Waiss Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Aυτο το δέχομαι. Αν και θεωρώ πως ποτε δεν θα ειναι τοσο smooth γιατι η samsung δεν εχει τον απολυτο ελεγχο οπως η apple. Αλλα το να βγαζουμε το OneUi lagfest και γεματο bloat δειχνει απλα ασχετοσυνη, για να μην πω τιποτα αλλο 31 λεπτά πριν, 360kias είπε Δούλεψα εχθές ένα note 8 galaxy. Έμεινα με το ποσό smooth είναι ακόμα και σήμερα. Αυτό πλέον δεν ισχύει που λες. Δηλαδή το s22 ultra θες να μου πεις το 2024 θα κολλάει? Μάλλον δεν έχετε δουλέψει άλλες συσκευές για να καταλάβετε τι εστί smooth ως όρος.
gasantony Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μια χαρά θα είναι! Πολύ ευχαριστημένος από όλη τη σειρά s2# ultra...ότι πιο ολοκληρωμένο κατά τη γνώμη μου...
panther_512 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Toper Harley είπε Έτσι.. βροχή τα megapixels...!!! Να τσιμπάνε τα πρόβατα...!!!! Φίλε μου, τα κινητά που έχουν 100 plus megapixels δεν βγήκαν τυχαία. Υπάρχει τεράστιο κενό στην αγορά από όλους εμάς που τραβάμε φωτογραφιες για γιγαντοαφισες υψηλής ευκρίνειας. Τα 200MP είναι ένα πολύ καλό βήμα για όσους ασχολούνται με την τέχνη της γιγαντοαφίσας. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από panther_512 1
neoxrated Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 πολυ καλο παιδια, το πηρα και εκανα ενα beta τεστ αυτα τα 200 MP, καλη ποιοτητα θα ελεγα
Just_travel_everywhere Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Μετα απο την παρα πολυ κακη εμπειρια, αλλα και κακης καμερας του iphone 12 αναγκαστηκα πηγα στο s22 ultra. Εκτος της πολυ καλυτερης καμερας πλεον εχω και το ζουμ το οποιο νομιζα πως ηταν αχρηστο. Τελικα ειναι πλεον απαραιτητο να υπαρχει σε κινητο. Βεβαια και το πενακι θεωρουσα αχρηστο και τελικα το χρησιμοποιω μεχρι και στην δουλεια για σημειωσεις... Δεν νομιζω να το αλλαξω για s23 ultra... Αλλα μαλλον το s24, αν υπαρξει, θα το τιμησω. Και τα δύο στα χέρια μου το έχω εντάξει την ημέρα βγάζει καλές φωτογραφίες το samsung τη νύχτα όμως πραγματικά είναι για τα σκουπίδια 7 στις 10 φωτογραφίες
b-boy_steve Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Και τα δύο στα χέρια μου το έχω εντάξει την ημέρα βγάζει καλές φωτογραφίες το samsung τη νύχτα όμως πραγματικά είναι για τα σκουπίδια 7 στις 10 φωτογραφίες Κατι εχεις μπερδεψει η τρολαρεις οτι το εχεις στα χερια σου. Οι μονες φωτος που ειναι σκουπιδια ειναι του Iphone. Απο την στιγμη που ειπες οτι το αιφον βγαζει καλυτερα φωναξες οτι τρολαρεις!!!
Waiss Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Aπό κάτοχο του S22 Ultra στο Facebook... Oι φίλοι πιο πάνω που γράφουν για την πιο smooth εμπειρία σε Android, η μόνο Samsung είχαν μια ζωή και είναι ανίδεοι η είναι οι κλασσικοί τύποι στο ιντερνετ που γράφουν όποια κοτσάνα τους κατέβει. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Waiss
stam28 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 6:05 ΜΜ, WolvesInTheThroneRoom είπε Οντως τρελά αντικειμενικός. Το OneUI είναι πλεον πιο smooth ακομα και απο το σκετο android ενώ οι εφαρμογές που έχει η Samsung προεγκατεστημενες παιζει να ειναι ελαχιστες, κυριως της Microsoft άντε και κανα Facebook Poco f3 κινητό των 250€ το ένιωσα πιο γρήγορο από το s22 ultra. Δεν νομίζω οτι αξίζει τα 1300€ σε καμία περίπτωση. Αν θέλεις να μιλήσουμε για Android προτιμώ oxygen os. Το s22 ultra τεχνολογικά είναι κτήνος αλλά με exynos οχι δεν θα πάρω
Just_travel_everywhere Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Κατι εχεις μπερδεψει η τρολαρεις οτι το εχεις στα χερια σου. Οι μονες φωτος που ειναι σκουπιδια ειναι του Iphone. Απο την στιγμη που ειπες οτι το αιφον βγαζει καλυτερα φωναξες οτι τρολαρεις!!! Καλά κοιμήσου και ονειρεψου . Και δεν τρολαρω δεν έχω τέτοια ψυχολογικά . Αν δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες στο iPhone λογικό είναι να νομιζεις ότι τρολαρω . Βγάλε νυχτερινή φωτογραφία και πορτρέτο ακόμα καλύτερα και θα δεις την διαφορά .
b-boy_steve Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλά κοιμήσου και ονειρεψου . Και δεν τρολαρω δεν έχω τέτοια ψυχολογικά . Αν δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες στο iPhone λογικό είναι να νομιζεις ότι τρολαρω . Βγάλε νυχτερινή φωτογραφία και πορτρέτο ακόμα καλύτερα και θα δεις την διαφορά . Σε νυχτερινη φωτογραφια ειναι η μερα με την νυχτα τι συγκρινεις τωρα; να μου ελεγες για νυχτερινο βιντεο να σου πω ναι το αιφον εχει καλυτερο αλλα σε φωτογραφια δε... Εδω τραβαει υπερβολικα καλυτερες βραδινες απο 13 προ μαξ και εσυ μου λες οτι χανει το s22 ουλτρα απο το 12αρι... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από b-boy_steve
Just_travel_everywhere Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Σε νυχτερινη φωτογραφια ειναι η μερα με την νυχτα τι συγκρινεις τωρα; να μου ελεγες για νυχτερινο βιντεο να σου πω ναι το αιφον εχει καλυτερο αλλα σε φωτογραφια δε... Εδω τραβαει υπερβολικα καλυτερες βραδινες απο 13 προ μαξ και εσυ μου λες οτι χανει το s22 ουλτρα απο το 12αρι... Δεν είπα ποτέ iPhone 12 . Για το 13 μαξ
360kias Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 10:52 ΠΜ, Just_travel_everywhere είπε Και τα δύο στα χέρια μου το έχω εντάξει την ημέρα βγάζει καλές φωτογραφίες το samsung τη νύχτα όμως πραγματικά είναι για τα σκουπίδια 7 στις 10 φωτογραφίες Καλά μη το λες πάρα έξω αυτό γτ θα έχεις πρόβλημα..να σε σώσω προσπαθώ 1
KostasKri Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 10:00 ΜΜ, 360kias είπε Δούλεψα εχθές ένα note 8 galaxy. Έμεινα με το ποσό smooth είναι ακόμα και σήμερα. Αυτό πλέον δεν ισχύει που λες. Δηλαδή το s22 ultra θες να μου πεις το 2024 θα κολλάει? Δεν αναφέρομαι σε γενικά κολλήματα. Απλά όταν πας σε συσκευές του 1k+ ακόμα και το παραμικρό θα με ενοχλεί. Και έχοντας κόσμο με android στον κύκλο μου γνωρίζω πως συγκριτικά υπάρχει διαφορά.
b-boy_steve Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 10:52 ΠΜ, Just_travel_everywhere είπε Και τα δύο στα χέρια μου το έχω εντάξει την ημέρα βγάζει καλές φωτογραφίες το samsung τη νύχτα όμως πραγματικά είναι για τα σκουπίδια 7 στις 10 φωτογραφίες Δεν φαινεται να τα εχεις... Ειλικρινα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα