Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VISA Πιστωτική ΟΚ - 4908...

VISA Χρεωστική ΟΚ - 4305...

2022-05-25 17.52.18.png

Μόλις παρατήρησα ότι την debit Μου την βγάζει not verified! Μου ζητάει το 3ψήφιο κωδικό της κάρτας, αλλά βγάζει πρόβλημα. 

Την αφαιρώ, την ξανά προσθέτω και μετά από λίγο... γίνεται not verified! Αναμονή...

Screenshot_20220525-235921.jpg

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
  • Like 2
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω προσθήκη Visa Debit της Πειραιώς στο Google Pay, έκανα την πρώτη πληρωμή ανέπαφα μέσω NFC και GPay πριν καμιά ώρα απροβλημάτιστα. 

Αντίο Curve, ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου ολο αυτό το διάστημα!

• Like 3
Δημοσ.

Μην βιαστείς να πετάξεις την Curve. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε site που μπορεί η ελληνική κάρτα να μην περνάει ή γενικά για αγορές από το εξωτερικό .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρεωστική με 4305 8 δεν περνάει. Λογικά έχετε διαφορετικό 5ο ψηφίο όσοι είναι οκ.

Επεξ/σία από geofak
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geofak είπε

Χρεωστική με 4305 8 δεν περνάει. Λογικά έχετε διαφορετικό 5ο ψηφίο όσοι είναι οκ.

Η δική μου έχει 5ο ψηφίο 8 και πέρασε κανονικά και στο GPay και πλήρωσα χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, γιατί δεν μου δέχεται την κάρτα? Πειραιώς είναι 

Screenshot_20220602-122108_Google Play services.jpg

Επεξ/σία από teo lilio
Δημοσ.
2 ώρες πριν, teo lilio είπε

Καλημέρα παιδιά, γιατί δεν μου δέχεται την κάρτα? Πειραιώς είναι 

Είναι Mastercard?

Δημοσ.

Καλημέρα, μετά από αλλαγή κινητού, δεν με αφήνει να ξαναπεράσω τις κάρτες μου στο google pay, δυστυχώς. Και στους όρους που φέρνει για αποδοχή στην αρχή της προσθήκης της κάρτας, αναφέρει μεταξύ άλλων και το google pay πλέον.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Προσπαθώ κι εγώ μέρες να περάσω την κάρτα της Πειραιώς στο GPay, αλλά δεν τη δέχεται.. Η εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς δεν γνωρίζει (κλασσικά) και δεν μπορεί να βοηθήσει.

Λαμβάνω συνεχώς αυτό το error.  Είναι Visa με 5ο ψηφίο το 8.

Screenshot-Google-Play-services.jpg

Όμως, από τις ρυθμίσεις του NFC του κινητού έχει το Winbank Pay. Στο οποίο θα πρέπει να ενεργοποιήσω το NFC, να ακουμπήσω το κινητό στο τερματικό, να πατήσω Pay, να βάλω δακτυλικό αποτύπωμα και μετά να το πάρει. Κάτι το οποίο είναι χρονοβόρο και 2 στις 5 φορές δεν πιάνει και πρέπει να το ξανακάνω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, agn0spt93 είπε

Καλημέρα,

Προσπαθώ κι εγώ μέρες να περάσω την κάρτα της Πειραιώς στο GPay, αλλά δεν τη δέχεται.. Η εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς δεν γνωρίζει (κλασσικά) και δεν μπορεί να βοηθήσει.

Λαμβάνω συνεχώς αυτό το error.  Είναι Visa με 5ο ψηφίο το 8.

Μόλις μου εμφάνισε τους όρους για την πιστωτική που είναι Mastercard. Μέχρι χθες δεν τους έβγαζε. Αλλά δεν γίνεται η επαλήθευση τελικά.

Είναι θέμα ημερών πιστεύω

Έκανα λάθος τον 3ψηφιο

Πέρασε τελικά και η πιστωτική mastercard

588940855_Screenshot_20220609-133254_GooglePlayservices.jpg.760ef665fcc606add8cfa66547a7f42a.jpg

Επεξ/σία από vagstef
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...