nomainline Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, Conan2046 είπε Επίσης το άλλο σπαστικό, κάνω μια προβαθμολογία από τα πρώτα ακούσματα για να έχω ένα μπούσουλα, αποφασίζω να βάλω σε ένα τραγούδι π.χ από 2άρι 12άρι, πρέπει να πάω ένα ένα να βάζω παύλες και να αλλάξω βαθμολογία σε όλα τα από πάνω εναλλάξ. Εγώ δοκίμασα πολλούς τρόπους και πιστεύω πως βρήκα τον καλύτερο. Βέβαια, μπαίνω από υπολογιστή. Λοιπόν: Ανοίγω ένα αρχείο κειμένου και με copy-paste βάζω εκεί την playlist. Ακούγοντας ένα ένα τα τραγούδια, τα ανεβοκατεβάζω με cut-paste μέσα στο αρχείο κειμένου. Για την ακρίβεια, με το πρώτο άκουσμα, γράφω σχόλιο. Αυτό με βοηθάει να θυμάμαι την αίσθηση που είχα από το κάθε τραγούδι. Ταυτόχρονα, το βάζω στη θέση που πιστεύω εκείνη τη στιγμή ότι πρέπει να μπει βαθμολογικά. 'Οταν ξανακούσω τη λίστα, οι θέσεις τροποποιούνται, το ίδιο και τα σχόλια. Στο τέλος, αφού βρίσκονται στην τελική κατάταξη, ένα ένα σχόλιο το περνάω στην εφαρμογή και ταυτόχρονα βάζω το βαθμό. Πιστέψτε με, είναι πανεύκολο. 1
mic2mic Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Δε μου φτασαν τα μηδεν. Τι να κανω; Σε λίγες μέρες θα ανοίξει το eshop μας, όπου θα μπορείτε να προμηθεύεστε μηδενικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και ακόμα καλύτερες τιμές όταν αγοράζετε πακέτα των 50 ή των 100. Επίσης θα τρέχουν προσφορές, δώρα, εκπλήξεις και όλα αυτά με την γνωστή αξιοπιστία της Forumvision ®!
triplex1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, MaXmaD είπε Δε μου φτασαν τα μηδεν. Τι να κανω; Μη μασας , θα σε δωσω εγω οσα θελεις , γι αυτο το λογο ειναι οι φιλοι 1
lovesucks Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 24/5/2022 στις 6:28 ΜΜ, MaXmaD είπε Δε μου φτασαν τα μηδεν. Τι να κανω; Λοιπόν εγώ έχω άλλο πρόβλημα...Μου περισσεύουν μηδέν...Μπορούμε να κανονίσουμε ανταλλαγή;;;; Σου δίνω τα μηδέν μου δίνεις βαθμούς... Βρε παιδιά σοβαρά τώρα !!!!είναι πολλά τα μηδέν!!!Αναγκάζομαι να βάλω μηδέν σε κομμάτια που δεν θέλω!!!Δεν είναι εύκολος αυτός ο γύρος.....καθόλου... 1
JennyP Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Για μένα τα τραγούδια του πρώτου γύρου ήταν καλύτερα. Δυστυχώς... 2
lovesucks Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, JennyP είπε Για μένα τα τραγούδια του πρώτου γύρου ήταν καλύτερα. Δυστυχώς... Εγω τα ξανακούω τέταρτη φορά...έβγαλα τα σίγουρα μηδέν που μία φορά που τ"άκουσα ήταν αρκετή....αλλα σίγουρα θ"αλλάξω βαθμολογία..με δυσκολεύουν πολυ 6-7 κομμάτια... 1
JennyP Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, lovesucks είπε Εγω τα ξανακούω τέταρτη φορά...έβγαλα τα σίγουρα μηδέν που μία φορά που τ"άκουσα ήταν αρκετή....αλλα σίγουρα θ"αλλάξω βαθμολογία..με δυσκολεύουν πολυ 6-7 κομμάτια... Εγώ αρχικά που τα είχα ακούσει λίγο και γρήγορα, μου φάνηκε ότι θα είναι δύσκολος γύρος. Όταν τα άκουσα κανονικά απογοητεύθηκα. Ελάχιστα 3-4 να είναι αυτά που μου αρέσουν. Αναγκάστηκα να δώσω βαθμό σε τραγούδι που δε μου αρέσει αλλά μου ακούγεται καλύτερο από άλλα. Το μη χείρον βέλτιστον. Άσχημος γύρος...😔 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από JennyP 1
drh Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Ποιο γύρο κάθεστε και ακούτε ρε παιδιά; Αύριο έχουμε live...μεθαύριο για τους αθηναίους ...να βάλω και από τα πιο παλιά;; 3
NovaLacertae Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Εγώ θα συμφωνήσω με την lovesucks, δώστε μας βαθμούς να μοιράσουμε να σας δώσουμε μηδενικά. 1
Conan2046 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Εντάξει, σε άλλους δεν μας φτάνουν τα μηδενικά, σε άλλους περισσεύουν, κατά ...μέσο όρο θα βγούμε καλά. 1
GBorb Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Και εγω δυσκολευτηκα να βρω τραγουδια που μου αρεσουν για να δωσω βαθμους. Ισως γιατι τα τραγουδια που ειναι μονο μουσικη ποτε δεν μου αρεσαν. Και στην λιστα αυτη εχει αρκετα
Ferelpis Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/5/2022 στις 4:47 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Έγινε μπέρδεμα με την παράθεση, συγνώμη. 37 λεπτά πριν, GBorb είπε Και εγω δυσκολευτηκα να βρω τραγουδια που μου αρεσουν για να δωσω βαθμους. Ισως γιατι τα τραγουδια που ειναι μονο μουσικη ποτε δεν μου αρεσαν. Και στην λιστα αυτη εχει αρκετα Να πω εδώ -επειδή έχει αναφερθεί κι από κάποιον άλλον νομίζω- ότι δεν ανεβάζουμε ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ανεβάζουμε μουσικά κομμάτια, είτε αυτά είναι τραγούδια είτε απλώς μουσική. Μπορεί να είναι κάποιο κλασικό κομμάτι, κάποιο κομμάτι από σάουντρακ, ή απλώς κάποια μουσική σύνθεση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τραγούδι ντε σώνει και καλά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από Ferelpis 2
GBorb Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, Ferelpis είπε Να πω εδώ -επειδή έχει αναφερθεί κι από κάποιον άλλον νομίζω- ότι δεν ανεβάζουμε ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ανεβάζουμε μουσικά κομμάτια, είτε αυτά είναι τραγούδια είτε απλώς μουσική. Μπορεί να είναι κάποιο κλασικό κομμάτι, κάποιο κομμάτι από σάουντρακ, ή απλώς κάποια μουσική σύνθεση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τραγούδι ντε σώνει και καλά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μα δεν κρινω κανενα. Καλα κανουν και τα βαζουν. Απλα δεν ειναι του γουστου μου αυτα με μονο μουσικη 4
Ferelpis Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 44 λεπτά πριν, GBorb είπε Μα δεν κρινω κανενα. Καλα κανουν και τα βαζουν. Απλα δεν ειναι του γουστου μου αυτα με μονο μουσικη Σεβαστό φίλε μου. Απλά το είπα για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Μουσικό παιχνίδι είναι μωρέ, για να περάσουμε όμορφα. Ας βάζει ο καθένας ό,τι γουστάρει! 3 1
drh Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Ferelpis είπε Να πω εδώ -επειδή έχει αναφερθεί κι από κάποιον άλλον νομίζω- ότι δεν ανεβάζουμε ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ανεβάζουμε μουσικά κομμάτια, είτε αυτά είναι τραγούδια είτε απλώς μουσική. Μπορεί να είναι κάποιο κλασικό κομμάτι, κάποιο κομμάτι από σάουντρακ, ή απλώς κάποια μουσική σύνθεση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τραγούδι ντε σώνει και καλά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Τα έργα των Mazoo and the zoo για παράδειγμα δεν μπορείς τα χαρακτηρίσεις ως κάτι λιγότερο από: ΕΠΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα