mic2mic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Τί ακούτε: Τί νομίζετε ότι ακούτε: Τί νομίζουν οι άλλοι ότι ακούτε:
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, drh είπε Τώρα έχει 2 υπέροχα playlist να ακούει αυτή τη βδομάδα! Εδώ είπαμε να τους πάμε σταδιακά, που 'ναι ντιπ γκαζμάδες, κι εσύ μου πας κατευθείαν στα κουλτουριάρικα. Με ποιους θα παίζουμε, αν απ' τον 4ο γύρο πάθουν αποπληξία από την πολλή ποιότητα; 🤐 4 ώρες πριν, MrsPeel είπε Ωραία τα λέει αυτός ο ωραίος τυπάς ο Mrs Hyde! 3 ώρες πριν, mic2mic είπε Τί ακούτε: Τί νομίζετε ότι ακούτε: Τί νομίζουν οι άλλοι ότι ακούτε: Το Forumvision σε τρεις εικόνες. 🤣
MaXmaD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Οκ εγω τελειωσα. Εβαλα την 2 χρονη ανιψια μου να βαθμολογησει. Ολα καλα.
lovesucks Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/6/2022 στις 4:55 ΜΜ, nomainline είπε Μόλις ολοκλήρωσα την ακρόαση. Μου άρεσε πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ ο γύρος. Μόνο σε ένα τραγούδι θέλω να βάλω μηδέν. Σε όλα τα άλλα, θέλω να βάλω 12. Κύριε Moderator στο eshop σας, πουλάτε και 12άρια; Τα πληρώνω όσο όσο. Στις 1/6/2022 στις 5:39 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Και μένα μ' άρεσε πάρα πολύ αυτός ο γύρος. Ελάχιστα είναι αυτά που δεν είναι τόσο των ακουσμάτων μου. Μπορώ να πω ότι τα μηδενικά μού περίσσευαν αυτή τη φορά. Από μένα ένα μεγάααλο μπράβο σε όλους!! Και τώρα πάω να βάλω θερμόμετρο και να κάνω ένα self test, για να δείτε ότι τα λέω ούσα ακμαία και με πλήρη διαύγεια πνεύματος. Τι κρυφογελάκια ακούγονται εκεί στο βάθος, ε, Ε; Στις 1/6/2022 στις 6:47 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Εγώ δεν κάνω πλάκα. Σοβαρά μιλάω. Είναι ο γύρος που ευχαριστιέμαι περισσότερο. Δεν είπα ότι μ' άρεσαν όλα, αλλά αρκετά μου ταίριαξαν. Σε κάποια θα ήθελα να έδινα και παραπάνω απ' ό,τι έβαλα. Μόνο ένα θεώρησα χαβαλετζίδικο, άντε κι ένα ακόμη. Τα υπόλοιπα, οκ, είναι και θέμα γούστου. Αυτά που δεν υποφέρουμε εμείς, άλλος τ' απολαμβάνει. Βαρύ να τα πούμε τρολιά. 😛 Σήμερα κατάφερα να τα ακούσω όλα τα τραγούδια και κάποια μάλιστα 2 και 3 φορες.. Κορίτσια αν δεν κάνετε πλάκα συμφωνώ μαζί σας..Αν βγάλω 2-3 τραγούδια τα υπόλοιπα μ"άρεσαν αρκετά..Είναι ο πρώτος γύρος που δεν μου ναι εύκολο το 12αρι..Στους προηγούμενους ξεχώριζε αμέσως.Τώρα είμαι ανάμεσα σε 3... Ήθελα να το πω ..... Και ας πέσετε να με "φάτε".. 🙄🙄🙄🤔🤔🤔 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από lovesucks 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lovesucks είπε Σήμερα κατάφερα να τα ακούσω όλα τα τραγούδια και κάποια μάλιστα 2 και 3 φορες.. Κορίτσια αν δεν κάνετε πλάκα συμφωνώ μαζί σας..Αν βγάλω 2-3 τραγούδια τα υπόλοιπα μ"άρεσαν αρκετά..Είναι ο πρώτος γύρος που δεν μου ναι εύκολο το 12αρι..Στους προηγούμενους ξεχώριζε αμέσως.Τώρα είμαι ανάμεσα σε 3... Ήθελα να το πω ..... Και ας πέσετε να με "φάτε".. 🙄🙄🙄🤔🤔🤔 Α, εγώ σοβαροπληκτρολογώ. Οκ, μπορεί να ήταν παραπάνω από 2-3 αυτά που δεν ήταν τόσο του γούστου μου, αλλά, για μένα, είναι ωραίος γύρος. Και μην βλέπεις τι λένε οι άλλοι. 3η 13ω 59λ και οι περισσότεροι δεν έχουν ψηφίσει ακόμα. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί; Θα σου πω εγώ, lovesucks μου, τι εστί. Δεν τα χορταίνουν. Να, ακόμη κι ο Μαξ, που 'λεγε τάχα μου τάχα μου ότι τελείωσε, δεν έχει πατήσει το κουμπάκι τής υποβολής - κι έχουν περάσει ώρες από το μήνυμά του. Στο repeat τα 'χει βάλει. Για να μη σου πω... Όχι, θα σου το πω... Και μάλιστα τ' ακούει στη διαπασών. Τόσο πολύ του άρεσαν. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Mrs. Hyde
jimmy213 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Εσύ με το Best Cover (ξέρεις ποιος/α είσαι), μη σε πετύχω πουθενά 🤪
MaXmaD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ναι ομολογω ειναι η αληθεια... δυσκολος γυρος... για αυτο και πηγα και πηρα σουβλακια να απολαυσω!
lovesucks Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Ναι ομολογω ειναι η αληθεια... δυσκολος γυρος... για αυτο και πηγα και πηρα σουβλακια να απολαυσω! Eγώ πάλι είχα ετοιμάσει μπόλικο ποπ κορν...Χαμένο δεν πήγε ..😁😁😁 *Αν βαθμολόγησε η δίχρονη ανιψιά σου τότε ξέρουμε και που έδωσε το 12άρι....😆😆
MaXmaD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Το σχολιο στο συγκεκριμενο που νομιζεις θα σε καταπληξει!!
lovesucks Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Το σχολιο στο συγκεκριμενο που νομιζεις θα σε καταπληξει!! Δικό σου ή της δίχρονης ανιψιάς το σχόλιο;;;😁😁
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, jimmy213 είπε Εσύ με το Best Cover (ξέρεις ποιος/α είσαι), μη σε πετύχω πουθενά 🤪 Άλλους τους κυνηγάνε οι... θαυμαστές (🤣) και μένα τίποτα, κανείς δεν εκτιμά το διαμάντι μου. Αντ' αυτού, όπως προβλέπεται, μάλλον θα πρέπει να έρθω μεταμφιεσμένη, κατόπιν αποκαλύψεων, γιατί θα έχω δημιουργήσει πολλές ψυχολογικές κακώσεις με την επιλογή που έκανα. 🤨
NovaLacertae Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιποοοον, Διακογιάννης εδώ... ψάχνωντας τα στατιστικά είδα ότι το ''Gaby Moreno & National Symphony Orchestra - Til Waking Light'' που ήρθε πρώτο στον 2ο γύρο έκανε ρεκόρ σε δωδεκάρια! οκτώ στο σύνολο. Πριν από αυτό είχαμε στην πρώτη θέση τρία κομμάτια με έξι δωδεκάρια: Shigeru Umebayashi - In the mood for love / Yumeji's Theme (2 game, 3 round - από την SIL) Stavros Lantsias - Vals Of The Eyes (5 game, 4 round - από τον FER) Sidney Bechet and Claude Luter - Petite Fleur - Paris, 1952 (6 game, 5 round - από τον STR) Όλα ξεκινάνε από S...!!! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από NovaLacertae 4 1
drh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Λοιποοοον, Διακογιάννης εδώ... ψάχνωντας τα στατιστικά είδα ότι το ''Gaby Moreno & National Symphony Orchestra - Til Waking Light'' που ήρθε πρώτο στον 2ο γύρο έκανε ρεκόρ σε δωδεκάρια! οκτώ στο σύνολο. Ο Διακογιάννης τώρα που κολλάει; Εκτός του ότι είναι ότι καλύτερο (ηχητικά) έχει αναφερθεί την τελευταία εβδομάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα