Προς το περιεχόμενο

WinRAR Password (Legal)

mindtrapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα για να μπορώ να κάνω extract κλειδωμένα rar αρχεία? Δεν το θέλω για κακό σκοπό, απλά είχα κάνει ένα folder μου (5 GB) backup πριν κάνα χρόνο και είχα βάλει κωδικό, και τώρα δεν τον θυμάμαι...

Αν ξέρετε καλο θα ήταν να να μου πείτε είτε εδώ είτε με pm γιατί τα χρειάζομαι τα αρχεία...

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

lol. wraios re file.

twra sovara. den ksrerw pws to programma paei na spasei ton kwdiko, alla ama prospathiseis me brute force attack se kwdiko me perissotera apo 5 psifia kai to valeis na psaxnei kefalaia, mikra, noumera, sumvola......

xaireta mou ton platano.

ektos an to password pou exeis valei einai mia leksi kathimerini, opote mporeis na kaneis ena dictionary attack. tha parei ligotero xrono alla den ksereis an tha to petuxei.

Δημοσ.

Κοίτα , μπορεί π.χ. ο κωδικός να είναι 10 ψηφία ( λέμε τώρα ) , είναι 53861511409489970176 ( αν το βάλεις να κοιτάξει μόνο για κωδικό 10 ψηφίων ) πιθανοί κωδικοί ( με όλους τους χαρακτήρες ASCII )

Οι τωρινοί επεξεργαστές βγάζουν από 7000000 μέχρι και 40000000 password / sec.

Άρα θα σου πάρει αίωνες...

Αν όμως ( λέμε τώρα ) τυγχάνει να ξεκινά ο κωδικός από το A ( που είναι και το πρώτο ψηφίο που ξεκινάει το Brute Force Attack ) , ο χρόνος θα είναι πολύ μικρότερος ( γιατί δεν θα χρειαστεί να ψάξει τους συνδυασμούς μετά το A.

Αλλά λέμε τώρα...Αν κάτσει...

Αλλιώς...

Ένα Cluster Network με 5.000 Dual Opteron συστήματα με 3GB RAM , ίσως να σου δώσουν τον κωδικό σε 50-100 χρονάκια... ( το εγγόνι... Παππού τρέχα! Στην οθόνη του υπολογιστή γράφει κάτι σαν Ρασσουορντ φάουντ ! ) ;-)

Φαντάζομαι πως δεν χρησιμοποιείς μεγάλους κωδικούς , οπότε έχεις κάποιες ελπίδες.

Δημοσ.

Δεν απαντάω παιδιά γιατι μαζεύω τον εξοπλισμό που μου είπε ο bill... Έχω μαζέψει τους 3.500 :)

Απ'ότι θυμάμαι στο συγκεκριμένο είχα βάλει μεγάλο κωδικό...

Δεν υπαρχει τρόπος να πάρω τα αρχεία μου χωρις τον κωδικό; Πχ. κανένα προγραμματάκι που να ξεγελάει το WinRAR όταν ζητάει τον κωδικό και έτσι να με αφήσει να τα κάνω extract;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...