Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Τίποτα σπουδαίο. Απλά όπως εμείς ελέγχουμε αν ήρθε σωστά η παραγγελία με τα σουβλάκια, έτσι και αυτός αναρωτιέται "είναι αυτό που παράγγειλα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltos_id Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Ο άνθρωπος παπάτζα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kisan Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μεγάλος παπατζης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirkos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, Skrobo είπε Να φανταστώ δεν αγόρασαν καθόλου puts πριν την ανακοίνωση οι δικοί σου φίλε Ελλον ε; Ρωτάω γιατί έκανε τόσο μπαμ η ιστορια που μέχρι και εγώ εγώ όταν ανακοινώθηκε η αγορά πήρα puts στα 40 δολάρια. Από ότι φαίνεται απλά έπεσα έξω στην ημερομηνία. Α ρε φυλακή που θέλετε... Από που αγόρασες puts Skrobo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, AtiX είπε Παζάρια συναντάς κάθε μέρα και παντού, τώρα γιατί γίνεται θέμα με το Elon και όχι για το κυρ Χρήστο που πήρε μισοτιμής κάτι παπούτσι που του γυαλίσαν, δεν ξέρω… Γιατι παίζει με δις και με βάση αυτά που κάνει χειραγωγει μετοχές. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, mirkos είπε Από που αγόρασες puts Skrobo? Ta options και futures τα έχω σε Interactive Brokers. Μετοχές εχω στην degiro μόνο. Αν είναι να ασχοληθείς με options, να προσέχεις παρά πολύ, καθως είναι σχεδόν τζόγος. Καλή επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 με 10€ την μετοχή θα το πάρει ο Ελον xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mordred34 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 O ανθρωπος που δημιουργησε απο το μηδεν εταιρειες κολοσσους ειναι παπατζης συμφωνα με τον Τακη και τον Μπαμπη του Insomnia.....🤣 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Έκλεισα πριν δυο χρόνια το λογαριασμό μου, 40% νεκροί λογαριασμοί, 45% bot, 14% ζωντανοί που ο αλγόριθμος τους έθαβε, 0.5% κυβερνητικοί λογαριασμοί και εταιρείες, 0,5% αυτοί που προσπαθούσαν να σε κατασκοπεύσουν. Ο Elon είναι παίχτης σε μεγάλα παιχνίδια και όχι χαϊβάνι. Εδω κολλάει το ... να βλέπετε για να μαθαίνετε πως γίνονται οι δουλειές. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Kiriakos-GR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, dstilio είπε Εάν αποδειχτεί (που μάλλον έτσι είναι) ότι πανω από το 5% είναι bots, τότε δεν θα πληρώσει 1δις σε περίπτωση που υποχωρήσει από την προσφορά. Η προσφορά έγινε με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποιούσε το Twitter στους μετόχους του. Έχει να φάει wakeup call o κόσμος... τι 5% εάν δεν είναι 50% καλά είναι. O Musk το ήξερε προφανώς, ξέρει τι κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PredatorOfLiberty Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 22 ώρες πριν, AtiX είπε Παζάρια συναντάς κάθε μέρα και παντού, τώρα γιατί γίνεται θέμα με το Elon και όχι για το κυρ Χρήστο που πήρε μισοτιμής κάτι παπούτσι που του γυαλίσαν, δεν ξέρω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, Phoenix4 είπε Έχει να φάει wakeup call o κόσμος... τι 5% εάν δεν είναι 50% καλά είναι. O Musk το ήξερε προφανώς, ξέρει τι κάνει. Εάν ήξερε τι έκανε δεν θα έβαζε ρήτρα 1 δις για μη ολοκλήρωση της εξαγοράς. Θα το έβαζε από την αρχή ως όρο. Χειραγωγει την μετοχή και τώρα που βλέπει πως πέφτουν τρελά οι μετοχές, προσπαθεί να κερδίσει αρκετά δις και να ρίξει το κόστος της αγοράς. Το 1 δις που θα χάσει θα το κερδίσει πολλαπλά μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, james01gr είπε Εάν ήξερε τι έκανε δεν θα έβαζε ρήτρα 1 δις για μη ολοκλήρωση της εξαγοράς. Θα το έβαζε από την αρχή ως όρο. Χειραγωγει την μετοχή και τώρα που βλέπει πως πέφτουν τρελά οι μετοχές, προσπαθεί να κερδίσει αρκετά δις και να ρίξει το κόστος της αγοράς. Το 1 δις που θα χάσει θα το κερδίσει πολλαπλά μετά. Να κερδίσει πως φίλε μου; Αφού έχει δεσμευτεί σε συγκεκριμένο ποσό. Δεν αλλάζει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, polaki είπε Να κερδίσει πως φίλε μου; Αφού έχει δεσμευτεί σε συγκεκριμένο ποσό. Δεν αλλάζει αυτό. Σε βρίσκω με έλλειμμα εμπορικής φαντασίας. Εαν βγει από την συμφωνία και πληρώσει το τίμημα ... σημαίνει ότι η υπόθεση Twitter είναι αποτυχία σε εμπορική αξία, και δεν θα πουληθεί ποτέ σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα