vagstef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Antelop Solutions. Κάτι πρέπει να έχει αλλαξει, όνομα..δεν ξέρω https://www.fintechfutures.com/2021/03/piraeus-bank-extends-antelop-partnership-for-digital-payments/ 1
johnfree Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 αυτος ο ''γυαλακιας'' μας εχει ταλαιπωρησει τοσο καιρο και κολλαει συνεχεια το app...😂
katsiletra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, navagr είπε Υπάρχει και η curve Μόνο που η curve δεν συνεργάζεται με τις εκάστοτε επιστροφές κάθε τράπεζας, οπότε χάνεις στους μεγάλους συνεργάτες πόντους. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από katsiletra 1
agn0spt93 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα ακόμα δεν την δέχεται το Google Pay την κάρτα της Πειραιώς. Είναι χρεωστική VISA. Δοκίμασα να την εισάγω από το https://pay.google.com, την δέχτηκε απλά χωρίς να μου στείλει κάποιο push notofication η εφαρμογή της Πειραιώς. Στην εφαρμογή βέβαια του Google Pay δεν την εμφανίζει. Δοκίμασα να κάνω και force stop την εφαρμογή μήπως την εμφανίσει αλλά δεν έγινε κάτι. Τι version έχει η εφαρμογή σε εσάς που δούλεψε; Εμένα είναι v2.143.434517044 σε Android 9. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από agn0spt93
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, agn0spt93 είπε Εμένα ακόμα δεν την δέχεται το Google Pay την κάρτα της Πειραιώς. Είναι χρεωστική VISA. Δοκίμασα να την εισάγω από το https://pay.google.com, την δέχτηκε απλά χωρίς να μου στείλει κάποιο push notofication η εφαρμογή της Πειραιώς. Στην εφαρμογή βέβαια του Google Pay δεν την εμφανίζει. Δοκίμασα να κάνω και force stop την εφαρμογή μήπως την εμφανίζει αλλά δεν έγινε. Τι version έχει η εφαρμογή σε εσάς που δούλεψε; Εμένα είναι v2.143.434517044 σε Android 9. Εκεί που την καταχώρησες δεν είναι για να πληρώνεις ανέπαφα,ειναι για πληρωμές μέσω internet.Ειναι διαφορετικά πράγματα. 1
vagstef Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Από σήμερα και visa στη λίστα με τις τράπεζες 3 1
xristoscls18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2022 στις 9:54 ΠΜ, apostolos22 είπε Όταν πάω να την προσθέσω πάει να ανοίξει τους όρους για να κάνω αποδοχή και εκεί με πετάει πίσω. Μπες απ τον chrome στο pay.google.com καταργησε την καρτα-ες και ξανα περνα την απο την εφαρμογη google pay και θα γινει.. 😁 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από xristoscls18 1
agn0spt93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, xristoscls18 είπε Μπες απ τον chrome στο pay.google.com καταργησε την καρτα-ες και ξανα περνα την απο την εφαρμογη google pay και θα γινει.. 😁 Δοκίμασα κι εγώ να καταργήσω από τον browser όλες τις κάρτες μπας και δουλέψει. Μετά από το Google Pay app δοκίμασα να βάλω την κάρτα. Αλλά την πήρε έτσι.. Στο Google Pay από browser τη βλέπω βέβαια. Αλλά στο κινητό δεν υπάρχει.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Ukforthemoment
ribo7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Σόρυ αν είμαι offtopic, αλλά που μπορώ να διαβάσω έναν οδηγό πως να χρησιμοποιώ το google pay? Θέλω να μάθω κυρίως για ασφαλείς τρόπους χρήσης και σύνδεσης με κάρτες τραπεζών (π.χ. έχει διαφορά αν η σύνδεση γίνει από το app της τράπεζας ή μέσα από το google pay? Αν συνδεθεί με κύριο λογαριασμό, θα είναι ασφαλής ή καλύτερα να συνδέσω δευτευρόντα λογαριασμό με λίγα λεφτά μέσα?). Συνδέεται με Paypal? Thx
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, ribo7 είπε Σόρυ αν είμαι offtopic, αλλά που μπορώ να διαβάσω έναν οδηγό πως να χρησιμοποιώ το google pay? Θέλω να μάθω κυρίως για ασφαλείς τρόπους χρήσης και σύνδεσης με κάρτες τραπεζών (π.χ. έχει διαφορά αν η σύνδεση γίνει από το app της τράπεζας ή μέσα από το google pay? Αν συνδεθεί με κύριο λογαριασμό, θα είναι ασφαλής ή καλύτερα να συνδέσω δευτευρόντα λογαριασμό με λίγα λεφτά μέσα?). Συνδέεται με Paypal? Thx Oπως και να κάνεις την σύνδεση είναι το ίδιο. Κάρτα συνδέεις.Οπότε ότι έχεις κάνει με την καρτα το ίδιο θα συνεχίσει μέσω gpay.Απλά αντικαθιστάς την κάρτα με το κινητό. 1
apostolos22 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 12/6/2022 στις 2:53 ΜΜ, xristoscls18 είπε Μπες απ τον chrome στο pay.google.com καταργησε την καρτα-ες και ξανα περνα την απο την εφαρμογη google pay και θα γινει.. 😁 Δεν έχει καμία κάρτα μου εκεί
johnfree Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ribo7 είπε Σόρυ αν είμαι offtopic, αλλά που μπορώ να διαβάσω έναν οδηγό πως να χρησιμοποιώ το google pay? Θέλω να μάθω κυρίως για ασφαλείς τρόπους χρήσης και σύνδεσης με κάρτες τραπεζών (π.χ. έχει διαφορά αν η σύνδεση γίνει από το app της τράπεζας ή μέσα από το google pay? Αν συνδεθεί με κύριο λογαριασμό, θα είναι ασφαλής ή καλύτερα να συνδέσω δευτευρόντα λογαριασμό με λίγα λεφτά μέσα?). Συνδέεται με Paypal? Thx ενα βιντεο για να παρεις μια γευση αν και υπαρχουν πολλα.. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από johnfree 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα