NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, drh είπε Ο Διακογιάννης τώρα που κολλάει; Εκτός του ότι είναι ότι καλύτερο (ηχητικά) έχει αναφερθεί την τελευταία εβδομάδα; Όταν μετέδιδε τους αγώνες έλεγε διάφορες πληροφορίες, στατιστικά, λεπτομέρειες κλπ. Το αντίστοιχο που κάνει και ο νεότερος, Σωτηρακόπουλος (όπως με αποκαλεί ο Agent_Orange) απλά εγώ προτιμώ τον παλιό 3 2
Conan2046 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Ναι, αλλά έπρεπε να ξεκινήσεις με: "Δεσποινίδες, κυρίες και κύριοι" 😁
drh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δεν τον θυμάμαι τόσο να το παρακάνει στα στατιστικά όσο ο Σωτηρακόπουλος. Πάντως, με την ευκαιρία, ας ακούσουμε και ένα ωραίο κομμάτι...δεν είναι και συχνό 4
drh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 κι ένα φρέσκο...3 ημερών ...για αποτοξίνωση σε όσους ασχολούνται ακόμα με τη σαβούρα του γύρου btw....πρόσφατα είχαμε και νέο album από τους Gathering 5
MaXmaD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, lovesucks είπε Δικό σου ή της δίχρονης ανιψιάς το σχόλιο;;;😁😁 πρεπει να ξερεις να κανεις μεταφραση απο... μωρουδιακα!
lovesucks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, MaXmaD είπε πρεπει να ξερεις να κανεις μεταφραση απο... μωρουδιακα! Αν είναι φωνητικό το σχόλιο κάτι θα κάνουμε για τη μετάφραση..😝😝 Το θέμα ειναι να το χάρηκε το κομμάτι..😁😁😁
ozoozo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Έχω μπερδευτεί εδώ μέσα με όλου σας! Σε μουσικό διαγωνισμό βρίσκομαι; Κάτι για δίμετρους διαβάζω, μετά για δίμετρες, μετά για κάτι αθλητικογράφους, μετά για κάτι μωρά, μετά για κάτι αποκλίσεις κάτι συντελεστές που βγαίνουν με τύπους τρέχα γύρευε.... Έχουμε και τον Μικ που μας κάνει και ψυχανάλυση δωρεάν. Τι να πω αυτό δεν είναι μουσικό παιχνίδι, είναι μάθημα ζωής και ακοής!
NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2022 στις 9:53 ΜΜ, NovaLacertae είπε Shigeru Umebayashi - In the mood for love / Yumeji's Theme (2 game, 3 round - από την SIL) Stavros Lantsias - Vals Of The Eyes (5 game, 4 round - από τον FER) Sidney Bechet and Claude Luter - Petite Fleur - Paris, 1952 (6 game, 5 round - από τον STR) Όλα ξεκινάνε από S...!!! Λοιπόν, εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι και οι δύο από τους τρεις παίκτες έχουν το πρώτο γράμμα S άρα και ο Ferelpis θα πρέπει να λέγεται Sferelpis Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από NovaLacertae
drh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δεν τον βλέπω και πολύ σφαιράτο όμως, 1η και 1ω μένουν και ακόμα να βαθμολογήσει
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, ozoozo είπε Έχω μπερδευτεί εδώ μέσα με όλου σας! Σε μουσικό διαγωνισμό βρίσκομαι; Κάτι για δίμετρους διαβάζω, μετά για δίμετρες, μετά για κάτι αθλητικογράφους, μετά για κάτι μωρά, μετά για κάτι αποκλίσεις κάτι συντελεστές που βγαίνουν με τύπους τρέχα γύρευε.... Έχουμε και τον Μικ που μας κάνει και ψυχανάλυση δωρεάν. Τι να πω αυτό δεν είναι μουσικό παιχνίδι, είναι μάθημα ζωής και ακοής! 3
drh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Είναι αλήθεια ότι τα μπερδέματα και τα ξεμπερδέματα πάντα ενέπνεαν την υψηλή τέχνη....μετά τους King Crimson, τους New Order, τους Alice in chains, τους Metallica, απασχόλησαν και τον Μουζουράκη, τον Κροταλία, τους KooZ, τον Κώστα Γκλάβα... 1
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, drh είπε Είναι αλήθεια ότι τα μπερδέματα και τα ξεμπερδέματα πάντα ενέπνεαν την υψηλή τέχνη....μετά τους King Crimson, τους New Order, τους Alice in chains, τους Metallica, απασχόλησαν και τον Μουζουράκη, τον Κροταλία, τους KooZ, τον Κώστα Γκλάβα... Τον Μπαμπη τον σουγιά ξεχασες
Conan2046 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, ozoozo είπε Έχω μπερδευτεί εδώ μέσα με όλου σας! Σε μουσικό διαγωνισμό βρίσκομαι; Κάτι για δίμετρους διαβάζω, μετά για δίμετρες, μετά για κάτι αθλητικογράφους, μετά για κάτι μωρά, μετά για κάτι αποκλίσεις κάτι συντελεστές που βγαίνουν με τύπους τρέχα γύρευε.... Έχουμε και τον Μικ που μας κάνει και ψυχανάλυση δωρεάν. Τι να πω αυτό δεν είναι μουσικό παιχνίδι, είναι μάθημα ζωής και ακοής! Και αν δεν κάνω λάθος ο Mic έχει υποσχεθεί πλήρης στατιστική κάλυψη και ανάλυση! 😁 2
Ferelpis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, drh είπε Δεν τον βλέπω και πολύ σφαιράτο όμως, 1η και 1ω μένουν και ακόμα να βαθμολογήσει Έστειλα κι εγώ. Αμήν! Με δυσκολέψατε πολύ. Πάρα πολύ! Αναγκάστηκα να βάλω σε αρκετά κομμάτια βαθμούς ενώ ήθελα να βάλω μηδέν. Μπα, κάτι πρέπει να κάνω για τ΄ αυτιά μου μετά από αυτήν τη βδομάδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα