Προς το περιεχόμενο

Το επόμενο παιχνίδι ποδοσφαίρου της ΕΑ δεν θα είναι «FIFA»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αραγε ποσοι απο δω θα τρεξουν πρωτοι πρωτοι για να παρουν τον νεο τιτλο ποδοσφαιρου της EA;

Αν ο καταναλωτης σταματουσε να αγοραζει οτι σαχλα εβγαζε η ΧΨ εταιρια, το gaming σημερα δεν θα ηταν σε αυτα τα χαλια...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το πιο πιθανό να δούμε κάποιο 2KFIFA24.

Ετσι κι αλλιώς σε οποιοδήποτε format θα το δούμε απο το 24 απο την ΕΑ,το ultimate θα υπάρχει.

Σε αυτό έχει επενδύση η ΕΑ και θα συνεχίσει.

Το FUT είναι το Number1 τις ΕΑ.

Ναι άλλαξε όνομα και κάτι έγινε τώρα ρε παιδί μου Λογικά κάτι με τα δικαιώματα παίζει

39 λεπτά πριν, Othal είπε

Ενταξει. Λουλουδια. Στο Winning Eleven το δεκάρι της Βραζιλιας το λεγανε οπως ενα μπαρμπα μου απο τη Λακοπετρα, αλλα ειναι το μονο που θα τσακιζαμε ολοι αν εβγαινε ενα remaster. Καπου στην πορεια με τα ποδοσφαιρακια χαθηκε η ουσια του gameplay και του χαβαλε. Εντυπωση κανει ποσο ψ****ς ειναι και δεν το βλεπουνε τα εμπορικα τους οτι απο τοτε που αρχισανε και γινοντουσαν ολο και πιο πολυπλοκα τα παιχνιδια τους, τοσο περισσοτερο κοσμο εχαναν. Εγω παντως στα κενα μου εδω ειμαι...

Tehkan_World_Cup.jpg

Πω πω τι μας θύμισες τώρα θυμάμαι και το σύστημα για να τους βάζεις τα γκολάκια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ougxar είπε

Οσο πιο ρεαλιστικα προσπαθουν να κανουν τα ποδοσφαιρακια τοσο χειροτερα γινονται,μετα το pes 6 το χαος,αντε και kickoff 2

Εγώ δεν είμαι παίχτης αθλητικών αλλά προσωπική μου άποψη σαν τέτοιος επειδή είχα fifa 2004 (ή κάποιο κοντινό του δεν θυμάμαι ακριβώς χρονιά) το οποίο τότε το είχα λιώσει όμως όταν είχα αγοράσει PS3 και είπα να βάλω και κάνα ποδοσφαιράκι έτσι για την γκάμα και αγόρασα το pes 2014 (ή κάποιο κοντινό του δεν θυμάμαι πάνω κάτω εκείνη την χρονολογία) μου φάνηκαν πολύ ξένα και counter intuitive τα controls αλλά και γενικά το gameplay που νομίζω "τιμωρούσε" αρκετά το ανοιχτό παιχνίδι ειδικά τις σέντρες δεν έπαιζε να μπει ποτέ γκολ έτσι :P έπρεπε με το ζόρι να μπεις μεγάλη περιοχή και να σουτάρεις επίσης δύσκολα έως καθόλου έκανες τρίπλες ήθελε πολύ παίξιμο με μικρές πασούλες 

Επίσης μην κάνεις τάκλιν ή δεν θα γίνει τίποτα ή φάουλ 

Οκ ρεαλισμός θα μου πεις αλλά μου την έδινε αυτό :P 

πχ με το fifa 2004 ήξερα ακριβώς πότε να κάνω τακλιν έτσι ώστε το πόδι να βρει μπάλα ή ακόμη να κάνω τακλιν για να διακόψω πάσα στο pro και διπλα στην μπάλα να ήμουν και να έκανα τάκλιν παίζει να μην την ακουμπούσε καν :P .  

βέβαια οκ δεν το είχα λιώσει το pro ούτε κοντά στο βαθμό που έλιωσα το fifa αλλά νταξ πιστεύω ήταν λίγο off στο gameplay/controlls όπως και να έχει 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1

24 λεπτά πριν, aypnia είπε

Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να πάθει ότι έπαθε η Square Enix με τη Marvel.

Θα τα βγάλει τα λεφτά του το όνομα, γιατί η FIFA αυτό μόνο δίνει, για ένα όνομα ζητάει πολλά λεφτά.

αυτοι δεν δινουν χρημα ουτε για τις ομαδες για την fifa θα δωσουν

1 ώρα πριν, Othal είπε

Ενταξει. Λουλουδια. Στο Winning Eleven το δεκάρι της Βραζιλιας το λεγανε οπως ενα μπαρμπα μου απο τη Λακοπετρα, αλλα ειναι το μονο που θα τσακιζαμε ολοι αν εβγαινε ενα remaster. Καπου στην πορεια με τα ποδοσφαιρακια χαθηκε η ουσια του gameplay και του χαβαλε. Εντυπωση κανει ποσο ψ****ς ειναι και δεν το βλεπουνε τα εμπορικα τους οτι απο τοτε που αρχισανε και γινοντουσαν ολο και πιο πολυπλοκα τα παιχνιδια τους, τοσο περισσοτερο κοσμο εχαναν. Εγω παντως στα κενα μου εδω ειμαι...

Tehkan_World_Cup.jpg

θύμισέ μου το όνομα ρε αρχηγέ!

2 ώρες πριν, ougxar είπε

Οσο πιο ρεαλιστικα προσπαθουν να κανουν τα ποδοσφαιρακια τοσο χειροτερα γινονται,μετα το pes 6 το χαος,αντε και kickoff 2

Μετα το pes 6 (του ps2) χαος. Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.

Εχετε δει στα πρακτορεια οπαπ, τι γραφικα έχει αυτο το virtual soccer που και καλά στοιχηματίζεις? Λέτε να βγάλουν κάτι τέτοιο?

15 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Εχετε δει στα πρακτορεια οπαπ, τι γραφικα έχει αυτο το virtual soccer που και καλά στοιχηματίζεις? Λέτε να βγάλουν κάτι τέτοιο?

Αυτό που βλέπεις στα πρακτορεία είναι prerendered, αδύνατο να επιτευχθεί με την υπάρχουσα υπολογιστική ισχύ που είναι προσιτή για τη συντριπτική πλειοψηφία.

• Like 1

3 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Όπως και να λέγετε σημασία εχει να υπάρχουν οι παίχτες και οι ομάδες με τα ονοματά του και όχι παίχτες να λέγονται Μαμπε, Μισι, Ραναλτο, Μπανζαμα και ομάδες White Madrit, Μοναχο, London Blue και παρόμοια.

Συμβαίνουν ακόμα αυτά τα ξεφτιλίκια ; Θυμάμαι πρίν 15 χρόνια κάτι Roberto Larcos :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...