Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Μην το σκέφτεσαι με δεδομένα Ελλάδας. Σε άλλες χώρες το 100-100 πλέον είναι πάρα πολύ διαδεδομένο ....

Α σου θυμίσω ότι σε πολλές περιοχές της Αμερικής και του Καναδά υπάρχει ογκοχρέωση. Στην Αμερική, ακόμα και σε ευκατάστατες περιοχές, δεν υπάρχει καν vdsl. Στην Ελλάδα είναι μια χαρά τα πράγματα.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adamv123 είπε

Σε που ωφελεί αυτό ακριβώς?? Άμα πας κάπου αλλού απλά παίρνεις μαζί την κονσόλα και παίζεις native. Πέρα από αυτό, άμα κάποιος δεν έχει να αγοράσει κονσόλα που λένε και ούτε έχει καλό υπολογιστή πιθανότατα δεν θα έχει και γρήγορο ίντερνετ.

Γιατί το λες αυτό, αποκλείεται δηλαδή να έχει μια καλή smart tv και γρήγορο ίντερνετ για να βλέπει σειρές σε πλατφόρμες; 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι από  παιχνιδιά πάει χάλια η γενιά μετρημένα στα δάχτυλα 

Ότι πουλήσουν και Ότι πάρουν 

Τα παιδια μου μονο roblox παίζουν 

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα έχει κάνει η Valve εδώ και 7 χρόνια με το Steam Link (τη συσκευή) και το app της, αλλά ποτέ δεν πιάστηκε όπως φαντάζομαι θα ήθελε. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και τι διαφορετικό θα επιχειρήσει να κάνει η MS.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Γιατί το λες αυτό, αποκλείεται δηλαδή να έχει μια καλή smart tv και γρήγορο ίντερνετ για να βλέπει σειρές σε πλατφόρμες;

Ναι έχει βάση και αυτό. Ίσως το βλέπω και λίγο μονόφθαλμα το θέμα του streaming, γιατί δεν μου κάθεται καλά σαν ιδέα.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει της razer το kishi και παίζω καμιά φορά από το κινητό και με έχει βολέψει. Σε ταχύτητες 110-11 τρέχει μια χαρά. Δεν έχω καταλάβει βέβαια αν πάει η microsoft να βγάλει κάτι αντίστοιχο ή  διαφορετικό 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, filip123go είπε

Μην το σκέφτεσαι με δεδομένα Ελλάδας. Σε άλλες χώρες το 100-100 πλέον είναι πάρα πολύ διαδεδομένο ....

τι να το κανείς το 100 upload?  και με 10 ή 20 μια χαρά εισαι

Όσον αφορά τα δεδομένα της Ελλάδας που λες, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παρει το παρακατω bluray player με PS NOW app, το ιδιο app ειχαν και καποιες sony και samsung LCD το 2015.

Μεχρι που το αφαιρεσαν το app...

sony BDP-S6500.jpg

Επεξ/σία από nikx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...