Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ώρα έχω την μισθοδοσία μου στην εθνική. Ωστόσο έχω την επιλογή να αλλάξω, και έχω λογαριασμούς σε Πειραιώς, alpha και eurobank πέραν της εθνικής αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση που παρέχει η εθνική.

Ποια τράπεζα θεωρείται ότι παρέχει τα καλύτερα features στο internet banking και γενικώς καλύτερη εξυπηρέτηση;

Δημοσ.

καμια !!!!
Απο την εθνικη εχουμε το λογαριασμο για τις καρτες του μαγαζιου...
στην καραντινα ειπαμε να εχουμε αλλο ενα μηχανημα pos για να μην υπαρξει προβλημα, πηγαμε eurobank, ανοιξαμε λογαριασμο με χρεωσαν 3€ ανα μηνα που διατηρουμε τον λογαριασμο, μας χρεωσαν ενα pos, στην εφορια, το οποιο δεν εχει ερθει ΠΟΤΕ !!!! και ακομα μετα απο 1 χρονο το ψαχνουμε, αυτοι μαλλον οχι... υποστηριξη ΜΗΔΕΝ
Πειραιως, μας ανοιξε η ασφαλιστικη μας εναν λογαριασμο για να εχουμε πιστωτικη καρτα και να πληρωνουμε την ασφαλεια μας με δοσεις, το ετησιο συμβολαιο μας. Απο την πρωτη δοση που επεσε στην πιστωτικη ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ στον λογαριασμο της καρτας !!!! ειναι παντα μηδεν με αποτελεσμα να μην πληρωνεται ποτε απο την παγια εντολη γιατι ειναι υπολοιπο ΜΗΔΕΝ !!! Απειρα τηλεφωνα, επισκεψεις στο καταστημα δεν εχουν λυσει το προβλημα που εχουν αυτοι και μου εχουν δημιουργησει εμενα γιατι καθε τρεις και λιγο πρεπει να πηγαινω στην τραπεζα να βαζω λεφτα για τα παρει η πιστωτικη, μιας και ηλεκτρονικα δεν γινεται γιατι ο λογαριασμος ειναι μηδεν οποτε δεν εχει πληρωμη. Κουλο !!!???
Παμε εθνικη τωρα  ... δουλευουν ολα μεχρι να εχεις προβλημα... προβλημα στο POS παρε το support και ο θεος μαζι σου
χρεωσεις που κανεις δεν ξερει πως υπολογιζονται ακριβως με βαση το ποσο πληρωμης στο pos και αλλα πολλα.... Αλλα γενικα καλυτερη εικονα απο τους αλλους.
απο την αλλη εχεις και την VIVA με την οποια δεν αντιμετωπισαμε ποτε στα δυο χρονια κανενα προβλημα

• Like 3
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dimidimidim είπε

Για την ώρα έχω την μισθοδοσία μου στην εθνική. Ωστόσο έχω την επιλογή να αλλάξω, και έχω λογαριασμούς σε Πειραιώς, alpha και eurobank πέραν της εθνικής αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση που παρέχει η εθνική.

Ποια τράπεζα θεωρείται ότι παρέχει τα καλύτερα features στο internet banking και γενικώς καλύτερη εξυπηρέτηση;

Καλησπερα και εγω εχω και στις 4 αλλα στην eurobank απο οτι εχω δει εγω  εκτος οτι η εφαρμογη σε iphone δεν μου εχει κανει ποτε κανενα θεμα εχω και ποιο πολλες επιστροφες στα ψωνια που κανω καθημερινα (βενζινη , σουπερ κτλ κτλ ) , μετα θα εβαζα την τραπαιζα πειραιως που εχει και τα yellows . 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

καμια !!!!

Πειραιως, μας ανοιξε η ασφαλιστικη μας εναν λογαριασμο για να εχουμε πιστωτικη καρτα και να πληρωνουμε την ασφαλεια μας με δοσεις, το ετησιο συμβολαιο μας. Απο την πρωτη δοση που επεσε στην πιστωτικη ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ στον λογαριασμο της καρτας !!!! ειναι παντα μηδεν με αποτελεσμα να μην πληρωνεται ποτε απο την παγια εντολη γιατι ειναι υπολοιπο ΜΗΔΕΝ !!! Απειρα τηλεφωνα, επισκεψεις στο καταστημα δεν εχουν λυσει το προβλημα που εχουν αυτοι και μου εχουν δημιουργησει εμενα γιατι καθε τρεις και λιγο πρεπει να πηγαινω στην τραπεζα να βαζω λεφτα για τα παρει η πιστωτικη, μιας και ηλεκτρονικα δεν γινεται γιατι ο λογαριασμος ειναι μηδεν οποτε δεν εχει πληρωμη. Κουλο !!!???

για να φαίνεται 0 σημαινει ότι δεν έχει συνδεθεί η υποχρέωση(ασφάλεια ) με τη πιστωτική.......αν φαινόταν(έμπαινε) θα χρέωνε τη πιστωτική όποτε πας τώρα και το κανείς χειροκίνητα(τρόπος του λέγειν).....μπορεί η ασφαλιστική εταιρεία να μην έχει συνδεθεί με το σύστημα δόσεων μέσω πιστωτικής .......το λάθος είναι της μηχανογράφησης γιαττι εδώ έχουμε τόσες εταιρείες που πληρώνουμε με δόσεις μέσω πιστωτικής γιατί να κολλάει στη συγκεκριμένη????

τώρα σχετικά με το θέμα μας τα e banking ειναι εργαλεια που λιγο πολυ μοιαζουν μεταξυ τους.......αν ελεγα οτι καποιο απολα αναβαθμιζεται συχνοτερα θα ελεγα της Πειραιως απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το ebanking ειναι εργαλειο, δεν ειναι κριτήριο για να επιλέξεις τραπεζα, αν και ολες οι συστημικές ειναι ιδιες

Όπως είπες όλες οι συστημικές είναι οι ίδιες, άρα για μένα ναι, είναι το ebanking το κριτήριο. 

Δημοσ.

Έχω Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank. Πιο εύχρηστο e-banking βρίσκω της Alpha αλλά δεν ξέρω αν είμαι biased επειδή είναι αυτό που χρησιμοποιώ πιο συχνά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω χρησιμοποιήσει όλα τα web banking το πιο όμορφο και λειτουργικό είτε web based είτε app θεωρώ μακράν της Eurobank

Επεξ/σία από WhitePixel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...