SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, SaFiS είπε Οπως ξαναειπα, μαλλον απο Α/Κ παιρνεις, οποτε μην περιμενεις κατι καλυτερο. Αν ησουν απο καμπινα NGA θα επρεπε να ειχες Modulation “VDSL2 Vectoring” και οχι σκετο “VDSL2” που δινουν απο το Α/Κ… Ε θα το ρωτήσω στους τεχνικούς. Θα τους πάρω αύριο τηλ να ξανά δουν την γραμμή. (του ΟΤΕ εννοώ, μου άφησαν τηλ) Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 On 24/05/2022 at 13:32, SabotazNic said: Τα σημερινα μετα το ξεκλειδωμα: Θα παρακολουθησω τωρα τα errors και βλεπουμε. Αν εχω παλι στιμες που αυξανονται και δεν φορτωνει κατι, πλεον δεν ειναι απο μερια μου @poulinos Μιας και πλεον εχω ευρυζωνικη, το 1ο λαθος ηταν που το adsl καλωδιο ηταν ακομα ενωμενο με του τηλεφωνου. Απο οτι μου ειπαν χθες τα παιδια, πλεον το τηλ παιρνει σημα μονο απο το ρουτερ. Και εδώ το εσωτερικό. Μου έβαλαν και πρίζα στο δωμάτιο για το ρουτερ. Το καλώδιο του τηλ το πέρασαν πάλι από την κάσα της πόρτας και πάει στο τηλ. βγαλε το Fast path>πιο σταθερα θα παιζεις και πιο μεγαλο sync απλα θα εχεις λιγο μεγαλυτερο Ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα