Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Πριν λίγες μέρες αγόρασα από το φυσικό κατάστημα της under Armour ένα αθλητικό παπούτσι το οποίο όμως ναι μεν το δοκίμασα εκεί αλλά χθες που πήγα να το φορέσω για πρώτη φορά με ενοχλούσε πολύ στο δεξί πόδι. Αποφάσισα να το επιστρέψω, εννοείται στην αρχική του μορφή όπως ήταν κλπ καθώς δεν το χρησιμοποίησα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς αν δικαιουμαι επιστροφή χρημάτων. Θα κοιτάξω να βρω άλλο μοντέλο ή ακόμα και το ίδιο σε άλλο νούμερο αλλά σε περίπτωση που δεν μου ταιριάζει κάτι, υπάρχει η δυνατότητα να επιστραφούν τα χρήματα; Σας ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δες στο site τους κάτω κάτω κάπου θα έχει για επιστροφές. Συνήθως δε δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων. Σου πιστώνονται τα χρήματα για να πάρεις κάτι άλλο 

Δημοσ.

Δεν διευκρινίζει για αγορές από φυσικό κατάστημα. Θα πάω αύριο και θα δω. Θα ενημερώσω κι εδώ, απλά ρώτησα αν είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία. Σε ευχαριστώ 

Δημοσ.

Μιας και λύθηκε το θέμα του ts και για να μην ανοίγω άλλο ίδιο για τέτοιες σαχλαμάρες..

Είναι να μου έρθουν αύριο τα Ultraboost 22 από την πρόσφατη προσφορά των 91€ αλλά το μετάνιωσα και θέλω να τα γυρίσω πίσω. Αφού τα παραλάβω μπορώ να τα επιστρέψω σε κατάστημα της Adidas ή πρέπει υποχρεωτικά να κάνω τη διαδικασία με την UPS;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Philippe είπε

Μιας και λύθηκε το θέμα του ts και για να μην ανοίγω άλλο ίδιο για τέτοιες σαχλαμάρες..

Είναι να μου έρθουν αύριο τα Ultraboost 22 από την πρόσφατη προσφορά των 91€ αλλά το μετάνιωσα και θέλω να τα γυρίσω πίσω. Αφού τα παραλάβω μπορώ να τα επιστρέψω σε κατάστημα της Adidas ή πρέπει υποχρεωτικά να κάνω τη διαδικασία με την UPS;

Εγώ χρειάστηκε να μιλήσω μαζί τους και να τα γυρίσω με ups (δικά τους έξοδα).

Απλά για να γίνει η επιστροφή των χρημάτων πρέπει πρώτα να τα παραλάβει η adidas και η διαδικασία παίρνει καμιά βδομάδα.

Επεξ/σία από FireKiller
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...