Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Βλακείες του youtube. Όταν τα έχεις σε ταξινόμηση "κορυφαία" (ή "επάνω" αν είσαι από κινητό) δεν τα δείχνει όλα. Πρέπει να πατήσεις το "νεότερα"

Για το νεότερα λέω, αυτό το κόλπο το έχω καταλάβει καιρό, απλά είμαι περίεργος αν κάνει επέμβαση κανείς και τα κόβει και αν το κόβει εγώ γιατί το βλέπω?

Επεξ/σία από Mhdenistis
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Για το νεότερα λέω, αυτό το κόλπο το έχω καταλάβει καιρό, απλά είμαι περίεργος αν κάνει επέμβαση κανείς και τα κόβει και αν το κόβει εγώ γιατί το βλέπω?

Υπάρχουν κάποια σχόλια που δεν δημοσιεύονται αυτόματα αλλά θέλουν έγκριση από τον καναλάρχη πρώτα. 

Οι καναλάρχες μπορούν να ρυθμίσουν σε κάθε βίντεο αν θέλουν να δημοσιεύονται όλα τα σχόλια ή να κρατούνται τα πιθανώς ανεπιθύμητα για έγκριση

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nabuko είπε

Βλακείες του youtube. Όταν τα έχεις σε ταξινόμηση "κορυφαία" (ή "επάνω" αν είσαι από κινητό) δεν τα δείχνει όλα. Πρέπει να πατήσεις το "νεότερα"

Συμβαίνει κι αυτό, σωστό. Αλλά κάποιες φορές το σχόλιο σβήνεται εντελώς μετά από 20 δευτερόλεπτα και δεν το βλέπεις είτε πατήσεις ταξινόμηση κατά "νεότερα" είτε " κορυφαία"  Μπορεί το youtube ή το κανάλι στο βίντεο που έχεις γράψει το σχόλιο να έχει βάλει απαγορευμένες λέξεις και να σβήνονται τα σχόλια που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Candela είπε

Συμβαίνει κι αυτό, σωστό. Αλλά κάποιες φορές το σχόλιο σβήνεται εντελώς μετά από 20 δευτερόλεπτα και δεν το βλέπεις είτε πατήσεις ταξινόμηση κατά "νεότερα" είτε " κορυφαία"  Μπορεί το youtube ή το κανάλι στο βίντεο που έχεις γράψει το σχόλιο να έχει βάλει απαγορευμένες λέξεις και να σβήνονται τα σχόλια που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη.

Γι' αυτή την περίπτωση διάβασε την απάντησή μου ακριβώς από πάνω

Δημοσ.

Γι αυτό που ρώτησα ποιο πάνω, η χειρότερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε κανάλι στο YouTube είναι να καταργηθεί το κανάλι και να μην επιτραπεί να ανοίξει ξανά κανάλι από τον συγκεκριμένο λογαριασμό? ή υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Candela είπε

Γι αυτό που ρώτησα ποιο πάνω, η χειρότερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε κανάλι στο YouTube είναι να καταργηθεί το κανάλι και να μην επιτραπεί να ανοίξει ξανά κανάλι από τον συγκεκριμένο λογαριασμό? ή υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο?

Το στέλνουν στην εφορία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Candela είπε

η χειρότερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε κανάλι στο YouTube είναι να καταργηθεί το κανάλι και να μην επιτραπεί να ανοίξει ξανά κανάλι από τον συγκεκριμένο λογαριασμό?

Ναι

3 λεπτά πριν, Candela είπε

ή υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο?

Δεν υπάρχει

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Nabuko είπε
1 ώρα πριν, Candela είπε

ή υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο?

Δεν υπάρχει

Από το ίδιο το youtube δεν υπάρχει πρόστιμο. Σε μια άλλη περίπτωση όμως αν κάποιος ανεβάσει βίντεο που ανήκουν σε κάποιον άλλο τα πνευματικά δικαιώματα, ο δεύτερος δεν θα κυνηγήσει νομικά τον πρώτο για χρηματική αποζημίωση?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Candela είπε

Από το ίδιο το youtube δεν υπάρχει πρόστιμο. Σε μια άλλη περίπτωση όμως αν κάποιος ανεβάσει βίντεο που ανήκουν σε κάποιον άλλο τα πνευματικά δικαιώματα, ο δεύτερος δεν θα κυνηγήσει νομικά τον πρώτο για χρηματική αποζημίωση?

Όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...