@11h Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Κάρτα γραφικών και μητρική είναι εποχής NVidia bumpgate, οπότε να είσαι προετοιμασμένος φορ δε ινέβιταμπλ.
RTW4ever Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, triplex1 είπε Κοροϊδεύει για το socket που εκανε τις πιο τρελες πωλησεις και υπαρχει ακομη και σημερα και στεκεται μια χαρα και αξιοπρεπως Άμα έχεις μηδενικές απαιτήσεις, είπαμε, να φορτώσει λειτουργικό και να ανοίξει browser, ε κούτσα κούτσα μετά από 5 λεπτά θα το καταφέρει. Το τάμπλετ που κρατάω αυτή τη στιγμή στην τουαλέτα, ένα απλό φτηνό samsung, είναι κλάσεις πιο γρήγορο από τα 775 σας που "μια χαρά κάνουν". Και ο δύσμοιρος ο γαϊδαράκος της γιαγιάς μου μια χαρά ανέβαινε τη μεγάλη ανηφόρα από το αγρόκτημα, κάνοντας μισή ώρα αντί για ένα λεπτό με το αυτοκίνητο. 1
dimoskoutr Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δωρισα τον δικό μου q6600 με 4gb ram και 128gb SSD στο σχολείο μου και εδώ και δύο χρόνια σερφαρουν και χρησιμοποιούν office και YouTube οι συνάδελφοι καθημερινά χωρίς να κάνει κιχ το μηχάνημα. Αγορασμενο νομίζω Πάσχα 2007 ή Πάσχα 2008... Οπότε όλα είναι σχετικά με την χρήση που θέλει ο καθένας για το μηχάνημα. Να πω εδώ ότι τα προηγούμενα 3 χρόνια εκτελούσε χρέη Nas στο σπίτι μου με επιδόσεις σαφώς καλύτερες από το Ds 220+ που έχω τώρα... Με μεγαλύτερη κατανάλωση όμως ε... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από dimoskoutr 2 1
triplex1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 εγω τα εδωσα και τρεχουν στην τσιτα και παιζουν και παιχνιδια 1
dimoskoutr Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Άμα έχεις μηδενικές απαιτήσεις, είπαμε, να φορτώσει λειτουργικό και να ανοίξει browser, ε κούτσα κούτσα μετά από 5 λεπτά θα το καταφέρει. Το τάμπλετ που κρατάω αυτή τη στιγμή στην τουαλέτα, ένα απλό φτηνό samsung, είναι κλάσεις πιο γρήγορο από τα 775 σας που "μια χαρά κάνουν". Και ο δύσμοιρος ο γαϊδαράκος της γιαγιάς μου μια χαρά ανέβαινε τη μεγάλη ανηφόρα από το αγρόκτημα, κάνοντας μισή ώρα αντί για ένα λεπτό με το αυτοκίνητο. Ορατότης χαμηλή. Ομίχλη μπροστά... Οβερ...
lary7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Όταν μπορείς με 9€ να διπλασιάσεις σχεδόν τις επιδόσεις του υπολογιστή που χρησιμοποιείς για συγκεκριμένη χρήση τότε το κάνεις χωρίς πολύ σκέψη. Να δώσεις παραπάνω δεν αξίζει για να πάρεις ενα 5% οταν μιλάμε για σύστημα με τέτοιες επιδόσεις. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, this.is.elia είπε η άμεση απόκριση των nvme, να έχεις 20 tabs ανοιχτά και να ανοίγουν όλα σφαίρα Από το βασικό μου σύστημα: 2 ώρες πριν, this.is.elia είπε Και εσύ βρήκες το θερμότερο καλοκαίρι της τελευταίας 30ετίας να κάνεις overclocking; 😁 Subfact, ήταν δύο μέρες που είχα βάλει stock και είχα κάνει και undervolt τον επεξεργαστή. Παρ' όλα αυτά ένα βράδυ φρείζαρε στο browsing... (θερμοκρασία δωματίου 34 βαθμοί) 2
Kiriakos-GR Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, alcoma3397 είπε Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω τον 9550 Τον βρίσκω μεταξύ 25-30€. Άμα είναι από Γερμανία να τον πάρεις σήμερα.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, RTW4ever είπε Το τάμπλετ που κρατάω αυτή τη στιγμή στην τουαλέτα, Με πέθανες 🤣😂😅 Παρ' όλα αυτά, τo Samsung A70 των 350ε σε βίντεο 1080P/ 60FPS dropάρει... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Τέρης Α. 1
@11h Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 15 minutes ago, Τέρης Α. said: ήταν δύο μέρες που είχα βάλει stock και είχα κάνει και undervolt τον επεξεργαστή. Παρ' όλα αυτά ένα βράδυ φρείζαρε στο browsing... (θερμοκρασία δωματίου 34 βαθμοί) θα ήταν τοσο degraded που τα 'παιξε. Μια χαρά πάντως παει το σύστημά σου.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, @11h είπε θα ήταν τοσο degraded που τα 'παιξε Η μητρική; Μου την έδωσαν σαν χαλασμένη. Παρ' όλα αυτά, ενάμιση χρόνο που τη χρησιμοποιούσα δεν εμφάνισε κάτι περίεργο. Spoiler 1 λεπτό πριν, @11h είπε Μια χαρά πάντως παει το σύστημά σου. Να δω σε λίγες μέρες πως θα πηγαίνει ο i5 12400F.
@11h Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 minutes ago, Τέρης Α. said: Η μητρική; Μου την έδωσαν σαν χαλασμένη. Παρ' όλα αυτά, ενάμιση χρόνο που τη χρησιμοποιούσα δεν εμφάνισε κάτι περίεργο. Reveal hidden contents Να δω σε λίγες μέρες πως θα πηγαίνει ο i5 12400F. αφού έτρεχε 3,6GHz τον Q6700 ήταν θέμα χρόνου. 12400F ακούω. Χάλασες και εσύ 😛
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, @11h είπε Χάλασες και εσύ 😛 Τώρα, σε 15 χρόνια πάλι χρεπολάτρης θα είμαι...
Chris2756 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 1:16 ΜΜ, Kiriakos-GR είπε Ο φίλος σου ο τεχνικός, είναι επηρεασμένος από μια εποχή που όμως πέρασε, όπου το περισσότερο λογισμικό δεν ήταν σε θέση να κάνει χρήση πολλών πυρήνων. Σήμερα το 80% του λογισμικού χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες. Ναι, μπορει ναχεις, δικαιο, διαβαζω επισης οτι πολλα παιχνιδια, χρειαζονται, 4πυρινο επεξεργαστη. Δεδομενου οτι υπαρχει και 10400/1660/32gb, δεν θα εδινα π.χ. 100Ε για αναβαθμιση στο χρεπακι μου, Θα εδινα 20 ισως και 20 για νεα ψυκτρα. Οπως δεν δινω 120-140Ε για 1030, αν την εβρισκα κανα 50αρι ισως. Εμεις οι απλοι χρηστες και οχι τεχνικοι αυτο που μπορουμε να αναφερουμε ειναι κατι που εχουμε δοκιμασει, η προσθηκη ssd και συν 4gb μνημη βελτιωσε το δικο μου μηχανακι. Απο κουτι, ομως σκιζει VERO αθανατο. Τωρα ενταξει, ρε παιδια, ελευθερο σαιτ ειναι, μαζυ με χρησημες πληροφοριες θα υπαρξουν και αυτοι που θελουν να πουλησουν μουρη, γνωσεις, να σαρκασουν και να την πουν στους αλλους. ΟΚ δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης και εκνευρισμου, προσπεπαστε το και πατε παρακατω.
itanium Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δε μπορεί σε δημόσιο φόρουμ όμως ο καθένας να γράφει οτι βλακεία αυτός νομίζει και να παίρνει στον λαιμό του ανθρώπους όπου ρωτούν κάτι συγκεκριμένο, δεν είπε κανείς να πάει κάποιος να στήσει gaming rig σε 775 το 2022 ούτε να κάνει render video o σκοπός είναι ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ αυτή περιλαμβάνει internet, file storage, αναπαραγωγή multimedia, office και τέλος Εδώ λοιπόν ένα από τα 7 συστήματα που έχω στην κατοχή μου με xeon X5460, Αsus p5kpl, σε στοκ μορφή και με 4gb ram μαζί με έναν samsung 840 από την εποχή του Νωε μια χαρά γρήγορος είναι στα ανωτέρω και η gpu του g41 στριμάρει άνετα youtube 1080p νερο, μέχρι εκεί αυτό είναι απλή χρήση, δεν είπαμε σε κάποιον να πάει να βάλει 3080 επάνω για να δει αν τραβάει κάπου έλεος με την υπερβολή Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από itanium 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα