musicthe Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για σκανάρισμα σε barcodes κ να σου βγάζει από ποιο κατάστημα είναι αγορασμένο ένα προϊόν.
jim_p Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Κατι τετοιο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.zxing.client.android
musicthe Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μου είχε πει φίλος πέρσυ που ειχε κάνει αγοροπωλησία με κάποιον κ το προϊόν ήταν χωρίς παραστατικό ότι του το σκαναρε κ του έβγαλε από ποιο κατάστημα προερχόταν (ήταν αγορασμένο από Ελλάδα πχ Πλαίσιο) κ μου έκανε εντύπωση αν υπάρχει κάτι τέτοιο
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, musicthe είπε Μου είχε πει φίλος πέρσυ που ειχε κάνει αγοροπωλησία με κάποιον κ το προϊόν ήταν χωρίς παραστατικό ότι του το σκαναρε κ του έβγαλε από ποιο κατάστημα προερχόταν (ήταν αγορασμένο από Ελλάδα πχ Πλαίσιο) κ μου έκανε εντύπωση αν υπάρχει κάτι τέτοιο Αυτο που λες δεν ειναι barcode ειναι QR. Το QR μπορεις να το διαβασεις με καποια σχετική εφαρμογη απο το playstore
musicthe Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αυτο που λες δεν ειναι barcode ειναι QR. Το QR μπορεις να το διαβασεις με καποια σχετική εφαρμογη απο το playstore 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αυτο που λες δεν ειναι barcode ειναι QR. Το QR μπορεις να το διαβασεις με καποια σχετική εφαρμογη απο το playstore Έστω το QR φίλε μ , υπάρχει εφαρμογή που το σκανάρεις κ σε ενημερώνει από ποιο κατάστημα έχει αγοραστεί ;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, musicthe είπε Έστω το QR φίλε μ , υπάρχει εφαρμογή που το σκανάρεις κ σε ενημερώνει από ποιο κατάστημα έχει αγοραστεί ; Το qr το φτιαχνεις οπως θελεις, αν βαλει αυτος που το εφτιαξε μεσα και το καταστημα θα στο βγαλει, αν δεν το βαλει δεν θα στο βγάλει. Εφαρμογές ειπαμε μη τα ξαναλέμε
Tsilitheo2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, musicthe είπε Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για σκανάρισμα σε barcodes κ να σου βγάζει από ποιο κατάστημα είναι αγορασμένο ένα προϊόν. Τα περισσότερα κινητα σημερα εχουν ενσωματωμένο σκαννερ στην καμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα