Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πριν χρόνια (το 2007 μάλλον)  είχα κάνει ένα email στο in.gr 

αποφάσισα σήμερα για κάποιο άσχετο λόγο να δω ακόμη αν υπάρχει. 

Δεν βρήκα τρόπο για να μπώ αλλά αυτό που έκανα ειναι απο άλλο ενεργό mail (hotmail.com) να στείλω μήνυμα στον mail που είχα κάνει στο in.gr έστω [email protected] και το έστειλε κανονικά (Δεν έβγαλε πρόβλημα ότι δεν ανταποκρίνεται ο server και δεν στάλθηκε το mail εδώ και μια ώρα οπότε υποθέτω πως υπάρχει) 

Ξέρετε κάποιο τρόπο για να μπορώ να μπω στο mail μου θυμάμαι και τον κωδικό απλά δεν βρίσκω κάποιο link για login ούτε θυμάμαι τα imap κτλ για το in.gr για να το βάλω χειροκίνητα στο πρόγραμμα που έχω για mails.  

Δημοσ.

Είχαν θέσει μια ημερομηνία λήξης κάποιον Ιανουάριο προηγούμενου έτους, αναφέροντας ότι όσοι είχαν λογαριασμό, να κρατήσουν αρχεία που θέλουν, να αλλάξουν κύριο μέιλ κτλ κτλ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να κάνεις τώρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Everest είπε

Είχαν θέσει μια ημερομηνία λήξης κάποιον Ιανουάριο προηγούμενου έτους, αναφέροντας ότι όσοι είχαν λογαριασμό, να κρατήσουν αρχεία που θέλουν, να αλλάξουν κύριο μέιλ κτλ κτλ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να κάνεις τώρα.

Ναι αρχικά το υπέθεσα και εγώ αλλά έστειλα mail στην διεύθυνση έχουν περάσει κάποιες ώρες και δεν έλαβα κάποιο email ότι δεν κατάφερε να σταλεί 

πχ αν στείλω σε ένα ανύπαρκτο mail (ακόμη και αν υπάρχει ο server πχ gmail) πχ [email protected] απο το outlook 

σε δευτερόλεπτα παίρνω μήνυμα απο τον [email protected] που να λέει 

Η παράδοση στους παρακάτω παραλήπτες ή ομάδες απέτυχε:

[email protected] ([email protected])
Η διεύθυνση που στείλατε το μήνυμά σας δεν βρέθηκε στον τομέα προορισμού. Μπορεί να μην πληκτρολογήθηκε σωστά ή να μην υπάρχει. Προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα κάνοντας ένα ή περισσότερα από τα εξής:

1. Στείλτε ξανά το μήνυμα, αλλά πριν το κάνετε αυτό, διαγράψτε και πληκτρολογήστε ξανά τη διεύθυνση. Εάν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προτείνει αυτόματα μια διεύθυνση, μην την επιλέξετε.
  2. Διαγράψτε το cache Αυτόματης Συμπλήρωσης παραληπτών στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ακολουθώντας τα βήματα σε αυτό το άρθρο: Κωδικός κατάστασης 5.1.1. Στη συνέχεια, στείλτε ξανά το μήνυμα, αλλά πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι διαγράψατε και πληκτρολογήσατε ξανά τη διεύθυνση.
  3. Επικοινωνήστε με τον παραλήπτη με κάποιον άλλο τρόπο (για παράδειγμα, μέσω τηλεφώνου), για να επιβεβαιώσετε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή διεύθυνση. Ρωτήστε τον παραλήπτη εάν έχει ορίσει κάποιον κανόνα προώθησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενδέχεται να προωθεί το μήνυμά σας σε εσφαλμένη διεύθυνση.

και μετά κάποια debugging dumps 

Ενώ στέλνοντας στην @in.gr διεύθυνση μου δεν έλαβα τέτοιο μήνυμα. 

Άρα σίγουρα υπάρχει ακόμη άσχετα αν δεν δίνουν πρόσβαση.  Τους έστειλα μήνυμα σχετικά με το θέμα και τους είπα ότι το χρειάζομαι για να ανακτήσω έναν λογαριασμό που ξέχασα τον κωδικό του για να δούμε :P  

Δημοσ.

Θα εχουν σεταρει απλως ενα catch-all email και τελος. Για αυτο δεν λαμβανεις μήνυμα λάθους. 

Στείλε σε ενα ανύπαρκτο mail @in.gr και δεν θα λάβεις μήνυμα λαθους.

Σιγα μη σου απαντήσουν, αν απαντησουν σε εσενα, θα αρχίσουν ολοι να ζητανε το mail τους πισω. 

Υ. Γ. έχοντας δει αλλα ποστ σου και πως απαντάς με λινκ και αρθρα από το ίντερνετ, περίμενα περισσότερα απο εσενα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...