Nauths Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Παιδιά καλησπέρα, μου έριξαν μέσα στο γκαράζ το σκούτερ, μου έκανε δήλωση όλα κανονικά. Πάω στο συνεργείο, ενώ αυτός έχει eurolife, φερέγγυα θεωρώ και δεν δέχεται εκχώρηση απαίτησης και θέλει τα μετρητά από εμένα. Συνεργάζεστε εσείς με τέτοια συνεργεία ή προτιμάτε να μην μπλέξετε με την αποζημίωση; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Παντα σε συνεργειο με εκχωριση σε αυτο για αποζημειωση
Nauths Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Παντα σε συνεργειο με εκχωριση σε αυτο για αποζημειωση Γιατί όχι η άλλη λύση φίλε μου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Γιατι να πληρωνω εγω και να τα ζηταω μετα απο την ασφαλιστικη ?
Nauths Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατι να πληρωνω εγω και να τα ζηταω μετα απο την ασφαλιστικη ? Αυτό σκέφτομαι κι εγώ κι απορώ πως μερικά συνεργεία είναι το large που σε τέτοιους καιρούς απαιτούν προεξόφληση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Nauths είπε Αυτό σκέφτομαι κι εγώ κι απορώ πως μερικά συνεργεία είναι το large που σε τέτοιους καιρούς απαιτούν προεξόφληση. Ελάχιστα θα είναι αυτα
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Nauths είπε Αυτό σκέφτομαι κι εγώ κι απορώ πως μερικά συνεργεία είναι το large που σε τέτοιους καιρούς απαιτούν προεξόφληση. Τα χρηματα τα δινει το συνεργείο απο την τσεπη του, καποιοι δεν θελουν να μπλέκουν με τις ασφαλιστικές και καθυστερήσεις, αυτο είναι επιλογη τους δεν μπορεις να κανεις κατι, δεν σε συμφέρει πήγαινε αλλου 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Nauths είπε Παιδιά καλησπέρα, μου έριξαν μέσα στο γκαράζ το σκούτερ, μου έκανε δήλωση όλα κανονικά. Πάω στο συνεργείο, ενώ αυτός έχει eurolife, φερέγγυα θεωρώ και δεν δέχεται εκχώρηση απαίτησης και θέλει τα μετρητά από εμένα. Συνεργάζεστε εσείς με τέτοια συνεργεία ή προτιμάτε να μην μπλέξετε με την αποζημίωση; Δεν είναι θέμα συνεργείου, είναι θέμα ζημιάς. Το ορθό είναι ο πελάτης να πληρώνει τα ανταλλακτικά και το συνεργείο από την τσέπη του, να παίρνει τα τιμολόγια, και μετά να κάνει ο ίδιος τη διαδικασία για να εισπράξει από την ασφαλιστική. Τα συνεργεία μερικές φορές δέχονται εκχώρηση απαίτησης, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις: 1. Να είναι 100% σίγουρα ότι θα πληρωθούν από την ασφαλιστική. 2. Η ζημιά να είναι τέτοια ώστε να μπορεί να υπερκοστολογηθεί, ή τουλάχιστον να μπορούν να εισπράξουν από την ασφαλιστική πολύ περισσότερα χρήματα από όσα ζητάνε συνήθως από τους πελάτες τους. Αν δεν συντρέχουν και οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις, τότε το συνεργείο δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να δεχτεί εκχώρηση απαίτησης. ΥΓ Υπόψιν μιλάω για την περίπτωση που επιλέγεις ανεξάρτητο συνεργείο, και όχι κάποιο από τα συνεργαζόμενα των ασφαλιστικών εταιρειών.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Οσες φορες χρειατηκε τα τελευταια χρονια που δεν ημουν υπαιτιος παντα το συνεργειο τα κανονιζε Επειδη ο υπαιτιος εχει προθεσμια 7+7 ημερες την δηλωση υπαιτιοτητας ή οχι ενα συνεργειο μου ειχε ζητησει να κανω ΥΔ οτι αν δεν κανει δηλωση θετικη ο αλλος θα πληρωσω εγω Τα συνεγεια τα ανταλακτικα τα παιρνουν με εκπτωση απο τις επισημες τουλαχιστον αντιπροσωπεις Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από Γιάννης Platano
Nauths Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οσες φορες χρειατηκε τα τελευταια χρονια που δεν ημουν υπαιτιος παντα το συνεργειο τα κανονιζε Επειδη ο υπαιτιος εχει προθεσμια 7+7 ημερες την δηλωση υπαιτιοτητας ή οχι ενα συνεργειο μου ειχε ζητησει να κανω ΥΔ οτι αν δεν κανει δηλωση θετικη ο αλλος θα πληρωσω εγω Τα συνεγεια τα ανταλακτικα τα παιρνουν με εκπτωση απο τις επισημες τουλαχιστον αντιπροσωπεις Αυτό ακριβώς, δηλαδή αν εσένα σου ζητάει 500€ αυτός θα έχει χρειαστεί να εκταμιεύσει ίσως λιγότερα από το 60%. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα