH: D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (12): Είπα ότι θα δίνω το προβάδισμα στ' άγνωστά μου, αλλά εδώ ας κάνω μιαν εξαίρεση. Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (10): Αυτή η παλέτα συναισθημάτων που 'χουν τα παλιά ελληνικά τραγούδια, βρε παιδί μου... Calvin Russell - Soldier (7): Εξαιρετικό! Sally Timms - Round Up (6): Μου βγάζει κάτι απροσδιόριστα όμορφο & γλυκό. Γύρισα αρκετές φορές να τ' ακούσω. Tears For Fears - Master Plan (5): Μετά λύπης μου μόνο πέντε βαθμουλάκια. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (3): Αγαπημένο ντουέτο. Δεν φτάσανε τα κουκιά για παραπάνω. Best Cover - Hotel California (2): Σε όποια version και να το ακούσεις, παραμένει epic. Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (1): Εξαιρετική επιλογή. Ήταν για παραπάνω, αλλά αδειάσανε τα χέρια μου. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (0): Ευχάριστα το άκουσα. Θα ήθελα ν' άφηνα το κατιτίς μου, αλλά δεν έβγαινα, μανούλα μου. Το δικό σου δεν είναι σκέτο κουλούρι. Έβαλα και σουσαμάκι. Σμααατς. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (0): Nova? Is this you? Ποιανού playlist άρπαξες τώρα; :P Πέρα απ' την πλάκα, το ήξερα αυτό το τραγουδάκι. Είναι απ' αυτά που σου κολλάνε σαν τσίχλα. Ωραίο και χαρούμενο. Μου έφτιαξε την διάθεση. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (0): Κολοσσός, τι να λέμε τώρα, μα δεν είναι σ' αυτά που προτιμώ τόσο. Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (0): Αν δεν είναι ο DRH, κάποιος θέλει να γίνει DRH στη θέση τού DRH. Επαγρυπνάτε, δόκτωρ. Lilli Und Clara - Kalle Theodor (0): Έπρεπε να πάρω μέρος στο Forumvision για να μάθω τον τίτλο του. :ONOM:Round #3: 'Οπως είπα και στο φόρουμ, μου άρεσαν όλα τα τραγούδια κι εκτός από 5, σε όλα τα άλλα, ήθελα να βάλω 12. 'Ηταν η πιό δύσκολη βαθμολογία που έβαλα ποτέ. Λυπάμαι για όσους στενοχώρησα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις επιλογές σας! D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (12): Το ξέρω, το λατρεύω, το απολαμβάνω πάντα και θα το αμείψω αναλόγως, γιατί, εκτός από την ακουστική, είναι και οπτική πανδαισία! The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion (10): Το είχα στα υποψήφια για μελλοντική υποβολή στο παιχνίδι. Λατρεύω την κινέζικη μουσική, παρότι πολλοί λένε πως είναι βαρετή. Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (8): Τον Μάουρο Τζιουλιάνι, τον γνώρισα στα 17 μου. Τον Δημήτρη Σουκαρά, μόλις σήμερα! Και οι δύο είναι εκπληκτικοί! David Hasselhoff - Sweet Caroline (7): Κάποτε στην τηλεόραση, τον είχα δει να τραγουδάει στο musical Jekyll και Hyde και είχα πάθει πλάκα με το εύρος της φωνής του και την ερμηνευτική του δεινότητα. Εκτός αυτού, τον λάτρεψα μέσα από το Knight Rider και το Baywatch. Σήμερα χαίρομαι, που και κάποιος άλλος τον γνωρίζει και προφανώς τον αγαπάει ως τραγουδιστή. Και μη μου πείτε πως δεν είναι καταπληκτικός! 'Οσο για το τραγούδι, είναι τόσο κεφάτο, που είναι αδύνατο να το αγνοήσεις. Calvin Russell - Soldier (6): Τον Κάλβιν Ράσσελ δεν τον γνώριζα. Σας ευχαριστώ που μου τον γνωρίσατε! Είναι εξαιρετικός, το ίδιο και το τραγούδι του. Sally Timms - Round Up (5): 'Εχει τόση γλύκα! Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (4): Θέλω να μετακομίσω στην Κρήτη, τώρα αμέσως! Πόσο πολύ με γοητεύει η κρητική μουσική! Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (3): Πολύ όμορφο! Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (2): Μέχρι σήμερα, πίστευα πως γνώριζα τα πάντα για τη μουσική εκείνης της εποχής. 'Ελα μου όμως, που τον Αλέξανδρο Μολφέση δεν τον γνώριζα! Πολύ καλός και πολύ σεμνός. 'Ισως γι' αυτό δεν έγινε πολύ γνωστός. Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus (1): Μου αρέσει πολύ! Tears For Fears - Master Plan (0): Τόσο πολύ αγαπημένοι και τόσο όμορφο τραγούδι αλλά δεν το έχω πολυακούσει. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (0): Εύκολο μηδέν. Dissection - Thorns Of Crimson Death (0): Με έφτιαξε πολύ. Τελικά, έχω κάτι υπόλοιπα χεβιμεταλλάδικου μέσα μου. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (0): 'Ενας από τους κορυφαίους μουσικούς, που άκουσα πολύ αλλά δεν με συγκίνησε ποτέ. Leprous - Running Low (0): Δεν ήξερα ότι η λέπρα κυκλοφορεί και σε αρσενικό γένος. Αυτό είναι μεταδοτικό; Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (0): Από τα τραγούδια που εκτίμησα και αγάπησα κατόπιν εορτής. Μας το γνώρισε ο φίλος μας ο Παύλος που έφυγε νωρίς, στο δεύτερο παιχνίδι, πριν 8 χρόνια, σε ερμηνεία του Gotye. Δεν ξέρω ποιά είναι η πρώτη εκτέλεση. Συμπαθητική η Ingrid Michaelson. Μου αρέσει όμως περισσότερο με τον Gotye. Trio Mandili - Erti Nakhvit (0): Εντάξει, δεν είναι και τόσο ωραίο όσο μου φάνηκε στην αρχή. Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado (0): Ιδού και η αγαπημένη μου Αφρική! Παρότι το κομμάτι δεν μου αρέσει πολύ, χαίρομαι που το βλέπω εδώ. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Μου αρέσει η Lady Gaga και δεν θέλω κουβέντα. Άσε που δεν έχω δει την ταινία και πρέπει οπωσδήποτε να σπεύσω! 'Εχω δει το trailer και ένα σωρό σκηνές αλλά ολόκληρη δεν την είδα ακόμα. Πάντως, το τραγούδι είναι φανταστικό! Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (0): Πεθαίνω από περιέργεια να δω ποιός το έβαλε και μ' αρέσει πολύ ρε μαμώτο! Lilli Und Clara - Kalle Theodor (0): Ευχάριστο αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το ενδιαφέρον μου για πολύ. Best Cover - Hotel California (0): Οι κιθάρες μου άρεσαν, η φωνή όχι. Το τραγούδι είναι τόσο μα τόσο πολύ αγαπημένο! La Lupe - Puro Teatro (#): Η συμμετοχή μου.Η Lupe Victoria Yolí Raymond (23 Δεκεμβρίου 1936 – 29 Φεβρουαρίου 1992), [1] [2] περισσότερο γνωστή ως La Lupe , ήταν Κουβανή τραγουδίστρια των μπολερό , γκουαράσα και λατίνο σόουλ , γνωστή για τις ενεργητικές, μερικές φορές αμφιλεγόμενες ερμηνείες της. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 1961, η La Lupe μετακόμισε από την Αβάνα στη Νέα Υόρκη και υπέγραψε συμβόλαιο με την Tico Records , η οποία σηματοδότησε την αρχή μιας παραγωγικής και επιτυχημένης καριέρας στις δεκαετίες του 1960 και του 1970. Αποσύρθηκε τη δεκαετία του 1980 για θρησκευτικούς λόγους.NOV:Round #3: Αυτός ο γύρος είχε τρία εξαιρετικά κομμάτια, τρία 12αρια για μένα.Είδικα στο δύο πρώτα, Soldier και Prïtourïitze planinata είναι καταπληκτικοί και οι στίχοι (για το τρίτο δεν γνωρίζω) Το πρώτο αναφέρει ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τιποτα οι άνθρωποι (δεν διεκδικώ καμια χώρα) και (θα έπρεπε να) είμαστε όλοι αδέλφια. Το δεύτερο μιλάει για την αιώνια αγάπη τη μάνας προς το παιδί Calvin Russell - Soldier (12): Πολύ μου άρεσε, το ένα από τα τρία δωδεκάρια μου σε αυτό το γύρο.Καταπληκτικοί οι στίχοι του μας θυμίζει ότι οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είμαστε εχθροί, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα:''Είμαι απλά ένα άτομο που δεν διεκδικώ καμία χώρα, απλά δεν χρειάζομαι μια σημαία για να πω ποιος είμαι. Λοιπόν, προέρχομαι από τη μαμά μου όπως εσύ και ο αδερφός σουΑυτός ο κόσμος είναι δικός μας όλα είναι στα χέρια σου είμαι απλά ένας στρατιώτης πολεμώντας τη λύπηΚρατώντας το κεφάλι μου ψηλά, δεν θα παρακαλέσω να κλέψω ή να δανειστώ... D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] (10): Πολύ αγαπημένο κομμάτι, Χρόνια το είχα στις λίστες για να μπει, τελικά μπήκε από αλλ@ φίλ@, και αυτό για δωδεκάρι ήταν... αλλά έχασε στην κλήρωση. Το σκεφτόμουν μέχρι και σε μπόνους για τον Φέρελπη που έχει κάνει Βουλγαρία.Στα φωνητικά είναι η Stefka Sabotinova (1930-2010) δημοφιλής τραγουδίστρια παραδοσιακών τραγουδιών στη Βουλγαρία. Οι στίχοι μιλάνε για την κατολίσθηση ενός βουνού που παγιδεύει δύο φίλους, δύο βοσκούς. Αρχίζουν και εκλιπαρούν το βουνό να τους λυπηθεί. Ο πρώτος τού ζητά να τον ελευθερώσει, γιατί τον περιμένει η αγάπη του, ο δεύτερος ζητά να τον ελευθερώσει, γιατί τον περιμένει η μητέρα του. Το βουνό δε συγκινείται. Η αγαπημένη θρηνεί μέχρι το μεσημέρι. Η μητέρα θρηνεί μέχρι να πεθάνει. «Μέχρι το μνήμα» (чак до гроба), λένε οι στίχοι.https://dimartblog.com/2017/05/14/prituri-se-planinata/Μια παραλλαγή του (Navali se Sar planina) είχε μπει στο 8ο παιχνίδι από τον CIN, αλλά δεν άρεσε... The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion (8): Εξαιρετικό! Μου αρέσει γενικά η μουσική της Άπω Ανατολής ήταν το ένα από τα τρία δωδεκάρια μου σε αυτό το γύρο λίγο τα φωνητικά δεν μου καθονταν καλά στα αφτία και έπεσε στην τρίτη θέση Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός (7): Ώπα, τι έγινε ρε παιδιά; Ξεκίνησε η επανάσταση; Μέσα! Φύγαμε και πάμε La Lupe - Puro Teatro (6): Πολύ μου άρεσε, άλλο ένα υπέροχο κομμάτι από την Κούβα, του 1969 διαβάζω αλλά η αξία του διαχρονική. Πραγματικά θα ήθελα να του βάλω παραπάνω, αλλά δεν μου έβγαινε, στον προηγούμενο γύρο θα του έβαζα 12 όπως στο άλλο κουβανέζικο ''Cuba Feliz - Lagrimas Negras'' Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε (5): Καλά βρε θηρίο, που το θυμήθηκες αυτό; Δεκαετίες είχα να το ακούσω, είχα ξεχάσει την ύπαρξη τουΤι ζήσαμε; ζωή να 'χουμε να λες... Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know (4): Πολύ ωραίο κομμάτι, το πρωτότυπο, με τους Gotye και Kimbra (το είχε βάλει ο Παύλος) και εδώ πάντως είναι αρκετά καλό για να πάρει κάποιους βαθμούς Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus (3): Ενδιαφέροντες ήχοι αλλά τελικά κάπου κουράζουν. Διάβασα ότι είναι από το Σάλεμ του Ιλινόις, καμία σχέση με το σαλεμένος; Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα (1): Πάει φίλε, τον έχασες τον φίλο και ποιος θα σε ψηφίσει Tears For Fears - Master Plan (0): Οι Tears for Fears της αγαπημένης εποχή των '80 είχαν αρκετά κομμάτια που μου άρεσαν, αυτό, του '22 δεν μου λέει κάτι Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała (0): Πολωνικό μουσικό συγκρότημα που ερμηνεύει μουσική από τα όρια του disco polo και του folk λέει; μπαααα δεν λέει... Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani (0): Τι γράφει εκεί;;; Ααα Σουκαράς, γιατι μόλις το πρωτοδίαβασα μου σαν φάνηκε σαν Φουκαράς Dissection - Thorns Of Crimson Death (0): Πω πω αγριάδαααα, έχει και τον άλλο εκεί (στο εξώφυλλο) με το δρεπάνι, όχι δεν θα πάρω. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching (0): Πρώτος επιλαχών ο Λούης... Έμεινε από δυνάμεις, τελικά δεν ήταν ούτε Σπύρος Λούης ούτε Καρλ Λιούης Leprous - Running Low (0): Τρέξε τρέξε μικρούλη... αν και εδώ μάλλον λέει σπεύδε βραδέως Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado (0): Δεν μπορώ να πώ ότι ήταν κακό, αλλά και καλό δεν το λες Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) (0): Μπα, δεν David Hasselhoff - Sweet Caroline (0): Ήμουνα νιος και γέρασα Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη (0): Τι περίεργη σχέση και αυτή, Λεμόνης με Κρεμμύδω; Να ήταν με Πορτοκάλω, με Νεράτζω, ή έστω Μανταρινάκη... αλλά με Κρεμύδω; Όχι βρε παιδιάΗ Κρεμύδω να πάει με τον Σκόρδο Best Cover - Hotel California (0): Έτσι ξέρω και παίζω και ΄γω... λεεεεμε τώρα... εχμμμμ εγω βασικά δεν ξέρω ούτε πως πιάνουν την κιθάρα, τεσπα. Trio Mandili - Erti Nakhvit (#): Το Trio Mandili είναι ένα γεωργιανό μουσικό συγκρότημα που σήμερα αποτελείται από τους Tatuli Mgeladze, Tako Tsiklauri και Mariam Kurasbediani. Εκτελούν πολυφωνικό τραγούδι με τη συνοδεία (συνήθως) ενός panduri, παραδοσιακό γεωργιανό έγχορδο όργανο. Το όνομα του συγκροτήματος δεν επιλέχθηκε τυχαία, μιας και σύμφωνα με την παράδοση του τόπου τους, οι γυναίκες πετούσαν ένα μαντήλι στο έδαφος στην προσπάθεια τους να συμφιλιώσουν τους άντρες όταν φιλονικούσαν.Έγιναν δημοφιλείς στη Γεωργία όταν ανέβασαν ένα μουσικό βίντεο στο οποίο ερμηνεύουν ένα γεωργιανό λαϊκό τραγούδι, το "Apareka ".Οι Trio Mandili έχουν τραγουδήσει και σε άλλες γλώσσες, όπως Χίντι και πολωνικάτον Σεπτέμβριο έρχονται και στην Ελλάδα, στη Σταυρούπολη. Ξέρω, χ3στικ@τ3... απλά έτσι το αναφέρω :pΣυγκεντρωτικά αποτελέσματα +/- Παίκτης∑Γ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ121 +1 JEN309107771252 -1 LIL266104104583 +2 NOM2488876844 MIC24250118745 +1 TRI23449101846 +1 STR2277769817 -4 JUD21811556478 +6 GIL2028322979 +4 DRH18438747210 GBO17844944011 MRH17144913612 -4 SIS17089562513 -4 LOV169647629= +2 JIM16966386515 -3 MAX16573464616 +1 ERA15053277017 -1 CON14355325618 -1 AGE11540403519 FER10230314120 +2 OZO10119245821 EMM9517324622 -2 GAB72153621= +1 NOV72141444 4
Agent_Orange Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, mic2mic είπε βέβαια, μεταξύ μας, το black metal ως είδος είναι συνήθως, επιεικώς, αστείο κατα πρώτον ναι, μεταξύ σας. κατα δεύτερον θα παρακαλούσα να μην χαρακτηρίζουμε απαξιωτικά μουσικά είδη που δεν είμαστε ικανοί να νιώσουμε. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα ειρωνικά σχόλια χαρην της "διασκέδασης" σας αλλα δεν είδα κανέναν να απαξιώνει κάποιο είδος. Ευχαριστώ 6 1
NovaLacertae Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μπράβο στην Τζένη για την πρωτιά της στον γύρο με αυτό το καταπληκτικό κομμάτι που συνέβαλλε και στην αναρρίχηση στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας. Μπράβο και στοn GIL που έκανε το καλύτερό του σκόρ 4 1
drh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε κατα πρώτον ναι, μεταξύ σας. κατα δεύτερον θα παρακαλούσα να μην χαρακτηρίζουμε απαξιωτικά μουσικά είδη που δεν είμαστε ικανοί να νιώσουμε. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα ειρωνικά σχόλια χαρην της "διασκέδασης" σας αλλα δεν είδα κανέναν να απαξιώνει κάποιο είδος. Ευχαριστώ Με πέτυχες online, το σχόλιο ήταν δικό μου, όχι του mic που απλά μετέφερε τα σχόλια όλων μας Όπως θα είδες/δεις η απαξίωση στις μουσικές προτιμήσεις των άλλων είναι κάτι που θα το ανεχτούμε όλοι μας, ας κοιτάμε να το διασκεδάσουμε (με ή χωρίς εισαγωγικά), παρά να θιγόμαστε...θα διαβάσεις και πολύ χειρότερα. Το black metal που απαξίωσα, το έζησα σχεδόν από την αρχή του...4-5 χρόνια έχασα από τα πρώτα των Venom. Γενικά, ποτέ δεν το πολυσυμπάθησα, με κάποιες εξαιρέσεις, όταν όμως κατάντησε να χαρακτηρίζεται από σούργελα με τις κακιασμένες βαμμένες φατσούλες δεν μπορούσα να μη γελάω. Από τις πιο χαρακτηριστικές κριτικές ήταν η παρακάτω φωτό με κάποιες λεζάντες του τύπου "ακόμα δεν κατάλαβαν ότι υπάρχει ένας σκύλος". Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι, δεν περιμένω να συμφωνήσουν όλοι, όπως ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί από τους παλιότερους παίκτες που δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο στο τι ζητάμε από την μουσική....κάτι αντίστοιχο περιμένω να συμβεί και με τους καινούριους. Αν το πρόσεξες πάντως στους Dissection έβαλα 12άρι. Και το Storm και το Somberlain ήταν δίσκοι που με άρεσαν...έκπληξη για μένα. Τώρα για "ικανότητα" να νοιώθει κανείς κάτι, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το black metal ως είδος γενικά το θεωρώ αστείο, υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια/ονόματα που μου αρέσουν πολύ. Είχα βάλει σε προηγούμενο παιχνίδι το Solitude των Candlemass...θα έχεις δει το βίντεο κλιπ...δεν είναι black, είναι doom, αλλά ο τραγουδιστής...το όλο σκηνικό ήταν σαφώς αστεία. Αντίστοιχα κακή γνώμη έχω και άλλα είδη (και το γενικεύω, ως είδη, όχι μεμονωμένα κομμάτια). Το hip hop το θεωρώ γελοίο, για το "έντεχνο" ας μην ξαναμιλήσω, τα είχαμε κουβεντιάσει πολύ στο παλιό forum. Προφανώς έτσι μπορεί βλέπει και κάποιος άλλος τη μουσική που αρέσει σε μένα. Ας την χαρακτηρίσει όπως θέλει (ο άσχετος 😝). Πχ ένα από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα από τα 80ς μέχρι και σήμερα είναι οι Pet shop boys. Δεν έχω ακούσει και λίγα γι'αυτούς. Και μια και πήγε η κουβέντα στους Pet shop boys, στον 1ο γύρο έβαλα το 12άρι μου στη συνεργασία τους με τους Soft cell. Αυτό είναι ένα από τα δύο κομμάτια που έχω ακούσει περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Το δεύτερο είναι από ένα άλλο από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα από τα 80s 2
judge_manos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ρε σεις, κάθομαι και γω και προσπαθώ να βρω τραγούδια που μου αρέσουν με καθαρά φωνητικά, πιο "εύπεπτα" και τελικά με περνάνε οι dissection (προφανώς μου αρέσουν, άλλωστε το ένα 12άρι ήταν δικό μου). ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ 😁 2
mic2mic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Εννοείται ότι δεν είμαστε εφημερίδα να βάζουμε υποσημειώσεις "τα γραφόμενα απηχούν τις απόψεις των εκάστοτε συντακτών και μόνο". Εννοείται ότι όλοι γράφουν αποκλειστικά τις προσωπικές τους απόψεις, δηλαδή όταν εγώ λέω ότι είστε όλοι άσχετοι και καλύτερα να το γυρίσετε στο τάβλι, μπορεί μεν να μεταφέρω μια οικουμενική και πανανθρώπινη αλήθεια αλλά τέλος πάντων θα υποκριθώ ότι εκφράζω προσωπική άποψη λόγω μετριοφροσύνης και επειδή είμαι ανώτερος άνθρωπος από σας τα ρεμάλια. 1 1
drh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση βλέποντας τα αποτελέσματα ήταν ότι συμφωνούσα με το "Γιατί αυτό; Γιατί αυτό;" στο σχόλιο του mic για το κομμάτι του Bill Laswell. Βέβαια ο mic θα προτιμούσε κάτι που θα έφερνε περισσότερο στον ήχο που κάνει η Παραγουανή ακρίδα που μετανάστευσε στην Ουρουγουάη όταν ξύνεται...ενώ o Bill Laswell έχει βγάζει δίσκους σε συνεργασία με Zorn/Lombardo/Frith
JennyP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, drh είπε Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά με τρέλανε το σκυλάκι! 😍😘😍💖💖 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από JennyP
Agent_Orange Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 44 λεπτά πριν, drh είπε απαξίωση στις μουσικές προτιμήσεις των άλλων διαφωνω, χαρακτήρισες ολόκληρο μουσικό genre. τωρα τι μου πετας και bathory για ξεκάρφωμα; απο την εμφάνιση κρίνεις τη μουσική εσύ; memes εχουν βγεί για τα πάντα. Αστείο το βίντεο του solitude; sure οτι πείς. και μας λες και την ιστορία της ζωής σου λες και μας ενδιαφέρει, συνεχίζοντας τους χαρακτηρισμους "σουργελα" κτλ. Με την ικανότητα να νιώσεις εννοω τα τυχόν συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσει η μουσική. Το γέλιο είναι αντίδραση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μου είναι αδιάφορα. Γιαυτό και δεν γουστάρω progressive, δεν θα με ακούσεις όμως να το αποκαλώ κάπως, γιατι καταλαβαίνω οτι εσυ πχ κατι νιώθεις για αυτο και το σέβομαι. Τεσπα, δεν συμμετέχω για να εμπνέω τα κόμπλεξ μερικών προς "διασκέδασή" τους, οπότε απο μένα ευχαριστώ για την πρόσκληση, σας χαιρετώ. 2 1 1
drh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε διαφωνω, χαρακτήρισες ολόκληρο μουσικό genre. τωρα τι μου πετας και bathory για ξεκάρφωμα; απο την εμφάνιση κρίνεις τη μουσική εσύ; memes εχουν βγεί για τα πάντα. Αστείο το βίντεο του solitude; sure οτι πείς. και μας λες και την ιστορία της ζωής σου λες και μας ενδιαφέρει, συνεχίζοντας τους χαρακτηρισμους "σουργελα" κτλ. Με την ικανότητα να νιώσεις εννοω τα τυχόν συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσει η μουσική. Το γέλιο είναι αντίδραση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μου είναι αδιάφορα. Γιαυτό και δεν γουστάρω progressive, δεν θα με ακούσεις όμως να το αποκαλώ κάπως, γιατι καταλαβαίνω οτι εσυ πχ κατι νιώθεις για αυτο και το σέβομαι. Τεσπα, δεν συμμετέχω για να εμπνέω τα κόμπλεξ μερικών προς "διασκέδασή" τους, οπότε απο μένα ευχαριστώ για την πρόσκληση, σας χαιρετώ. Να απολογηθώ ότι το αστείο βιντεάκι των Candlemass ήταν το Bewitched, όχι το Solitude που είχε απλά το εξώφυλλο του δίσκου. Συνήθως δεν ακούω μουσική από το youtube οπότε δε θυμόμουν καλά. Είχε αναφερθεί τότε αυτό το βίντεο και μπερδεύτηκα. Για του λόγου το αληθές ας θυμηθούμε το τρελό αγόρι. Μ'αρέσει το κομμάτι, σε ενοχλεί που γελάω με τα καραγκιοζιλίκια στο βίντεο; 2
Agent_Orange Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 δεν πειραζει, σου εύχομαι να σε καλα και να γελάς πάντα με οτι μουσικές νομίζεις. 1
drh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Λοιπόν, για να κλείσει το θέμα από την πλευρά μου και επειδή ξαναζήσαμε τέτοιες καταστάσεις και παλιότερα, όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι, αλλά και σε άλλα θέματα που κάποιοι είχαν ευαισθησίες. Δε νομίζω να έχω προσβάλλει ποτέ κανέναν ή να έδειξα ότι δε σέβομαι κάποιον....από τους συμπαίκτες εννοώ...γιατί άμα μας διαβάζει η Loreena McKennitt, ο Νταλάρας, ο Φραγκούλης, η Αρβανιτάκη, οι Αφες Βουγιουκλή και σύσσωμη η έντεχνη και η hip hop κοινότητα, εκεί αλλάζει το πράμα 😝 Το να έχω αρνητική γνώμη για κάποιον καλλιτέχνη, κάποιο μουσικό είδος, κάποια ομάδα, κάποιο κόμμα, κάποια ιδεολογία, κάποια θρησκεία, είναι δικαίωμά μου. Μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί να λέω μαλ$%#&@ες. Το ίδιο μπορεί να έχει και κάποιος άλλος για κάτι άλλο που το αγαπώ εγώ. Δικαίωμά του. Θέλει να το σχολιάσει, να το σατιρίσει, να το γελοιοποιήσει; Ας το κάνει. Μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί να λέει μαλ$%#&@ες. Έχουν γραφτεί τόσο χοντράδες για κομμάτια που για τον άλλο που τα έβαλε μπορεί να είναι τα αγαπημένα του και να του έχουν σημαδέψει τη ζωή του, αλλά εδώ είναι ένα παιχνίδι, μέχρι εκεί. Είχα την εντύπωση ότι αυτό το έχουμε ξεπεράσει...και το έγραφε αρκετά στην αρχή και ο mic και άλλοι όταν ξεκινούσαμε το παιχνίδι ώστε να προλάβουν να μην έχουμε και πάλι παρεξηγήσεις. Το προσωπικό "δεν είμαστε ικανοί να νιώσουμε", "μας λες και την ιστορία της ζωής σου λες και μας ενδιαφέρει", "για να εμπνέω τα κόμπλεξ μερικών" κτλ, δεν το ξεκίνησα και δε θα συμμετέχω. Μεταξύ μας, χάρηκα αρχικά όταν είδα το όνομά σου (το έχω ακούσει πάρα πολύ το Agent Orange), μου άρεσαν οι ατάκες σου στα σχόλια που έγραφες όταν ξεκινούσαμε, τώρα άμα δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου για τις μουσικές που αγαπάς, δικαίωμά σου. Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να χαλαρώσεις και να αξιολογείς καλύτερα με τι αξίζει να θυμώνεις 3 1
Sibyl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω αν δικαιούμαι να εκφέρω την γνώμη μου αφού δεν λαμβάνω μέρος στο παιχνίδι. Θα την πω όμως επειδή είμαι λάτρης της μουσικής (χωρίς να είμαι ειδήμων). Η μουσική που αρέσει στον καθένα, είναι κάτι εντελώς προσωπικό που είναι συνυφασμένο με το γούστο του, με τις επιλογές του, με τα βιώματά του, με τις αναμνήσεις του, με τα συναισθήματά του, με τις σκέψεις του, με λιγα λόγια με την ψυχή του. Και η ψυχή μας δεν επιδέχεται από κανέναν και ποτέ, απαξίωση. ΚΑΝΟΝΑΣ! Τώρα θα μου πείτε ένα παιχνίδι είναι και θα καλαμπουρίσετε και θα αλληλοπειραχτείτε και θα σχολιάσετε. Ασφαλώς! Απαξίωση όμως ποτέ! Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Και πάλι με συγχωρείτε για την παρέμβαση. Καλή σας νύχτα! 3 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα