Kthulhou Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 προσωπικά, με λεπτό κατσαβιδάκι το κάνω μπορείς κ με μικρά πλαστικά μαχαίρια, αν φοβάσαι γρατσουνιά https://www.skroutz.gr/s/27955910/Biologic-Μαχαίρι-μιας-Χρήσης-BLKNIFE12UNI19-12τμχ.html
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, Gryzor είπε Ναι, αλλά ντάξει, 20 ευρώ 😄 (έχει και όλα τα λάστιχακια βέβαια) Ολα εχουν φιλε απο 1 εως 5 ευρω στο ali παραγγελνεις και περιμενεις να ερθει
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ολα εχουν φιλε απο 1 εως 5 ευρω στο ali παραγγελνεις και περιμενεις να ερθει Τελωνείο;
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2,5 ευρω θα δωσεις τι τελωνειο https://www.aliexpress.com/w/wholesale-keyboard-removal-tool.html
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Ξέρω γω τί κάνουν τα ΕΛΤΑ; Μπορεί να το σταματήσουν για έλεγχο, λόγω ευτελούς αξίας δεν θα πάρει φόρο, αλλά έχει τα κυριακάτικα του εκτελωνισμού... (Off topic, πριν λίγους μήνες μου έστειλαν δώρο ένα joystick δεύτερο χέρι, τιμή καινούργιου κάπου 25 ευρώ νομίζω, πλήρωσα σύνολο 30 ευρώ για να το πάρω 😅) 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε 2,5 ευρω θα δωσεις τι τελωνειο https://www.aliexpress.com/w/wholesale-keyboard-removal-tool.html Btw, ωραίο link, θενξ αν και εξωτερικό!
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Gryzor είπε Ξέρω γω τί κάνουν τα ΕΛΤΑ; Μπορεί να το σταματήσουν για έλεγχο, λόγω ευτελούς αξίας δεν θα πάρει φόρο, αλλά έχει τα κυριακάτικα του εκτελωνισμού... (Off topic, πριν λίγους μήνες μου έστειλαν δώρο ένα joystick δεύτερο χέρι, τιμή καινούργιου κάπου 25 ευρώ νομίζω, πλήρωσα σύνολο 30 ευρώ για να το πάρω 😅) Btw, ωραίο link, θενξ αν και εξωτερικό! βρες ενα καλο και σχετικα φθηνο πχ 5 ευρω και αλλα 2,5 θα δωσεις στο ταχυδρομειο οταν ερθει , εδω τα πουλανε 20 αυτα που κανουν 5
Silverage Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το πληκτρολόγιο corsair που πήρα εγώ ένα τέτοιο είχε μέσα https://www.skroutz.gr/s/21199310/Εργαλείο-αφαίρεσης-πλήκτρων-πληκτρολογίου-Keyboard-Puller-Remover-7ΗΗ-ΟΕΜ.html απλά είναι λίγο πιο τετράγωνο. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία, κάτι που να το πιάνει και απο τις δυο μεριές θέλεις για να βγαίνει ευθεία. Το βρήκα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από Silverage 1
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Αυτό υπάρχει Ελλάδα, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι... Το έχεις δοκιμάσει;
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Gryzor είπε Αυτό υπάρχει Ελλάδα, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι... Το έχεις δοκιμάσει; Καμια γυναικα δεν εχεις στο σπιτι? τσιμπιδακι για τα φρυδια , αντε 2 σελιδες γεμισαμε για να βγαλουμε πληκτρα μια φορα στα 10 χρονια Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από triplex1 1
fotaras76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Έχω βγάλει πλήκτρα με το κλασικό μπλε καπάκι από στυλό bic με μεγάλη ευκολία. Δοκιμάζεις κάτι που δουλεύει για εσένα, δεν είναι και πυρηνική φυσική.
Λύση Silverage Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Λύση Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Gryzor είπε Αυτό υπάρχει Ελλάδα, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι... Το έχεις δοκιμάσει; Τί δεν σου γεμίζει το μάτι; Ένα πλαστικό τσιμπιδάκι είναι, δεν είναι πυρηνικός αντιδραστήρας. Τέλος πάντων... το έχω δοκιμάσει πολλές φορές για να καθαρίσω το πληκτρολόγιο που μαζεύει σκόνη κάτω απο τα κουμπιά.
Gryzor Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, Silverage είπε Τί δεν σου γεμίζει το μάτι; Ένα πλαστικό τσιμπιδάκι είναι, δεν είναι πυρηνικός αντιδραστήρας. Τέλος πάντων... το έχω δοκιμάσει πολλές φορές για να καθαρίσω το πληκτρολόγιο που μαζεύει σκόνη κάτω απο τα κουμπιά. Προβληματιζόμουνα γιατί σε αντίθεση με τα 'συρμάτινα' δεν φαίνεται να προσαρμόζεται το άνοιγμά του, και δεν ήμουν σίγουρος για το αν οι δαγκάνες του χωράνε ανάμεσα στα πλήκτρα! Αφού το έχεις χρησιμοποιήσει, μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα