Λύση costacurta Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Λύση Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παίδες έχω μια Samsung 4k τηλεόραση. Την χρησιμοποιώ για να βλέπω 4κ ταινίες και στο ps5. Στο παρελθόν είχα και ένα πσ κουμπωμένο με rx580 το οποίο είχα ανέκαθεν την ανάλυση σε 4κ 3840χ2160 που μου το έβγαζε και σαν recoment επιλογή στις ρυθμίσεις. Έχει κάτι μήνες που είχα μεταφέρει το πσ σε ένα dell fullhd monitor. Δεν θυμάμαι να είχα πειράξει κάτι όλα σχεδόν τερματιζαν στην ανάλυση του μόνιτορ σε 1080 δηλ. Σημερα μετέφερα πάλι πίσω το πσ στην σαμσουνκ το σύνδεσα με hdmi και για κάποιο λόγο μου βγάζει 1080 ανάλυση. Επιλέγω να πάει σε 3840 που πάλι το δίνει σαν recoment και μαυρίζει και μετά από κάποια δευτερόλεπτα μπαίνει σε 1080. Δεν μπορώ δηλ να το αλλάξω. Επίσης και στο μενού του amd adrenalin και στο ρυθμίζεις οθόνης τη διαβάζει σαν 1080. Τι συμβαίνει? Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση? Άκυρο μάγκες για κάποιο λόγο ήταν το hdmi. Δοκίμασα με άλλο και όλα καλά. Ούτε γνώριζα ότι δεν είναι όλα τα hdmi 4kcapable 2
Rod@X Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 9:58 ΜΜ, costacurta είπε ….Ούτε γνώριζα ότι δεν είναι όλα τα hdmi 4kcapable Ευτυχώς που ανέβασες το θέμα, έτσι το μάθαμε-εμπεδώσαμε, όσοι δεν το ξέραμε ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα