Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ...καιρός να καθαρίσω λίγο καλύτερα το DasKeyboard μου Όμως Ελλάδα βρίσκω κάνα-δυο φτηνιάρικα εργαλεία μόνο, και amazon.de απ'όπου προσπαθώ πέφτω πάνω σε Κινέζους... Καμμία ιδέα πού μπορώ να βρω; Έχει κανένας δεύτερο που δεν χρειάζεται; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από Gryzor
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Χαχα ναι, νταξει, έτσι το έχω κάνει στο παρελθόν για μεμονωμένα πλήκτρα, αλλά μερικές φορές έχω κάνει μικροζημιές...
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Gryzor είπε Χαχα ναι, νταξει, έτσι το έχω κάνει στο παρελθόν για μεμονωμένα πλήκτρα, αλλά μερικές φορές έχω κάνει μικροζημιές... αμα προσεξεις αφου το εχεις ξανακανει δεν προκειται ναα κανεις ζημια , το εργαλειο που ψαχνεις ειναι τελειως για αργοσχολους και ψειριαρηδες που δεν εχουν να κανουν τιποτα αλλο ολη τη μερα 2 1
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Το έχω ξανακάνει για ένα πλήκτρο εδώ, ένα πλήκτρο εκεί... Το "μεγαλύτερο" πρόβλημα που έχω δει είναι πως χρησιμοποιώντας κατσαβίδι για μόχλευση μπορούν να γίνουν γρατζουνιές η λακκακια στα γειτονικά η στην επιφάνεια του πληκτρολογίου... Ναι, είμαι ψειριάρης, ευχαριστώ 😉
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 ποτε δεν χαλασα εγω προσωπικα πληκτρολογιο γι αυτο στο λεω , αμα προσεχεις γινεται η δουλεια σου
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Με ενα κατσαβίδι, ειναι μεχρι να βγει το πρώτο μετα ειναι απλο το θεμα, την προσπαθήσεις να βγαλεις το πλήκτρο του διαστήματος γιατι σε μερικά ειναι ιστορία. Πριν ξεκινήσεις τραβα το πληκτρολόγιο μια φωτογραφία 1
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Με ενα κατσαβίδι, ειναι μεχρι να βγει το πρώτο μετα ειναι απλο το θεμα, την προσπαθήσεις να βγαλεις το πλήκτρο του διαστήματος γιατι σε μερικά ειναι ιστορία. Πριν ξεκινήσεις τραβα το πληκτρολόγιο μια φωτογραφία .....και βιντεο για τυχον λαλακια
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Ναι καλοί μου άνθρωποι, και σας ευχαριστώ ειλικρινά που προσπαθείτε να βοηθήσετε, αλλά ξέρω να βγάζω πλήκτρα από το 1988 που καθάριζα τον πρώτο μου CPC 464. Δεν θέλω να το ρισκάρω, για αυτό ρωτάω για εργαλείο 🙂 1
triplex1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 https://www.fruugo.gr/keycap-puller-απο-ανοξειδωτο-χαλυβα-εργαλειο-αφαιρεσης-keycap-αφαιρεσης/p-63202930-127599930?language=el&ac=croud&gclid=Cj0KCQjw4PKTBhD8ARIsAHChzRI3ZblEqwHvDJQ52WrJmoKRESZDsCOZ6hSXDpHgmQtwaUZBUWhL2CMaAkqgEALw_wcB
nickol-us Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δυστυχώς και η δική μου αναζήτηση απέτυχε... ελάχιστα αποτελέσματα από Ελλάδα, το μοναδικό σε λογική τιμή (φαντάζομαι αυτό το έχει βρει ήδη) https://www.skroutz.gr/s/21199310/Εργαλείο-αφαίρεσης-πλήκτρων-πληκτρολογίου-Keyboard-Puller-Remover-7ΗΗ-ΟΕΜ.html Απομένει μόνο αγορά από εξωτερικό, κατασκευή diy puller ή με τους τρόπους που ήδη σου πρότειναν. Εγώ να προσθέσω, σε περίπτωση που φοβάσαι μην κάνεις ζημιά, οτι μπορείς να προτιμήσεις πλαστικά εργαλεία αντί μεταλλικά που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο. Με παλιές τηλεκάρτες/πιστωτικές ή πλαστικές σπάτουλες (αριστερά-δεξιά και μόχλευση προς τα πάνω)
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Σ'ευχαριστώ, το είδα κι εγώ αυτό, αλλά το από πού στέλνουν είναι άγνωστο... Δεν είναι ελληνικό το site, είναι αυτόματη μετάφραση 😔 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Δυστυχώς και η δική μου αναζήτηση απέτυχε... ελάχιστα αποτελέσματα από Ελλάδα, το μοναδικό σε λογική τιμή (φαντάζομαι αυτό το έχει βρει ήδη) https://www.skroutz.gr/s/21199310/Εργαλείο-αφαίρεσης-πλήκτρων-πληκτρολογίου-Keyboard-Puller-Remover-7ΗΗ-ΟΕΜ.html Απομένει μόνο αγορά από εξωτερικό, κατασκευή diy puller ή με τους τρόπους που ήδη σου πρότειναν. Εγώ να προσθέσω, σε περίπτωση που φοβάσαι μην κάνεις ζημιά, οτι μπορείς να προτιμήσεις πλαστικά εργαλεία αντί μεταλλικά που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο. Με παλιές τηλεκάρτες/πιστωτικές ή πλαστικές σπάτουλες (αριστερά-δεξιά και μόχλευση προς τα πάνω) Η προηγούμενη απάντηση μου πήγαινε στο προηγούμενο link 🙂 Το είδα και αυτό, εμπίπτει στα φτηνιαρικα που ανέφερα. Περίεργο,ε; Το κόλπο με την πιστωτική το ξέρω και θεωρητικά δουλεύει καλά και χωρίς γρατζουνιές (η με ένα πλαστικό εργαλείο ανοίγματος όπως έχουμε για τα κινητά). Το θέμα είναι πως σε διάφορους οδηγούς που διαβάζω, λένε όλοι να το σηκώσεις κάθετα για να αποφύγεις ζημιά στο διακόπτη! Για αυτό θέλω ένα τέτοιο εργαλείο που σου επιτρέπει να το τραβήξεις απευθείας επάνω... Χμ, για να δούμε diy, ευχαριστώ!
stpi Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Αυτό το έχεις δει φαντάζομαι .... https://nextspot.store/shop/gaming/gaming_accessories/keyoboards_gaming/keyboard-puller-keycap-removal-tool-and-200-pieces-rubber-o-ring-dampeners/?skr_prm=WyJiMjZiYzQ5Mi1kZWU2LTQ5MTQtYjRkYy1lNTNmOWYzZWFjYWUiLDE2NTIzNjc1NTc5NDkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
Gryzor Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, stpi είπε Αυτό το έχεις δει φαντάζομαι .... https://nextspot.store/shop/gaming/gaming_accessories/keyoboards_gaming/keyboard-puller-keycap-removal-tool-and-200-pieces-rubber-o-ring-dampeners/?skr_prm=WyJiMjZiYzQ5Mi1kZWU2LTQ5MTQtYjRkYy1lNTNmOWYzZWFjYWUiLDE2NTIzNjc1NTc5NDkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Ναι, αλλά ντάξει, 20 ευρώ 😄 (έχει και όλα τα λάστιχακια βέβαια)
stpi Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Gryzor είπε Ναι, αλλά ντάξει, 20 ευρώ 😄 (έχει και όλα τα λάστιχακια βέβαια) Ναι αλλά με 20 ευρώ φθηνιάρικο δεν το λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα