thodoris_9 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Συνήθως για μεγάλες αγορές, θα μπω στο σκρουτζ με τις εκατοντάδες κριτικές ανά κατηγορία προϊόντος, θα μπω εδώ να ξεκοκκαλισω το φόρουμ, θα ψάξω και γενικά. Δεν ξέρω γιατί, δεν μπορώ να βρω για καταψυκτες παρά ελάχιστα πράγματα. 4-5 κριτικές το πολύ στο σκρουτζ, εδώ πολύ λίγα πράγματα. Είπα ν ανοίξω ένα θέμα μήπως ακούσω γνώμες από συμφουριτες που έχουν. Ψάχνω έναν μεσαίας κατηγορίας σε χωρητικότητα, μπαούλο, όχι όρθιο, θα μπει στο μπαλκόνι το οποίο είναι προστατευμενο από βροχή και κατά 90% του 24ωρου και από τον ήλιο (εκεί που θα μπει ο καταψύκτης εννοώ). Ενεργειακή κλάση πιστεύω πάνω κάτω τα καινούρια μοντέλα δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Με λίγα λόγια, καταλήγω στην αξιοπιστία της μάρκας. Βέβαια, δεν θέλω να σκάσω μια περιουσία, ταβάνι είναι τα 400€, προτιμώ κάτι πιο φτηνό. Δεν ξέρω τι να γράψω, πρώτη φορά αγοράζω. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχουμενη, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
giorgos_76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Συνήθως για μεγάλες αγορές, θα μπω στο σκρουτζ με τις εκατοντάδες κριτικές ανά κατηγορία προϊόντος, θα μπω εδώ να ξεκοκκαλισω το φόρουμ, θα ψάξω και γενικά. Δεν ξέρω γιατί, δεν μπορώ να βρω για καταψυκτες παρά ελάχιστα πράγματα. 4-5 κριτικές το πολύ στο σκρουτζ, εδώ πολύ λίγα πράγματα. Είπα ν ανοίξω ένα θέμα μήπως ακούσω γνώμες από συμφουριτες που έχουν. Ψάχνω έναν μεσαίας κατηγορίας σε χωρητικότητα, μπαούλο, όχι όρθιο, θα μπει στο μπαλκόνι το οποίο είναι προστατευμενο από βροχή και κατά 90% του 24ωρου και από τον ήλιο (εκεί που θα μπει ο καταψύκτης εννοώ). Ενεργειακή κλάση πιστεύω πάνω κάτω τα καινούρια μοντέλα δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Με λίγα λόγια, καταλήγω στην αξιοπιστία της μάρκας. Βέβαια, δεν θέλω να σκάσω μια περιουσία, ταβάνι είναι τα 400€, προτιμώ κάτι πιο φτηνό. Δεν ξέρω τι να γράψω, πρώτη φορά αγοράζω. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχουμενη, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! είμαι με Electrolux 12 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος...δεν έπαθε το παραμικρό..Τώρα με την επιδότηση, πάλι Electrolux θα πάρω Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από giorgos_76
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Να μάθεις σίγουρα ότι θα κάνει για εξωτερικό χώρο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Συνήθως για μεγάλες αγορές, θα μπω στο σκρουτζ με τις εκατοντάδες κριτικές ανά κατηγορία προϊόντος, θα μπω εδώ να ξεκοκκαλισω το φόρουμ, θα ψάξω και γενικά. Δεν ξέρω γιατί, δεν μπορώ να βρω για καταψυκτες παρά ελάχιστα πράγματα. 4-5 κριτικές το πολύ στο σκρουτζ, εδώ πολύ λίγα πράγματα. Είπα ν ανοίξω ένα θέμα μήπως ακούσω γνώμες από συμφουριτες που έχουν. Ψάχνω έναν μεσαίας κατηγορίας σε χωρητικότητα, μπαούλο, όχι όρθιο, θα μπει στο μπαλκόνι το οποίο είναι προστατευμενο από βροχή και κατά 90% του 24ωρου και από τον ήλιο (εκεί που θα μπει ο καταψύκτης εννοώ). Ενεργειακή κλάση πιστεύω πάνω κάτω τα καινούρια μοντέλα δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Με λίγα λόγια, καταλήγω στην αξιοπιστία της μάρκας. Βέβαια, δεν θέλω να σκάσω μια περιουσία, ταβάνι είναι τα 400€, προτιμώ κάτι πιο φτηνό. Δεν ξέρω τι να γράψω, πρώτη φορά αγοράζω. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχουμενη, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα και πραγματικά δεν χορταίνω να το ανοιγοκλείνω φίλε. Σκέφτομαι να ρίξω ένα ράντζο δίπλα, για να γλυτώσω τα μπες - βγες, αλλά θεωρώ ότι θα στραβώσει η γυναίκα μου (τα παιδιά δεν θα το καταλάβουν).
thodoris_9 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να μάθεις σίγουρα ότι θα κάνει για εξωτερικό χώρο. Δεν είδα πουθενά στα χαρακτηριστικά τους ν αναφέρει για εξωτερικό χώρο ή μη. Πως θα ξέρω κάτι τέτοιο; 56 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα και πραγματικά δεν χορταίνω να το ανοιγοκλείνω φίλε. Σκέφτομαι να ρίξω ένα ράντζο δίπλα, για να γλυτώσω τα μπες - βγες, αλλά θεωρώ ότι θα στραβώσει η γυναίκα μου (τα παιδιά δεν θα το καταλάβουν). Λίγο μικρό όμως, σκέφτομαι για κάτι πιο μεγάλο, έχω μάνα και πεθερά με τις πίτες και τα τσουρέκια τους να μου τον γεμίσουν!
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Δεν είδα πουθενά στα χαρακτηριστικά τους ν αναφέρει για εξωτερικό χώρο ή μη. Πως θα ξέρω κάτι τέτοιο; Λίγο μικρό όμως, σκέφτομαι για κάτι πιο μεγάλο, έχω μάνα και πεθερά με τις πίτες και τα τσουρέκια τους να μου τον γεμίσουν! Κοιτα αν λένε σε τι εξωτερικές θερμοκρασίες λειτουργούν.
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, To_Sylviaki_To_Kalo είπε Ο καταψυκτης μπαουλο ειναι αβολος. Τα πραγματα που ειναι κατω κατω θα τα δειτε σπανια και γενικα πρεπει να σκυβεις για να κανεις το βαλε βγαλε. Εμείς τον πήραμε συνειδητά πάντως. Θέλαμε μπαούλο ακριβώς επειδή : α) Είχα παλαιότερα με συρτάρια (πριν 20+ χρόνια) και πραγματικά αναθεμάτιζα την ώρα και τη στιγμή που δεν πήρα μπαούλο, β) Το μπαούλο μπορεί να χωρέσει και περίεργες "γεωμετρίες" πραγμάτων (κατά τη διαγώνιο, κατά την κατακόρυφο και ούτω καθεξής). Καλά, για σακούλες πάγου σε περίπτωση πάρτυ, γιορτών κ.λπ. ή γλυκά και τούρτες (ίδια περίσταση), δεν το συζητώ. γ) Δεν είχαμε εξαρχής σκοπό (είναι αλήθεια αυτό που γράφεις και το είχα διαβάσει και αλλού) να ακουμπάμε πράγματα πάνω. Μιλάμε άλλωστε, για μια επιφάνεια 70x80εκ. περίπου. δ) (θα το πω) Το είχα πάντοτε μαράζι ρε παιδιά, να έχω και εγώ ένα ψυγείο σαν το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου, όπου να πηγαίνω και να παίρνω το παγωτό μου με τον ίδιο τρόπο. Γούσταρα να κλείνω όπως θέλω εγώ την πόρτα, χωρίς να μου κανει παρατήρηση ο γεροκαραφλομαλλιάς ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από MauroPaltoudias 1
thodoris_9 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, To_Sylviaki_To_Kalo είπε Ο καταψυκτης μπαουλο ειναι αβολος. Τα πραγματα που ειναι κατω κατω θα τα δειτε σπανια και γενικα πρεπει να σκυβεις για να κανεις το βαλε βγαλε. Στην αρχη θα θες να κοιμασαι διπλα του οπως ο ΜαυροΠαλτος αλλα στο long run ειναι αβολος, ειδικα οταν θα αρχισετε να ακουμπατε και το κατιτις σας επανω του. Έχεις δίκιο, εννοείται είναι πιο βολικοι οι όρθιοι αλλά και πιο ακριβοί δυστυχώς. Θεωρώ αν γίνει καλή ταξινόμηση των πραγμάτων στο μπαούλο, δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κοιτα αν λένε σε τι εξωτερικές θερμοκρασίες λειτουργούν. Το βρήκα αυτό που αναφέρεις, το λένε κλιματική τάση και μιλάει για χαμηλές και μέγιστες θερμοκρασίες. Ευχαριστώ, περιορίστηκαν λίγο τα μοντέλα τώρα 5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Εμείς τον πήραμε συνειδητά πάντως. Θέλαμε μπαούλο ακριβώς επειδή : α) Είχα παλαιότερα με συρτάρια (πριν 20+ χρόνια) και πραγματικά αναθεμάτιζα την ώρα και τη στιγμή που δεν πήρα μπαούλο, β) Το μπαούλο μπορεί να χωρέσει και περίεργες "γεωμετρίες" πραγμάτων (κατά τη διαγώνιο, κατά την κατακόρυφο και ούτω καθεξής). Καλά, για σακούλες πάγου σε περίπτωση πάρτυ, γιορτών κ.λπ. ή γλυκά και τούρτες (ίδια περίσταση), δεν το συζητώ. γ) Δεν είχαμε εξαρχής σκοπό (είναι αλήθεια αυτό που γράφεις και το είχα διαβάσει και αλλού) να ακουμπάμε πράγματα πάνω. Μιλάμε άλλωστε, για μια επιφάνεια 70x80εκ. περίπου. δ) (θα το πω) Το είχα πάντοτε μαράζι ρε παιδιά, να έχω και εγώ ένα ψυγείο σαν το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου, όπου να πηγαίνω και να παίρνω το παγωτό μου με τον ίδιο τρόπο. Γούσταρα να κλείνω όπως θέλω εγώ την πόρτα, χωρίς να μου κανει παρατήρηση ο γεροκαραφλομαλλιάς ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου. Ναι, πέρα από την τιμή, σκεφτόμουν και το "Β" σου. Σακούλες με πάγο δεν έχω χρειαστεί ποτέ αλλά κάτι βάσεις για πίτσες με έχουν ζορίσει πολλές φορές (τις παίρνω συχνά ανά 10αδες). Επίσης, η σύζυγος είναι κοντή Όσο για τα παγωτά, λίγο κρατει μετά το Πάσχα γιατί βάλαμε κιλά αρκετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα