Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω πληκτρολογιο με μεγαλα πληκτρε μεγαλη αποσταση μεταξυ τους και ψηλα απο την βαση. Αν φωτιξονται και τα πληκτρα καλο θαναι. Βλεπω αυτα τα μοντερνα μικρα ομορφα πληκτρολογια και μερικα ταχω ζηλεψει, αλλα δεν βολευουν τις χοντροδακτυλες μου. Παταω δυο δυο τα πληκτρα. Αν εχει παρει κατι το ματι σας απο αυτο που ζητω, θα μου κανατε μεγαλη χαρη. Ευχαριστω

Δημοσ.

https://www.schoolhealth.com/visionboard-2-large-key-keyboard (Θα πληρώσεις και εκτελωνισμό) 

https://www.morekeyboard.com/ (θα πληρώσεις και εκτελωνισμό) 

https://www.lundia.co.uk/shop/Key-Monster-Large-Keyboard-Demo-Model-1845.html (Θα πληρώσεις και εκτελωνισμό) 

Και για μερακλήδες  custom παραγγελία 

fJbYVEH.gif

https://www.whiteclouds.com/blog/large-keyboard/

Δημοσ.

Αυτο της δευτερης προτασης μου χτυπησε στο ματι. Γι αυτο της τελευταιας προτασης, οκ οποτε χρειαζομαι ΤΡΑΚΤΕΡ, δανειζομαι ενα που εχει ο μπαρμπας μου στο χωριο. Και οχι δεν θα πληρωσω εκτελωνισμο, 100 χιλ πληκτρολογια εχει η Ελληνικη αγορα καποιο θα βρω να με καλυπτει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Chris2756 said:

Αυτο της δευτερης προτασης μου χτυπησε στο ματι. Γι αυτο της τελευταιας προτασης, οκ οποτε χρειαζομαι ΤΡΑΚΤΕΡ, δανειζομαι ενα που εχει ο μπαρμπας μου στο χωριο. Και οχι δεν θα πληρωσω εκτελωνισμο, 100 χιλ πληκτρολογια εχει η Ελληνικη αγορα καποιο θα βρω να με καλυπτει

Αν βρεις σφυρά μου! Δύστυχος είναι ακριβό σπορ!

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chris2756 είπε

H Ελληνική αγορά έχει 100χιλιάδες ΣΤΑΝΤΑΡ πληκτρολόγια.. 

Εσύ είπες θες με μεγάλα πλήκτρα.  Η ελληνική αγορά έχει 0 τέτοια ή αν έχει θα ειναι αυτά που σου δείχνω απο πάνω άντε με ελαφρώς διαφορετική τιμή (εγώ ποντάρω στο να τα πουλάνε πολύ παραπάνω)  εκτός και αν το έλεγες για πλάκα και δεν ψάχνεις τέτοιο πληκτρολόγιο. 

Αν δεν έκανες πλάκα τότε εγώ θα σου πρότεινα το 2ο (more keyboard) 

Δημοσ.

Οχι δεν κανω πλακα, δεν γραφω με τις ωρες, αλλα με βολευεουν μεγαλα πληκτρολογια, οπως και ποντικια "γκουμουτσες" Το 2ο, οντως μαρεσει, αλλα μου φαινεται υπερβολικο να κανω "εισαγωγη" ενα πληκτρολογιο. Ειχα ψιλοβολευτει με τα πληκτρα ενος  genesis rhod 400, αλλα κακης ποιοτητας μπογια, ξεβαψε

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Οχι δεν κανω πλακα, δεν γραφω με τις ωρες, αλλα με βολευεουν μεγαλα πληκτρολογια, οπως και ποντικια "γκουμουτσες" Το 2ο, οντως μαρεσει, αλλα μου φαινεται υπερβολικο να κανω "εισαγωγη" ενα πληκτρολογιο. Ειχα ψιλοβολευτει με τα πληκτρα ενος  genesis rhod 400, αλλα κακης ποιοτητας μπογια, ξεβαψε

Ναι το morekeyboard σίγουρα έχει μεγαλύτερα πλήκτρα απο αυτό που λες

Απο εκει και πέρα μην νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι απλά θα διαλέξεις (για το Morekeyboard) first class international (γενικά USPS ΚΑΜΙΑ άλλη γιατί χρεώνουν 100 ευρώ χωρίς λόγο +τέλη στο τελωνείο με USPS περνάει στα ελτα όταν έρχεται εδώ και πληρώνεις μόνο τα τέλη όπως θα έπρεπε δηλαδή ) και θα σου βγεί γύρω στα 125 ευρώ όλα μέσα (τελωνείο μεταφορικά κτλ ) 

Απο την δική σου πλευρά δηλαδή δεν θα υπάρξει κάποια διαφορά στην "εμπειρία" σε σχέση με το να το παράγγελνες απο skroutz 

Δημοσ.
3 hours ago, Chris2756 said:

Αυτό το χόμπι θέλει εισαγωγή και πάει πολύ ακριβά. Δυστυχώς έτσι είναι. Μακάρι να βρεις αυοτ που θες από Ελλάδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...