washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τώρα αν εκεί δεν έγινε σωστός έλεγχος ...πράγμα που παίζει να παίζει, και κυρίως παίζει να το ισχυριστούν οι ενοικιαστές που φύγανε, εάν πουν αυτοί να το πάνε δικαστικά (δεν ξέρω ποιος θα κατηγορήσει ποιον και ποιος θα κινηθεί εναντίον ποιου), αλλά το θέμα είναι πιθανώς όλο αυτό να βγει σε μπλέξιμο για την topic starter, ακόμη και έμμεσα. Και σίγουρα θα είναι ένα μείον, καθώς προορίζουν το ακίνητο για πώληση... 1 ώρα πριν, vasmg είπε O έλεγχος δεν ξέρω με τι αφορμή έγινε. Προφανώς αφού υπέβαλαν την αίτηση για διακοπή της σύνδεσης όταν ήρθαν είδαν το ρολόι πειραγμένο. Είμαι άσχετη από τα θέματα αυτά και δεν ξέρω καν πως μοιάζει ένα πειραγμένο ρολόι και τι διαφορετικό έχει από το κανονικό. Επειδή κι εγώ αυτό που φοβάμαι είναι μην μας κατηγορήσουν οτι εμείς τους το δώσαμε έτσι (με πειραγμένο μετρητή δηλαδή) για αυτό ρωτάω αν όταν γίνεται σύνδεση σε νέο όνομα, δεν θα γίνονταν κάποιος έλεγχος ; Δηλαδή 16 χρόνια που μισθώνεται το ακίνητο ο μετρητής δεν ελέγχθηκε ποτέ;; Εξαρτάται από το "πείραγμα" μεν (και το είδος της ρευματοκλοπής) - πάντως σε γενικές γραμμές δεν θα καταλάβεις κάτι απλώς κοιτάζοντας ένα ρολόι (πχ τα "κομμένα καλώδια" που είπες ότι σου ανέφεραν στο φλου, από τον ΔΕΔΔΗΕ). ...δεν έχει νόημα να "φοβάσαι" : αν ισχύσει κάτι από αυτά που ανέφερε ο Βασίλης (ήταν και 16 χρόνια ενοικιαστές...), όντως το πιθανότερο είναι να ρίξουν την ευθύνη στους ενοικιαστές. Το θέμα είναι βεβαια πώς θ' αντιδράσουν εκείνοι, ειδικά αν το "μπουγιουρντί" που θα προκύψει θα είναι τσουχτερό, και ειδικότερα εάν όντως δεν έχουν σχέση με το ζήτημα (...μπορεί μέχρι και κάποιος "δικός τους" να έβαλε χέρι και να μην το γνώριζαν, ακριβώς όπως είπα και για την δική σας περίπτωση...Λίγο πιο δύσκολο στην περίπτωση ενοικιαστών, αλλά και πάλι υπάρχει σαν πιθανότητα : θέλω να πω, ΑΝ υπήρξε "χέρι", ε μάλλον το γνώριζαν και κάνουν τα κορόιδα. Από την άλλη, μια λογική λέει ότι ακριβώς για να μην έχουν προβλήματα, θα είχαν αποκαταστήσει την παράνομη παρέμβαση πριν παραδώσουν το διαμέρισμα, εάν ήταν κάτι τύπου "ξανασυνδέω ένα καλώδιο που είχα αποσυνδέσει πιο πριν"). Και γενικά το θέμα είναι τί ακριβώς έγινε. Αλλά πριν φτάσει το πράγμα στο συμπέρασμα, από την στιγμή που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, σε φάση "να κάνω κάτι όσο είναι νωρίς, για να προλάβω καμμιά στραβή", πρέπει απλά να περιμένετε το πόρισμα από ΔΕΔΔΗΕ. Και μετά να κινηθείτε ανάλογα. 49 λεπτά πριν, vasmg είπε Άρα σίγουρα έγινε και όταν κάνανε την σύνδεση στο όνομα τους στην αρχή της μίθωσης και προφανώς δεν διαπιστώθηκε κάτι, σωστά; Τον είδα τον σύνδεσμο απλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το συμπέρασμα; ,,,δεν υπάρχει κάτι 100% σίγουρο ρε συ : μπορεί να υπήρχε θέμα από πριν, και όταν πήραν την παροχή στ' όνομά τους απλά να μην έγινε σωστά ο όποιος έλεγχος. Θέλω να πω, το ότι το πρωτόκολλο μπορεί να λέει για έλεγχο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι έγιναν όλα όπως προβλεπόταν. Εδώ χειρουργοί ξεχνάνε μέσα σε ασθενείς ψαλίδια και νυστέρια, τί να λέμε τώρα....Αν βέβαια το πάει ο ΔΕΔΔΗΕ "by the book", τότε λογικά θα ζητήσουν τα ρέστα (όπως είπε κι ο Βασίλης), από τον τελευταίο που είχε αναλάβει την παροχή, θεωρώντας ως "δεδομένο" ότι για να πάρουν την παροχή στο όνομά τους, θα έγινε έλεγχος. Αλλά μην προτρέχουμε : όπως είπα, κάτσε πρώτα να βγει πρώτα το επίσημο συμπέρασμα και μετά βλέποντας και κάνοντας. Αν θες, κράτα ενήμερο το thread που άνοιξες, όταν θα υπάρξουν εξελίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα