Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό το πράγμα με αυτές τις εταιρείες έχει καταντήσει αηδία.

Τι πάει να πει θα περάσει 9-5 να δει το αμάξι/μηχανάκι και δεν κλείνει ραντεβού βάσει ενός προγράμματος.

Και δεν έχεις τη δυνατότητα να είσαι παρών και κανονίζουν ότι θέλουν και δεν νομίζω να αποζημιώνεται κανείς για την καμένη ημέρα που δεν έχει το αμάξι του μαζί και τα ταξί για τα πήγαινε - έλα στο συνεργείο.

Απορώ πως το δεχόμαστε. Κανονικά πρέπει κάθε μέρα να τους τρέχουμε κάθε μέρα στο ίδιο συνεργείο μέχρι να τους πετύχουμε την ώρα που θέλουμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nauths είπε

Τι πάει να πει θα περάσει 9-5 να δει το αμάξι/μηχανάκι και δεν κλείνει ραντεβού βάσει ενός προγράμματος.

Και δεν έχεις τη δυνατότητα να είσαι παρών και κανονίζουν ότι θέλουν και δεν νομίζω να αποζημιώνεται κανείς για την καμένη ημέρα που δεν έχει το αμάξι του μαζί και τα ταξί για τα πήγαινε - έλα στο συνεργείο.

Απορώ πως το δεχόμαστε. Κανονικά πρέπει κάθε μέρα να τους τρέχουμε κάθε μέρα στο ίδιο συνεργείο μέχρι να τους πετύχουμε την ώρα που θέλουμε.

Mην το δέχεσαι.Και όχι δεν πρέπει να τους τρέχεις κάθε μέρα όπως δεν θες και εσύ να τρέχεις κάθε μέρα.Δεν είσαι μονο εσύ επαγγελματίας ,ειναι και αυτός.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Mην το δέχεσαι.Και όχι δεν πρέπει να τους τρέχεις κάθε μέρα όπως δεν θες και εσύ να τρέχεις κάθε μέρα.Δεν είσαι μονο εσύ επαγγελματίας ,ειναι και αυτός.

Δηλαδή θες να μου πεις αυτοί δεν μας τρέχουν; Που σου λένε φερ' το από το προηγούμενο βράδυ, άφησε το εδώ και έλα το άλλο απόγευμα να το πάρεις; Αντί να σου πει 12 η ώρα φερ' το εδώ να κάνουμε την δουλειά να φύγεις.

Και άντε τελειώνει, άντε να πας να αφήσεις πάλι το σκούτερ πίσω να γυρίσεις με ταξί και να ξαναπάς να το πάρεις.

Δημοσ.

Αυτο με τις ασφαλιστικές και τους πραγματογνώμονες ειναι μεγάααααλη κουβέντα. Περυσι είχαμε ενα τρακαρισμα στην οικογενεια (ολα καλα απο υγεία, μονο λαμαρίνες) και εγινε μεγαλη ταλαιπώρια μεχρι να τελειώσει η υπόθεση. Ειναι μη σου τύχει..! 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nauths είπε

Και εγώ την ίδια απορία έχω, πως το δέχεστε? Προφανώς βρίσκουν και τα κάνουν.

Όταν μου λένε κάτι τέτοιο η απάντηση μου είναι "δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο και το αυτοκίνητο μου κυκλοφορεί συνέχεια, μήπως να με περιμένει 9-5 και να πάω εγώ το αμάξι μου όταν μπορέσω?", και τότε μάντεψε τι γίνεται... με παίρνει τηλ ο πραγματογνώμονας και με ρωτάει αν μπορώ πχ κατά τις 14:00 :)

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Και εγώ την ίδια απορία έχω, πως το δέχεστε? Προφανώς βρίσκουν και τα κάνουν.

Όταν μου λένε κάτι τέτοιο η απάντηση μου είναι "δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο και το αυτοκίνητο μου κυκλοφορεί συνέχεια, μήπως να με περιμένει 9-5 και να πάω εγώ το αμάξι μου όταν μπορέσω?", και τότε μάντεψε τι γίνεται... με παίρνει τηλ ο πραγματογνώμονας και με ρωτάει αν μπορώ πχ κατά τις 14:00 :)

Σοβαρά τώρα, έτσι γίνεται; Το κάνεις αυτό;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Nauths είπε

Σοβαρά τώρα, έτσι γίνεται; Το κάνεις αυτό;

Σοβαρά, δεν κάνω πλάκα. Τελευταία φορά με πήρε τηλ ο εκτιμητής και με ρώτησε αν μπορώ την επόμενη κάπου στις 14:00, του είπα να μου τηλεφωνήσει μια δυο ώρες νωρίτερα για επιβεβαίωση, έτσι και έγινε.

Δημοσ.

Αν υπολογισουμε οτι το πραγματικο (αγραφο) καθηκον του πραγματογνωμονα ειναι να βρει ή να εφευρει τους τροπους που θα χρησιμοποιησει η ασφαλιστικη-εργοδοτης για να μην πληρωσει τις υποχρεωσεις της, θεωρω οτι η πρακτικη που περιγραφεις ειναι μερος της στρατηγικης τους. Θα σου σπασει τα νευρα δηλαδη με αναμονες, αναβολες κλπ, για να μην ασχοληθεις και να αποφυγει η ασφαλιστικη να πληρωσει οτιδηποτε. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lector είπε

Αν υπολογισουμε οτι το πραγματικο (αγραφο) καθηκον του πραγματογνωμονα ειναι να βρει ή να εφευρει τους τροπους που θα χρησιμοποιησει η ασφαλιστικη-εργοδοτης για να μην πληρωσει τις υποχρεωσεις της, θεωρω οτι η πρακτικη που περιγραφεις ειναι μερος της στρατηγικης τους. Θα σου σπασει τα νευρα δηλαδη με αναμονες, αναβολες κλπ, για να μην ασχοληθεις και να αποφυγει η ασφαλιστικη να πληρωσει οτιδηποτε. 

Κανονικά μέσα στην αποζημίωση πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και ημέρες ακινησίας, πράγμα που δεν ζητάμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nauths είπε

Κανονικά μέσα στην αποζημίωση πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και ημέρες ακινησίας, πράγμα που δεν ζητάμε. 

Τι ψαχνεις τωρα... επειδη προκειται για λαμογια, θα πρεπει να πεις κι ευχαριστω αν αποζημιωθεις για τη βλαβη... η ζημια που μπορει να υπεστης επειδη δεν ειχες οχημα πχ. για τη δουλεια σου μονο ονειρο θα ελεγα οτι θα ηταν να στην πληρωσουν, και αυτο μονο με δικαστηρια και ποιος ξερει ποσα χρονια αναμονης και ποσα λεφτα σε δικηγορους. Δυστυχως αυτοι εχουν και το μαχαιρι και το καρπουζι. 

Δημοσ.

επειδη εχω φιλο που ηταν προισταμενος σε πραγματογνωμονες σε μεγαλη ασφαλιστικη εταιρεια και εβλεπα τι εντολες χρεωνε στον καθενα 15-20-25 καθε μερα σε τεραστιους τομεις να εχετε υπομονη γιατι και αυτοι ανθρωποι ειναι που να προλαβουν να πανε σε τοσα ραντεβου....πραγματικα τους βγαινει το λαδι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lector είπε

Ουδεμία σχέση αυτό που φαντάζεσαι με την πραγματικότητα.

Η πρακτική που περιγράφει ο ts δεν έχει να κάνει με στρατηγική σπάσιμο νεύρων, απλά το κάνουν γιατί έτσι τους βολεύει καλύτερα και επειδή ξέρουν πως οι περισσότεροι το δέχονται αδιαμαρτύρητα.

Δημοσ.

Με κάλεσαν από eurolife και μου λένε το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι τρίωρο. Είπα αυτό που είπε παραπάνω ο φίλος ότι τρέχω και δεν δύναμαι κι ότι θα είμαι σε απόσταση 10 λεπτών από το συνεργείο. 

Συνεννοήσιμος τελικά και μου είπε θα σας πάρω το πρωί.

Γενικότερα μην αφήνετε κανένα να σας ορίζει πως θα κάνετε τη δουλειά σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...