vagstef Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Φαίνεται πως η Πειραιώς είναι σχεδόν έτοιμη για Google Pay! 🥳 2
dr_papas Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αντε επιτέλους!! edit: Πάνω πάνω λέει για τα πορτοφόλια apple pay, garmin pay και fitbay όμως.. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από dr_papas 1
apostolos22 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Ελπίζω να βάλλουν σύντομα. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να πληρώσω με την εφαρμογή της Πειραιώς. Αλλά καλό είναι να έχεις συγκεντρωμένες όλες τις κάρτες.
dr_papas Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Καλημέρα, τι έγινε εντάχθηκαν τελικά? Προσπάθησα τώρα αλλά δεν γίνεται κάτι ακόμα, σήμερα δεν μου βγάζει καν τους όρους να προχωρήσω.
sortie Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Πειραιώς ε; Για να θυμηθώ... maintenance σε ώρες αιχμής....Χμ οκ, ευχαριστώ δεν θα πάρω! 1
vagstef Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, apostolos22 είπε χειροκίνητα την περάσατε ή από το app? χειροκίνητα, δεν υπάρχει κάποιο update ακόμα για το app, που φαντάζομαι θα αργήσει (ίσως) 1
GraveDigger Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, vagstef είπε χειροκίνητα, δεν υπάρχει κάποιο update ακόμα για το app, που φαντάζομαι θα αργήσει (ίσως) Αφού δεν το έχει λανσάρει ακόμη επίσημα η Πειραιώς, στους όρους που αποδέχεσαι ακόμη δεν υπάρχει η ενότητα για το Google Pay και οι κάρτες Mastercard δεν περνάνε μέχρι στιγμής, πώς να το δώσει στο app για σύνδεση; 1
vagstef Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 48 λεπτά πριν, GraveDigger είπε Αφού δεν το έχει λανσάρει ακόμη επίσημα η Πειραιώς, στους όρους που αποδέχεσαι ακόμη δεν υπάρχει η ενότητα για το Google Pay και οι κάρτες Mastercard δεν περνάνε μέχρι στιγμής, πώς να το δώσει στο app για σύνδεση; Δεν αντιλέγω όμως η κάρτα μου καταχωρήθηκε κανονικά με κωδικό μεσω sms από την Πειραιώς, επίσημα. Το "λανσάρισμα" είναι άλλο θέμα που ειδικά για την Πειραιώς που είναι τα ζώα μου αργα μπορεί να πάρει καιρό. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξει το Google Pay για όλες τις κάρτες. Πολλές τράπεζες το ανοίγουν για κάποιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα