Προς το περιεχόμενο

Έρχεται με τιμή €459 το Google Pixel 6a

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, MrRush είπε

Ναι, γιατί θέλουμε όλοι να χρησιμοποιούμε το σκουπίδι λογισμικό της Xiaomi και της RealMe και οποίας άλλης σάπιας κινέζικης εταιρίας. Δεν λέω ότι δεν κάνουν πωλήσεις, δεν λέω ότι δεν έχουν μεγάλο user base, λέω ότι αντικείμενα το λογισμικό τους είναι για πέταμα και είναι η ντροπή του Android.

και έλεγα πότε θα πεταχτεί ο κλασσικός εξυπνάκιας νεοελληνας να μας πει οτι είμαστε μίζεροι που δεν δίνουμε 300+ ευρώ για (μη) κινέζικα κινητά, και εμείς η πλέμπα με τα σκουπίδια που χρησιμοποιούμε..

Δεν ξέρω ρε παιδια μια χαρά τραβάω τις φωτό μου κύριος, όλες τις εφαρμογές που χρειάζομαι και μπαταρία που δεν φορτίζω καθημερινά.

Τώρα εντάξει για εσάς αυτα ακουγονται περίεργα γιατί έχετε κάνει το κινητό σας τηλέφωνο προέκταση του χεριού σας..  

ναι ναι ξέρω το κάνετε λόγω δουλειάς.....

• Like 6
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 hours ago, basilis_k6 said:

αντε να παιρνει σειρα η σαμσουνγκ να φερει 6inch τηλεφωνα και οχι αλλες μιτσουκο.

Galaxy S22.

Ίδιο μέγεθος οθόνης με μικρότερες διαστάσεις. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

H google με τα pixel 6 και 6 pro έδωσε ρεσιταλ προβλημάτων με σημαντικότερο αυτών οι κλήσεις. Τεράστιο θέμα που εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι και πρόσφατα οπως βλέπεις.

Δεν λέω ότι το Miui και γενικά η xiaomi δεν είναι μέσα στα προβλήματα, αλλά τουλάχιστον αυτοί πουλάνε πόσες συσκευές κάθε χρόνο και γενικά παγκοσμίως και άρα λες ότι έχουν χάσει την μπάλα.

Η Google σε stock android συσκευές που πουλάει ελάχιστες κάθε χρόνο κυρίως στην Αμερική,και κάθε χρόνο είναι μέσα στα προβλήματα.

Το πόσες συσκευές πουλάς δεν έχει καμία σημασία με το πόσο προβληματικό είναι το λογισμικό σου. Εκτός και αν έχεις αστοχία hardware.

Θα το ξανά πω ακόμα μια φορά μπας και το καταλάβουν όσοι πιστεύουν κάτι άλλο.

1) το λογισμικο που βγάζει η ίδια η google όπως και η Apple όσα προβλήματα και να έχουν σαν έκδοση, μπορούν να το διορθώσουν σχεδόν αμέσως, γιατί πολύ απλά αυτοί έχουν γράψει τον κώδικα του λογισμικού και το μεταφέρουν άμεσα, στις συσκευές τους.

Γι'αυτό και κάθε μήνα έχουν security patches και άμεσα Major update νέου λογισμικού μόλις αυτό είναι διαθέσιμο.

Το ότι ξαφνικά κάποιοι που μέχρι χθες δεν είχαν πιάσει ποτέ nexus/ pixel στα χέρια τους ή δεν ήξεραν καν ότι η google έχει δικά της τηλέφωνα, να έχουν άποψη  για τα τηλέφωνα που αποφάσισε να βγάλει πέρσι, με δικό της chipset να πέφτουν πανω να την φάνε δεν μπορώ να το καταλάβω( δεν λέω για εσάς συγκεκριμένα).Αναφέρομαι για αρκετά σχόλια που διάβασα εδώ γενικά.

Φυσικά και θα είχε θέματα και προβλήματα, είναι λογικό, νέος επεξεργαστής είναι αυτός.

Το ότι ακόμα υπάρχον θέματα δεκτό και πάλι λογικό.

Εκτός και αν νομίζετε ότι ένας νέος επεξεργαστής για να παντρευτεί με ένα υπάρχον λογισμικό και hardware, είναι παιχνιδάκι.

Οι υπόλοιποι που κράζουν ας μείνουν στις άλλες εταιρείες, που βγάζουν μια φορά  στους 5 μήνες security update και σε προβληματικό major λογισμικό με bugs να περιμένουν 6+ μήνες μέχρι να αποφασίσει η εκάστοτε εταιρία να βγάλει το update.

Επεξ/σία από bromoxitos
  • Like 5
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, bromoxitos είπε

Το ότι ξαφνικά κάποιοι που μέχρι χθες δεν είχαν πιάσει ποτέ nexus/ pixel στα χέρια τους ή δεν ήξεραν καν ότι η google έχει δικά της τηλέφωνα, να έχουν άποψη  για τα τηλέφωνα που αποφάσισε να βγάλει πέρσι, με δικό της chipset να πέφτουν πανω να την φάνε δεν μπορώ να το καταλάβω( δεν λέω για εσάς συγκεκριμένα).Αναφέρομαι για αρκετά σχόλια που διάβασα εδώ γενικά.

Φυσικά και θα είχε θέματα και προβλήματα, είναι λογικό, νέος επεξεργαστής είναι αυτός.

Εκτός και αν νομίζετε ότι ένας νέος επεξεργαστής για να παντρευτεί με ένα υπάρχον λογισμικό και hardware, είναι παιχνιδάκι.

Οι υπόλοιποι που κράζουν ας μείνουν στις άλλες εταιρείες, που βγάζουν μια φορά  στους 5 μήνες security update και σε προβληματικό major λογισμικό με bugs να περιμένουν 6+ μήνες μέχρι να αποφασίσει η εκάστοτε εταιρία να βγάλει το update.

Σε τεχνολογικό forum,λογικό και αναμενόμενο να γράφονται προφανώς και από κόσμο που δεν έχει πιάσει ποτέ του pixel στα χέρια του(να ναι καλά η Google που δεν κυκλοφορεί επίσημα τις συσκευές στην χώρα μας όπως τα nexus).

Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρείες που δεν έρχονται Ελλάδα και ανεβαίνουν ειδήσεις για αυτές βλέπε Oppo,Vivo,Iqoo,Zte κλπ,που προφανώς οι περισσότεροι που σχολιάζουν δεν έχουν δουλέψει τα κινητά τους, ότι διαβάζουν δεξιά και αριστερά.

Και εννοείται ότι δεν είναι κάτι το καινούργιο να υπάρχουν διάφορα θέματα.

Απλά στα τελευταία pixel υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο θέμα με τις κλήσεις που είναι από τα πιο βασικά πράγματα ενός τηλεφώνου(και συνεχίζουν να υπάρχουν θέματα με αυτές όπως ανέφερα και πιο πίσω),άρα χτυπάει αρκετά άσχημα.

Αυτά τα είχαν επιβεβαιώσει btw και κάτοχοι από το γειτονικό myphone.

Και εννοείται ότι σε εταιρείες τύπου Xiaomi, ουκ ολίγες φορές έχει πέσει κριτική και κράξιμο για την γενική software υποστήριξη τους.

• Like 1

1 ώρα πριν, BornToLooseLiveToWin είπε

και έλεγα πότε θα πεταχτεί ο κλασσικός εξυπνάκιας νεοελληνας να μας πει οτι είμαστε μίζεροι που δεν δίνουμε 300+ ευρώ για (μη) κινέζικα κινητά, και εμείς η πλέμπα με τα σκουπίδια που χρησιμοποιούμε..

Δεν ξέρω ρε παιδια μια χαρά τραβάω τις φωτό μου κύριος, όλες τις εφαρμογές που χρειάζομαι και μπαταρία που δεν φορτίζω καθημερινά.

Τώρα εντάξει για εσάς αυτα ακουγονται περίεργα γιατί έχετε κάνει το κινητό σας τηλέφωνο προέκταση του χεριού σας..  

ναι ναι ξέρω το κάνετε λόγω δουλειάς.....

Με εξαίρεση το OnePlus 6 που είχα πάρει 550€ όταν βγήκε, δεν έχω δώσει πάνω από 450 για κινητό. Βολεύομαι με το Pixel 4a 5G μια χαρά, ένα κινητό που δεν έχει chip ναυαρχίδας, ούτε την καλύτερη κατασκευή ή οθόνη ή μπαταρία. Ο συνδυασμός όμως Google λογισμικού με Google συσκευή είναι σε άλλο επίπεδο, καμία σχέση ακόμα και με το OnePlus που είχα πριν και ακόμα είναι ένα πολύ γρήγορο τηλέφωνο.

Τώρα, όσο για το επέκταση του χεριού μου, ισχύει μεν αλλά λόγω του ότι είμαι Android Developer και γιαυτό κιόλας παίρνω το ρίσκο να πάρω συσκευή χωρίς εγγύηση και χωρίς να εισάγεται επίσημα εδώ, που σημαίνει πως χάνω επίσης το 5G (που δεν λέει και κάτι με Vodafone).

Για εσένα το Xiaomi μπορεί να είναι οκ, μπορεί να σου φαίνεται ότι τραβάει μια χαρά φωτογραφίες κλπ και το κάνει *για την κατηγορία του*. Όταν πας να συγκρίνεις το Xiaomi με ναυαρχίδα ή με Pixel σαν του θέματος (που με hardware τεσσάρων ετών βγάζει από τις καλύτερες φωτογραφίες συνολικά και κοντράρει κινητά 1000+ ευρώ), τότε θα καταλάβεις για πόσο χαοτική διαφορά μιλάμε.

• Like 2

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Σε τεχνολογικό forum,λογικό και αναμενόμενο να γράφονται προφανώς και από κόσμο που δεν έχει πιάσει ποτέ του pixel στα χέρια του(να ναι καλά η Google που δεν κυκλοφορεί επίσημα τις συσκευές στην χώρα μας όπως τα nexus).

Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρείες που δεν έρχονται Ελλάδα και ανεβαίνουν ειδήσεις για αυτές βλέπε Oppo,Vivo,Iqoo,Zte κλπ,που προφανώς οι περισσότεροι που σχολιάζουν δεν έχουν δουλέψει τα κινητά τους, ότι διαβάζουν δεξιά και αριστερά.

Και εννοείται ότι δεν είναι κάτι το καινούργιο να υπάρχουν διάφορα θέματα.

Απλά στα τελευταία pixel υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο θέμα με τις κλήσεις που είναι από τα πιο βασικά πράγματα ενός τηλεφώνου(και συνεχίζουν να υπάρχουν θέματα με αυτές όπως ανέφερα και πιο πίσω),άρα χτυπάει αρκετά άσχημα.

Αυτά τα είχαν επιβεβαιώσει btw και κάτοχοι από το γειτονικό myphone.

Και εννοείται ότι σε εταιρείες τύπου Xiaomi, ουκ ολίγες φορές έχει πέσει κριτική και κράξιμο για την γενική software υποστήριξη τους.

Mόνο μια μικρή διόρθωση.

Ούτε τα Nexus έφερνε επίσημα στην χώρα μας η Google. Οι εκάστοτε εταιρείες (HTC, Samsung, LG, Huawei, Motorola) τα έφερναν ουσιαστικά σε συμφωνία με τους παρόχους.

34 λεπτά πριν, MrRush είπε

Με εξαίρεση το OnePlus 6 που είχα πάρει 550€ όταν βγήκε, δεν έχω δώσει πάνω από 450 για κινητό. Βολεύομαι με το Pixel 4a 5G μια χαρά, ένα κινητό που δεν έχει chip ναυαρχίδας, ούτε την καλύτερη κατασκευή ή οθόνη ή μπαταρία. Ο συνδυασμός όμως Google λογισμικού με Google συσκευή είναι σε άλλο επίπεδο, καμία σχέση ακόμα και με το OnePlus που είχα πριν και ακόμα είναι ένα πολύ γρήγορο τηλέφωνο.

Τώρα, όσο για το επέκταση του χεριού μου, ισχύει μεν αλλά λόγω του ότι είμαι Android Developer και γιαυτό κιόλας παίρνω το ρίσκο να πάρω συσκευή χωρίς εγγύηση και χωρίς να εισάγεται επίσημα εδώ, που σημαίνει πως χάνω επίσης το 5G (που δεν λέει και κάτι με Vodafone).

Για εσένα το Xiaomi μπορεί να είναι οκ, μπορεί να σου φαίνεται ότι τραβάει μια χαρά φωτογραφίες κλπ και το κάνει *για την κατηγορία του*. Όταν πας να συγκρίνεις το Xiaomi με ναυαρχίδα ή με Pixel σαν του θέματος (που με hardware τεσσάρων ετών βγάζει από τις καλύτερες φωτογραφίες συνολικά και κοντράρει κινητά 1000+ ευρώ), τότε θα καταλάβεις για πόσο χαοτική διαφορά μιλάμε.

Με root πάντως και ένα Magisk module, αν έχεις Vodafone, λύνεις το θέμα του WiFi calling και VoLTE.

• Like 1

9 λεπτά πριν, attanaze είπε

Άντε και το πήραμε απ' έξω 5G θα υποστηρίζει;

Όχι. Δεν είναι θέμα Ελλάδας αυτό, είναι θέμα όλων των χωρών που δεν πουλάει επίσημα η Google. 

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bromoxitos είπε

Το πόσες συσκευές πουλάς δεν έχει καμία σημασία με το πόσο προβληματικό είναι το λογισμικό σου. Εκτός και αν έχεις αστοχία hardware.

Θα το ξανά πω ακόμα μια φορά μπας και το καταλάβουν όσοι πιστεύουν κάτι άλλο.

1) το λογισμικο που βγάζει η ίδια η google όπως και η Apple όσα προβλήματα και να έχουν σαν έκδοση, μπορούν να το διορθώσουν σχεδόν αμέσως, γιατί πολύ απλά αυτοί έχουν γράψει τον κώδικα του λογισμικού και το μεταφέρουν άμεσα, στις συσκευές τους.

Γι'αυτό και κάθε μήνα έχουν security patches και άμεσα Major update νέου λογισμικού μόλις αυτό είναι διαθέσιμο.

Ούτε και ο Tensor ήταν ο βασικός λόγος των προβλημάτων της σειράς 6. Τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το A12 βγήκε απροετοίμαστο και στα κουτουρού και δημιούργούσε προβλήματα. Όλες οι εταιρείες με το Android 12 είχαν τα θέματα τους. Σε ότι αφορά τα Pixels 6/6 Pro, 5 μήνες μετά πλέον (αρκετό χρονικό διάστημα, δεν λέω) είναι σταθερά και χωρίς bugs.  Στο μόνο που έπαιξε ρόλο ο Tensor, ήταν οι καθυστερήσεις δύο μηνιαίων patches για τα 6άρια, που κυκλοφόρησαν 2 εβδομάδες αργότερα από την αναμενόμενη ημέρα.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 1

Η Google δεν ξέρει να φτιάχνει hardware. Αν και η ιδέα του stock Android είναι πολύ ελκυστική, σχεδόν κάθε έκδοση κινητού που έχει βγάλει η Google πάσχει από απίστευτα πολλά προβλήματα. Και μάλιστα, σε αντίθεση με πχSamsung/Apple, αργεί να τα διορθώσει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Pixel 6 και 6 Pro που, όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω, διορθώθηκαν μετά από 6μηνο, και μάλιστα όχι πλήρως (ενδεικτικό follow up review: https://www.youtube.com/watch?v=MiTG1ride7s&ab_channel=MarquesBrownlee).

Ε, οκ ρε Google, να προτιμήσω το stock από τα mui και τα one, αλλά χιλιάρικο για κινητό που κολλάει, που δεν υποστηρίζεις στον μισό πλανήτη, που έτσι και βγάλει βλάβη καληνύχτα; Το αφήνω για τα fan boys.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, dimos33@ είπε

Η Google δεν ξέρει να φτιάχνει hardware. Αν και η ιδέα του stock Android είναι πολύ ελκυστική, σχεδόν κάθε έκδοση κινητού που έχει βγάλει η Google πάσχει από απίστευτα πολλά προβλήματα. Και μάλιστα, σε αντίθεση με πχSamsung/Apple, αργεί να τα διορθώσει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Pixel 6 και 6 Pro που, όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω, διορθώθηκαν μετά από 6μηνο, και μάλιστα όχι πλήρως (ενδεικτικό follow up review: https://www.youtube.com/watch?v=MiTG1ride7s&ab_channel=MarquesBrownlee).

Ε, οκ ρε Google, να προτιμήσω το stock από τα mui και τα one, αλλά χιλιάρικο για κινητό που κολλάει, που δεν υποστηρίζεις στον μισό πλανήτη, που έτσι και βγάλει βλάβη καληνύχτα; Το αφήνω για τα fan boys.

Τι εννοείς αργεί να τα διορθώσει; Έχεις καθόλου ιδέα πόσα stutters και lags είχαν και συνεχίζουν να έχουν τα S21 Ultra των 1200+ ευρώ; Έχεις δουλέψει καθόλου S22 Ultra επίσης να δεις πάλι πόσα από αυτά θα συναντήσεις στο ομολογουμένως πολύ βελτιωμένο One UI;

Δοκίμασε να δουλέψεις αυτές τις δύο συσκευές χωρίς gestures για παράδειγμα, με τα κουμπιά, όπως κάνει και ο πολύς κόσμος και δεν κάνει κιχ. Μόλις βάλεις gestures, του lagαρίσματος ο γάμος. Και την διαφορά αυτή ειδικά, την καταλαβαίνεις περισσότερο άμα έχεις περάσει πιο πριν από Pixel, iPhone η ακόμα Oneplus και Τσαόμι. Τολμώ να σου πω με μεγάλη βεβαιότητα, ότι το ένα lag που συναντούσες με τα Pixel 6/6 Pro πριν από μήνες, στα S21/S22 Ultra το συναντάς 3 και 4 φορές παραπάνω σε κάθε touch. Και δεν αναφέρομαι καν στις κάμερες που οι μεταβάσεις από τον έναν φακό στον άλλον και από το ένα mode στο άλλο, κάνουν μπαμ τα σπασίματα και οι καθυστερήσεις τους. Απλά κάποιοι εθελοτυφλούν και δεν τα αναφέρουν η κάποιοι είμαστε λίγο πιο "ψείρες". Ωραίες οι δυνατότητες και τα features των Samsungs, αλλά το user experience τους θέλει λίγη δουλειά ακόμη.

Το περίεργο όμως σε όλα αυτά, δεν είναι αυτό. Το περίεργο είναι ότι δεν ακούς κουβέντα για την Samsung και για όλα αυτά από τον παραπάνω Youtuber (Marques) και πολλούς άλλους μεγάλους reviewers.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 2

8 λεπτά πριν, Waiss είπε

Τι εννοείς αργεί να τα διορθώσει; Έχεις καθόλου ιδέα πόσα stutters και lags είχαν και συνεχίζουν να έχουν τα S21 Ultra των 1200+ ευρώ; Έχεις δουλέψει καθόλου S22 Ultra επίσης να δεις πάλι πόσα από αυτά θα συναντήσεις στο ομολογουμένως πολύ βελτιωμένο One UI;

Μα δεν είπα ότι δεν θα τύχει και σε άλλα κινητά να υπάρξει lag / stutter κ.λπ. προβλήματα. Η διαφορά είναι ότι:
1) Τα bugs της Google είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Διαχρονικά παρακολουθώ τα κινητά της, καθώς είχα το Pixel 1 και το 3 XL και γενικά είμαι (ήμουν) φαν. Πιο πολλά είναι τα Pixel που είχαν σοβαρά και χρόνια προβλήματα παρά τα κομπλέ.
2) Τα bugs της Samsung (και αντίστοιχων, νομίζω, απλά για τη Samsung είμαι βέβαιος) δεν είναι τόσο φρικτά και συνήθως διορθώνονται πιο γρήγορα. Δεν ξέρω τώρα το S22 που μου αναφέρεις, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν ναυαρχίδα του 1000ρικου που για 6μηνο έχει πρόβλημα στις κλήσεις.
3) Apple και Google έχουν μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τους ytubers. Αντίστοιχο θέμα με το Pixel 3 XL θα είχε γίνει βούκινο από τον κάθε MKBHD αν είχε διαπραχθεί από μια LG. Τώρα, για τη Samsung που λες, θεωρώ ότι δικαίως δεν ακούμε πολλά, γιατί έχουν καλό after sales, καλό και φτηνο service και σπάνια προβλήματα τέτοιας σημασίας. Συγγνώμη αλλά, ναι μεν κακή η φάση με τα gestures, να τρώω άκυρο όμως σε κάθε δεύτερη κλήση είναι αδιανόητο.

Btw το πρόβλημα που είχα με τις κλήσεις στο Pixel 1, και που η Google γνώριζε ότι ήταν θέμα για πολλά Pixel 1 της, δεν διορθώθηκε ποτέ. Απλώς βγάλαν ένα πρόγραμμα για κατοίκους ΗΠΑ και Κανάδα και στο παπάρι τους.

Χωρίς να έχω δουλέψει ΚΑΘΕ κινητό Samsung και Google, θεωρώ ότι η Google προσπαθεί να σου πουλήσει premium πράμα χωρίς να είναι premium. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, dimos33@ είπε

Μα δεν είπα ότι δεν θα τύχει και σε άλλα κινητά να υπάρξει lag / stutter κ.λπ. προβλήματα. Η διαφορά είναι ότι:
1) Τα bugs της Google είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Διαχρονικά παρακολουθώ τα κινητά της, καθώς είχα το Pixel 1 και το 3 XL και γενικά είμαι (ήμουν) φαν. Πιο πολλά είναι τα Pixel που είχαν σοβαρά και χρόνια προβλήματα παρά τα κομπλέ.
2) Τα bugs της Samsung (και αντίστοιχων, νομίζω, απλά για τη Samsung είμαι βέβαιος) δεν είναι τόσο φρικτά και συνήθως διορθώνονται πιο γρήγορα. Δεν ξέρω τώρα το S22 που μου αναφέρεις, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν ναυαρχίδα του 1000ρικου που για 6μηνο έχει πρόβλημα στις κλήσεις.
3) Apple και Google έχουν μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τους ytubers. Αντίστοιχο θέμα με το Pixel 3 XL θα είχε γίνει βούκινο από τον κάθε MKBHD αν είχε διαπραχθεί από μια LG. Τώρα, για τη Samsung που λες, θεωρώ ότι δικαίως δεν ακούμε πολλά, γιατί έχουν καλό after sales, καλό και φτηνο service και σπάνια προβλήματα τέτοιας σημασίας. Συγγνώμη αλλά, ναι μεν κακή η φάση με τα gestures, να τρώω άκυρο όμως σε κάθε δεύτερη κλήση είναι αδιανόητο.

Btw το πρόβλημα που είχα με τις κλήσεις στο Pixel 1, και που η Google γνώριζε ότι ήταν θέμα για πολλά Pixel 1 της, δεν διορθώθηκε ποτέ. Απλώς βγάλαν ένα πρόγραμμα για κατοίκους ΗΠΑ και Κανάδα και στο παπάρι τους.

Χωρίς να έχω δουλέψει ΚΑΘΕ κινητό Samsung και Google, θεωρώ ότι η Google προσπαθεί να σου πουλήσει premium πράμα χωρίς να είναι premium. 

Μα τι λες; To S22 δεν είναι που έχει γίνει βούκινο κι αυτό για χαμένες κλήσεις; https://www.google.com/search?q=s22+ultra+calls+problems&oq=s22+ultra+calls+problems&aqs=chrome..69i57j0i22i30l2j0i390l5.11578j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8  Tensor chip, τάδε Έφη Exynos. Το ίδιο και το αυτό με τις κεραίες τους. Δεν θυμάμαι όμως τον Marques να έχει ανεβάσει 18 επεισόδια στο Youtube για το ζήτημα των drop calls των S22 Ultra. Προσωπικά εγώ όπως και άλλοι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με κλήσεις. Αντιμετώπισα πολλά άλλα όμως τον πρώτο καιρό.

Τα bugs της Google, είναι τα bugs της Google. Φυσικό επακόλουθο και αυτονόητο. Εννοείτε πως δεν τα δικαιολογώ (αν και έτσι φαίνεται πως κάνω). Αν ήταν κάποιος άλλος Android OEM στην θέση της, που θα έδινε πρώτος την κάθε έκδοση, νομίζεις δεν θα έπαιζε με bugs το πρώτο διάστημα; Μήπως η Apple δεν βγάζει iOS εκδόσεις με προβλήματα;

Λογικό είναι η Google να υποστηρίξει ΗΠΑ και Καναδά. Εν γνώσει σου αγόρασες κάτι που ήξερες πως στην Ελλάδα θα είναι μισό.

Και τι εννοούμε όταν λέμε premium ακριβώς; Τα 650 ευρώ του Pixel 6 (που πλέον είναι στα 560) η τα 900+ του απλού S22; Σε τι είναι κατώτερο ένα Pixel 6 Pro από ένα Galaxy S21 Ultra; Στον τηλεφακό; Kλάιν! Και σε τελευταία ανάλυση ποιος πουλάει περισσότερο; Tα Pixels η τα Samsungs; Αυτά δεν θα έπρεπε να κράζει περισσότερο ο Μάρκος;

Φυσικά και δεν έχουμε δοκιμάσει όλοι όλες τις Samsung κι όλες τις Google συσκευές. Αυτό δεν αναιρεί τα bugs της Sammy, τα stutters της και τα lags της, που ανέκαθεν είχε από το πολύ κακό Touchwiz μέχρι και το σημερινό One UI.

Επεξ/σία από Waiss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...