Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Στις 12/5/2022 στις 7:35 ΜΜ, chrismoute είπε Κρατάνε τις ονομαστικές τιμές των πακέτων ψηλά ώστε να σου κάνουν " δήθεν προσφορά " έκπτώσεις και αν σπάσεις το συμβόλαιο για να πας σε άλλον να σου βάζουν μεγαλύτερο πρόστιμο για τους μήνες που απομένουν . Κανεις λαθος, ενημερωσου σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froyd Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Το κάνουν και στο χωριό μου: σου χαρίζουν κάτι που δεν χρειάζεσαι, για να τους έχεις και υποχρέωση 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Στις 15/5/2022 στις 11:22 ΜΜ, Thresh είπε Γιατί χρειάζεται κάτι τέτοιο? Μετά το άκυρο που έριξε η ΕΕΤΤ στα ασφαλιστικά της Vodafone, απλά συνέχισε ο ΟΤΕ. Έχασα επεισόδια φαίνεται... Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiraeusLeon1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Vodafone μονο.και ΟΤΕ μόνο στο σταθερό και Ίντερνετ.wind και cosmote σαβούρες.δοκιμασμένες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέχρι τέλος του 2022 θα έχει γίνει ο διπλασιασμός των ταχυτήτων από τον ΟΤΕ στους συνδρομητές του ΟΤΕ κάντε υπομονή γιατί σκάβουν όλες τις περιοχές της Αττικής και περνάνε τα καινούργια καλώδια και τα καινούργια ΚΑΦΑΟ στην περιοχή πού είμαι Παγκράτι και Ζωγράφου που πηγαίνω για δουλειές βλέπω ότι σκάβουν και περνάνε τα καινούργια πορτοκαλί καλώδια βέβαια Wind που έχει στην Πολυκατοικία μου πού έχει ένας γείτονας έχει ήδη κατοστάρα στη Wind που είναι και εγώ σε Cosmote με το 50 L περιμένω να γίνει 100 και από ότι μίλαγα με έναν τεχνικό της εταιρείες που είχε πάρει το έργο στην περιοχή μου είπε σε εφτά μήνες θα ενεργοποιηθούν τα ΚΑΦΑΟ και τα καλώδια που ήδη έχουνε βάλει αυτό τον καιρό στην περιοχή μου Περιμένω να ρωτήσω έναν τεχνικό της Cosmote στην περιοχή μου να μου πει αν ξέρει πότε θα γίνει αυτή η αναβάθμιση που μου διαφημίζουν Πάντως για το κουπόνι που έδινε η εδω σελίδα κοπηκε https://sfbb.gr/LandingPage.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις