Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάω να την προσθέσω πάει να ανοίξει τους όρους για να κάνω αποδοχή και εκεί με πετάει πίσω. Προσπάθησα 10 φορες ούτε visa ούτε mastercard

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/6/2022 στις 10:30 ΠΜ, askizas είπε

Όταν πάω να την προσθέσω πάει να ανοίξει τους όρους για να κάνω αποδοχή και εκεί με πετάει πίσω. Προσπάθησα 10 φορες ούτε visa ούτε mastercard

Μία από τα ίδια,το κάνω το ξανά κάνω και με πετάει στην αρχή... 

Επεξ/σία από teo lilio
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Brainmorf είπε

Αναφέρει κάποιο μήνυμα σφάλματος ή σας πάει κατευθείαν στην αρχή; 

Τίποτα τίποτα, απλά μας πετάει στην αρχή!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2022 στις 9:23 ΠΜ, teo lilio είπε

Τίποτα τίποτα, απλά μας πετάει στην αρχή!

Έχετε την εφαρμογή ή πηγαίνετε από το υπηρεσίες Google - Ρυθμίσεις για εφαρμογές Google - Google Pay; 

Επεξ/σία από Brainmorf
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brainmorf είπε

Έχετε την εφαρμογή ή πηγαίνετε από το υπηρεσίες Google - Ρυθμίσεις για εφαρμογές Google - Google Pay; 

Και από την εφαρμογή και από εκεί που είπες εσύ κάνει το ίδιο, με πετάει στην αρχή! 

Δημοσ.

Παιδια! Μαλλον μπηκε κ η εθνικη!!!! 

Screenshot_2022-06-22-19-13-45-05_f7aa348215f5d566f9e4ca860f474209.jpg

8 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε

Παιδια! Μαλλον μπηκε κ η εθνικη!!!! 

Screenshot_2022-06-22-19-13-45-05_f7aa348215f5d566f9e4ca860f474209.jpg

Μαλλον ερχεται γιατι με visa μ βγαζει αυτο...

Screenshot_2022-06-22-19-22-09-68_f7aa348215f5d566f9e4ca860f474209.jpg

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε εμένα δεν δούλεψε τελικά με το samsung S10 και δούλεψε με το S20. Σε φίλο μου που έχει s10e πάλι δεν δουλεύει, μάλλον είναι bug της σειράς. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάρτα Πειραιώς δεν περνάει στο gpay υπάρχει κάποιος τρόπος να την βάλω έχω πάρει 100 φορές την τράπεζα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω μιλήσει και με την google support είπαν ότι το έκαναν αλλά τίποτα τα ίδια. 

Να πω ακόμα η κάρτα ξεκινάει από 4305 και της γυναίκας μου εκεί την περνει την δικιά μου όχι 

Επεξ/σία από panos31412
Δημοσ.
19 ώρες πριν, panos31412 είπε

Κάρτα Πειραιώς δεν περνάει στο gpay υπάρχει κάποιος τρόπος να την βάλω έχω πάρει 100 φορές την τράπεζα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω μιλήσει και με την google support είπαν ότι το έκαναν αλλά τίποτα τα ίδια. 

Να πω ακόμα η κάρτα ξεκινάει από 4305 και της γυναίκας μου εκεί την περνει την δικιά μου όχι 

Εμένα όταν δεν την έπαιρνε είχα πάρει την τράπεζα και τους το είπα. Δεν με πήραν ποτέ πίσω, μετά από λίγο καιρό έφτιαξε, οπότε δεν ξέρω αν έκαναν κάτι αυτοί. Σε εμένα κόλλαγε όταν πήγαινε να φορτώσει τους όρους τις τράπεζας. Ίσος έκαναν αυτοί κανένα update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, apostolos22 είπε

Εμένα όταν δεν την έπαιρνε είχα πάρει την τράπεζα και τους το είπα. Δεν με πήραν ποτέ πίσω, μετά από λίγο καιρό έφτιαξε, οπότε δεν ξέρω αν έκαναν κάτι αυτοί. Σε εμένα κόλλαγε όταν πήγαινε να φορτώσει τους όρους τις τράπεζας. Ίσος έκαναν αυτοί κανένα update.

Επικοινώνησα ξανά με την τράπεζα μου είπανε ότι επειδή είχα αλλάξει δύο κινητά ότι υπήρχανε μέσα πορτοφόλι της Google με τις κάρτες και έπρεπε να γίνουν διαγραφή από τα συγκεκριμένα κινητά που είχανε πει οι κάρτες ώστε να ξεμπλοκάρει για να μπορεί να τα βάλω στο επόμενο πορτοφόλι αυτό που έχω το καινούργιο κινητό με πήρανε πίσω τηλέφωνο και μου είπαν ότι το χουνε κάνει ότι έχουνε σβήσει όλες τις προηγούμενες καταχωρήσεις που υπάρχουνε και είπα να ξαναδοκιμάσω μετά αλλά πάλι τα ίδια δεν μου παίρνει πουθενά δεν μπορώ να βάλω την κάρτα συγκεκριμένα της Πειραιώς. Οι άλλες κάρτες μπαίνουν κανονικά. Απλώς Μου είπαν ότι αν δεν μπαίνει τότε να ξαναπάρω τηλέφωνο να το να του το ξαναπώ. 

Επεξ/σία από panos31412
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταργεί και η Piraeus Bank το δικό της wallet (αναμενόμενο). Και η αλήθεια είναι ότι δούλευε και δεν δούλευε. 

Αν θυμάμαι καλά ήδη το έχει κάνει η eurobank και η NBG.

Λογικά θα ακολουθήσει και η Alpha.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το  Καταργήσει δεν το Καταργήσει ...

εγώ μετά από 2 μήνες αναμονή  για να παραλάβω την ανανέωση  της κάρτα μου την έκανα για άλλη τράπεζα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...