Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/5/2022 στις 8:30 ΜΜ, joker99 είπε

παιδες επαναφερω το θεμα

αν παω σε λιγο πιο δυνατη gpu,σε πια μοντελα παμε?

πχ οικονομικη μου ειπατε την RX 6600,μετα ανεβαινουμε στην RX 6600GT.μετα την RX 6600GT που παμε?

Αν είναι να δώσεις παραπάνω λεφτά , οθόνη άλλαξε. Περισσότερο τόπο θα πιάσουν εκεί, παρά στις κάρτες και γενικά στο υπόλοιπο hardware ....  

Δημοσ.
Στις 25/5/2022 στις 8:30 ΜΜ, joker99 είπε

παιδες επαναφερω το θεμα

αν παω σε λιγο πιο δυνατη gpu,σε πια μοντελα παμε?

πχ οικονομικη μου ειπατε την RX 6600,μετα ανεβαινουμε στην RX 6600GT.μετα την RX 6600GT που παμε?

η 6600 των 370 ειναι τεραστια καρτα. οι πιο ακριβες μπορει να κοστιζουν 300 ευρω παραπανω κ να μην καταλαβαβεις καμια διαφορα,εκτος αν εχεις οθονη 4κ κ 60ιντσες κλπ

αν βαλεις πιο ακριβη καρτα πχ 6700 με οθονη 1080 η καρτα θα καθεται , η 6600 θα αποδιδει το ιδιο,το ματι δεν θα εχει αλλη αισθηση

αντι να εδινα 800ευρω για να παρω μια 3070 θα αγοραζα δυο... 6600 ή θα εχτιζα δυο πισι με τα ιδια λεφτα

• Like 1
Δημοσ.

Η 6600 είναι μια χαρά για 1080p. Σε συνδυασμό με 5600Χ και μια budget μητρική 550 στήνεις gaming pc που παίζει τα πάντα. Θα χρειαστείς σίγουρα και έναν μεγάλο δίσκο hdd για τα παιχνίδια. Βάλε π.χ έναν nvme 500 και έναν hdd 3 ή 4 gb και είσαι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, για να μην ανοιγω καινουριο θεμα μιας που δεν προκειται να το φτιαξω αμεσα (απο Φθινοπωρο κι αναλογα με τις τιμες παντα) θελω να κανω μια φιλολογικη ερωτηση για να ξερω να υπολογισω τα εξοδα μου για αλλες αμεσες αγορες. Για 1080p gaming (μετριο οχι κατι τρομερο) και με επεξεργαστη και hardware για να μου βγαλει 7+ χρονια επαρκει το 1000αρικο λετε? (εχω καινουριο κουτι και 500αρη 970 evo plus απο βιασυνη αλλα εμεινα με αυτα, περιφερειακα και οθονη δε θελω, εχω 4k τηλεοραση διπλα)

Ευχαριστω!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, arisenal είπε

Καλησπερα παιδια, για να μην ανοιγω καινουριο θεμα μιας που δεν προκειται να το φτιαξω αμεσα (απο Φθινοπωρο κι αναλογα με τις τιμες παντα) θελω να κανω μια φιλολογικη ερωτηση για να ξερω να υπολογισω τα εξοδα μου για αλλες αμεσες αγορες. Για 1080p gaming (μετριο οχι κατι τρομερο) και με επεξεργαστη και hardware για να μου βγαλει 7+ χρονια επαρκει το 1000αρικο λετε? (εχω καινουριο κουτι και 500αρη 970 evo plus απο βιασυνη αλλα εμεινα με αυτα, περιφερειακα και οθονη δε θελω, εχω 4k τηλεοραση διπλα)

Ευχαριστω!

Με τα σημερινά δεδομένα, δεν φτιάχνεις "τέλειο" build ούτε για σήμερα(που λέει ο λόγος)

Όλα έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις που έχεις. Αν δεν έχεις πρόβλημα να ρίχνεις τις απαιτήσεις σου περνώντας ο καιρός, τότε όλα οκ.

Έτσι που τρέχει η τεχνολογία, φαντάζει ακατόρθωτο να φτιάξεις pc που θα αντέξει gaming για 7 χρόνια χωρίς προσθήκες/αναβάθμιση.

Η ερώτηση φυσικά δεν είναι ούτε "φιλολογική" όπως λες... μέχρι το φθινόπωρο ποιός ξέρεις τι έχουμε να περιμένουμε...;

Δημοσ.

Ετσι ειναι σαφως, ηδη τα σχεδια μου πηγαν πισω 1,5 χρονο, παλι καλα που δεν εχω μεινει χωρις pc.

Τα 7 χρονια κυριως επεξεργαστικα τα θετω ως στοχο, για gaming ναι ριχνω ανετα τις απαιτησεις (εξαλλου strategy και racing παιζω κατα κυριο λογο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...