polemikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Η πρώτη από τις πολλές φετινές συσκευές της εταιρείας έφτασε στα χέρια μας, τη δοκιμάσαμε και αποτυπώνουμε την άποψή μας για αυτή. Το TCL 30 SE είναι μια προσιτή budget επιλογή με κόστος μικρότερο των €150 και με μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τριπλή κάμερα. Μένει να δούμε πώς στέκεται ενάντια στον δριμύ ανταγωνισμό της κατηγορίας του. Ξεκινάμε από το κουτί, όπου θα βρούμε κάτι που δε συναντάμε συχνά πλέον – φορτιστή. Φυσικά, μαζί είναι η συσκευή, μια απλή θήκη σιλικόνης και το καλώδιο φόρτισης. Το κινητό έχει μέγεθος 165.2x75.5x8.9mm με βάρος 190 γραμμάρια, δηλαδή αρκετά λεπτό κι ελαφρύ δεδομένης της μεγάλης οθόνης του, ενώ με ένα χέρι μπορούμε να το χειριστούμε σχετικά άνετα. Στην πίσω πλευρά θα βρούμε ψηλά κεντραρισμένο τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, κάτω αριστερά ένα μικρό λογότυπο TCL και πάνω αριστερά την τριπλή κάμερα σε ένα μικρό, στρογγυλεμένο ορθογώνιο που εξέχει ελαφρώς. Διαβάστε ολόκληρο το review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Έχω το TCL 20 SE και είναι υπερευχαριστημενος. Το έχω εδώ και 7-8 μήνες. Οπότε λογικά και αυτό καλό θα είναι. Ωραία εταιρεία, μπράβο για τα low budget κινητά, τα οποία είναι αξιοπρεπεστατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark Worm Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 H TCL βγάζει πολύ καλές και αξιόπιστες συσκευές. Είχα τα 10 PLUS & PRO με οθόνη edge και πραγματικά δεν έχω δει καλύτερη οθόνη. Αν σκεφτεί κανείς πως η SAMSUNG αγοράζει οθόνες της TCL τότε θα καταλάβει το πόσο καλές αποδόσεις έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1451 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Συσκευή με G25 στα 140 ευρώ; Θα πρέπει να αστειεύονται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Νομίζω είναι αδιάφορο. Δεν ξέρω γιατί κάποιος να το επιλέξει σε σχέση με άλλα στα ίδια λεφτά στην τωρινή αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psaras10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Η TCL σε αρκετές χώρες του εξωτερικού πουλάει αρκετά και σιγά σιγά ξεκίνησε να κερδίζει και στην Ελλάδα το κοινό της . Οκκκκ low budget συσκευές με αρκετά χαμηλή ποιότητα κατασκευής στο σύνολο τους ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα