Apostol. Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Εβαλα στην εξωπορτα ενα αισθητηρα κινησης υπερυθρων(ακριβουτσικος 25-30 ευρω) τον οποιο συνδεσα με μια πλαφονιερα εξωτερικου χωρου. Ο αισθητηρας ενεργοποιειται χωρις να υπαρχει κινηση. Δεν εχει ρυθμιση ευαισθησιας. Εχει σχεση που ειναι υπερυθρων?Νομιζα οτι ολοι ετσι ειναι(πχ οι πολυ παλιοι δεν ηταν υπερυθρων?) Βεβαια τον εχω βιδωσει με περιστροφη 90 μοιρες για να μην πιανει τον διπλανο, αλλα και παλι δεν νομιζω να εχει σχεση( το πολυ πολυ να μην επιανε καλα, αλλα μπορω να τον βγαλω και να τον βαλω κανονικα) Τον γυριζω πισω?
tigergreg Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Αν υπαρχουν εντομα -πεζικο και περισσοτερο αεροπορια- και ειναι πολυ ευαισθητος ο δεκτης τοτε την πατησες.... Φλιταρισε τον χωρο και δες τι παιζει. Μου ειχε σπασει τα νευρα πριν πολλα χρονια οταν βαραγε ο συναγερμος του αυτοκινητου μου χωρις λογο μεχρι που ανακαλυψα μια μυγα...
ekrepali Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Είτε πιάνει τα έντομα, είτε απότομες εναλλαγές φωτός. Πριν από χρόνια στο μαγαζί έσβηνα φώτα και τον ανεμιστήρα οροφής και περίμενα να σταματήσει εντελώς πριν βάλω συναγερμό, γιατί το φωτοκύτταρο έπιανε τη σκιά του όταν περιστρεφόταν.
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μπορει να φανει αστειο μιας και κοντευουμε 30 βαθμους,αλλα και ο καπνος ενεργοποιει τους αισθητηρες.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Αν υπαρχουν εντομα -πεζικο και περισσοτερο αεροπορια- και ειναι πολυ ευαισθητος ο δεκτης τοτε την πατησες.... Φλιταρισε τον χωρο και δες τι παιζει. Μου ειχε σπασει τα νευρα πριν πολλα χρονια οταν βαραγε ο συναγερμος του αυτοκινητου μου χωρις λογο μεχρι που ανακαλυψα μια μυγα... την κανόνισα εγώ μην ανησυχείς!
fmarulezkd Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Αν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω, κάνε κανα ευχέλαιο καλού κακού, για την περίπτωση που το σπίτι σου είναι χτισμένο πάνω σε ινδιάνικο νεκροταφείο.
Apostol. Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Νταξει τελικα (μαλλον) εφταιγε οτι τον ειχα βαλει περιστραμενο, τον εβαλα οπως πρεπει, του εβαλα και κατι πλαστικα καλυματα που ειχε για να του περιορισω το πεδιο και ολα καλα!
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, Apostol. είπε Νταξει τελικα (μαλλον) εφταιγε οτι τον ειχα βαλει περιστραμενο, τον εβαλα οπως πρεπει, του εβαλα και κατι πλαστικα καλυματα που ειχε για να του περιορισω το πεδιο και ολα καλα! ...μαλακίες ειν' αυτά, κάνε το ευχέλαιο που είπε ο αποπάνω και που πιάνει και τα ινδιάνικα νεκροταφεία να είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα