Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκε η ψηφιακη Μεριμνα 2 και λέω να πάρω laptop. Οθόνη 15αρα. Δεν το θέλω για gaming, ουτε τρελη μπαταρια θέλω. Θελω όμως να μην υπερθερμενεται και να κρατήσει. Μην το πεταξω στα δυο χρόνια οπως ενα πανακριβο HP που είχα κάποτε. Το τελευταίο μου laptop ειναι ενα ASUS και ειμαι πολύ ευχαριστημένος γιατι κρατησε 9 χρονια ηταν σκυλι αλλα τωρα πια ετοιμάζετε να μας αφήσει. Οποτε θελω ενα durable laptop , max 750 ευρω, και να παιρνει κ την εκπτωση της Ψηφιακης Μέριμνας κ να εχει κ οθόνη 15αρα. Τι έχετε να προτείνετε?

Δημοσ.
Στις 12/5/2022 στις 1:37 ΜΜ, enadyotria είπε

Βγήκε η ψηφιακη Μεριμνα 2 και λέω να πάρω laptop. Οθόνη 15αρα. Δεν το θέλω για gaming, ουτε τρελη μπαταρια θέλω. Θελω όμως να μην υπερθερμενεται και να κρατήσει. Μην το πεταξω στα δυο χρόνια οπως ενα πανακριβο HP που είχα κάποτε. Το τελευταίο μου laptop ειναι ενα ASUS και ειμαι πολύ ευχαριστημένος γιατι κρατησε 9 χρονια ηταν σκυλι αλλα τωρα πια ετοιμάζετε να μας αφήσει. Οποτε θελω ενα durable laptop , max 750 ευρω, και να παιρνει κ την εκπτωση της Ψηφιακης Μέριμνας κ να εχει κ οθόνη 15αρα. Τι έχετε να προτείνετε?

Επειδή παρήγγειλα σήμερα και το έψαξα, θα ήθελα να μπορώ να πάρω το https://www.e-lenovo.gr/ideapad-15in/lenovo-ideapad-3-15-premium-fullhd-ips-300nits-ryzen7-5700-16gb-ssd1tb-w11-arcticgrey.html αλλά το budget μου δεν έφτασε εκεί :( πήρα όμως ένα εξίσου καλό με R5. Eπίσης επειδή είσαι με Μέριμνα μπορείς να το παραγγείλεις απο σήμερα αν εχεις ολοκληρώσει την αίτηση (εμείς έτσι το πήραμε)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tasosm1 είπε

Επειδή παρήγγειλα σήμερα και το έψαξα, θα ήθελα να μπορώ να πάρω το https://www.e-lenovo.gr/ideapad-15in/lenovo-ideapad-3-15-premium-fullhd-ips-300nits-ryzen7-5700-16gb-ssd1tb-w11-arcticgrey.html αλλά το budget μου δεν έφτασε εκεί :( πήρα όμως ένα εξίσου καλό με R5. Eπίσης επειδή είσαι με Μέριμνα μπορείς να το παραγγείλεις απο σήμερα αν εχεις ολοκληρώσει την αίτηση (εμείς έτσι το πήραμε)

Αυτο ακριβως σκεφτομουν, φαινεται το πιο τιμιο ( κλαιω με το ποσο λενε οτι εχει κανονικη τιμη) Τι λες @zacharis1955 για αυτο το laptop σε αυτη την τιμη? Επισης @tasosm1 σου ηρθε το sms? Γιατι εγω εκανα αιτηση στο πρωτο μισαωρο που ανοιξε το συστημα κ ακομα δεν μου ηρθε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, enadyotria είπε

Αυτο ακριβως σκεφτομουν, φαινεται το πιο τιμιο ( κλαιω με το ποσο λενε οτι εχει κανονικη τιμη) Τι λες @zacharis1955 για αυτο το laptop σε αυτη την τιμη? Επισης @tasosm1 σου ηρθε το sms? Γιατι εγω εκανα αιτηση στο πρωτο μισαωρο που ανοιξε το συστημα κ ακομα δεν μου ηρθε.

Δεν μου ήρθε SMS, στην αίτηση της κοπέλας μου γράφει οτι ολοκληρώθηκε και οτι επίκειται η αποστολή του. και πριν λίγο παρήγγειλε και συνάδελφος της απο εκεί ενα tablet και του βγήκε τιμή 0! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, enadyotria είπε

Κ δεν εβαλε κανενα κωδικο η κατι αλλο? Ετσι αντε ,με το λογο τιμης?

Το ΑΦΜ και το κινητό που δηλώσαμε στο πρόγραμμα βάλαμε. Κομπλέ μου φάνηκε πάντως ήταν ενημερωμένοι

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, enadyotria είπε

https://www.e-lenovo.gr/ideapad-15in/lenovo-ideapad-3-15-premium-fullhd-ips-300nits-ryzen7-5700-16gb-ssd1tb-w11-arcticgrey.html

Αυτο ακριβως σκεφτομουν, φαινεται το πιο τιμιο ( κλαιω με το ποσο λενε οτι εχει κανονικη τιμη) Τι λες @zacharis1955 για αυτο το laptop σε αυτη την τιμη? ...

Χτύπα το!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...