Ferelpis Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, drh είπε αφού θέλει ακόμα μία η και δέκα ω Ε ορίστε τότε: η και ωωωωωωωωωω. Εντάξει τώρα; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από Ferelpis
NovaLacertae Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ, μένουν περίπου εντεκάμιση ώρες και στην κατάσταση με τα κομμάτια που έχουν βάλει οι παίκτες για τον τρίτο γύρο ο @Conan2046 φαίνεται λευκός, ότι δεν έχει βάλει κομμάτι δηλαδή, ενώ εχτές εμφανιζόταν μπλε. Για κάνε έναν επανέλεγχο του κομματιού σου @Conan2046 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από NovaLacertae 4
drh Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Ferelpis είπε Ε ορίστε τότε: η και ωωωωωωωωωω. Εντάξει τώρα; Όχι βέβαια, αυτά ήταν τότε. Τώρα θέλει 10ω και 49λ, η δε θέλει πλέον
Agent_Orange Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, NovaLacertae είπε ο @Conan2046 φαίνεται λευκός Θα τον κάλεσε ο ΚΡΟΜ
mic2mic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Γύρος #3Playlist01. Trio Mandili - Erti Nakhvit 02. D-Emotion Project - ''the Mountain Song'' [pritouritze Planitata] 03. Bill Laswell / Sacred System - Black Lotus 04. Dissection - Thorns Of Crimson Death 05. Sally Timms - Round Up 06. Best Cover - Hotel California 07. Dimitris Soukaras - Grande Ouverture Op. 61 By M.Giuliani 08. David Hasselhoff - Sweet Caroline 09. Πάνος Βλάχος - Ένα Τυχαίο Γεγονός 10. Lilli Und Clara - Kalle Theodor 11. Ingrid Michaelson - Somebody That I Used To Know 12. The Guo Brothers & Shung Tian - The Dream Of The Red Mansion 13. Μανωλιουδης - Ειχα Εναν Φιλο Μια Φορα 14. Calvin Russell - Soldier 15. La Lupe - Puro Teatro 16. Αλέξανδρος Μολφέσης - Ζήσαμε 17. Γ.Σακελλαρίδης(Τραγούδι-Στίχοι-Μουσική) - Ο Πρίγκιπας Λεμόνης Κι Η Όμορφη 18. Franco / Le Tp Ok Jazz - Infidélité Mado 19. Leprous - Running Low 20. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born) 21. Tears For Fears - Master Plan 22. Louis Armstrong - When The Saints Go Marching 23. Daj To Głośniej - Mama Ostrzegała 4
Conan2046 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Θα τον κάλεσε ο ΚΡΟΜ Μπα, ο Κρόμ δεν δίνει σημασία στις προσευχές και στα παρακάλια των ανθρώπων, δεν ασχολείται καν μαζί τους, δίνει μόνο την θέληση στον άνθρωπο να παλεύει και δεν ασχολείται ξανά. Αυτό που συνέβη είναι ότι είχα μπλέξει με κάτι...Πίκτες, ε, εννοώ είχα πατήσει κατά λάθος αποκοπή αντί αντιγραφή το λινκ και είχε μείνει κενό, ευτυχώς το είδε η @NovaLacertae
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ε, όχι και γυναίκα ο Nova μας, δύο μέτρα άντρακλας. -Θέλω να μου κόψετε μισθό για τις συστάσεις που σας κάνω. 😅
NovaLacertae Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Μπα, ο Κρόμ δεν δίνει σημασία στις προσευχές και στα παρακάλια των ανθρώπων, δεν ασχολείται καν μαζί τους, δίνει μόνο την θέληση στον άνθρωπο να παλεύει και δεν ασχολείται ξανά. Αυτό που συνέβη είναι ότι είχα μπλέξει με κάτι...Πίκτες, ε, εννοώ είχα πατήσει κατά λάθος αποκοπή αντί αντιγραφή το λινκ και είχε μείνει κενό, ευτυχώς το είδε η @NovaLacertae O NovaLacertae 2
nomainline Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Ε, όχι και γυναίκα ο Nova μας, δύο μέτρα άντρακλας. -Θέλω να μου κόψετε μισθό για τις συστάσεις που σας κάνω. 😅 Μόνο στους δίμετρους γίνεται λάθος
Conan2046 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 χτυπάτε με αλύπητα! 😁 Μάλλον σκέφτηκα την Nova με τα κανάλια.
drh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Εντάξει, τρολάρετε ομαδικά. Διαγωνισμό ποιος θα βάλει το βρωμερότερο σκουπίδι κάνουμε;
JennyP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Εγω με μια πρωτη γρηγορη ακροαση εχω να πω οτι 2 ζαρια - 12 το μεγαλυτερο. Ε ρε μπαρμπουτι που εχω να παιξω. 😂😂
drh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Τελικά άφησα τον γύρο και έβαλα να ακούσω κάτι σαφώς καλύτερο...μη μείνετε μόνο στο πρώτο...είναι ολόκληρη playlist με όλα τα αριστουργήματα του album "International". Πάμε για διεθνή καριέρα!!!
lovesucks Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, drh είπε Εντάξει, τρολάρετε ομαδικά. Διαγωνισμό ποιος θα βάλει το βρωμερότερο σκουπίδι κάνουμε; Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι παλιότεροι..😂😂 Για να μη σας κουράζουμε το κάνουμε βρε και δεν ξέρετε που να πρωτοδώσετε βαθμούς🤗🤗 Να πέφτουν τα κουλούρια χωρίς τύψεις😇😇 Τουλάχιστον να χει αντίκρυσμα το κράξιμο που πέφτει στα σχόλια... 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα