Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ουδεμία σχέση αυτό που φαντάζεσαι με την πραγματικότητα.

Η πρακτική που περιγράφει ο ts δεν έχει να κάνει με στρατηγική σπάσιμο νεύρων, απλά το κάνουν γιατί έτσι τους βολεύει καλύτερα και επειδή ξέρουν πως οι περισσότεροι το δέχονται αδιαμαρτύρητα.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω 🙂

Το "αδιαμαρτυρητα" σημαινει δυο πραγματα, ειτε προκειται για αμυνα για να μη σπασουν τα νευρα τους και να γινει η δουλεια τους, ειτε προκειται για καποιον αργοσχολο. Γιατι κανεις λογικος ανθρωπος που δουλευει ή ασχολειται με πεντε πραματα στη ζωη του δε θα δεχοταν ετσι απλα να παει να περιμενει σε ενα συνεργειο 8 ωρες ποτε θα του καπνισει του πραγματογνωμονα ή της εταιρειας του.

Γενικοτερα οι ασφαλιστικες εχουν και το μαχαιρι και το καρπουζι, το γνωριζουν αυτο, και συμπεριφερονται αναλογα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lector είπε

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω 🙂

Το "αδιαμαρτυρητα" σημαινει δυο πραγματα, ειτε προκειται για αμυνα για να μη σπασουν τα νευρα τους και να γινει η δουλεια τους, ειτε προκειται για καποιον αργοσχολο. Γιατι κανεις λογικος ανθρωπος που δουλευει ή ασχολειται με πεντε πραματα στη ζωη του δε θα δεχοταν ετσι απλα να παει να περιμενει σε ενα συνεργειο 8 ωρες ποτε θα του καπνισει του πραγματογνωμονα ή της εταιρειας του.

Κατά την ταπεινή μου άποψη οι λόγοι που κάποιοι το δέχονται "αδιαμαρτύρητα" είναι αδιάφοροι, σημασία έχει ότι όντως ένα ποσοστό το δέχεται αδιαμαρτύρητα, και για αυτό ακριβώς το τμήμα ζημιών της κάθε ασφαλιστικής και ο πραγματονώμονας το προτείνουν κάθε φορά, ακόμα και ένας στους είκοσι να το δεχτεί κέρδος έχουν.

21 λεπτά πριν, lector είπε

Γενικοτερα οι ασφαλιστικες εχουν και το μαχαιρι και το καρπουζι, το γνωριζουν αυτο, και συμπεριφερονται αναλογα.

Γενικότερα αυτό δεν ισχύει, αν ίσχυε τότε ούτε στις 10 περιπτώσεις που ξέρω από πρώτο χέρι αλλά ούτε και στην περίπτωση του ts θα συμβιβάζονταν με τηλεφωνική επικοινωνία πριν την συνάντηση και θα επέμεναν στο αρχικό 9-5.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lector είπε

Το εχουν οταν υπαρχουν ατομα που σκεφτονται ετσι.

Σιγα μην τους παρακαλαμε κιολας,ενω παιρνουν τοσα λεφτα για να κανουν μια φορα την τιμημενη τη δουλεια τους,ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Θυμαμαι ενα κοπροσκυλο,εριστικοτατη υπαλληλος,σε μια υποθεση που μου ειχε πατησει ενα φορτηγο ενα KTM Aphex,κοστος γυρω στο 5.000 καινουργιο,βγηκε αχρηστο το ποδηλατο και τους επαιρνα μερα παρα μερα για να προχωρησει.

Η τυπισσα παντα μου ελεγε μη με παιρνεις,θα σε παρω εγω,αλλα δε με πτοουσε.

Για ενα διαστημα σταματησα να παιρνω,γιατι δουλευα αρκετα.
Οταν ξαναπηρα μετα απο Χ μερες,μου λεει ελα που εισαι,εψαχνα να σε βρω,βγηκε η αποζημιωση μπλα μπλα ( τριχες δεν ειχα ουτε μια αγνωστη κληση εκεινο το διαστημα ).

Ποσα θα παρω της λεω;
300 ευρω μου λεει ( ολικη ) .

Πας καλα της λεω; 5000 κοστιζει,4000 μεταχειρισμενο.

Σορρυ μου λεει ( ετσι ακριβως ) ,δε μπορω να κανω κατι καλυτερο.

Σορρυ;Εννοια σου της λεω και θα κανω εγω.Κλεισιμο το τηλεφωνο και καμια επαφη  μετα.

Δικηγορος κατευθειαν,πηρα 3.500 κυριος,εμεινε και το ΚΤΜ για parts,αλλα δεν επιασε πολλα.

Για ενα προφυλακτηρα στο ρενο τρεχαμε κανα μηνα ,το αμαξι 10 μερες στο συνεργειο για εκτιμηση γιατι δεν βρισκανε δηθεν τη φιλικη  δηλωση,στο τελος μου καλυπταν το 50% γιατι ειχε λεει ζημια ηδη ο προφυλακτηρας,τα ειχαν κανει πλακακια ο φαναρτζης με τον πραγματογνωμονα.
Δεν ασχοληθηκα,πηρα το αμαξι και εφυγα βριζοντας.

Αυτα πριν πολλα χρονια,πιο πιτσιρικας,αν τυχει κατι τωρα ,ο θεος να τους φυλαει.

Το που

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το εχουν οταν υπαρχουν ατομα που σκεφτονται ετσι.

Σιγα μην τους παρακαλαμε κιολας,ενω παιρνουν τοσα λεφτα για να κανουν μια φορα την τιμημενη τη δουλεια τους,ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Θυμαμαι ενα κοπροσκυλο,εριστικοτατη υπαλληλος,σε μια υποθεση που μου ειχε πατησει ενα φορτηγο ενα KTM Aphex,κοστος γυρω στο 5.000 καινουργιο,βγηκε αχρηστο το ποδηλατο και τους επαιρνα μερα παρα μερα για να προχωρησει.

Η τυπισσα παντα μου ελεγε μη με παιρνεις,θα σε παρω εγω,αλλα δε με πτοουσε.

Για ενα διαστημα σταματησα να παιρνω,γιατι δουλευα αρκετα.
Οταν ξαναπηρα μετα απο Χ μερες,μου λεει ελα που εισαι,εψαχνα να σε βρω,βγηκε η αποζημιωση μπλα μπλα ( τριχες δεν ειχα ουτε μια αγνωστη κληση εκεινο το διαστημα ).

Ποσα θα παρω της λεω;
300 ευρω μου λεει ( ολικη ) .

Πας καλα της λεω; 5000 κοστιζει,4000 μεταχειρισμενο.

Σορρυ μου λεει ( ετσι ακριβως ) ,δε μπορω να κανω κατι καλυτερο.

Σορρυ;Εννοια σου της λεω και θα κανω εγω.Κλεισιμο το τηλεφωνο και καμια επαφη  μετα.

Δικηγορος κατευθειαν,πηρα 3.500 κυριος,εμεινε και το ΚΤΜ για parts,αλλα δεν επιασε πολλα.

Για ενα προφυλακτηρα στο ρενο τρεχαμε κανα μηνα ,το αμαξι 10 μερες στο συνεργειο για εκτιμηση γιατι δεν βρισκανε δηθεν τη φιλικη  δηλωση,στο τελος μου καλυπταν το 50% γιατι ειχε λεει ζημια ηδη ο προφυλακτηρας,τα ειχαν κανει πλακακια ο φαναρτζης με τον πραγματογνωμονα.
Δεν ασχοληθηκα,πηρα το αμαξι και εφυγα βριζοντας.

Αυτα πριν πολλα χρονια,πιο πιτσιρικας,αν τυχει κατι τωρα ,ο θεος να τους φυλαει.

Το που

Σωστος. Κι εγω σε διενεξη που ειχα στο παρελθον με ασφαλιστικη καταφερα να αποζημιωθω (χωρις δικηγορο) μετα απο 3 χρονια περιπου, απειρα τηλεφωνηματα, μεχρι και επισκεψη αυτοπροσωπως στα κεντρικα της εταιρειας, και μιλαμε για ποσο πολυ λιγοτερο απο οσα τους ειχα σκασει σε ασφαλιστρα. Το θεμα ομως ρε φιλε ειναι οτι δεν τους πληρωνουμε τα μπ^$@^^@ τους για να μας βγαζουν τον καρκινο. Τα πληρωνουμε για να λαβουμε καποιες υπηρεσιες αν και οταν χρειαστουν. 

Ο τελευταιος καρκινος που μου εβγαλαν μετα απο ζημια που εφαγα χωρις να φταιω, συμφωνα με τον πραγματογνωμονα, ο οποιος "τη δουλεια του κανει" ηταν οτι θα επρεπε να βαλω συμμετοχη γιατι ο προφυλακτηρας μου ειχε ζημιες και πριν το ατυχημα. Οχι φιλε μου στους γιατρους να τα φας και αντε γεια.

Επεξ/σία από lector
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...