Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vounisios είπε

Τελικα, ολα μπορουν να μας συμβουν & πολλες φορες χωρις να το περιμενουμε... Σημερα,λοιπον, βλεπω στην εισοδο του σπιτιου που μενω, μια προσκληση απο το ΑΤ της περιοχης μου(Αιγαλεω).  Ριχνω μια ματια & μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, διαβαζοντας το πιο αναλυτικα...Εντος 3 ημερων να παρουσιαστω στο Τμημα για υποθεση μου & που αφορα προστιμο & αφαιρεση πινακιδων του ΙΧ αυτοκινητου μου για 20 μερες...Ναι, ακριβως αυτο. Σκεπτομαι & μονολογω μονος μου: Γιατι τι παραβαση εκανα & δεν θυμαμαι?   Και να φανταστειτε φιλοι μου, η παραβαση μου ειναι πριν 3 χρονια...ναι...20 Δεκεμβρη 2019...Η καταγωγη μου ειναι απο την Φθιωτιδα. Επειδη για καποιους λογους(αθλητικους), κραταω καθημερινο ημερολογιο, βλεπω οτι την ημερα αυτη, ταξιδεψα για Λαμια...Οπα, λεω, σιγουρα καποια καμερα της Εθνικης Οδου με κατεγραψε, επειδη μπορει να ξεφυγα στην ταχυτητα παραπανω απο οτι επρεπε & για να ειμαστε ειλικρηνεις, παραπανω απο 130 δεν παω...Με το χαρτι(προσκληση) στο χερι, παω στο ΑΤ Αιγαλεω, & στο γραφειο του Διοικητη. Του δειχνω την προσκληση & του ζητω να μου πει τι αφορα η παραβαση μου. Βγαζει απο το γραφειο του ενα 3φυλλο πακετακι & μου λεει, ιδου η παραβαση σου:  Τι ηταν ?   Περασα, μου λεει, χωρις να πληρωσω τα διοδια των Θερμοπυλων. Εκπληκτος, εγω ρωταω: μα πως ειναι δυνατον ?  Αφου υπαρχουν μπαρες...πως να ξεφυγω ?  Εξ αλλου δεν το εχω κανει ποτε να περασω τζαπα....Τι να πω ?  Βγαλε τις πινακιδες , μου λεει, να μου τις φερει & εντος 3μηνου να πληρωσεις τα 100 ευρω...Σιγουρα θα το ψαξω, να δω τι εγινε πριν 3 χρονια  & με <<φακελωσανε>>, Συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα ειμαι πολυ τσατισμενος & στεναχωρημενος & σκεπτομαι τον τροπο για να διελευκανω την υποθεση, με το ετσι θελω δεν θα μου παρουν τα χρηματα, αλλα, ουτε & τις πινακιδες. σας ευχαριστω για την υπομονη σας. καλο μεσημερι.

Μήπως υπήρξε κάποια κινητοποίηση και ομάδα πολιτών "άνοιξε" τότε τα διόδια και πέρασες, και απλά τώρα πάνε να βγάλουν τα σπασμένα;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Μήπως υπήρξε κάποια κινητοποίηση και ομάδα πολιτών "άνοιξε" τότε τα διόδια και πέρασες, και απλά τώρα πάνε να βγάλουν τα σπασμένα;

Αυτα  γινοσαντε  πριν  το  2015....μετα  δικαιωθηκαν   ολοι  τους....και   τραβανε  πλεον  τον  γολγοθα  τους  οι  αδικαιωτοι...🤩

Σουργελα...🤣

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vounisios είπε

Τωρα τι να πω...Ενταξει απο Αθηνα εφυγα πριν το μεσημερι, αλλα αν εκανα & κανα δυο στασεις στο δρομο-δεν θυμαμαι-μια στα Καμενα Βουρλα & μια καπου να παρω καφε, δεν μπορω να θυμαμαι, περασαν & τρια σχεδον χρονια....

Πάρε τηλ. Έχεις την μέρα κ νούμερα πινακιδας. πες να σ στείλουν λίστα με μειλ ότι πλήρωσες  κ τα 5 διόδια ή εκείνο των Θερμοπυλών π σε ενδιαφερει εκείνη την μέρα κ πας γ ένσταση στον διοικητή α.τ

Με ποιον τρόπο σ έδωσαν πρόσκληση από α.τ. περιοχής σου?απλά σε πήραν τηλ.ελατε από δω ?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

Αυτα  γινοσαντε  πριν  το  2015....μετα  δικαιωθηκαν   ολοι  τους....και   τραβανε  πλεον  τον  γολγοθα  τους  οι  αδικαιωτοι...🤩

Σουργελα...🤣

Δεν ειναι σουργελα.Ειναι  "προοδευτικα" ατομα που εχουν μαθει να ζουν με τα χρηματα των αλλων.Οταν τελειωσουν αυτα τα χρηματα ,αρχιζουν τα προβληματα τους.

• Like 6
Δημοσ.

Το ότι έγινε πριν τρία χρόνια δεν έχει να κάνει, έχουν γίνει πολύ πιο απίθανα https://www.taxydromos.gr/m/201980/toy-hrthe-xarti-na-plhrwsei-mia-klhsh-gia-parabash-poy-eixe-kanei-to-1996.html

Τώρα για να βρεις το δίκαιο μόνο μέσω των καμερών μπορεί να γίνει. Δεν είναι απίθανο πάντως να είχε μείνει κάποια μπάρα ανοιχτή και να πέρασες ασυναίσθητα και αφηρημένος.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Nabuko είπε

4. Λάθος του υπαλλήλου των διοδίων, πέρασε άλλος και έδωσε τον δικό σου αριθμό. 

Τα δεδομενα της πινακιδας δεν τα παιρνουν αυτοματα ετσι και αλλιως εδω και χρονια οι καμερες τους? Ή κανω λαθος?

13 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Δεν είναι απίθανο πάντως να είχε μείνει κάποια μπάρα ανοιχτή και να πέρασες ασυναίσθητα και αφηρημένος.. 

Και παλι, θα ηταν υπαλληλος εκει για να πληρωθει (αν ειχε οντως θεμα η μπαρα). Πως θα πληρωσεις αν δεν εχει ατομα? 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τα δεδομενα της πινακιδες δεν τα παιρνουν αυτοματα ετσι και αλλιως εδω και χρονια οι καμερες τους? Ή κανω λαθος?

Δεν γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι η 1η περίπτωση που ανέφερα 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Δεν γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι η 1η περίπτωση που ανέφερα 😄

Να ήταν ο TS? Και γιατί μετά να ανοίξει θέμα στο insomnia?

Επεξ/σία από GodzillaCover
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Manolo7 είπε

Το ότι έγινε πριν τρία χρόνια δεν έχει να κάνει, έχουν γίνει πολύ πιο απίθανα https://www.taxydromos.gr/m/201980/toy-hrthe-xarti-na-plhrwsei-mia-klhsh-gia-parabash-poy-eixe-kanei-to-1996.html

Τώρα για να βρεις το δίκαιο μόνο μέσω των καμερών μπορεί να γίνει. Δεν είναι απίθανο πάντως να είχε μείνει κάποια μπάρα ανοιχτή και να πέρασες ασυναίσθητα και αφηρημένος.. 

Γιατί θα υπάρχει αρχείο από τόσο πίσω;

Νομίζω αξίζει μια προσπάθεια αυτό που γράφτηκε, επικοινωνία με την εταιρεία και να στείλουν κάποια απόδειξη ότι πλήρωσε. Αν μπορούν κι αυτοί ή έχουν την όρεξη να το βρούνε κάπως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Να ήταν ο TS? Και γιατί μετά να ανοίξει θέμα στο insomnia?

Έχει απαντήσει ο ίδιος ότι όντως πέρασε εκείνη τη μέρα από εκείνα τα διόδια. 

7 ώρες πριν, vounisios είπε

την ημερα αυτη που μου προσαπτουν παραβαση[μη πληρωμη], πραγματι ταξιδεψα απο Αθηνα για Λαμια & περασα απο τα διοδια. 

Υποθέτω ότι άνοιξε θέμα γιατί πάντα πληρώνει τα διόδια όπως δήλωσε και του φάνηκε περίεργο που ήρθε κλήση. 

Πιθανολογώ ότι έγινε κάποιο λάθος ή παράλειψη από κάποια από τις 2 πλευρές, χωρίς πρόθεση.

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 2
Δημοσ.

37 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Έχει απαντήσει ο ίδιος ότι όντως πέρασε εκείνη τη μέρα από εκείνα τα διόδια. 

Υποθέτω ότι άνοιξε θέμα γιατί πάντα πληρώνει τα διόδια όπως δήλωσε και του φάνηκε περίεργο που ήρθε κλήση. 

Πιθανολογώ ότι έγινε κάποιο λάθος ή παράλειψη από κάποια από τις 2 πλευρές, χωρίς πρόθεση.

Α κομπλέ, νόμιζα εννοούσες ότι ο TS πέρασε όντως χωρίς να πληρώσει με πρόθεση.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, kage είπε

Μ χει έρθει γράμμα με φωτό από διόδια λωριδα epass...2χρονια πίσω η φωτό...προτίμησαν να εκτυπώσουν κ να στείλουν γραμμα κ όχι απλά να μπουν στο σύστημα χρεώσεων..η χρέωση είχε γίνει απλά το αυτοματο σύστημα με τις κάμερες το θεώρησε slip streaming 

------

Πας ή τηλ στην εταιρεία διοδίων αφου έχεις ώρα μέρα π πέρασες διόδια κ ρωτάς γ ιστορικο χρεώσεων βάση πινακιδας 

-------

Αυτά (κλήση+πινακίδες)είναι απόνερα από τους μλκς του "δεν πληρώνω- όχι αλλά διόδια".

Τωρα τι να πω...Ενταξει απο Αθηνα εφυγα πριν το μεσημερι, αλλα αν εκανα & κανα δυο στασεις στο δρομο-δεν θυμαμαι-μια στα Καμενα Βουρλα & μια καπου να παρω καφε, δεν μπορω να θυμαμαι, περασαν & τρια σχεδον χρονια....

Καλησπερα φιλοι μου...συγνωμη που αργησα να γραψω για το θεμα μου, ομως σημερα ηταν ημερα τρεξιματος, πιστεψτε με....επισκεφτηκα ξανα το ΑΤ ....Μιλησαμε με τον υπευθυνο αστυνομικο που εχει το δικο μου θεμα....Ζητησα να δω την μηνυση & τις φωτο. η μηνυση γραφει τα γνωστα, οτι δηλ.περασα χωρις να καταβαλω το αντιτιμο[ 1.80 ευρω]...και καποια αλλα πραγματα, οπως για τα 100 ευρω & αφαιρεση πινακιδων για 20 μερες.   Η φωτο τωρα. αυτη δειχνει ενα μερος του πισω αυτοκινητου μου  & την πινακιδα με τον αριθμο του οχηματος...αυτα υπαρχουν μονο...Ζητησα να μου δοθουν αντιγραφα, αλλα δεν δινουν αν πρωτα δεν καταθεσω πινακιδες, διπλωμα & αδεια του οχηματος, ετσι μου ειπε ο υπευθυνος αστυνομος.  Αλλαξανε οι νομοι τωρα μου ειπε & εγω πρεπει να εκτελεσω αυτα που μου γραφει η μηνυση....Βεβαια, στεναχωρεθηκα, πιστεψτε με, δεν εχω συνηθισει σε τετοιες παρανομιες....Πηρα & τηλ.τον δικηγορο μου, & την Ανεξαρτητη Αρχη<< Συνηγορος του πολιτη>> καθως & τηλ.  την τροχαια Θερμοπυλων Μωλου...Τελικα τους στειλαμε το εγγραφο της προσκλησης για να το ξανακοιταξουν το θεμα....Θελω να πιστευω οτι τελικα θα ειναι θετικη η εκβαση της υποθεσης μου...Αναμενουμε....σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση σας. να ειστε ολοι καλα!

• Like 3
Δημοσ.

Το βεβαιο είναι οτι περασες τα διοδια εκεινη την ημερα και ωρα.

Φωτογραφιζουν καθε οχημα που περναει για αυτο και εισαι καταχωρημενος.Το θεμα ειναι αν μπορεις να αποδειξεις οτι πληρωσες τα διοδια ή την κοπανησες.Ο δικηγορος σου τι είπε?Να παραδωσεις πινακιδες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...