Haldol Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα... σε σπίτι που προορίζεται για ενοικίαση τι θα βάζατε; Το σπίτι είναι παλιό και το ανακαινίζω τώρα. Σκέφτομαι είτε για Berker S.1, ή ABB BASIC55, ή Legrand Valena Life. Θέλω κάτι "ουδέτερο" διότι ποτέ δε ξέρεις τι γούστο θα 'χει ο άνθρωπος που θα μπει, αλλά παίζει αρκετά και η Valena Life (που δεν είναι τόσο "ουδέτερη") επειδή έχω απόθεμα
csontheline Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 15/5/2022 στις 1:12 ΜΜ, Haldol είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα... σε σπίτι που προορίζεται για ενοικίαση τι θα βάζατε; Το σπίτι είναι παλιό και το ανακαινίζω τώρα. Σκέφτομαι είτε για Berker S.1, ή ABB BASIC55, ή Legrand Valena Life. Θέλω κάτι "ουδέτερο" διότι ποτέ δε ξέρεις τι γούστο θα 'χει ο άνθρωπος που θα μπει, αλλά παίζει αρκετά και η Valena Life (που δεν είναι τόσο "ουδέτερη") επειδή έχω απόθεμα Κάτι οικονομικό και καλό. Αν ο ενοικιαστής θέλει σχέδια και ποιότητα και ξέρω γω, ας αγοράσει δικό του σπίτι. Εσύ απλώς θέλεις να λειτουργούν για πολλάααα χρόνια χωρίς να σε πρήζει κανένας για προβλήματα. Αν έχεις κάτι ακριβό σε στοκ και δεν έχεις άλλον τρόπο να βγάλει την αξία του (πουλήσεις, εγκαταστήσεις αλλού), τότε βάλε το για να γλιτώσεις την αγορά νέων.
sphinxgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στις 15/5/2022 στις 1:12 ΜΜ, Haldol είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα... σε σπίτι που προορίζεται για ενοικίαση τι θα βάζατε; Το σπίτι είναι παλιό και το ανακαινίζω τώρα. Σκέφτομαι είτε για Berker S.1, ή ABB BASIC55, ή Legrand Valena Life. Θέλω κάτι "ουδέτερο" διότι ποτέ δε ξέρεις τι γούστο θα 'χει ο άνθρωπος που θα μπει, αλλά παίζει αρκετά και η Valena Life (που δεν είναι τόσο "ουδέτερη") επειδή έχω απόθεμα legrand niloe. Και είναι φθηνότερες και απ ολες όσες δειχνεις
e1995kati Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Sneichder asfora πήρα σήμερα με 2.20 από καύκα μου φάνηκε καλύτερη από niloe Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από e1995kati
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, e1995kati είπε Sneichder asfora πήρα σήμερα με 2.20 από καύλα μου φάνηκε καλύτερη από niloe Ελπίζω να εννοείς Καύκα. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ελπίζω να εννοείς Καύκα. Ή μπορεί να του αρέσει πάρα πολύ η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων 😛
rafa1919 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε Ή μπορεί να του αρέσει πάρα πολύ η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων 😛 χαχαχαχαχαχαχα
e1995kati Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Το κολοπληκτρολογιο στο κινητό με έχει κάψει...συνεχόμενα...:) Είμαι άνθρωπος γενικά αθυροστωμος....και φενετε με έχει αντιληφθεί και η τεχνολογία....πείτε καμιά ρύθμιση να μην διορθώνει το κινητό από μόνο του τις λεξεις
csontheline Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ελπίζω να εννοείς Καύκα. Καυκάς. Δεν το βρήκα στην σελίδα τους -κακώς- (το γράφουν με κεφαλαία), αλλά η wiki και η πολυετής συνεργασία μας (κύριος προμηθευτής στις εταιρείες που εργαζόμουν) το διασταυρώνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα